Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Η ενέργεια στη γη άλλαξε, πέρασε σε άλλη διάσταση και πολύ σύντομα θα περάσει και σε άλλη. Πιο αιθερική, πιο μαγική, πιο μαγνητική.«Η ενέργεια στη γη έχει αλλάξει. Έχει ελευθερωθεί από δεσμεύσεις, από σκεπτομορφές πολύ συγκεκριμένες που είχαν δημιουργηθεί για να φοβίζουν και να εγκλωβίζουν τους ανθρώπους να ζουν σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες.

Η ενέργεια άλλαξε, πέρασε σε άλλη διάσταση και πολύ σύντομα θα περάσει και σε άλλη. Πιο αιθερική, πιο μαγική, πιο μαγνητική. Θα έλκουμε πολύ πιο εύκολα αυτό που θέλουμε, αυτό που πιστεύουμε, αυτό που με πίστη διεκδικούμε.


Και αυτή η αλλαγή έχει ξεκινήσει. Αν αργούμε να υλοποιήσουμε τα θέλω μας, είναι γιατί η συνείδηση μας βρίσκεται ακόμα γαντζωμένη στις δεσμεύσεις και τους περιορισμούς. Πιστεύει ότι ακόμα υπάρχουν. 

Και αφού το πιστεύει, το κάνει πραγματικότητα και το ζει. Μια ψεύτικη βέβαια πραγματικότητα, αλλά γι αυτήν αληθινή και υπαρκτή. Και ζει μέσα στο δημιούργημα της.

Η ενέργεια άλλαξε. Και συνεχίζει να αλλάζει. Προς κάτι ανώτερο, κάτι καλύτερο. Δεν γίνεται να σταματήσει η αλλαγή, γιατί ξεκίνησε. Δεν γίνεται να οπισθοχωρήσει, ούτε να παραμείνει όπως είναι. Γιατί η αλλαγή ξεκίνησε. Έγινε. Και είναι τόσο δυνατή γιατί έχουν ήδη τεράστια ποσά ενέργειας εισχωρήσει στο ενεργειακό πεδίο της γης.

Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικά, συναισθηματικά, υγείας, συμβαίνει γιατί είναι αγκιστρωμένοι ακόμα στις σκεπτομορφές ελέγχου και περιορισμού.

Αλλάζοντας τις σκέψεις μας αλλάζει η ζωή μας.


Ας ελευθερωθούμε. Μπορούμε. Μπορούμε γιατί μας το επιτρέπει τώρα πια η ενέργεια. Και η αλήθεια και η προστασία είναι μαζί μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου