Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Επιστημονικές αποδείξεις για τη μετενσάρκωσηΣτο βιβλίο του "Η Ζωή πριν από τη Ζωή" ο Δρ Τζιμ Τάκερ, Επίκουρος Καθηγητής Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Βιργινίας, παρουσιάζει πραγματικές περιπτώσεις ανθρώπων που μετενσαρκώθηκαν, βασίζοντας σε θεωρητικό επίπεδο τη δυνατότητα της μετενσάρκωσης σε εξελίξεις στην κβαντική φυσική. Στηρίζοντας το επιχείρημά του σε πάνω από τέσσερις δεκαετίες επιστημονικής έρευνας στη ζωή περισσότερων από δυόμισι χιλιάδων παιδιών, δημιουργεί ένα ισχυρό θεμέλιο για την αντίληψη ότι ζούμε αλλεπάλληλες ζωές.

Αρχίζει με την ιστορία του Γουίλλιαμ, που γεννήθηκε πέντε χρόνια μετά τον σκοτωμό του παππού του, αστυνομικού , κι είχε γενετικά ελαττώματα παρόμοια με τις μοιραίες πληγές που υπέστη ο Τζον κατά το θάνατό του.

Σημείωση: Το ότι αυτή η ομοιότητα δεν μπορεί να οφείλεται στα γονίδια είναι προφανές και δεν απαιτεί εξήγηση. Πολέμιοι της θεωρίας της μετενσάρκωσης αποδίδουν την ύπαρξη αναμνήσεων στη γενετική. Ετούτη εδώ είναι μία από τις κατηγορίες περιπτώσεων όπου η γενετική δεν θα μπορούσε ούτε καν υποθετικά να αποτελέσει επεξηγηματικό παράγοντα.

Ο Γουίλιαμ ήταν σε θέση, στα τρία του χρόνια, να αναφέρει τις τελευταίες στιγμές τού Τζον, τις οποίες δεν θα ήταν δυνατόν να γνωρίζει.

Μετά είναι το παιδί στην Τουρκία που επέμενε να το φωνάζουν με το όνομα ενός ανθρώπου που είχε ζήσει ογδόντα μίλια μακριά. Όταν το πήραν σε εκείνη την πόλη, το παιδί βρήκε το δρόμο για να πάει στο σπίτι του ατόμου εκείνου και αναγνώρισε τους γονείς του μέσα σε ένα σπίτι γεμάτο από ανθρώπους.

Όλες οι ιστορίες ελέγχθηκαν από επιστήμονες που διεξήγαγαν την έρευνα και κάθε πιθανότητα απάτης αποκλείστηκε.

Το παρόν βίντεο παρουσιάζει απόσπασμα από τηλεοπτική συνέντευξη του συγγραφέα.
 Εδώ και 40 χρόνια στο πανεπιστήμιο της Virginia γίνονται έρευνες από ψυχίατρους, νευρολόγους και άλλους επιστήμονες πάνω στο φαινόμενο της μετεμψύχωσης.  
Στο παρακάτω βίντεο ομιλεί ο Dr. Jim Tucker, παιδοψυχίατρος του πανεπιστημίου Virginia καθώς και άλλοι επιστήμονες. Βλέπετε, εκεί είναι Αμερική, όχι Ελλάδα να τους κάψουν ζωντανούς οι παπάδες. 
Σημειωτέον, ότι και πολλοί από τους πρωτοχριστιανούς αποδέχονταν την μετεμψύχωση, όπως ο μέγας χριστιανός φιλόσοφος Ωριγένης, τον οποίον οι οπαδοί της ''αγάπης'' κυνήγησαν άγρια και τον ευνούχισαν!
   Εκπληκτικό επιστημονικό βίντεο.

         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου