Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!!!


Γράφει η Μ. Ζαβού
Εδώ και πολλούς Μήνες δέχομαι πληροφορίες απο τον Απόλλωνα . Ετσι με καθοδήγησε να τον ζωγραφίσω. (δες την παρακάτω εικόνα) 

Ο Απόλλων έχει επιστρέψει με τα ουράνια σκάφη του στην Γη, όπως και πολλοί Ολύμπιοι. Η αποστολή του ειναι πολυ σημαντική. Έχει να κάνει με τον άξονα της γης και τα δίκτυα αυτής. Οι αποστάτες θέλουν να οδηγήσουν τον πλανήτη σε αφανισμό, και βοηθούς έχουν πολλούς. Είναι αυτοί που κρατούν κοιμισμένους τους Λαούς.

Ο Απόλλων ανεβάζει τις συχνότητες της Γης, και όσων ανθρώπων έχουν επιλέξει να συντονιστούν μαζι τηςΚάτω απο τις εντολές του Χριστού, και των μεγάλων θεικών διδασκάλων, προετοιμάζει την οντότητα της Γης , να συνδεθεί με την θεϊκή της διάσταση.

Ο χρόνος που απομένει ειναι λίγος πλέονΟι έμψυχοι άνθρωποι βρίσκονται στην τελική τους κάθαρση και επιλογή . Τώρα ειναι η τελική κρίση .

Γι αυτό έχει δημιουργηθεί μια ζώνη σωτηρίας, μεταξύ της τρίτης, τετάρτης και πέμπτης, διάστασης, ώστε οι ψυχές που φεύγουν από τον πλανήτη, να περνούν μέσα από πύλες διάσωσης, κι όχι μέσα από τις αστρικές πύλες των αποστατούντων, που διοικούν τις αστρικές ζώνες της γης.

Στην ζώνη διάσωσης οι ψυχές περνάνε απο θεραπείες και εκπαίδευση, ώστε να απαλλαγούν από την ψευδή προσωπικότητα που τους ενίσχυαν, οι σκοτεινοί δυνάστες της Γης. Αυτήν την περίοδο έχουν οριστεί μαχητές άνθρωποι, οι οποίοι έχουν ενεργοποιήσει τις αποστολές τους βοηθώντας το έργο των ουρανίων.

Οι αποστολές που λαμβάνουν έχουν πολλές δυσκολίες, και η εκπαιδευσή τους είναι να προσπερνούν τις διάφορες παγίδες, παραμένοντας σταθεροί στο έργο τους .

Απολαύστε το βλέμμα του Απόλλωνα.... Που κρύβει πολλά..... Θάθελα να μου γράψετε πως εισπράτει ο κάθε ένας, αυτό που εκπέμπει η ματιά και η παρουσία του. 


Όπως πάντα παραμείνετε δραστήριοι!!!
Ψυχικά και πνευματικά!!!4 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. Ναι είναι σίγουρα πολύ προχωρημένα όλα αυτά που αναφέρονται στο πιο πάνω κείμενο... αλλά δεν αναφέρεται πουθενά ότι είναι υποχρεωτική η ανάγνωση.... και φυσικά ούτε και η αποδοχή.
   Χρειάζεται να είναι πολύ ανοιχτός κάποιος για να μπορέσει να αποδεχτεί κάποιες καινούργιες ιδέες.
   Αλλωστε από την ιστορία θα έπρεπε να έχεις διδαχτεί ότι τις μεγάλες ιδέες ποτέ δεν τις δέχτηκαν στην ώρα τους.
   Ρίξε μια ματιά και σ' αυτό το άρθρο μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά http://gateoflight.blogspot.gr/2014/10/blog-post_24.html
   Μπορεί να σε βοηθήσει να μην είσαι με τον όχλο. Αν είμασταν όλοι ίδιοι η ζωή θα ήταν πολύ ανιαρή... και τότε σίγουρα θα θέλαμε ψυχίατρο.
   Άσε λοιπόν ένα μικρό παραθυράκι να μπει και να τρυπώσει μια ιδέα και που ξέρεις μπορείς κάποια στιγμή να επιβεβαιωθεί.


   Διαγραφή
  2. πώς συμμετέχουμε σ αυτό?? πώς πάμε εκεί?

   Διαγραφή
 2. Η Μαρία Ζαβού είναι μια πολύ καλή δασκάλα..... θα μπορούσε να σε βοηθήσει σ' αυτό ...μπορείς να βρεις γιαυτή στο ιντερνετ.... Να είσαι παντα καλά!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή