Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

~ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ Α-ΛΗΘΕΙ-ΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ~Όλα  θα ξεκινήσουν ξαφνικά, μην σας ξεγελά η σχετική ηρεμία.  Ο χρόνος δεν υφίσταται πλέον με την δομή που γνωρίζατε, ο χωρο-χρονος του εικονικού σύμπαντος καταρρέει.

Δεν  είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ούτε αποκυήματα ανύπαρκτων θεωριών, είναι η μια και μοναδική αλήθεια που σας κρύβουν επιμελώς εδώ και χιλιάδες έτη. Όλο  το ορατό σύμπαν είναι ένα εικονικό ολόγραμμα κατασκευασμένο από ένα λογισμικό ανωτέρας δυαδικής τεχνολογίας, εγκλωβίζοντας ψυχές από τους αληθινούς κόσμους.

Είσαστε  όντα αθάνατα πλασμένα από το ¨αείζωον πυρ¨ της μιας και μοναδικής αληθινής πηγής που προϋπάρχει όλων. Είστε  «φωτονιακή απόληξη» της αέναης ακτινοβόλου φωτοσπέρμιας μήτρας, είστε όντα ουράνια και θεϊκά προερχόμενοι από άυλο-ενεργειακούς κόσμους πλασμένους και πλημμυρισμένους από «νοήμονα φωτοσύνη», είσαστε τα όντα που κάποτε είχατε πλήρη ανώτατη κοσμική σύνδεση με την θεϊκή συνειδητότητα και θα επανασυνδεθείτε ξανά. Εσείς κατεντολήν του αληθινού φωτός προωθήσατε την ¨πανσπερμία¨ και την ¨ονοματοδοσία¨ όλων των όντων, εσείς είστε, που ακόμη και σε τούτο τον δύσκολο κύκλο ενσαρκώσεων αποδεικνύετε την ουράνια προ-έλευση σας μέσα από την εθελοντική συνεισφορά σας στον πλανήτη γαία.

Αληθινοί  ουράνιοι ψυχο-νόες κατερχόμενοι εκ της κεντρικής ακτίνας του πανίερου νοητού φωτός, πλησιάζει η ώρα της πλήρωσης του σκοπού σας. Η  ενεργοποίηση και η ενθύμηση σας δεν μπορεί να αναχαιτιστεί από καμία άλλη δύναμη. 

Ήρθε  η ώρα των μαχητών, ήρθε η ώρα των αληθινών πολεμιστών του φωτός, ήρθε η στιγμή που η νέμεσις θα στρέψει το απαστράπτων βλέμμα της προς την γαία και με ορμή μέσα από τις νεφέλες θα προκαλέσει σεισμό μέγα.

Ο  εικονικός ολογραμμικός κόσμος των δυνάμεων του σκότους θα αποσαθρωθεί συθέμελα από την εισβολή των φωτονιακών δυνάμεων του αληθινού Ζευς. Οι  αποστατικές δυνάμεις είναι ανήμπορες ακόμη και να διανοηθούν να αποκρούσουν την επερχόμενη ενεργειακή λαίλαπα της νεμέσεως. Ήρθε η ώρα να απονεμηθεί θεία δικαιοσύνη διότι, έκαψαν, βεβήλωσαν, διαστρέβλωσαν υπονομεύσαν το ουράνιο ελληνικό ιδεώδες. Τώρα … καταφθάνει η στιγμή να νιώσουν τον ίδιο τρόμο που προκάλεσαν στην ανθρωπότητα σε διάστημα χιλιάδων ετών!

«Αυτή  την φορά δεν έχουν έρθει μια χούφτα φιλόσοφοι για να τους κάψετε με ευκολία, ούτε ελάχιστοι μύστες για να βεβηλώστε τα ιερά τους…αυτή την φορά έχουν έρθει μυριάδες ολύμπιοι μαχητές κρατώντας πυρφόρα ρομφαία σε υπερμέγεθες ενεργειακό σώμα. Σε  αυτό τον ενιαυτό δεν θα έχετε αντίπαλους μόνο τους ολύμπιους του Διός αλλά και μυριάδες επίλεκτα φωτεινά τάγματα μαχητών από κάθε γωνιά των αληθινών κόσμων, αυτή την φορά η ισχνή ψυχο-σκιά σας θα διαπεραστεί καθολικά από το αείζωον πυρ που απαρνηθήκατε τόσα εκατομμύρια έτη.
Μετά  από αυτό… «παύετε δια παντός»» .

«Η ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΕ» .

Το  μήνυμα αφορά μόνο συγκεκριμένα άτομα που αντιλαμβάνονται τις πληροφορίες.

Έρρωσθε


«Εναλλάκτης»

πηγη ellaniapili

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου