Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Ο διαλογισμός με τον Ανώτερο Εαυτό σας
Η έμπνευση που επιδιώκετε είναι ήδη μέσα σας.
Να είστε σιωπηλός και να ακούσετε.
 Rumi

Ο διαλογισμός με σκοπό την σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό σας
Aπό την Sherri Cortland , ND
Οι οδηγοί μου συνεχώς διαβιβάζουν πληροφορίες σχετικά με τον Ανώτερο Εαυτό μας και το γεγονός οτι ο Ανώτερος Εαυτός μας , είναι η καλύτερη πηγή μας για καθοδήγηση και πληροφόρηση. Αν και είναι αλήθεια ότι ο Ανώτερος Εαυτός μας , οι οδηγοί μας , οπως επίσης και οι άγγελοι επικοινωνούν μαζί μας μέσω της συγχρονικότητας , επαναλαμβανόμενους αριθμούς , ακόμη και επαναλαμβανόμενους στοίχους τραγουδιών , το πνεύμα θέλει να συνομιλήσει μαζί μας! Όχι να έχει μία μονόπλευρη συνομιλία που ελπίζει να κατανοήσουμε το μύνημα που έχει μεταδοθεί.
Κάθε ένας από μας αξίζει την άμεση επικοινωνία με το Πνεύμα.Με την πάροδο των ετών, οι οδηγοί μου έχουν παράσχει πολλές συμβουλές και διαλογισμούς για να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε αυτό το είδος της σύνδεσης.Ένα από τα πράγματα που μιλούν συνεχώς και βασίζονται , είναι η εξάσκηση του σκοπού κατά τη διάρκεια του διαλογισμού στο να λάβουμε μυνήματα απο το Πνέυμα / η και τον Ανώτερο Εαυτό μας.


Ξεκινώντας θα χρειαστει λίγη αποφασιστικότητα, συγκέντρωση και εξάσκηση. Ορίστε κάποιες συμβουλές :
- Όπως κάθεστε για να διαλογιστείτε , ξεκαθαρίστε ότι σκοπέυετε να επικοινωνήσετε με τον Ανώτερο Εαυτό σας έιτε με τον οδηγό(οδηγούς σας) .
- Στη συνέχεια, δηλώστε προφορικά είτε διανοητικά την πρόθεση σας (στόχο) της συνεδρίας.
- Στη συνέχεια, αναπνεύστε, καθαρίστε το μυαλό σας, και ακούστε.
- Εάν λάβετε ένα μήνυμα για το οποίο χρειάζεστε διευκρινίσεις, ρωτήστε για αυτό.
Όπως με τα περισσότερα πράγματα στη ζωή , η εξάσκηση σε κάνει καλύτερο/η, και αυτό κάνει η εμπιστοσύνη στο τι θα ακολουθήσει. Ένας καταπληκτικός τρόπος για να αναπτύξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, είναι να κρατήσετε ένα ημερολόγιο των μυνημάτων που δεχθήκατε καθώς διαλογιζόσασταν με προσήλωση. Κρατώντας ένα ημερολόγιο θα σας βοηθήσει να χτίσετε εμπιστοσύνη και θα σας παρέχει μια γραπτή καταγραφή των μηνυμάτων που λαμβάνετε.
Ως μέσο για την παρακίνηση των αναγνωστών μου να δώσουν μια ευκαιρία στον προσηλωμένο διαλογισμό, ορίστε τα καναλοποιημένα μηνύματα απο τρεις οδηγούς μου, σχετικά με τη σημασία της λήψης μηνυμάτων από τον Ανώτερο Εαυτό μας :
Από τον Akhnanda : «Αγαπητοί μου, τόσο συχνά αναζητείται την βοήθεια και την σοφία ο ένας απο τον άλλο , μέσω των βιβλίων, καθώς και από άλλες πηγές που εμπιστεύεστε! Γιατί δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας; Για να μην ξεχνάτε η ακόμη δεν θυμάστε, είστε ενας αυτοτελής δημιουργός όπως είστε πιο σίγουρα μέρος της Πηγής/Θεού. Ακόμα κι έτσι όταν ενσαρκώνεστε και τυφλοί στο ποιοι είστε είναι λογικό να αναζητείται καθοδήγηση. Ο Ανώτερος Εαυτό σας γνωρίζει ποιοι είστε και καταλαβαίνει ακριβώς τι είναι αυτό που έχετε καθορίσει να ολοκληρώσετε κατα την διάρκεια αυτής της ζωής. Είστε αιώνια συνδεδεμένοι με τον Ανώτερο Εαυτό σας, κι ο Ανώτερος Εαυτός σας ειναι το λίκνο της σοφίας για εσάς όταν ενσαρκωθήκατε. Αναζητήστε βοήθεια και γνώση από τον Ανώτερο Εαυτό σας. Κάντε το μεταβαίνοντας στο εσωτερικό. Πηγαίνετε μέσα καθίμενοι σιωπηλά. Συγκεντρώστε την σοφία και τον προσανατολισμό ακούγοντας την καθοδήγηση που θα αναβλύσει. Πορευθείται εν ειρήνη ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου