Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015

Μήνυμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ για τον Σεπτέμβρη
Μπορεί να είναι αδιανόητο ή όχι εύκολα πιστευτό από τους περισσότερους ανθρώπους, να μιλάει μέσω κάποιου ανθρώπου ένας Αρχάγγελος, παρόλα αυτά όμως θα σας παραθέσω μια πρόχειρη μετάφραση ενός κειμένου που κυκλοφορεί από χθες στην Αμερική.

Όσοι έχουν μια μεγαλύτερη εντρύφηση σε τέτοιες απόψεις θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα σημεία. Κανείς φυσικά δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα για το αληθινό του μηνυματος. αυτοί που έχουν ασχοληθεί καταλαβαίνουν ότι κάτι πλησιάζει... κι αυτό που είναι καλύτερο να κάνουν είναι να προετοιμαστούν όσο μπορούν καλύτερα. 

Αφήνοντας στην άκρη αρνητικά συναισθήματα κι ανοίγοντας στην ΑΓΑΠΗ και στην ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ και με την πεποιθηση στην καρδιά ότι θα γίνει το καλύτερο για όλους.

  
Αγαπητοί μου,

Ο κόσμος σας πρόκειται να αλλάξει με έναν βαθύ τρόπο κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο μηνών, από ένα ισχυρό κύμα φωτός γάμμα που θα προέρχεται  από το γαλαξιακό πυρήνα, με μεγάλες επιπτώσεις στη Γη και τα όντα του!

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι βρισκόμαστε  ήδη μέσα σε αυτή την κοσμική έκρηξη γάμμα που αναφέρεται και  ως WAVE-Χ, γι΄αυτό  και πολλοί από εσάς έχετε αισθανθεί αυτές τις διακυμάνσεις στη ψυχολογία και τη συμπεριφορά σας. Η αύξηση της ενέργειας αυτής και των συναισθημάτων θα είναι συνεχής και θα κορυφωθεί την 28η Σεπτεμβρίου 2015.

Τότε θα είναι το σημείο τομή στην εξέλιξη της ανθρωπότητας και είναι γνωστό ως  «HORIZON EVENT».

Την 28η Σεπτεμβρίου 2015 αυτό το σούπερ-Wave κύμα θα εκδηλώσει την  υψηλότερη ενεργειακή συχνότητα που έχει ποτέ μετρηθεί στο σύμπαν, κατά την σύγχρονη ιστορία.

-Θα περάσει κανείς πραγματικά αυτή την ημερομηνία; 
-Ναι! Κάθε φωτεινό  ον που έχει ήδη δόνηση κοντά στη συχνότητα 5D 21 Hertz θα διαπεράσει το προστατευτικό φράγμα 5D γνωστό και  ως το «μεγάλο κενό» και θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει μια παρατεταμένη αντίληψη της Νέας Γης σε αυτή τη μεγάλη στιγμή στην ιστορία μας.

Πολλά όντα δεν συνειδητοποιούν ότι αυτή η νέα  πραγματικότητα, η Νέα Γη θα εξακολουθεί να είναι μέσα σε ένα ολόγραμμα-μήτρα, ωστόσο, ότι θα είναι μια πολύ βελτιωμένη σε σχέση με όσα μας είναι γνωστά για πάνω από 300.000 χρόνια. 

Η νέα Γη θα εξακολουθεί να είναι ένα ολόγραμμα αντιληπτό,  γιατί το να είσαι μέσα σε ένα ολόγραμμα είναι ο μόνος τρόπος που μια ψυχή μπορεί να είναι σωματική και να έχει  την εμπειρία των 5 αισθήσεων.

Το φυσικό μέρος όλων αυτών είναι η δόνηση και είναι ακόμα στην 3η διάσταση, αλλά σκεφτείτε το  πενταδιάστατο επίπεδο ως overlayed στην κορυφή του 3D. Ο μόνος τρόπος για να μην υπάρχει το matrix είναι να καταστεί μη φυσικό.

Έχετε ενσαρκωθεί εδώ ξανά και ξανά μέχρι να φθάσετε πίσω στην ανώτερη φύση σας, αλλά ο πραγματικός λόγος που έρχεστε και παραμένετε εδώ είναι γιατί η αγάπη είναι φυσική και βιώνεται μέσα από τις 5 αισθήσεις.

Μακάρι να υπήρχε ένα καλύτερο περιβάλλον για να γίνει αυτό, όλα θα ήταν τέλεια!

Αυτό όμως είναι που πρόκειται  να συμβεί!

Την ίδια στιγμή που αντιμετωπίζετε τις 3D αισθήσεις σας σε μια 5D μήτρα φως θα είστε σε θέση να περιηγηθείτε στις ανώτερες σφαίρες χωρίς περιορισμούς.

«Ιδού, είδα έναν καινούργιο ουρανό και μια καινούργια γη». Αυτά τα δύο πράγματα δεν είναι το ίδιο. Η Νέα Γη περιλαμβάνει 3D, 4D, 5D και το Νέο Ουρανό που είναι διαστάσεων 6 έως 12 που μπορείτε να διασχίζουν μόνο υπό το πρίσμα του σώματος.

Είναι σαν αυτό, που δεν αφήνετε τις 3D διαστάσεις αλλά θα μπορείτε να έχει εμπειρίες και από τις άλλες.

Βιώνουμε σήμερα μια σταθερή καμπύλη αύξησης της συχνότητας του φωτός, καθώς προχωράμε προς το πιο έντονο μέρος της ζώνης των φωτονίων, ώστε να δείτε αν μπορείτε να είστε ενήμεροι για τα αποτελέσματά της,  για το σώμα, το μυαλό και τα συναισθήματα κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο μηνών!

archangel-michael 


Σε αυτή την έντονη ενέργεια γάμα που έρχεται  οφείλονται τα πολλά ουράνια γεγονότα που συμβαίνουν. Αυτό δεν είναι κακό και σίγουρα τίποτα για να φοβηθείτε.

Θα υπάρξει ένα επίπεδο χάους, καθώς νέα δεδομένα εισέρχονται στο matrix και  ενσωματώνονται,  αλλά το αποτελέσματά του θα είναι η σταδιακή μετατροπή του παλαιού matrix σε ένα νέο κρυσταλλικού πλέγματος.

Είναι αποδεδειγμένο ότι οι ακτίνες γάμμα μπορεί να εξελίξουν στιγμιαία το DNA οποιουδήποτε είδους στην υψηλότερη μορφή του.

Μερικοί κηρύττουν τη συντέλεια.

Όμως  αγνοούν παντελώς  τι συμβαίνει αληθινά.

Πλέον αυτή η διαδικασία αποτελεί την αρχή της αληθινής ελευθερίας για την ανθρωπότητα.


Καθώς προχωράμε μπροστά σε κάθε στιγμή του τώρα, αρχίζουν τα ιόντα να περιστρέφονται πιο γρήγορα και πιο γρήγορα! Είναι σημαντικό να αφήσετε ό,τι δεν έχει υπηρετήσει την ψυχή σας σε αυτό το σημείο και να ανοίξετε  πλήρως στις άπειρες δυνατότητες του σύμπαντος.

Οι περισσότεροι από εσάς αισθάνονται ήδη τη σταθερή αύξηση της συχνότητας στο σώμα. Πολλοί από εσάς έχετε παρατηρήσει να μετατοπίζεται γύρω προς  τις νέες θέσεις, ακόμα και την απώλεια των σχέσεων και των υλικών πραγμάτων. Κατά κάποιο τρόπο, μπορεί να αισθανθείτε εντελώς εκτός τόπου.

Πρέπει να σας διαβεβαιώσω το μόνο που συμβαίνει είναι όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι, και είναι μια εκκαθάριση των παλαιών ενεργειών που έχουν ριζωθεί μέσα σας  σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Αυτές οι χαμηλότερες συχνότητες θα πρέπει να μετουσιωθούν έτσι ώστε αυτό το θεϊκό κύμα του φωτός και της αγάπης να μπορεί να ρέει μέσα από το σώμα και το έδαφος στον πυρήνα της Γης.

Είναι αδύνατο να λάβει τα χαμηλότερα κύματα  των καταπιεσμένων στις υψηλότερες διαστάσεις!

Αυτές οι παλιές και παγιδευμένες ενέργειες – τραύματα  πρέπει να απελευθερωθούν από το σώμα ώστε το φως των δεδομένων να μπορεί να ρέει μέσα από σας εντελώς και να γειωθεί σωστά.

Αυτό ολοκληρώνει το  θείο κύκλωμα και σας κάνει αυτό που πραγματικά είστε.

Το «HORIZON EVENT» θα ανοίξει το δρόμο και τις πύλες της κοσμικής υψηλότερης δόνησης που ονομάζεται «Η Νέα Γη και και οι Νέοι  Ουρανοί».

Εμείς ως άγγελοι ήρθαμε για να προαναγγείλουμε σε όλη την ανθρωπότητα αυτό το μεγάλο μήνυμα!

Να ξέρετε ότι πολλές φυλές από άλλα αστέρια  είναι τώρα εδώ για την τελική κλήση. Μεγάλα όντα από πολλούς κόσμους βρίσκονται  εδώ για να σας  δουν και να δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια.

Η υψηλότερη διδασκαλία σε όλα τα σύμπαντα είναι η εξής: Η αγάπη του Θεού με όλη σου την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή και αυτό είναι το μυστικό για την είσοδο στο  Βασιλείο του Παραδείσου. Αγαπήστε τον εαυτό σας με όλη την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή!

Είναι η ώρα σας να λάμψετε, Είστε το φως αυτού του κόσμου, όπως είπε κάποτε ένας μεγάλος δάσκαλος.

Μια λάμψη φωτεινή για να την δούν όλοι.

Είναι όμορφο και υπέροχο και δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε.

Ο κόσμος σας τώρα θα απελευθερωθεί παντοτινά!

Το επίπεδο του πόνου και του χάους σε αυτόν τον πλανήτη δεν μπορεί να διατηρηθεί!

Τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό το μήνυμα ρέουν από την πηγή ενέργειας μέσα μου. Είμαι ο Αρχαγγέλος Μιχαήλ, Ο Φύλακας Άγγελος της Αγάπης και της Προστασίας που λέει  αυτό το μήνυμα για σας.

Ο Θεός υπάρχει και γρηγορεί για όλα τα όντα του φωτός.


Αρχάγγελος Μιχαήλ

πηγη

Διαβάστε επίσης   http://universalblessing.blogspot.gr/2015/08/blog-post.html?spref=fb

                              http://universalblessing.blogspot.gr/2015/08/2572015.html

              


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου