Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Στην Αρχή ήταν το Φως.

Μια καταπληκτική ταινία κάνει ήδη το γύρο του κόσμου στις κινηματογραφικές αίθουσες με τίτλο "Στην αρχή ήταν το Φως". Στην ταινία αυτή επιστήμονες αλλά και "απλοί" άνθρωποι μιλούν σχετικά με το γεγονός πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν χρειάζεται να τραφούν με συμβατικές τροφές, καθώς τρέφονται μόνο με το φως.

Σε αυτή την ταινία έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα ντοκiμαντερ όπου ακούγονται όλες οι απόψεις σχετικά με το θέμα, επιτρέποντας στον κάθε άνθρωπο να σχηματίσει τη δική του άποψη. 

Κάποιοι μιλούν για το πως εδώ και χρόνια εφαρμόζουν την "ηλιοθέαση" και τις ευεργετικές προεκτάσεις αυτής της στάσης ζωής, άλλοι αρνούνται ακόμη και να σκεφτούν ένα τέτοιο ενδεχόμενο περιορίζοντας τις ικανότητες του ανθρώπινου πνεύματος με φράσεις όπως "δεν μπορώ να κατανοήσω όρους όπως "διατροφή από φως"-δεν είμαστε φυτά".  

Επιστήμονες όπως ο γνωστός Dr. Rudiger Dahlke, αναφέρουν τη μακρά παράδοση αυτής της στάσης ζωής, άλλοι, σαν τον διατροφολόγο Dr Wolfgang Martl, σαστίζουν αδυνατώνας να το πιστέψουν, απορώντας από που βρίσκουν αυτοί οι άνθρωποι την ενέργεια για την καρδιά ή το συκώτι τους... όμως αφήνουν την πιθανότητα ανοιχτή να υπάρχει κάτι εκεί...

ο δε Dr Michael Werner αναφέρει πως εφαρμόζει ο ίδιος αυτή τη μέθοδο από το 2001 -αφού ολοκλήρωσε τη μέθοδο έναρξης της ηλιοθέασης- και από τότε δεν έχει ξαναφάει...

Dr Michael Werner

Ο ερευνητής της συνείδησης Dean Radin ισχυρίζεται βέβαια πως θα πρέπει να περάσει κάποιος μια 40χρονη περίοδο διαλογισμού, όμως ο ίδιος ο Dr Werner που απλά εφάρμοσε την μέθοδο της ηλιοθέασης αποτελεί απόδειξη πως τα λεγόμενα του αποτελούν μονάχα νοητικούς περιορισμούς...
Η δε Dr Ingrid Kiefer λέει χαρακτηριστικά πως με αυτή τη μέθοδο δεν θα πεινούσε πλέον κανείς...


Hira Ratan Manek ζει μόνο από το φως του ήλιου

Η ταινία αποτελεί γενικότερα μια "γροθιά" στο περιορισμένης αντίληψης "επιστημονικό μοντέλο" που έχει επικρατήσει στη σύγχρονη εποχή, αναφέροντας πως πάντοτε υπήρχαν -εδώ και χιλιάδες χρόνια- άνθρωπου που δεν τρώνε ούτε πίνουν.

Την οπτική αυτή της ηλιοθέασης, προσεγγίζει τόσο από την άποψη των "μοντέρνων ανθρώπων", όσο και μέσα από μαρτυρίες και αδιαμφισβήτητες συνεντεύξεις και επιστημονικά εργαστηριακά πειράματα.

Η ίδια η κβαντική φυσική μέσα από τη γνώση και την παράδοση της ανατολικής φιλοσοφίας παρέχει κίνητρα για τη σκέψη και την μελέτη προς αυτή την κατεύθηνση, προκειμένου να αμφισβητηθεί και να αναθεωρηθεί το μηχανιστικό-υλιστικό μοντέλο κοσμοαντίληψης....
Dr. Rüdiger Dahlke,


Στην ταινία αυτή συμμετέχουν οι: Jasmuheen, Dr. Rüdiger Dahlke.
O Mataji Prahlad Jani, λέει πως από τα 7του χρόνια ζει μόνο με την ηλιοθέαση... και πολλοί άλλοι.

Mataji Prahlad Jani

Το παρακάτω αποτελεί ένα τρεϊλερ της ταινίας και δείχνει τους επιστήμονες να μιλούν για το φαινόμενο.Μήπως να δούμε περισσότερο προς αυτή την εκπληκτική απελευθέρωση?


Σχετικά άρθρα... 

ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ... Αυτό το ζευγάρι τρώει φαγητό μόνο 3 φορές την εβδομάδα... Τα τελευταία 9 χρόνια [βίντεο]


1 σχόλιο: