Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Αλλάξτε το πρωϊνό γεύμα και καθαρίστε το παχύ εντέρο με φυσικό κι αποτελεσματικό τρόπο... Φτιαγμένο μόνο με 2 συστατικά.Ο Λιναρόσπορος μπορεί να καταργήσει την βλέννα των παράσιτων από τα κόπρανα και τα έντερά σας μπορεί να αποτρέψει την ασθένεια και να προστατέψει την υγεία σας. 

Για 70 χρόνια τα έντερα μας με διατροφή μέχρι 100 τόνους στερεάς τροφής και 40.000 λίτρα υγρής, η οποία οδηγεί στο συμπέρασμα ότι περίπου 15 κιλά παραμένουν στα κόπρανα σε μορφή τοξικών απόβλητων που συσσωρεύονται στο στομάχι και στην συνέχεια στο παχύ έντερο. Βρωμίζουν το αίμα μας και προκαλούν ανεπανόρθωτες βλάβες στον οργανισμό.

Οδηγούν σε προβλήματα συχνής δυσκοιλιότητας, διαταραχής του μεταβολισμού,  διαβήτη, υπερβολική ή ανεπαρκής αύξηση του σωματικού βάρους, των νεφρών, της ηπατικής νόσου, της ακοής, της όρασης, του δέρματος, των μαλλιών των νυχιών, καθώς και άλλες ασθένειες, που κυμαίνονται από την  ΑΘΡΙΤΙΔΑ εως τον ΚΑΡΚΙΝΟ... είναι μόνο μερικά από τα σημάδια ότι τα έντερα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.

Το κλύσμα μπορεί να καθαρίσει μόνο ένα μικρό μέρος του παχέος εντέρου (40-50 εκατοστά), και η θεραπεία με κλύσματα καθαρισμού με ειδικό εξοπλισμό είναι δαπανηρή, χρονοβόρα και επηρεάζει την εντερική μικροχλωρίδα.

Η κατανάλωση 1-3 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο κοπανισμένο για τρεις εβδομάδες μπορεί να καθαρίσει εντελώς τα έντερα από τη βλέννα, τα τοξικά κόπρανα και παράσιτα, ενώ διατηρεί υγιή την εντερική χλωρίδα!

Αυτή η μέθοδος παρέχει ταχεία ομαλοποίηση του βάρους και καύση του λίπους. Έχει μια θετική επίδραση στη ρύθμιση του μεταβολισμού και των λιπιδίων.Ο Λιναρόσπορος σε σκόνη μπορεί να απορροφήσει και να εξαλείψει τις τοξίνες από το σώμα και να μειώσει το επίπεδο χοληστερόλης στο αίμα.
Ενδείξεις:
φλεγμονώδεις καταστάσεις του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, γαστρεντερικού  σωλήνα (γαστρίτιδα, κολίτιδα) λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, (κυστίτιδα, πυελονεφρίτιδα) υπερβολικό σωματικό βάρος, διαταραχές μεταβολισμού αύξηση των λιπιδίων.Συνταγή
Αντί για πρωινό καταναλώστε αυτό το μείγμα για 3 εβδομάδες:

Εβδομάδα 1η: 1 κουταλιά της σούπας λιναρόσπορο κοπανισμένο και 100 ml κεφίρ
Εβδομάδα 2η: 2 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο κοπανισμένο και 100 ml κεφίρ
Εβδομάδα 3η: 3 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο κοπανισμένο και 150 ml κεφίρ

Καταναλώστε αυτό το μείγμα αντί για πρωινό. Βεβαιωθείτε ότι πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα.  Καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται εάν πίνετε νερό με λίγο μέλι.
Η διαδικασία καθαρισμού θα πρέπει να εφαρμόζεται μία φορά το χρόνο.


Προσοχή: Ο λιναρόσπορος δεν πρέπει να χρησιμοποιείται συχνά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα από άτομα που υποφέρουν από διαταραχές της λειτουργίας του θυρεοειδούς αδένα. Αντένδειξη: Ο λιναρόσπορος είναι απαγορευτικός στα εγκολπώματα και στις φλεγμονώδεις κολίτιδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου