Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Eίναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας!!!Ανώτερη Επικοινωνία
Από τον  "Kρύων" μέσω του Λη Κάρολ
Εάν πρόκειται να συν-δημιουργήσετε και να επιτρέψετε στον ηλεκτρισμό που είναι το Πνεύμα να κυλήσει στο ανθρώπινό σας σώμα ( η πλήρης πνευματική σας ουσία να κυλήσει στη φυσική σας ουσία), θα πρέπει πρώτα να εκδηλώσετε την πρόθεσή σας στο Σύμπαν.
Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να αναγνωρίσετε το κάρμα γύρω σας.
Θα πρέπει είτε να ξεπεράσετε το κάρμα αντιμετωπίζοντάς το κατευθείαν, είτε να ζητήσετε το ουδέτερο εμφύτευμα, διότι για να λειτουργήσει η συν δημιουργική δύναμη είναι πολύ σημαντικό να ακυρώσετε το κάρμα σας και να είστε ένα σώμα από φως.
Αυτός είναι ο λόγος που το πρώτο βιβλίο του ΚΡΥΩΝ, αναφερόταν στο ουδέτερο εμφύτευμα – για να σας πληροφορήσει για τη δυνατότητα να ουδετεροποιήσετε το κάρμα σας. Αυτό είναι το κρίσιμο Πρώτο Βήμα.
Να ξέρετε όμως ότι μόλις η πρόθεση εκδηλωθεί προφορικά μέσω των πνευματικών σας οδηγών και επιβεβαιωθεί από το Σύμπαν, δεν χρειάζεται να περιμένετε (Το Σύμπαν είναι κυριολεκτικό και τιμά την πρόθεσή σας, σαν να έχετε κάνει εργασία χρόνων για να αποκτήσετε το αποτέλεσμα).
Το μήνυμά σας ενεργοποιεί τη διαδικασία που θα εξουδετερώσει το κάρμα σας και θα κάνει να καρποφορήσουν καταστάσεις που διαφορετικά μπορεί να παρέμεναν αδρανείς στο περιθώριο της ζωής σας.
Επίσης φέρνει και την αλλαγή των πνευματικών σας οδηγών. Αλλά ενώ αυτά συμβαίνουν, μπορείτε άμεσα να συνδημιουργήσετε, γιατί η πρόθεση είναι το παν! Είναι απόλυτη!
Δεν μπορείτε να κάνετε πίσω όταν εκδηλώσετε την πρόθεσή σας. Να είστε προσεκτικοί πριν την εκδηλώσετε, γιατί θα συμβούν πράγματα σε σας και προς εσάς με αγάπη και καταλληλότητα όταν το ζητήσετε.
Να έχετε επίγνωση του τι είναι η πρόθεση (πως εκδηλώνετε). Είναι μια ήσυχη στιγμή όταν μιλάτε στο Πνεύμα, μια ιερή στιγμή που εσείς επιλέγετε για να πείτε στο Πνεύμα ,

« Ζητώ το Ουδέτερο Εμφύτευμα,     
 επιθυμώ να αποκτήσω τη δύναμη να συνδημιουργώ. 
Η πρόθεσή μου είναι να γίνω μια οντότητα του φωτός.
Η πρόθεσή μου είναι να χρησιμοποιήσω
το δώρο της νέας ενέργειας κατάλληλα».

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται. (Η «οντότητα του φωτός» είναι το όνομα που ο ΚΡΥΩΝ δίνει σε αυτούς που έχουν εκδηλώσει την πρόθεση, έχουν εξουδετερώσει το κάρμα και επιτρέπουν όλο το δυναμικό της Πνευματικής τους ουσίας να κυλήσει και να ολοκληρωθεί μέσα στο υλικό τους σώμα.)
Ερωτήσεις για το Ουδέτερο Εμφύτευμα / Απελευθέρωση...  
Ερώτηση: Έχω 2 παιδιά, 3 και 6 ετών. Φοβάμαι να ζητήσω την Καρμική απελευθέρωση, διότι φοβάμαι μήπως τα χάσω. Δεν είμαι σίγουρη επίσης τι θα συμβεί ανάμεσα στον άντρα μου και μένα. Παρότι δεν είναι πνευματικός άνθρωπος, είναι ένας καλός πατέρας και σύζυγος. Ούτε αυτόν θέλω να χάσω. Τι πρέπει να κάνω;
Απάντηση: Εκδήλωσε αμέσως την πρόθεσή σου για το καρμικό εμφύτευμα/απελευθέρωση. Εσύ και όλοι οι άνθρωποι να ξέρετε το εξής: αυτή η απελευθέρωση είναι η ανταμοιβή σας. Δεν υπάρχει απολύτως καμία θυσία ή ταλαιπωρία σε αυτή τη διαδικασία. Αυτοί που θα φύγουν από τη ζωή σας θα είναι οι κατάλληλοι, αυτοί με τους οποίους έχετε τελειώσει, αυτοί που ήταν εδώ για να ολοκληρώσουν το κάρμα μαζί σας.
Η μεταβατική περίοδος είναι δύσκολη για μερικούς, ιδιαίτερα για αυτούς που έχουν βαθύτερη σχέση με καρμικές ιδιότητες. Αυτοί σαν και σένα που είναι ισορροπημένοι και έτοιμοι για αλλαγή και που καταλαβαίνουν τις βασικές αλήθειες όταν τους παρουσιάζονται δεν θα έχουν μεγάλη δυσκολία στην αντικατάσταση των πνευματικών τους οδηγών.
Θα μιλήσω για τα παιδιά σου. Αυτό είναι σπουδαίο να το δεις εσύ. Εσύ και τα παιδιά διαλέξατε με προσοχή ο ένας τον άλλο πριν έρθετε. Ανήκουν σε σένα για την περίοδο της ανατροφής, όπως συμβαίνει με όλες τις μητέρες. Καμία μητέρα δεν θα πρέπει να φοβάται ότι θα χάσει τα παιδιά της λόγω του εμφυτεύματος. Αυτό δεν είναι συμπαντικά σωστό. Ακόμα και αν τα παιδιά σας φέρνουν στα άκρα της διάθεσης και της ανοχής σας, είναι σωστό, γιατί το εμφύτευμα θα ρυθμιστεί για να σας βοηθήσει ως προς αυτό. Τι θα συμβεί αφού μεγαλώσουν, είναι μια άλλη ιστορία, γιατί τότε θα έχουν την ευθύνη στο Πνεύμα και στο κάρμα, όπως και εσύ τώρα, και τότε θα σου συμπεριφερθούν σε σχέση με αυτήν. Το σύμπαν αγαπάει τα παιδιά όσο και εσύ και σε χρειάζεται εκεί για να τα προσέχεις έως ότου αποκτήσουν τη δική τους φώτιση, ίσως με τη βοήθειά σου.
Κοίταξε στα μάτια τους καμιά φορά και προσπάθησε να τα «αναγνωρίσεις». Ζήτα πληροφορίες από το πνεύμα γι’ αυτό. Πολλές φορές έρχεται σε όνειρα και μπορεί να είναι διασκεδαστικό, ειρωνικό και χρήσιμο να ξέρεις ποια είναι «στην πραγματικότητα».
Όσο για τον άντρα σου, η πνευματικότητα του δεν έχει τίποτα να κάνει με το τι θα συμβεί σε σένα αν ζητήσεις το δώρο της καρμικής απελευθέρωσης. Τον αγαπάμε τόσο πολύ, όσο και κάθε άνθρωπο σε μάθημα και έχει τον δικό του δρόμο και τη δική του διαδικασία. Η σχέση σου μαζί του και με τα παιδιά σας είναι πράγματι μέρος του κάρμα σου, αλλά αυτό που θα συμβεί μετά την απελευθέρωση δεν χρειάζεται να είναι αρνητικό. Τα μηνύματα στο πρώτο μέρος του βιβλίου είναι πληροφορίες για το τι θα μπορούσε να συμβεί, ώστε αυτοί με το πιο βαρύ κάρμα να είναι προετοιμασμένοι.
Αν είναι ανεκτικός στη διαδικασία σου και σε αφήνει ελεύθερη στην προσωπική σου αναζήτηση, τότε δείχνει ότι το κάρμα μεταξύ των δύο σας δεν είναι τέτοιο ώστε να τον αφαιρέσει. Ο δεσμός σας είναι κατάλληλος βάσει αυτών που συνέβησαν σε προηγούμενες ζωές και δεν έχει βαριά χαρακτηριστικά. 
Αν πάρεις το εμφύτευμα/απελευθέρωση, θα αλλάξεις, αλλά μπορεί να του αρέσει αυτή η αλλαγή και να την σχολιάσει θετικά κάνοντας τη σχέση καλύτερη. Δεν υπάρχει ποτέ η ανάγκη σε κανένα ισορροπημένο άτομο να γίνει ευαγγελιστής της νέας δύναμης και κανένας άνθρωπος δεν θα ζητήσει την απελευθέρωση για να φανούν οι άλλοι γύρω του «λανθασμένοι» επειδή δεν το ζήτησαν. Η σοφία και η ισορροπία, που είναι αποτέλεσμα της καρμικής απελευθέρωσης, το αποκλείει αυτό.
Μη φοβάστε το εμφύτευμα. Ποτέ! Το εμφύτευμα είναι το πρώτο βήμα στον χαιρετισμό του Ανώτερου Εαυτού σας, αυτό το μέρος που αιωρείται, περιμένοντας να έρθει μέσα, ώστε τελικά να σας χαιρετήσει και να γίνει ένα μαζί σας!
Είμαι ο «Κρύων» 
...διαβάστε περισσότερα στο Δεύτερο  Βιβλίο του Κρύων
"Μη Σκέπτεστε σαν Άνθρωποι!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου