Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

Πως ο Σείριος Επηρεάζει την Ελλάδα και τους ΈλληνεςΑν ειστε απο αυτους που... ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ κ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΒΟΜΒΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ... τοτε καντε τον κοπο να τα διαβασετε.
ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ειναι ''Ο ΣΕΙΡΙΟΣ''.
ΑΠΟ ΤΟ 1983 Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ 8,7 ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΘΕΤΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗ. ΟΙ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΝΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΥΛΩΝ (ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΗΠΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 5679 ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΑΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΗΠΙΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ, ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ.
Στα τελευταία χρόνια βλέπουμε μια αναβίωση του αρχαίου ελληνικού πνεύματος. Ολο και περισσότεροι Έλληνες ενδιαφέρονται για τους προγόνους. Αυτό και πολλά άλλα συμβαίνουν γιατί μας είχαν μπλοκάρει την μνήμη μας.
ΑΠΟ ΤΟ 1972 το μπλοκάρισμα αυτό καταστρέφεται. Γι αυτό αρχίζουμε να μαθαίνουμε πράγματα που πριν δεν ξέραμε για μας τους Έλληνες.
Ως και όλος ο κόσμος για μας μιλάει, αν και έχουμε χρέος μόνο το 2% της ευρωζώνης. Εχουμε χρέος 600 δις, ενώ το Λιχνεστάιν με 500.000 περίπου κατοίκους έχει 3 τρισεκατομμύρια χρέος και κανένας δεν ασχολείται μαζί του. Δεν είναι γιατί η Ελλάδα έχει πετρέλαια. Πετρέλαια βρήκανε και σε άλλα μέρη, αλλα δεν γίνεται ντόρος. Μόνο για την Ελλάδα γίνεται ντόρος.
Σχόλιο diadrastika: Λέγεται πως την «ακτινοβολία» του Σείριου προσπαθεί η Ελίτ και γενικότερα η ΝΠΤ να αποτρέψει παγκοσμίως και ειδικά στην Ελλάδα, μέσω των αεροψεκασμών.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου