Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

Η εποχή των φωτονίων από τον ήλιο ΑλκυόνηΤο επόμενο βίντεο μας παρουσιάζει τα γεγονότα που ήδη εξελίσσονται στο διάστημα, με την προσέγγιση της τεράστιας ποσότητας ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που προέρχεται από τον Ήλιο Αλκυόνη των Πλειάδων στον πλανήτη μας Γη και σε ολόκληρο το Ηλιακό σύστημα.


Ρεαλιστική απεικόνιση με ανέκδοτες εικόνες εκπληκτικών κοσμικών γεγονότων που θα οδηγήσουν σε μία ριζική μεταβολή του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε, και στη δημιουργία της νέας εποχής του Φωτονίου.


1ο μέροςΣτο δεύτερο μέρος του βίντεο, η Πλειαδική Φωτονική Συχνότητα και η Νέα Εποχή του Φωτονίου, εξηγούμε για ποιους λόγους καθυστερεί η τόσο αναμενομένη είσοδος της Γης κι ολόκληρου του Ηλιακού Συστήματος στη Φωτονική Ζώνη των Πλειάδων και η έναρξη της νέας Εποχής των Φωτονίων που όπως είχαν προβλέψει οι Μάγιας και οι επιστήμονες το επιβεβαιώνουν, θα συνέπεπτε με το χειμερινό ηλιοστάσιο, μεταξύ 21 και 23 Δεκεμβρίου του 2012.


Όμως, αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη. Γι αυτό το λόγο, το επόμενο βίντεο θα μας εξηγήσει πως διαμεσολάβησαν ισχυρές παρεμβολές και παρεμποδίσεις από αυτούς που θέλουν να κυριεύσουν τον πλανήτη για να καθυστερήσουν αυτή την αναπόφευκτη άφιξη, και να προκαλέσουν έτσι περισσότερο πόνο, χάος και να σπείρουν σκεπτικισμό στην ανθρωπότητα σε σχέση με τα γεγονότα για τα οποία πρέπει να προετοιμαστούμε και να μην μειώσουμε την επιφυλακή μας, κι έτσι να καταφέρουμε να συμμετάσχουμε σε μία νέα εποχή 2000 ετών φωτονικού φωτός.


2ο μερος
Στο τρίτο μέρος του βίντεο Η Φωτονική Συχνότητα των Πλειάδων και η Νέα Εποχή του Φωτονίου, αποκαλύπτεται μία πραγματικότητα που παρ' όλο που φαίνεται τελείως φανταστική δεν είναι. Έτσι μεσολάβησαν σοβαρά εμπόδια που καθυστέρησαν την τόσο αναμενόμενη άφιξη του Ήλιου Αλκυόνη των Πλειάδων, την καθορισμένη ημερομηνία του χειμερινού ηλιοστασίου του 2012.

Όμως παρά τις τόσες δυσκολίες η άφιξη της Αλκυόνης είναι μέρος μίας κυκλικής πορείας και σε Κοσμικό επίπεδο μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, γι' αυτό η συμβουλή μας είναι να μην μειώσουμε την επιφυλακή και να είμαστε προετοιμασμένοι σε κάθε επίπεδο για να εισέλθουμε σε αυτό το μεγάλο αστρικό συμβάν που ποτέ πριν δεν έγινε αντιληπτό στην ιστορία μας.


3ο μέρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου