Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ

Οπως αναφέρω πάντα, το κεφάλαιο αυτό αποτείνεται σε «αφυπνισμένους ανθρώπους Ελλάνιους ή μη»(Ελλάνιος=Φωτεινός) και δεν υποχρεώνω κανέναν να πιστέψει ότι γράφω !!!
Εχω γράψει επανειλλημένως και το ξαναγράφω,ότι:»Αν δεν πιστεύεις σε κάτι,δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει»!


Η πιο ισχυρή φαντασία μπορεί να είναι τελικά η πραγματικότητα»
Και κατά το Α’εξάμηνο του 2016 συνεχίσθει η δραστηριότης στο ηλιακό μας σύστημα και εγγύς της Γης,των φωτεινών δυνάμεων της Ανωτέρας Τάξεως Συμμάχων (ΑΤΣ) των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων, που προστατεύουν τον πλανήτη μας και ιδίως τον απανταχού της Γης Ελληνισμό, με τις δυνάμεις της 7ης και 8ης αποστολής του Ιερού Άρχοντος του Φωτός, του Ζηνός (Ζευς).
Να υπενθυμίσω και πάλι, ιδίως για τους νέους αναγνώστες των άρθρων μου, ότι η «Συνομοσπονδία Σμήνους 13 Γαλαξιών των Εψιλον της Ανδρομέδας» αποτελείται από την «Κραταιά Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας» και την «Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων» (αποικίες των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων και λοιπές συμμαχικές φυλές). Η ΑΤΣ έχει αναλάβει τον Γαλαξία μας.
Επίσης με τον όρο «Αποστάτες» εννοούμε τα γήινα ανθρώπινα όντα, που το 25000 π.Χ αποστάτισαν από τον Θεό, το «Όλον Φως» (καμία σχέση με τον Γιαχβέ) όπως τον αποκαλούν οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι, καθώς και νοήμονα όντα που κατοικούν σε εχθρικούς αστερισμούς, ιδίως του Δράκοντος, Όφεως, Κήτους, κλπ,τα οποία είναι ερπετοειδείς Δράκοι με φολίδες, κλπ. Πολλοί απ’αυτους που μένουν στην Γη και συνήθως κατέχουν υψηλές θέσεις, έμφανίζονται με ανθρώπινα σώματα και όποτε θέλουν παίρνουν την ερπετοειδή ή δρακονιανή μορφή. Συνήθως είναι κλώνοι.
Οσοι αναγνώστες του άρθρου μου δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες, ας διαβάσουν τα παρακάτω άρθρα μου:
-ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΜΗΝΟΥΣ 13 ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΤΩΝ «Ε» ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ http://perseasorion.blogspot.gr/2011/10/13_4996.html
-Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,ΜΕΡΟΣ Α΄και ΜΕΡΟΣ Β΄   http://perseasorion.blogspot.gr/2015/03/blog-post.html  και

Επαναλαμβάνω και πάλι, όπως έγραψα και στο προηγούμενο ομώνυμο άρθρο μου Νο11, ότι  πρέπει να θυμόμαστε ότι «ο Ελλαδικός χώρος είναι ένας ιδιαίτερος και ιερός χώρος, ευλογημένος από τον Θεό, το «Όλον Φως» !!!
Ολα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό στην χώρα μας είναι σχέδιο των Ολυμπίων ώστε να εκτεθεί και ο τελευταίος ανθέλλην και ο τελευταίος προδότης. Αυτή την φορά θα ξεκαθαρίσει πλήρως «η ήρα από το στάρι» και η Ελλάδα μας θα κυβερνηθεί από γνήσιους «γόνους Έλληνες» που φέρουν το γονίδιο «έψιλον» στον πέμπτο ανενεργό (επί του παρόντος)έλικα του DNA τους !
Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων του Δεκεμβρίου 2015, από το πρόσφατο βιβλίο το «Απόλυτο Μυστικό» του στρατηγού Γερ.Καλογεράκη.
«Οι πιέσεις κατά της Ελλάδος θα συνεχισθούν, με δική μας ανοχή, μέχρι να επιφέρουν την αφύπνιση και τον απεγκλωβισμό ικανού αριθμού Ελλάνιων γόνων από τα αποστατικά συστήματα. Εμείς μπορούμε να εμποδίσουμε τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, δεν το πράττουμε όμως, διότι με τις δοκιμασίες που υφίστανται οι Ελλάνιοι θα επιτύχουν τον πνευματικό απεγκλωβισμό τους από τα αποστατικά δεσμά και θα αφυπνισθεί ο πατριωτισμός τους που είναι απαραίτητος για την διαφύλαξη της εθνικής τους κυριαρχίας. Μόνο η αίσθηση του κινδύνου μπορεί να ενεργοποιήσει την ψυχική έκρηξη για τον απεγκλωβισμό σας.Άπαντα τα ανωτέρω θα συνεχίσουν να εξελίσσονται, όχι μόνον στην Ελλάνιαν, αλλά εις ολόκληρον την Γαία με αυξανόμενη ένταση.
Αλλό μήνυμα των Ολυμπίων από φίλο μου:
«Οι γήινες δυνάμεις των αποστατών, καταβάλουν απεγνωσμένες προσπάθειες να προκαλέσουν παγκόσμια αναταραχή αλλά θα υποστούν οδυνηρή ήττα που θα σημαίνει την απαρχή μιας νέας εποχής για την Γαία και το ανθρώπινο γένος. Συντόμως θα κληθείτε και εσείς να συμμετάσχετε ενεργά στις εξελίξεις που έρχονται, όμως προς το παρόν οφείλετε να παραμείνετε ψύχραιμοι. Τα πάντα θα συμβούν υπό τον δικό μας έλεγχο και να παρακολουθείτε τα γεγονότα με ηρεμία και νηφαλιότητα.
Μην ανησυχείτε δια την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάνιας, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε προβλήματα. Να ενθυμείσθε ότι αξία έχουν τα τελικά αποτελέσματα και όχι οι πρόσκαιρες δυσμενείς καταστάσεις».
Ας δούμε τα γεγονότα του εξαμήνου:
Συνεχίσθηκε και το Α’εξάμηνο η έξαρξη θεάσεων Ολύμπιων σκαφών και αστροστόλων σε όλο τον πλανήτη και στην χώρα μας. Επίσης στην περιοχή του ήλιου τους μήνες Απρίλιο, Μάϊο υπήρξε μεγάλη κινητικότητα σκαφών καθόσον αφίχθησαν και νέες ενισχύσεις,με σκοπό άλλες από αυτές να προβούν στην εκκαθάριση των υπολλειμάτων των «αποστατών»και άλλες να ενισχύσουν τις ήδη υπάρχουσες επι της Γης Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις,ειδικότερα στην χώρα μας.
 
-Τέλος Φεβρουαρίου 2016 κατεστράφησαν στο ηλιακό μας σύστημα οι λίγες βόμβες Qarks (Stangelet) που είχαν απομείνει. Η απομάκρυνση όμως των τελευταίων βομβών πλάσματος (toplet), που είχαν τοποθετήσει οι «αποστάτες», αποδείχτηκε πολύ πιο δύσκολη απ’ ότι αναμενόταν, καθώς προστατεύονται με κβαντικούς θαλάμους βαθμωτών πεδίων στρέψης σε όλη την περιοχή του ηλιακού συστήματος. Οι κβαντικοί αυτοί θάλαμοι δημιουργούν μια δίνη προσαύξησης της πρωτογενούς ανωμαλίας πλάσματος γύρω από αυτές τις βόμβες. Οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι χρησιμοποιούν την προηγμένη τεχνολογία των φωτεινών πυλώνων (ATVOR) για την διάλυση αυτής της ανωμαλίας. Στη συνέχεια επαναλαμβάνουν την εφαρμογή της τεχνολογίας ATVOR μέχρι η κρίσιμη μάζα της πρωτογενούς ανωμαλίας εξουδετερωθεί, και στη συνέχεια θα αχρηστέψουν και τις υπόλοιπες βόμβες «toplet» άπαξ και δια παντός.
-Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων, από τον Σεπτέμβριο του 2015, οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι, έχουν αρχίσει την κατεδάφιση της Σελήνης (τεχνητό σκάφος είναι), αρχικά από την πίσω πλευρά της, με σκοπό να εμφανισθεί το αρχικό σκάφος που ήρθε στην περιοχή το 24174 πΧ, φέρνοντας ενισχύσεις και εφόδια στους αποστάτες του Κρόνου από το άστρο «ε» του αστερισμού του Κήτους.
Πρόσφατα, παρατηρήσεις στην Σελήνη από γήϊνα μέσα, φαίνεται να αποκαλύπτουν ένα «σεληνιακό κύμα» το οποίο μοιάζει να προέρχεται από κάποιον γιγαντιαίο διαστημικό προβολέα και ότι αυτό που βλέπουμε είναι ένα ψεύτικο παραπέτασμα.

Σύμφωνα με τον αστρονόμο Crrow και την ομάδα του, το «σεληνιακό κύμα» μοιάζει να σχετίζεται με αυτό που προκύπτει από την προβολή μίας εικόνας. Μετά από δύο εβδομάδες αναλύσεων επί αναλύσεων, ο Crrow υποστηρίζει ότι ουσιαστικά η «πραγματική» Σελήνη καλύπτεται με ένα ολόγραμμα, ώστε να μην μας δίνεται η δυνατότητα να βλέπουμε τι πραγματικά συμβαίνει στην επιφάνειά της. »Δεν είναι αυτό που νομίζετε ότι είναι. Μπορώ να σας πω ότι δεν είναι απλώς ένας βράχος στο διάστημα … υπάρχουν πολλά εκεί πάνω».
Στο συμπέρασμα αυτό συνέβαλαν και σχετικές μελέτες από Ρώσους επιστήμονες, όπως μας λέει. Ωστόσο, δεν είναι σε θέση να πει αν η «προβολή»του ολογράμματος προέρχεται από την Γη ή από κάποιο άλλο σημείο του διαστήματος. Γεγονός πάντως είναι, σύμφωνα με τον Crrow, ότι επικοινώνησαν μαζί του τρεις άνθρωποι υψηλά ιστάμενων θέσεων, οι οποίοι «γνωρίζουν» πράγματα, αλλά δεν κατονομάζει και του είπαν πως βρίσκεται στα σωστά ίχνη.
-Στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου, παρόλο που οι μάχες είχαν σταματήσει λόγω της μεγάλης ήττας που υπέστησαν οι κρόνιοι αποστάτες, αφήχθησαν νέες ενισχύσεις των αποστατών εγγύς του ηλιακού μας συστήματος, με σκοπό αφ’ενός μεν να ενισχύσουν τα υπάρχοντα υπολλείματα τους σε αστεροειδείς και αφ’ετέρου να εισέλθουν στον πλανήτη μας για να πάρουν τα υπολείματα των απομεινάντων ερπετοειδών και των κλώνων των, που δεν μπορούν να διαφύγουν από την Γη λόγω απαγορεύσεως των Ολυμπίων. Όπως ήταν αναμενόμενο και αυτές οι δυνάμεις καταστράφηκαν από τις Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις της Ανωτέρας Τάξεως Συμμάχων(ΑΤΣ) του Απόλλωνος.
Τι όμως είχε προηγηθεί πριν γίνει αυτό; Ας το δούμε παρακάτω:
Σύμφωνα με επιστήμονες τις πρωίνές ώρες της 24ης Απριλίου 2016  ένα εκπληκτικό αλλά και «τρομακτικό» γεγονός έγινε στον χώρο που περιβάλλει τον πλανήτη μας. Για δύο ολόκληρες ώρες η μαγνητόσφαιρα της Γης κατέρρευσε γύρω από ολόκληρο τον πλανήτη. Η μαγνητόσφαιρα είναι το πεδίο που προστατεύει την Γη από τους ηλιακούς ανέμους και την ηλιακή ακτινοβολία.
Πριν την κατάρρευση παρατηρήθηκε ένα «μαύρισμα» της περιοχής και στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε μόνο η «μαγνητόπαυση» Η μαγνητόπαυση είναι το όριο μεταξύ του ηλιακού ανέμου και του μαγνητικού πεδίου της Γης. Αυτό το όριο βρίσκεται σε συνεχή κίνηση. Έτσι η Γη «βομβαρδίστηκε» από τον ηλιακό άνεμο. Ενώ η μαγνητόπαυση μας προστατεύει σε κάποιον βαθμό από τον ηλιακό άνεμο παρόλα αυτά μεταφέρονται στοιχεία του ηλιακού ανέμου σε περιοχές στην Γη. Η αλληλεπίδραση μεταξύ του ηλιακού ανέμου και του μαγνητικού πεδίου της Γης δημιουργεί διάφορες περιοχές πεδίων με πλάσμα και ρεύματα από το εσωτερικό της μαγνητόσφαιρας, όπως η πλασμόσφαιρα, το τρέχον δακτυλίδι και οι ζώνες ακτινοβολίας. Η συνέπεια είναι ότι οι συνθήκες στο εσωτερικό της μαγνητόσφαιρας είναι ιδιαίτερα δυναμικές και μπορούν να δημιουργήσουν αυτό που λέμε «διαστημικό καιρό» ώστε να μπορεί να επηρεάσει τεχνολογικά συστήματα αλλά και ανθρώπινες δραστηριότητες. Επηρεάζει ακόμα και τους τεχνητούς δορυφόρους.
 
Κατά την διάρκεια της διακοπής της μαγνητόσφαιρας επήλθε πλήρης αντιστροφή στη ροή του διαστρικού μαγνητισμού γύρω από την Γη. (Υπάρχει σχήμα στην ανάρτηση). Σύμφωνα με αυτό όλη η μαγνητική ενέργεια από το διαστρικό διάστημα κινήθηκε πίσω προς τον Ήλιο. Μετά τις δύο ώρες της παύσης της μαγνητόσφαιρας η μαγνητική ενέργεια επανήλθε στην γνωστή ενέργεια και ρέει πάλι μακριά από τον Ήλιο.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες όλο αυτό το φαινόμενο μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες πάνω στην Γη. Όταν κάτι μεγάλο συμβαίνει στα μαγνητικά πεδία της Γης μπορεί να προκαλέσει μαζικούς σεισμούς, ηφαιστειακές εκρήξεις, απρόβλεπτα ρεύματα στους ωκεανούς και παλίρροιες.
ΜΗΤΡΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΟ ΣΚΑΦΟΣ

Σύμφωνα με την NASA στις 5:37:05 UTC (ωρα Γκρινουϊτς) της 24/4, οι δορυφόροι από το Κέντρο Πρόβλεψης Διαστημικού Καιρού της NASA ανίχνευσαν μια πλήρη κατάρρευση της μαγνητόσφαιρας της Γης! Εξαφανίστηκε για λίγο περισσότερο από δύο ώρες, και ηρθε στην επανάληψη στις 7:39:51 UTC.
Οι Δορυφοροι Καιρου της NASA κατέγραψαν τo φαινόμενο το οποίο μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες πάνω στη Γη. Δεν ήταν μια μικρη μαγνητικη κατάσταση, ήταν τεράστια..πλανητικα «τεράστια». Όταν κάτι τοσο μεγάλο σαν αυτό συμβαίνει στα μαγνητικά πεδία της Γης, μπορεί να προκαλέσει μαζική κατασταση με σεισμούς, ηφαιστειακές εκρήξεις, απρόβλεπτα ωκεάνια ρεύματα και παλίρροιες. Η έκρηξη της θερμικής ενέργειας που κατάφερε να πάρει μέσα της η γη από την μαγνητόπαυση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για τον πλανήτη, θα μπορούσε να στείλει ένα μεγάλο κύμα της θερμικής ενέργειας σε εκτεθειμένες περιοχές των ωκεανών, την αύξηση της θερμοκρασίας του νερού αρκετή για να προκαλέσει σοβαρες καταιγίδες.
Το πρόβλημα ήταν τόσο μεγάλο ώστε έγινε και άμεση και ταυτόχρονη ενημέρωση όλων των μεγάλων ηγετών του πλανήτη. Μια ενημέρωση που…έμεινε μυστική !!!
Σύμφωνα με ληφθέν μήνυμα των Ολυμπίων, το γεγονός αυτό οφειλόταν σε μαζική άφιξη εκατομυρίων Ολύμπιων σκαφών στον πλανήτη μας, από την πύλη του Ηλιου με σκοπό την απαγόρευση εξόδου από την Γη εκατομμυρίων αποστατικών σκαφών στα οποία επέβαιναν εκατομμύρια ερπετοειδείς (όχι ανθρώπινοι κλώνοι τους) οι οποίοι ζούσαν σε υπόγειες βάσεις της Γης, οι οποίοι λόγω της αυξήσεως των δονήσεων του πλανήτη μας, που πλησιάζουν τα 20 Herzt από τις αρχές Απριλίου, δεν μπορούσαν πλέον να ζήσουν και επιχείρησαν μετάβαση στους πλανήτες τους. Όλοι τους θανατώθηκαν από τον Ολύμπιο στόλο.
Το μήνυμα των Ολυμπίων έλεγε επίσης: »Όλα τα κακόβουλα εξωγήινα όντα έχουν εξοντωθεί ύστερα από την απεγνωσμένη προσπάθεια τους να διαφύγουν από το ηλιακό σύστημα. Όλα τα σκάφη τους καταστράφηκαν και τα συντρίμμια περισυνελέγησαν για να μην εισέλθουν στην ατμόσφαιρα της γης.
ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ

Οι γεννήτριες των ενεργειακών ασπίδων του πλανήτη βρίσκονται σε διαδικασία αποκατάστασης. Γίνονται στοχευμένες επιθέσεις στους εναπομείναντες αποστάτες του Ωρίωνα.
Η πυκνότητα των κυμάτων ενέργειας που καταφθάνουν από το Κέντρο του Γαλαξία αυξάνεται ραγδαία. Στο εξής διάστημα θα εμφανίζονται μαγνητικές διαταραχές και ανωμαλίες σε ολόκληρο τον πλανήτη, εν αναμονή του μεγάλου «Γεγονότος»=κατάρευση της cabal(κλίκας)».
Οι Ολύμπιοι με τις τεχνολογίες που κατέχουν φρόντισαν μα μην κινδυνέψει η Γη από την κατάρευση του μανητικού της πεδίου για 2,5 περιπου ώρες.
Εδώ θέλω να υπενθυμίσω ότι το 2001 είχε επιτραπεί από τους Ολύμπιους να φύγουν από την Γη όσοι επιθυμούν. Εφυγαν τότε πολλοί, αλλά έμειναν όμως και πολλοί. Δεύτερη ευκαιρία και τελευταία τους δόθηκε το 2006, αλλά και πάλι έμειναν αρκετά εκατομμύρια εδώ. Από τότε απαγορεύθηκε άλλη έξοδος τους. Έτσι τώρα θανατώθηκαν όλοι. Έχουν όμως μείνει ακόμα άλλοι τόσοι στη Γη.
Επίσης θέλω να αναφέρω οτι αυτοί που σκοτώθηκαν είναι κανονικά ερπετά που ζούσαν σε υπόγειες πόλεις. Δεν ήταν ¨ερπετοειδείς κλώνοι» οπως πχ βασιλείς, πάπας, μεγαλοτραπεζίτες κλπ κλπ !!

ΝΑΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΥΜΗΤΤΟΥ
Από τις πρωϊνές ώρες της 24 Απριλίου παρατηρήθηκαν πάνω από την Αθήνα και ιδίως πάνω από τον Υμηττό, καθώς και σε άλλες περιοχές της χώρας μας μικρά συννεφάκια (προβατάκια κατά το κοινώς λεγόμενο). Ηταν σκάφη Ολύμπια παρηλλαγμένα, μάλιστα ορισμένοι διορατικοί τα είδαν με το κανονικό τους σχήμα. Υπόψη μέσα στον Υμηττό υπάρχει εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια μεγάλη Ολύμπια βάση.
Οπως είπαν διορατικά άτομα: «Ο Υμηττός ήταν «ανοικτός» απο το Σάββατο (23/4) το μεσημέρι. Ακούγαμε για μια ώρα περίπου την μουσική των σφαιρών, στην θέση Προφ. Ηλίας όπου και τα δύο Ιερά του Διός και του Απόλλωνα, όπου είναι Πύλη, όπως και μερικά ακόμα παράξενα και ασυνήθιστα συμβάντα».
Μερικές μέρες νωρίτερα είχαν παρατηρήθει αξιοπερίεργες διαταραχές στον Ήλιο, ένα γεγονός που είναι πιθανόν να σχετίζεται με αυτή την άφιξη. Το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου, καθώς και τους μήνες Μάϊο και Ιούνιο, παρατηρήθηκαν γύρω από τον Ήλιο, απο τα ηλιακά παρατηρητήρια της NASA, πάρα πολλά σκάφη διαφόρων σχημάτων και μεγεθών, τα οποία στην πλειοψηφία τους έχουν γίνει αντιληπτά ξανά και ξανά κατά το παρελθόν σε διάφορες χρονιές. Είναι προφανές ήταν Ολύμπια σκάφη για να αντιμετωπίσουν τους εχθρικούς - αποστατικούς στόλους που προσπάθησαν τον Απρίλιο και το Ιούνιο να πάρουν από την Γη τους εναπομείναντες αποστάτες.
ΝΑΟΣ ΔΙΟΣ ΥΜΗΤΤΟΥ

Προχωρούμε σε άλλες πληροφορίες.
-Στις 31/5/16 και ώρα 20:30 παρατηρήθηκε στόλος ΑΤΙΑ πάνω από Καλλιθέα, Φάληρο, Βύρωνα. Αυτά εξήλθαν από την βάση των Ολύμπιων που υπάρχει στο εσωτερικό του Υμμητού.
Υπήρξε προειδοποίηση με μήνυμα.
Δείτε το βίντεο:https://www.youtube.com/watch?v=1FWYsk5gLg4
-Τους μήνες Απρίλιο, Μάϊο και Ιούνιο εμφανίσθηκαν στην Αττική (περιοχή Υμμητού) καθώς σε άλλες περιοχές της χώρας μας ασημόχρυσες και λευκές σφαίρες διαμέτρου περίπου 30μ οι οποίες επικάθινται σε διάφορα σημεία του εδάφους. Δεν φαίνονται με γυμνό μάτι αλλά μόνον αν φωτογραφηθούν, αφού πρώτα ο φωτογραφίζων πάρει νοητικό μηνυμα. Όπως μας πληροφόρισαν οι Ολύμπιοι πρόκειται για σφαίρες προστασίας, συντονισμού συχνοτήτων και αφύπνισης συνειδήσεως.

ΣΦΑΙΡΑ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ
 -Τον Μάϊιο και Ιούνιο εμφανίσθηκαν στον ουρανό, σε πολλά σημεία της Ελλάδος και της Κύπρου, πρασινογαλάζιες σφαίρες. Σύμφωνα με μήνυμα σκοπός τους ήταν η μείωση σεισμικών φαινομένων.
-Έντονη κινητικότητα παρουσιάστηκε τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, σε καταγραφές ΑΤΙΑ σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.
-Τον Ιούνιο, ιδίως το τελευταίο δεκαήμερο και τον πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, οι Ολύμπιες δυνάμεις εκκαθάρισαν υπολείματα αποστατών που ευρίσκοντο σε αστεροειδείς πλησίον του ηλιακού μας συστήματος. Εγιναν μεγάλες μάχες ιδίως στις 8 Ιουλίου.
-Επίσης πάρα πολλά Ολύμπια στρατεύματα έχουν κατέλθει στην γη και ιδίως σε μεγάλες πόλεις της χώρας μας, για προστασία μας. Δεν τα βλέπουμε λόγω του ότι είναι 5ης διαστάσεως. Μπορούμε όμως να τα δούμε αν θέλουν εκείνοι. Εχουν εμφανισθεί τελευταία στην Αθήνα, ιδίως στο κέντρο. Είναι ψηλοί γύρω στο 1,90. Ισως σας φαίνεται περίεργο αυτό που γράφω, αλλά τους έχουν δεί αρκετοί και μάλιστα ξαφνικά χάνονται από κοντά τους!!!
-Πότε θα γίνει η επίσημη εμφάνιση των Ολυμπίων;


Μήνυμα:»Η 8η Αποστολή του Διός θα μπορούσε με μια μαζική εμφάνιση σκαφών του στόλου της να επιτύχει την ευνοϊκή υποδοχή της από το μεγαλύτερο τμήμα της ανθρωπότητας.

Δεν θα το πράξουμε γιατί πρέπει να κερδίσουμε την καθολική εμπιστοσύνη της ανθρωπότητας, αν είναι δυνατόν, και να δείξουμε ότι οι δυνάμεις των Ολυμπίων του Διός είναι απόλυτα ειρηνικές και επιθυμούν την ομαλή λειτουργία του πλανήτη.

Πυκνώνουμε καθημερινά την παρουσία μας στους ουρανούς ώστε η επίσημη εμφάνισή μας στη Γαία να είναι σχεδόν μια τυπική διαδικασία, αφού όλοι θα έχουν αντιληφθεί την παρουσία μας και θα έχουν πειστεί, ακόμη και οι πλέον δύσπιστοι για την ύπαρξή μας αλλά και για τις προθέσεις μας.
Είναι περισσότερο θέμα ύποπτης σκοπιμότητας και ενοχής η σιωπή που τηρούν οι κυβερνήσεις της Γαίας, παρά θέμα ενδιαφέροντος για να διαφυλάξουν δήθεν την ψυχολογία του κόσμου, τον οποίον θα έπρεπε να τον ενημερώνουν για την επικείμενη εμφάνισή μας. Έχουμε δώσει στους ηγέτες σας πολλές ευκαιρίες για να γνωστοποιήσουν στην ανθρωπότητα την ύπαρξή μας και τους σκοπούς μας, για να μην αιφνιδιαστεί εάν εμφανιστούμε ξαφνικά. Τώρα όμως έχουμε πάρει εντολή από υψηλότερα επίπεδα ότι πρέπει να εμφανισθούμε και θα το πράξουμε. Η εντολή αυτή είναι εκτελεστέα στο εγγύς μέλλον.
Υπάρχουν αυστηροί κανόνες εφαρμογής για μια μαζική προσγείωση, και δεν επιθυμούμε να έλθουμε σε αντιπαράθεση με τους ουράνιους εντολοδόχους μας.
Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση, θα μελετηθούν όλοι οι τρόποι πειθούς της ανθρωπότητας, ώστε να έχουμε τα δυνατόν λιγότερα δυσάρεστα αποτελέσματα από την ξαφνική αλλά μη επιθετική εμφάνισή μας. Έρρωσθε».

(Από το βιβλίο το Απόλυτο Μυστικό του στρατηγού Γερ.Καλογεράκη).

ΖΕΥΣ

-Και τώρα ένα σημαντικό γεγονός:
Μαρτυρία Ελληνίδος
«Ξημερώματα της 8ης Ιουλίου 2016, γύρω στις 05:30, κοιτώντας Β.Ανατολικά της Αττικής προς την Εύβοια, συγγενικό μου πρόσωπο και εγώ, παρατηρήσαμε έντονες, γρήγορες και ρυθμικές αναλαμπές σε όλο τον ορίζοντα του ουρανού. Την προσοχή μας τράβηξε ενα τεράστιο, ομοιογενές και σκούρο σύννεφο που είχε σχήμα στενόμακρο ορθογώνιο παραλληλόγραμμο και γύρω του και μέσα σε αυτό υπήρχαν χιλιάδες φωτεινές κουκκίδες. 
Πιο συγκεκριμένα, ενώ σχεδόν όλες ήταν ακίνητες και αμυδρές, τρεις από αυτές που ήταν εμφανώς μεγαλύτερες και πιο φωτεινές απο τις υπόλοιπες, μετακινούνταν μέσα στο σύννεφο, γύρω και πάνω από αυτό.
Το φαινόμενο ήταν ορατό για περίπου 20 λεπτά, διότι το φως της ανατολής που γινόταν πιο έντονο κατέστησε το «φαινόμενο» αόρατo».

-Παρόμοιο φαινόμενο έγινε και στις αρχές Ιουνίου πάνω από το όρος Γεράνεια της Αττικής και παρατηρήθηκε από κατοίκους του Λουτρακίου.
-Στις 12 Ιουλίου λαμβάνουμε το παρακάτω μήνυμα των Ολυμπίων, μετά απο ερώτημα για την παραπάνω μαρτυρία, με εντολή να δημοσιευτεί:
ΑΦΙΞΕΙΣ ΒΑΡΕΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΑΤΡΟΣ ΖΗΝΟΣ ΕΙΣ ΕΔΑΦΟΣ ΕΛΛΑΣ.
ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ.  ΕΡΡΩΣΘΕ.  
Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΖΗΤΕΙΤΕ. ΜΗΝ ΣΤΕΚΕΣΘΕ ΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.
ΑΠΟΒΑΛΛΑΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΝ.
Η ΘΕΑΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝΕΣ ΗΤΟ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΔΗΤΕ. 
 ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΙΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΘΟΥΝ ΕΙΣ ΑΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΙΑΝ.
Η ΓΕΩΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΣ ΕΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΑΣ.
Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΑΣ ΓΑΙΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΣΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΕΙ.
Ε Π Ι Σ Τ Ρ Ο Φ Η.


ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΡΡΩΣΘΕ . ΜΗΝ ΦΟΒΕΙΣΘΕ. 
ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΥΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ.
Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ ΘΑ ΑΠΟΒΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΘΡΟ ΤΟΥΣ.
ΕΙΜΕΘΑ ΕΔΩ ΜΕ ΒΑΡΕΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΦΙΞΗ ΜΑΣ
ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ.
ΕΣΤΕ ΕΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΑΜΥΝΕΣΘΕ ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Το άρθρο θα συνεχισθεί μετά από λίγες ημέρες, με το Β΄Μέρος του που θα αφορά τις «Διεθνείς Εξελίξεις»
       13/7/2016                                             ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                         ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα
ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν «υποχρεωτικά» και την βιβλιογραφία του.
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
-ΒΙΒΛΙΟ «ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ» του Στρατηγού Γεράσιμου Καλογεράκη
-Προσωπικές Πληροφορίες
-Αρθρο:Η ουτοπία του θεϊκού κόσμου της Βαλεντίνα Μιρόνοβα (επεξεργασία του αστροφυσικού Χρήστου Μάγνη)

-Πολλά ξένα ιστολόγια
-http://amphiktyon. blogspot. com/
-http://apocalypsejohn.com/
-http://www.pronews.gr/
-http://www.diadrastika.com/
-http://www.http://katohika.gr/
-http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/
-http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/
-http://siriusanews.blogspot.gr/2014/10/24-10-2014.html
-http://atheatignosi.blogspot.gr/
-http://www.invisiblelycans.gr/
-http://www.terrapapers.com/

1 σχόλιο:

  1. Toυλαχιστον διορθωστε τα ορθογραφικα λαθη!Συνεχισθη,και οχι συνεχισθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή