Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

ΑΡΚΤΟΥΡΙΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΘΗΝΑ" Οι Αρκτούριοι είναι ο πιο προηγμένος πολιτισμός στον γαλαξία μας."
~ Edgar Cayce ~

Το σκάφος Αθηνά είναι ένα διαστημόπλοιο από τον Αρκτούρο και λέγεται ότι είναι το πιο προηγμένο, ισχυρό και ατρόμητο σκάφος στον γαλαξία. Με αυτό το σκάφος οι Αρκτούριοι προστατεύουν και εμποδίζουν οποιαδήποτε εισβολή στον πλανήτη μας από τις φυλές των Γκρίζων και των Ιχθυοσαυρικών. Το Αρκτούριο Διαστημόπλοιο Αθηνά διαμένει ήσυχα μεταξύ των πλανητών Δία και Κρόνου και είναι πάντα σε αναμονή για τυχόν εισβολή αρμάδας από τους Γκρίζους ή τους Ιχθυοσαυρικούς.

Οι Γκρίζοι εξωγήινοι ανακάλυψαν τις άφθονες πηγές αρνητικής ενέργειας που υπάρχουν σε όλον τον πλανήτη Γη και έτσι ειδοποίησαν την φυλή τους να έρθουν να την καταλάβουν για να γίνει το νέο τους σπίτι. Καθώς εισήλθαν στα εξωτερικά επιτρεπτά όρια του ηλιακού μας συστήματος, το Διαστημόπλοιο Αθηνά περίμενε υπομονετικά καμουφλαρισμένο και έτοιμο να σταματήσει τους ανεπιθύμητους Γκρίζους. Όλο αυτό θεωρήθηκε ως μια πολύ καλή ευκαιρία απο τους Ιχθυοσαυρικούς για να επιτεθούν και έστειλαν ένα στόλο από τα δικά τους πολεμικά πλοία για την καταπολέμηση της Αθηνάς, με την ελπίδα ότι μια συμμαχία με τα σκάφη των Γκρίζων θα εξασφαλίζαν τη νίκη τους. Ωστόσο, όσο γρήγορα ήρθαν να πολεμήσουν, τόσο γρήγορα τα σκάφη των Γκρίζων και των Ερπετικών καταστράφηκαν από το ισχυρό σκάφος Αθηνά με την ικανότητά του να εκπέμπει μια τεράστια αμυντική ασπίδα και με όπλα αντεπίθεσης που μπορούν να περιγραφούν μόνο ως εξωγήινα, τα οποία εξέπληξαν τους εχθρούς.

Αυτό το Διαστημόπλοιο είναι μοναδικό σε πολλούς τομείς. Είναι πεμπτοδιάστατο και οι επιβαίνοντες του οι οποίοι διοικούν αυτό το μεγάλο σκάφος, έχουν αιθερικά σώματα. Τροφοδοτείται με φωτιζόμενα κρύσταλλα τα οποία μπορούν να διοχετεύσουν ενέργεια σε όγκο όσο και το ουράνιο αστέρι μας τον Ήλιο ώστε να κινείται το σκάφος για χιλιετίες. Αυτοί οι κρύσταλλοι βρέθηκαν σε έναν πλανήτη στο Γαλαξία μας κι όχι από τον σύγχρονο άνθρωπο. Διαθέτει επίσης ένα ειδικό δωμάτιο, στο μέγεθος ενός σταδίου, το οποίο έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει οποιοδήποτε μέλος του πληρώματος με το αιθερικό του σώμα πίσω στον πλανήτη Αρκτούρο.

Η Αθηνά είναι επίσης το σπίτι για τις πιο προηγμένες βάσεις δεδομένων των Συμπαντικών πληροφοριών. Αυτή η βάση δεδομένων περιέχει πληροφορίες σχετικά με τη Γη και τη ζωή στους άλλους πλανήτες του Γαλαξία μας. Οι Αρκτούριοι μπορούν να αφομοιώσουν όλες αυτές τις πληροφορίες μέσω των τηλεπαθητικών ικανοτήτων τους. Αυτή η διαδικασία είναι παρόμοια με την κατάποση των τροφίμων, αλλά με την διαφορά ότι συμβαίνει σε ενεργειακό επίπεδο. Είναι σε θέση να αφομοιώσουν τις πληροφορίες εκατό φορές γρηγορότερα από το μέσο ανθρώπινο ον στη Γη και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο μεγάλωσε η ανάγκη τους για τη χρήση υπολογιστών / ηλεκτρονικών.

Η Αθηνά είναι ένα από τα πιο προηγμένα σκάφη στον Γαλαξία, το ίδιο και οι επιβάτες που κατοικούν σε αυτό το φοβερό πολεμικό σκάφος. Παρά το γεγονός ότι Αρκτούριοι είναι μια ειρηνική φυλή που πιστεύει σε ένα ανώτερο επίπεδο ζωής, είναι απαραίτητο να έχουν διαστημόπλοια ικανά να προστατεύσουν άλλες φυλές και τους πλανήτες τους. Επειδή δεν καταναλώνουν τρόφιμα όπως εμείς, είναι σε θέση να διατηρούν το σώμα τους μέσω του διαλογισμού. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για ύπνο και άλλες περιοριστικές ζωτικές λειτουργίες οι οποίες είναι απαραίτητες για τους ανθρώπινους, Γκρίζους και Ιχθυοσαυρικούς οργανισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου