Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ "Ε" ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΕ ΦΩΤΟ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ !!! ΕΦΘΑΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ! ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ !!!

 Δείτε τα σκάφη των ΟΛΥΜΠΙΩΝ δυνάμεων που φωτογραφήθηκαν για άλλη μία φορά στην Πύλο. Θέλω να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα Ε που υπάρχουν πάνω στο σκάφος.  Παρατηρήστε τα χρώματα της ίριδας που υπάρχουν στον ουρανό την ίδια ώρα που φωτογραφήθηκαν τα σκάφοι των ΟΛΥΜΠΙΩΝ. 


Όπως έχουν πει σε μήνυμά τους οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ στον Καλογεράκη, τα σκάφη Νεφελίου προκαλούν ιριδισμό του φωτός. Δείτε επίσης το σκάφος με τα μικρότερα που υπάρχουν από πάνω του. Τα ΟΛΥΜΠΙΑ σκάφη δεν βρίσκονται σε πλήρη πύκνωση αλλά ούτε και σε πλήρη αραίωση, γι' αυτό φαίνονται έτσι. Τα στάδια πυκνώσεως των ουράνιων σκαφών είναι πέντε. Αυτά τα φαινόμενα, λαμβάνουν χώρα τακτικά. 


Η Πύλος από ότι με ενημέρωσε φυσικός, είναι μέσα στα 3-4 πιο ενεργειακά μέρη στον πλανήτη, εξού και το όνομα Πύλος=Πύλη !!! Από αρχαιοτάτων χρόνων υπάρχουν αυτές οι Πύλες. Η σπηλιά του Νέστωρα δεν έχει καμμιά σχέση με αυτά που μας έχουν μάθει, ότι δηλαδή εκεί μέσα φύλαγε τα πρόβατά του. Στη λεγόμενη σπηλιά του Νέστωρα άνοιγε αστρική πύλη η οποία οδηγούσε σε άλλους κόσμους- σε άλλα αστέρια. Όλα έχουν κωδικοποιηθεί για να μην τα καταλαβαίνουμε. Τόσο απλά, αλλά μη κατανοητά. 


Θα παραθέσω απόσπασμα από το βιβλίο του Γεράσιμου Καλογεράκη; ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 30.000 ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ!  ΤΙΤΛΟΣ: ΕΦΘΑΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ !!!


Είμαστε στα πρόθυρα της μεγαλύτερης και συναρπαστικότερης αλλαγής της ανθρώπινης ιστορίας. Ξημερώνει μια νέα ημέρα για την ανθρωπότητα που ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους ουράνιους γεννήτορές της και να αποκαλυφθεί το μυστικό φιλοξενίας τους στη ΓΑΙΑ για περισσότερο από μισό αιώνα, ένα γεγονός που έκρυβαν καλά από το ευρύ κοινό οι ισχυροί της Γης με κύριο επιχείρημα να μη διασαλευθεί το θρησκευτικό συναίσθημα του κόσμου. Μπορούμε να προετοιμάσουμε τον εαυτό μας - σαν μία μορφή εκπαίδευσης, για να τους υποδεχθούμε. Τα σημάδια της αλλαγής είναι πλέον φανερά, για όσους είναι πρόθυμοι να τη δουν που έρχεται. Αν παραμείνουμε απροετοίμαστοι γι' αυτήν την αλλαγή, είναι φυσικό να υπάρξουν επιπτώσεις στην ψυχοσύνθεση της ανθρώπινης κοινωνίας.

Σε πολλά μέρη του κόσμου , επειδή έχουν πυκνώσει οι θεάσεις εξωγήινων σκαφών που κινούνται γύρω από τη Γη και στο ηλιακό μας σύστημα, οι κοινωνίες ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους πρόγονούς τους που επιστρέφουν από τα αστέρια. Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Χαβάη , στις 27/6/2014, απηύθυνε επίσημη πρόσκληση- καλοσώρισμα προς τους εξωγήινους επισκέπτες των άστρων που εμφανίζονται ειρηνικά τόσο συχνά στον ουρανό της Χαβάης.

Στη συνέχεια στις 7/92014, ενέκριναν επίσημα τα πρωτόκολλα επικοινωνίας με τους εξωγήινους και καθόρισαν στις 31/10/2014 τον χώρο καθόδου των ιερών επισκεπτών των άστρων ή το ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, όπως το έχουν ονομάσει , στην περιοχή Kalapana του νησιού Puna, που είναι το μεγαλύτερο νησί του Χαβανέζικου συμπλέγματος, για να συναντηθούν με εκπροσώπους της Χαβάης (Εφημερίδα Wall Street Joyrnal).
Στις Κολομβιανές Άνδεις γίνονται συναντήσεις εξωγήινων με τη δωδεκαμελή ομάδα Κολομβιανών αντιπροσώπων, όπως με ΔΙΑ-βεβαίωσαν σημαίνουσες προσωπικότητες της Κολομβίας.
Το Περουβιανό Ραελιανό Κίνημα, που αριθμεί πάνω από 100.000 μέλη σε ενενήντα χώρες του κόσμου, σε συνέντευξη τύπου που οργάνωσε, ανακοίνωσε ότι κατασκευάζει το μέγαρο πρεσβείας για την υποδοχή των πατέρων τους που έρχονται από τ' αστέρια. Το αντίστοιχο κίνημα της Κίνας σχεδίασε την κατασκευή πρεσβείας με αεροδιαδρόμους προσγείωσης των UFO στην περιοχή Kunlum, στα βουνά κοντά στο Θιβέτ. Οι Κινέζοι επιστήμονες μιλούν για καλούς εξωγήινους που βοηθούν την ανθρωπότητα με την παροχή τεχνογνωσίας.

Οι μόνοι που δεν περιμένουν τους ουράνιους πρόγονούς τους είναι οι Έλληνες, οι απόγονοι των πανάρχαιων Ελλήνων που συνόδεψαν τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας, στο ηλιακό μας σύστημα στη ΓΑΙΑ. Με αυτή την ασεβή συμπεριφορά και την αδιαφορία τους, καταλύουν κάθε ιστορική έννοια και εθνική αξιοπρέπεια, πιστεύοντας δογματικά ότι είναι απόγονοι του εβραίου Αβραάμ και περιμένοντας να γίνει η Δευτέρα παρουσία ενός άλλου εβραίου, για να τους στείλει στον παράδεισο.

Για όσους θελήσουν να ακολουθήσουν τη νέα εποχή που έρχεται, πρέπει να σηκώσουν τα μάτια τους προς τον ουρανό, να δουν τους ουράνιους πατέρες τους που έρχονται και να αναζητήσουν στη Γη τους Αθάνατους Αδελφούς τους που άφησε φύλακες των ανθρώπων ο ΔΙΑΣ, όταν έφυγε, την ύπαρξη των οποίων αγνοούν. Να δουν με σοβαρότητα τα φαινόμενα του υπερβατικού κόσμου και όχι να σταυροκοποιούνται όταν ακούν ότι δακρύζουν οι ξύλινες εικόνες των αγίων, που όλες οι περιπτώσεις έχουν αποδειχθεί προιόντα απάτης του φιλοχρήματου ιερατείου.

ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΟΡΘΙΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΥΡΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΖΗΤΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ.

Δείτε φίλοι μου στο τέλος της ανάρτησης και ένα κατατοπιστικότατο βίντεο.
Καλά να περνάτε και τα μάτια πάνω στους ουρανούς και όχι στα πατώματα,

ΕΣΘ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ !!!δείτε εδώ το βίντεο


Πρέπει να κατανοήσουμε ότι βρισκόμαστε στο τέλος αυτής της φυλής και το μόνο που αναζητούν οι κυβερνήσεις είναι να εκπληρώσουν διαταγές και να μας βάλουν σε συγκρούσεις, κρίσεις, κοινωνικοί διχασμοί…

Μήπως δε βλέπουμε πώς μας χειραγωγούν κάνοντας μας να πιστεύουμε αναρίθμητες προεκλογικές υποσχέσεις, ή με το γεγονός της μη επίτευξης πολιτικής συμφωνίας και επανάληψης των εκλογών, και ακόμη αναβάλλοντας τες για τρίτη φορά, δε φαίνεται ότι ετοιμάζουν ένα μεγάλο παιχνίδι για να μας επιβάλλουν την ΝΠΤ τους και περιμένουν να το κάνουν να συμπίπτει με τις εκλογές των Η.Π.Α.; 

Επιπλέον, μήπως προσπαθούν να συνεχίζουν απειλώντας τη Ρωσία με όλους τους δυνατούς τρόπους με σκοπό να δημιουργηθεί αυτή η πολεμική διαμάχη που τόσο έχουν ανάγκη; Αυτό κάποιες χώρες άρχισαν να το βλέπουν και αναζητούν τρόπους να αποφύγουν αυτή την παγκόσμια αντιπαράθεση, γιατί το Ισλαμικό κράτος θα είχε ήδη εισβάλει σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης ειδικά στην Ισπανία, την Ιταλία και τη Γαλλία…

Όμως επιπλέον τί συμβαίνει με τους δυο υποψήφιους για την προεδρία της πιο ισχυρής χώρας του πλανήτη; Τί μπορούμε να πούμε για την πιθανή πρώτη κυρία που θα παραλάβει την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, βρίσκεται στις πλήρεις φυσικές και ψυχολογικές ικανότητες της για να κυβερνήσει αυτό το μεγάλο έθνος, αν στο πρόγραμμα της υπάρχει το γεγονός να επιθυμεί να κάνει το δυνατόν πιο σύντομα ένα τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο; 

Γιατί βάζουν στη θέση της μια σωσία ή πρόκειται για ένα συνθετικό ρομπότ όπως το δήλωσε αυτή η ίδια… και τί να πούμε για τον άλλο υποψήφιο, τον παράλογο σόουμαν Ντόναλντ Τράμπ; 
Μήπως ολοένα και περισσότερα άτομα αρχίζουν να αντιλαμβάνονται αυτήν την εκλογική απάτη και ότι μας προσφέρουν ένα μεγάλο καλοστημένο σκηνικό, ή τί είναι αυτό που θέλουν να κρύψουν;

Από ΦΟΙΒΟΣ ΜΟΥΣΙΓΕΤΗΣ 1/1/2016

Σημείωση:Η επιμέλεια ανάδειξης των επίμαχων εικόνων με το «Ε» έγινε απόdiadrastika.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου