Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

Το THRIVE είναι ένα αντισυμβατικό ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει στον κόσμο μας, καθώς ακολουθεί τη ροή του χρήματος προς τις πηγές του και ξεσκεπάζει την παγκόσμια συσσώρευση εξουσίας σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής μας.


Πλέκοντας μαζί επιστημονικά επιτεύγματα, συνειδητότητα και ακτιβισμό, το THRIVE προσφέρει πραγματικές λύσεις, ενδυναμώνοντάς μας με πρωτοφανείς και τολμηρές στρατηγικές για να ανακτήσουμε τη ζωή και το μέλλον μας.

Δίνει μια βαθιά ματιά στα προβλήματα του σημερινού συστήματος, όπου μερικοί ελίτ τραπεζίτες έχουν καταφέρει να αποκτήσουν τον έλεγχο του πλανήτη, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα επιφέρουν την καταστροφή του. 

Το Thrive εκθέτει θαρραλέα τη συνωμοσία της κλίκας να εδραιώσουν και να ελέγξουν τον κόσμο, ενώ επίσης, κάνει βουτιά σε ενδιαφέροντα θέματα όπως την ελεύθερη ενέργεια και την πιθανή ύπαρξη εξωγήινων.

Το πιο σημαντικό είναι πως το Thrive προκαλεί τον θεατή να σκεφτεί έξω από το κουτί για να βρει λύσεις στην τρέχουσα κατάσταση της ανθρωπότητας, από την οικονομική ανισότητα και την καταστροφή του περιβάλλοντος εως τη γενική απώλεια της ατομικής ελευθερίας.

Με απλά λόγια, είναι από αυτές της ταινίες που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ και τώρα είναι διαθέσιμη δωρεάν και με ενσωματομένους υποτίτλους


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ στο THRIVE:

David Icke, 
Amy Goodman,
 John Gatto, 
Deepak Chopra, 
G. Edward Griffin, 
Steven Greer, 
John Perkins, 
Nassim Haramein,
 Duane Elgin, 
Jack Kasher,
 Daniel Sheehan, 
Adam Trombly, 
Vandana Shiva, 
Catherine Austin Fitts, 
Bill Still, 
Brian O'Leary, 
Aqeela Sherrills,
 Evon Peter, 
Angel Kyodo Williams,
 Elisabet Sahtouris and 
Barbara Marx Hubbard.


1 σχόλιο:

  1. Μόλις το είδα... Και από την μία στεναχωρήθηκα με το που είναι ικανός ο ανθρωπος να φτάσει στο βωμό του χρήματος αλλα στο τέλος ένοιωσα και την δύναμη που έχει ο καθένας μας να αλλάξει αυτό τον κόσμο. Ευχαριστώ για την πρόταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή