Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

Θα συνεχίσει να υπάρχει η Τρίτη διάσταση μετά τη Μεγάλη Μετατόπιση;

Ο Διδάσκαλος Αδάμας από το «Τέλος» την πρωτεύουσα των Λεμουρίων

μέσω της Aurelia Louise Jones


Στο Telos, φαίνεται να είμαστε τόσο διαφορετικοί από εσάς μόνο και μόνο γιατί εκφράζουμε πολύ φυσικά την πλήρη θεϊκότητά  μας, ανά πάσα στιγμή.

 Εξαιτίας του τρόπου που επιλέγουμε να εξελιχθούμε ανακτήσαμε όλες τις ικανότητες της θεϊκότητάς μας εδώ και καιρό. Η ανάκτηση της θεϊκότητάς σας θα σας φέρει γρήγορα και πάλι στο επίπεδο της χάρης που απολαμβάνουμε τώρα εμείς στη δική μας εξέλιξη. Επιλέξαμε να παραμείνουμε εδώ, στην τωρινή μας κατάσταση, περιμένοντας την ημέρα που θα συγχωνευτούμε μαζί σας στη διάσταση της επιφάνειας και θα γίνουμε τα πρότυπα που χρειάζεστε. Η μαθητεία αυτή θα σας βοηθήσει να ενστερνιστείτε γρήγορα τη δική σας πληρότητα της Παρουσίας Θεού και να την εκδηλώσετε στην καθημερινή σας ζωή. Τότε θα μάθετε πως είμαστε όλοι ίδιοι. Είμαστε τα μεγαλύτερα αδέλφια σας και σας αγαπάμε τόσο πολύ. Αν γνωρίζατε πόσο μεγάλη είναι η επιθυμία μας να βρεθούμε και πάλι μαζί, αντικρυστά ο ένας στον άλλο, για να σας βοηθήσουμε όλους να «ολοκληρώσετε τον δρόμο» προς το σπίτι. Πάρτε το χέρι μας και δεν θα σας απογοητεύσουμε. Όλα τα πλάσματα του Βασιλείου του Φωτός είναι με το κάλεσμά σας στη διάθεσή σας, για να σας βοηθήσουν στην «επιστροφή σπίτι». Ελάτε σπίτι αγαπημένοι μας, ελάτε σπίτι! Η Πέμπτη διάσταση περιμένει τώρα την επιστροφή σας.

Δεν μπορούμε να σας πάρουμε σπίτι χωρίς τη θέλησή σας. Πρέπει να ανοίξετε την καρδιά σας και το νου σας και να επιλέγετε καθημερινά την επιστροφή στο σπίτι.

Όσοι από εσάς θα κάνετε αυτή την επιλογή θα πάρετε μαζί σας στο «σπίτι» και το υλικό σας σώμα. Σε αυτή την περίοδο της ιστορίας της Γης, όταν κάθε μορφή ζωής είναι στη διαδικασία αποκατάστασης, δεν χρειάζεται να αφήσετε πίσω το υλικό σας σώμα, όπως κάνατε τα τελευταία αρκετά χιλιάδες χρόνια. Δεν χρειάζεται πια να πεθάνετε σωματικά. Το σώμα σας θα μεταμορφωθεί και θα γίνει αθάνατο και χωρίς περιορισμούς, όπως και το δικό μας. Επιλέξτε το συνειδητά, ανοιχθείτε σε αυτό και δεχθείτε αυτή τη θεϊκή χάρη από τον Ουράνιο Πατέρα/Μητέρα σας.


Θα συνεχίσει να υπάρχει η Τρίτη διάσταση μετά τη Μεγάλη Μετατόπιση;

 Δεν μπορούμε ακόμα να απαντήσουμε με ακρίβεια στην ερώτηση αυτή. Πολλά ακόμα δεν έχουν ισορροπήσει, ούτε αποφασιστεί ή είναι ακόμα άγνωστα. Είναι σίγουρο πως η Τρίτη διάσταση θα συνεχίσει να υφίσταται για ακόμα κάποιο διάστημα, αλλά μπορώ να σας πω φίλοι μου πως για πολύ καιρό, αφού κάνει την μετατόπισή της η Γη, ο φυσικός πλανήτης θα συνεχίζει να εξισορροπείται και δεν θα είναι και τόσο επιθυμητό να είναι κάποιος σε αυτή τη διάσταση. Αυτός είναι και ο λόγος σας ενθαρρύνουμε να έλθετε με τη Μεγάλη Μετατόπιση στις ανώτερες διαστάσεις. Υπάρχουν ταυτόχρονα αρκετές πιθανές γραμμές χρόνου στον πλανήτη αυτό.

Ο κάθε άνθρωπος θα βιώσει διαφορετικά σενάρια στο μήκος της χρονογραμμής με την οποία δονείται. Κάποιοι θα επιλέξουν να παραμείνουν στην τρίτη διάσταση και οι ζωές αυτές μπορεί να είναι αρκετά δύσκολες. Δεν είναι αυτό που οραματιζόμαστε ή επιθυμούμε για την ανθρωπότητα. Εντούτοις, έχετε ελεύθερη βούληση την οποία και θα σεβαστούμε μέχρι τέλους.

Αυτό που επιθυμούμε για τη Γη και από τη Μητέρα Γη για το τρισδιάστατο σώμα της, είναι να θεραπευτεί η Τρίτη διάσταση από κάθε αρνητικότητα και να ανυψωθεί στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο για τη διάσταση αυτή, αντί για το χαμηλό επίπεδο στο οποίο υφίσταται αρκετό τώρα καιρό. Θα ήθελε να δει το σώμα Της σε πλήρη ανάκτηση και σε θέση να εκφράσει τη θεϊκή τελειότητα και την άμωμη ομορφιά και ισορροπία που γνώρισε στην αρχή της δημιουργίας Της.

Παρότι η νέα εξέλιξη δεν θα γίνει πια στην Τρίτη διάσταση αυτού του πλανήτη, μετά τη μεγάλη μετατόπιση, η Γη θα ήθελε να διατηρήσει ζωντανή την ευκαιρία, για τα όντα πολλών βασιλείων και πολιτισμών από ανώτερες διαστάσεις, να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το υψηλό επίπεδο σωματικότητας της τρίτης διάστασης, όποτε το επιθυμούν. Αυτό μπορεί να το κάνει η ανθρωπότητα, οι άγγελοι και οι διδάσκαλοι, όπως ήταν στον πλανήτη πριν από την «πτώση», μέσω μιας εύκολης και συνειδητής μείωσης της δόνησης.

Απολάμβαναν την Τρίτη διάσταση για όσο ήθελαν και στη συνέχεια επέστρεφαν κατά βούληση στις ανώτερες διαστάσεις. Επιπρόσθετα, από τη στιγμή που θα εξαλειφθεί η αρνητικότητα και η Γη θα ανακτήσει την αρχική της κατάσταση, όλα τα όντα από όλες τις διαστάσεις σε αυτό τον πλανήτη και πέραν αυτού, θα μπορούν να έλθουν εδώ για να βιώσουν το πιο πλούσιο και εξαιρετικό «θέρετρο διακοπών» που έχει να προσφέρει το Σύμπαν.

Αυτό είναι το δοκιμαστικό σχέδιο, αγαπημένοι, αλλά δεν είναι ακόμα εξασφαλισμένο. Εκτός κι εάν σταματήσετε να βρωμίζετε και να μολύνετε τη Γη και να βιάζετε τους πόρους της τώρα, μπορεί να είναι πολύ αργά για την ανάκτηση αυτή.

Αυτό μπορεί να γίνει, μόνο αν όλοι όσοι έχετε ενσαρκωθεί τώρα αποφασίσετε να τιμήσετε και να σεβαστείτε τη Γη, την Κοσμική Μητέρα, η οποία σας έχει υποστηρίξει με την αγάπη Της και την αφθονία Της. Το σώμα της σας έχει δώσει μια μοναδική πλατφόρμα εξέλιξης, που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στο σύμπαν. Όλοι σας εδώ, σε αυτό τον πλανήτη, πρέπει να πάρετε μια μεγάλη απόφαση ΤΩΡΑ για τη διατήρηση και την αναστήλωσή Της. Πολύ μεγάλο μέρος του επιφανειακού εδάφους και των υδάτων έχουν υποστεί μεγάλη μόλυνση, έχουν καταστραφεί ή αποδυναμωθεί, τόσο που ο πλανήτης σας έχει φτάσει σε σημείο «χωρίς επιστροφή».

Εσείς είστε «αυτοί» που θα αποφασίσετε την μελλοντική πορεία της ύπαρξης για την Τρίτη διάσταση του πλανήτη μας. Πολλοί από εσάς, έχουν επιλέξει να ενσαρκωθούν αυτή την περίοδο, ακριβώς με σκοπό να βοηθήσουν τη Γη. Εκτός κι εάν αλλάξετε τους καταστροφικούς τρόπους με τους οποίους μεταχειρίζεστε τη «Μητέρα» σας, σύντομα δεν θα είναι σε θέση να υποστηρίξει τη ζωή με τον τρόπο που Την περιμένετε να το κάνει. Επαναλαμβάνουμε όσα έχουμε ήδη πει:

"η Μητέρα Σας είναι ένα ενσυνείδητο, έμβιο, αναπνέον Ον εξαιρετικού κοσμικού μεγαλείου".


Σε αυτή τη φάση, δεν μπορεί πλέον να δεχθεί καταπίεση και βία από την ανθρωπότητα και να συνεχίσει να μπορεί να σας υπηρετεί με το σώμα Της στην Τρίτη διάσταση.


 TELOS Η πρωτεύουσα της Λεμουρίας
          Aurelia Louise Jones 
       Εκδόσεις Αλφάβητο Ζωής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου