Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Αυτοθεραπεία με τη Μέθοδο MIRΠροτείνω θερμά να τα διαβάσετε, ακούσετε και εφαρμόσετε. Τα αγγλικά του βίντεο είναι πανεύκολα.

Πρόκειται για μια απλούστατη αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική μεθοδολογία που συνδυάζεται με τα πάντα :

Αυτοθεραπεία με τη Μέθοδο MIR

Η μέθοδος MIR είναι ένα ιδιαίτερο σύστημα αυτοθεραπείας που ανακάλυψε και διέδωσε η Mireille Mettes.
Αναλυτικά το όνομα της μεθόδου σημαίνει Νοητική και Ενορατική Ανακατάταξη και υπόσχεται να αποκαταστήσει τον οργανισμό στην βέλτιστη κατάσταση λειτουργίας του.
Είναι μια από τις πιο απλές μεθόδους που έχω συναντήσει, κάτι που μπορεί κανείς να δουλέψει με μεγάλη ευκολία μόνος του. Απαιτεί ελάχιστο χρόνο και όλες οι απαιτούμενες γνώσεις για την εφαρμογή της παρέχονται δωρεάν στο επίσημο site.
Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που έχουν συναισθηματικές ή/και σωματικές ενοχλήσεις και επιθυμούν να κάνουν κάτι γι" αυτό.
Η μέθοδος ενεργοποιεί τις αυτοθεραπευτικές ικανότητες του οργανισμού με τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο.
Οι μαρτυρίες ανθρώπων που την έχουν δοκιμάσει είναι εντυπωσιακές και δείχνουν το τεράστιο εύρος των ενοχλήσεων που μπορεί να ανακουφίσει. Όταν δίνεις στο σώμα το μήνυμα να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του για αυτοθεραπεία δεν υπάρχει πραγματικά όριο στο τι μπορεί να πετύχει.
Εφαρμογή

H Μέθοδος MIR αποτελείται ουσιαστικά από 9 βήματα-εντολές που δίνει κανείς στο σώμα και στο υποσυνείδητο, ενώ ταυτόχρονα χαϊδεύει στοργικά το χέρι του.
Για την εφαρμογή της δεν χρειάζεται καν να πιστεύετε σε αυτά που λέτε ή στο ίδιο το θεραπευτικό σύστημα.
Απλά επαναλαμβάνετε τα εννέα βήματα, τρεις φορές το καθένα, δύο φορές την ημέρα.
Η όλη διαδικασία δεν παίρνει πάνω από 2 λεπτά. Δύο λεπτά επί δύο φορές την ημέρα είναι όλος κι όλος ο χρόνος που θα χρειαστεί να αφιερώσετε.
Η Mireille Mettes προτείνει την εφαρμογή της μεθόδου για 4 συνεχόμενες εβδομάδες ή για όσο εξακολουθούν να υπάρχουν ενοχλήσεις.

Η λογική πίσω από την διαδικασία αυτή είναι πως καθώς χαϊδεύει κανείς το χέρι του και έρχεται σε στοργική επαφή με το δέρμα του, το σώμα λαμβάνει το μήνυμα πως είναι ασφαλές κι έτσι είναι πολύ πιο ανοιχτό να δεχτεί τις εντολές που του δίνονται.
Οι εννιά φράσεις έχουν επιλεχθεί από την Mireille Mettes ώστε να απευθύνονται με τον πιο σαφή και περιεκτικό τρόπο στο σύνολο των αναγκών του ανθρώπου για να πετύχει την καλύτερη δυνατή κατάσταση υγείας.
Η ίδια συστήνει να ακολουθούνται ακριβώς όπως τις έχει δώσει και με την συγκεκριμένη σειρά, χωρίς δημιουργικές παρεμβάσεις.

Τα 9 βήματα της Μεθόδου MIR

1) Βελτίωσε την οξύτητα
2) Αποτοξίνωσε όλη την τοξικότητα
3) Αποδεσμεύσου από τον πατέρα, αποδεσμεύσου από την μητέρα
4) Καθάρισε τους μεσημβρινούς
5) Συμπλήρωσε όλες τις ελλείψεις
6) Εξισορρόπησε το ορμονικό σύστημα
7) Συμπλήρωσε τις βασικές ανάγκες
8) Βελτίωσε τα τσάκρα και την αύρα
9) Διευκρίνισε την αποστολή

Συμβουλή: Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας ή ανησυχείτε για το πώς θα αντιδράσει το σύστημά σας, μπορείτε να ξεκινήσετε εφαρμόζοντας μόνο τα βήματα 5 και 7 για δύο εβδομάδες.

Παρόλο που η μέθοδος MIR ακούγεται απλή και δεν απαιτεί καθόλου κόπο, χρόνο, χρήμα για την εφαρμογή της, είναι εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία και έχω θετικές εντυπώσεις από την προσωπική μου εμπειρία μ" αυτή.

Ιδέα: Γράψτε τα εννιά βήματα σε μια καρτέλα. Στο πίσω μέρος μπορείτε να γράφετε την ημερομηνία και να χρωματίζετε ένα κουτάκι ή μια κουκίδα κάθε φορά που την εφαρμόζετε. Λειτουργεί εξαιρετικά για να μπείτε σε πρόγραμμα ή να δελεάσετε το παιδί σας να εφαρμόσει την μέθοδο με τρόπο παιχνιδιάρικο.

Άναμα Λίλη Καραγιάννη

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ
Αναφορές: www.mirmethod.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου