Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Μηνυμα Ομάδας Αρκτούριων

Ακούμε πως ορισμένες φορές, όντα της Έσω Γης παρεμβαίνουν σε γεγονότα που γίνονται στην κοινωνία μας. Πώς και πότε λαμβάνεται μια τέτοια απόφαση και πώς γίνεται η παρέμβαση;
Το συγκεκριμένο μήνυμα, σύμφωνα με την πηγή που το μετέδωσε, είναι από την λεγόμενη ομάδα των Αρκτούριων.
Μου είναι αδιάφορο αν είναι πράγματι από τους *Αρκτούριους ή από κάποιον άνθρωπο σαν κι εμάς.
Απλά μου άρεσε εκ πρώτης όψεως, και θέλησα να το ανεβάσω, χωρίς καμία πρόθεση να οδηγήσω κανέναν σε οποιαδήποτε κάλτα, διαδρομή ή φιλοσοφία. Το αν αυτό είναι μήνυμα που εκπορεύεται από την ελίτ με ύπουλες προθέσεις, ή αν είναι όντως από φωτεινές οντότητες που επιδιώκουν να μας βοηθήσουν και να μας καθοδηγήσουν σωστά, δεν θα ισχυριστώ πως το γνωρίζω. Προσωπικά αφήνω το χρόνο να μου δείξει την αλήθεια.
Το πώς θα το εισπράξετε και θα το επεξεργαστείτε μέσα σας, είναι δική σας υπόθεση. Τα σχόλια δικά σας.

*ΑΡΚΤΟΥΡΙΟΙ (ARCTURIANS)

Είναι ένας απο τους περισσότερο εξελιγμένους εξωγήινους πολιτισμούς του γαλαξία μας. Είναι 5ης διάστασης πολιτισμός ο οποίος στην πραγματικότητα είναι το πρότυπο της γης του μέλλοντος. 

Η ενέργεια του δρα σαν συναισθηματική, διανοητική κ πνευματική θεραπεία της ανθρωπότητας. Αποτελεί επίσης μια ενεργειακή πύλη την οποία διαβαίνουν οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια του θανάτου κ της μετενσάρκωσης.

 Οι αρκτούριοι διδάσκουν ότι το καθοριστικό στοιχείο για να μπορέσει να ζήσει κάποιος στην 5η διάσταση είναι η αγάπη. 

Ταξιδεύουν με τα αστρόπλοιά τους στο σύμπαν, διαθέτουν μερικά απο τα πιο εξελιγμένα σε ολόκληρο το γαλαξία. Ένας απο τους λογούς για το ότι στη γη δεν έχουν επιτεθεί πολεμοχαρείς αρνητικοί εξωγήινοι είναι ότι φοβούνται αυτά τα υπερεξοπλισμένα αστρόπλοια των αρκτουρίων. 

Αναφέρεται επίσης ότι ένα απο τα αστρόπλοια τα οποία είναι σε τροχιά γύρω από τη γη, ονομάζεται Αθηνά (Starship Athena), έχοντας το όνομα της ελληνίδας θέας.

Η κοινωνία των αρκτουρίων κυβερνάται απο τους πρεσβύτερους (elders).

Η υπερανεπτυγμένη πνευματική τους φύση τους βοηθά να μην γερνούν, έχοντας την ικανότητα να μην υπακούουν στους κανόνες του χωροχρόνου. Τερματίζουν τη ζωή όταν το συμβόλαιο που είχε κανονιστεί, λήξει. Δεν υπάρχει καμία ασθένεια στον Αρκτούρο, έχουν εξαφανιστεί όλες αιώνες πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου