Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ στο CERN:Δείτε τι βρήκαν και το κρύβουν!

foto 1

 Από το διάσημο ελβετικό εργαστήριο CERN, που στοίχισε εκατομμύρια ευρώ και εργάζεται όλη η αφρόκρεμα των επιστημόνων του κόσμου... και μεταξύ αυτών και Έλληνες, έστειλαν μια δέσμη νετρίνων σε άλλο ερευνητικό κέντρο στο Gran Sasso, που βρίσκεται 730 μίλια μακριά.

 Τα νετρίνα έφτασαν στο Gran Sasso γρηγορότερα από το φως...! 16.000 φορές κάνανε το πείραμα και πάντα έβγαινε ότι τα νετρίνα έτρεχαν γρηγορότερα από το φως.

 Για μας τους απλούς ανθρώπους λέμε και τι έγινε; Ας τρέχουν...
foto 2
Οι επιστήμονες που το ανακοίνωσαν παραιτήθηκαν από την δουλειά τους. Το πρόγραμμα του εργαστηρίου CERN σταμάτησε λόγο ''βλάβης". Τώρα βρέθηκε να πάθει βλάβη?

Γιατί τόση αναστάτωση και μυστικότητα; 
Γιατί με το που βρήκανε ότι τα νετρίνα τρέχουν γρηγορότερα από το φως, πάει περίπατο όλη σχεδόν η φυσική και καταργείτε ο νόμος του Αϊνστάιν...

Αυτός ο νόμος του Αϊνστάιν μας καθήλωνε στο δικό μας πλανητικό σύστημα. Δεν μπορούσαμε να βγούμε, να πάμε σε άλλο πλανητικό σύστημα γιατί χρειάζονταν δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες χρόνια να επισκεφτούμε το πλησιέστερο πλανήτη έξω από το δικό μας. Τώρα πηγαίνεις αυτόματα. Οι αποστάσεις εκμηδενίζονται...!
 
foto 3


Να γιατί σταμάτησαν όλα στο πρόγραμμα CERN. Αυτό που βρήκαν τώρα θα το εκμεταλευτούν μόνο οι λίγοι. Δεν είναι για όλο τον κόσμο... 

Στη φωτογραφία 3 το εργαστήριο CERN και η αναπαράσταση του πειράματος που απέδειξαν ότι τα νετρίνα τρέχουν γρηγορότερα από το φως (300.000 χιλ./sec ή 7,5 φορές τον γύρο της γης σε 1 δευτερόλεπτο).

foto 4
Διαβάστε επίσης

Τι είναι το νετρίνο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου