Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016

Εβδομαδιαίος Διαλογισμός για το ΓεγονόςΕίναι ακόμη μείζονος σημασίας να συμμετέχουν όσο γίνεται περισσότεροι άνθρωποι στον Εβδομαδιαίο μας κυριακάτικο Διαλογισμό. 


Ο Διαλογισμός αυτός βοηθά τις Φωτεινές Δυνάμεις να γειώσουν την ενέργεια του Φωτός στην επιφάνεια της Γης, ώστε να ενισχυθεί το Φωτεινό Πλέγμα που είναι απαραίτητο για να επιταχυνθεί η διαδικασία της Συμπιέζουσας Επανάστασης.


Ο αριθμός των ατόμων που κάνουν ετούτο το διαλογισμό είναι ο πιο καθοριστικός παράγοντας επιρροής που έχει ο ανθρώπινος πληθυσμός της επιφάνειας για να επισπεύσει την στιγμή του Γεγονότος. 

Ο Διαλογισμός γίνεται πάντα κάθε Κυριακή στις 7 μ.μ. ώρα Γκρίνουιτς, ανεξαρτήτως χειμερινής ή θερινής ώρας. Ας αρχίσουμε τώρα τον διαλογισμό. Χρησιμοποιήστε όποια προσωπική τεχνική σας φέρνει σε μια γαλήνια κατάσταση συνειδητότητας. 

Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε αυτόν το διαλογισμό ως μέσο επίσπευσης της διαδικασίας για την Αποκάλυψη και το Γεγονός. 

Οραματιστείτε μια δέσμη Φωτός να εκπέμπεται από το Ψυχικό Αστρικό τσάκρα σας (που βρίσκεται 8 ίντσες ή 20 εκ. πάνω από το κεφάλι σας) προς τα Ψυχικά Αστρικά τσάκρα όλων όσων κάνουν ταυτόχρονα τον διαλογισμό. 

Οραματιστείτε την πλέον συλλογική δέσμη Φωτός να εξαπλώνεται στο Γεωδαιτικό ενεργειακό Πλέγμα και να συνδέεται με τα Ψυχικά Αστρικά τσάκρα κάθε αισθανόμενου όντος επί και υπό της επιφάνειας του πλανήτη καθώς και σ' ολόκληρο το Ηλιακό Σύστημα. 

Οραματιστείτε όλα τα όντα που εμπλέκονται στην κατάσταση της Γης να αρμονίζονται με σκοπό την εκδήλωση της Αποκάλυψης και του Γεγονότος το συντομότερο δυνατό, με μια έκβαση θετική. 

Οραματιστείτε όλες τις strangelet και toplet βόμβες πλάσματος να αφαιρούνται ακίνδυνα. 

Οραματιστείτε όλες τις άλλες τεχνολογίες εξωτικών όπλων να ξεσκεπάζονται και στη συνέχεια, ν' αφαιρούνται αβίαστα. 

Οραματιστείτε την πλήρη Αποκάλυψη και κολοσσιαίες ποσότητες πληροφοριών σχετικά με την εξωγήινη παρουσία και τα μυστικά διαστημικά προγράμματα να βγαίνουν στη φόρα μέσω των ΜΜΕ. 

Οραματιστείτε το Γεγονός να πραγματοποιείται, απελευθερώνοντας, επιτέλους, τον πλανήτη Γη. 

Εάν αισθάνεστε μια εσωτερική καθοδήγηση, μπορείτε να επεκτείνετε το διαλογισμό σας, συνεχίζοντας με τον πρώην Εβδομαδιαίο Διαλογισμό για την Απελευθέρωση (ή με όποια επιλεγμένα κομμάτια του επιθυμείτε), αφότου θα έχετε ολοκληρώσει τον Εβδομαδιαίο Διαλογισμό για το Γεγονός. 
Θρίαμβος του Φωτός, Γέγοναι ! Απελευθέρωση Τώρα !


Για περισσότερα διαβαστε τα παρακάτω:


Διαλογισμός για το Γεγονός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου