Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Τρία Αδέρφια: Αφροδίτη, Γη και Άρης


Απόσπασμα από: 

Η Γη ήταν σε σταδιακή παρακμή όπως όλα τα πράγματα έχουν άμπωτη και πλημμυρίδα. Το βρίσκουμε συναρπαστικό που οι άνθρωποι μελετούν τον Άρη τώρα, γιατί η Γη ήταν να γίνει ίδια με τον Άρη χάνοντας το μαγνητικό της πεδίο.

 Γι’ αυτό, ο ηλιακός άνεμος θα την μετέτρεπε σε σκόνη και θα έσβηνε τα περισσότερα ήδη που είναι σε αφθονία εδώ. Πιστεύουμε ότι είναι ενδιαφέρον που μελετάτε τον Άρη γιατί σας είπαμε ότι θα βρείτε πως υπήρχε ζωή εκεί. Και τελικά θα ανακαλύψετε ότι ήσασταν εσείς. 

Ο πλανήτης αυτός ήταν αρχικά μια από τις περιοχές από τις οποίες ήρθατε και θα πούμε περισσότερα γι’ αυτό αργότερα. Συνέβησαν κάποια καταλυτικά γεγονότα, τα οποία επέτρεψαν στον Άρη να μοιραστεί το διοξείδιο του άνθρακα με την Γη, κάτι που ήταν απαραίτητο ώστε η ζωή που αναπτυσσόταν να βρει νέο έδαφος ανάπτυξης. Πέτυχε!!!!

Οι επιστήμες σας είναι στον σωστό δρόμο και όταν τελικά πάτε στην Αφροδίτη, θα ανακαλύψετε πως
υπήρχαν τρία αδέρφια που δούλευαν μαζί για να δημιουργήσουν την ζωή στην οποία μιλάμε τώρα. Θα ανακαλύψετε περισσότερα γιατί όλες αυτές οι ενέργειες βρίσκονταν στην Γη, αλλά ήταν παρεξηγημένες λόγω των μεγαλύτερων συστημάτων πεποίθησης που είχε η ανθρωπότητα. 

Όταν ανοίγετε τα μάτια σας και κοιτάζετε κάτι, βλέπετε μόνο αυτό που θέλετε να δείτε. Έτσι ακριβώς λειτουργούν οι δημιουργοί, έτσι εμείς σας επιτρέπουμε να δείτε κι άλλα μέρη που δεν μπορούσατε να οραματιστείτε. Όταν νιώσετε αυτήν την απελευθέρωση, για κάποιους θα είναι τρομακτικό.

Πολλοί από εσάς βασίσατε τις ζωές σας πάνω σ’ αυτήν την αντανάκλαση. Την τιμήσατε, μερικές φορές προσευχηθήκατε σ’ αυτήν και της παραδώσατε την δύναμή σας. Για να ανακαλύψετε πως μόνο η αντανάκλαση της δικής σας ενέργειας μερικές φορές εξασθενεί τον εγωισμό σας γρήγορα.

 Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αντανάκλαση στο Σύμπαν από την δική σας. Σας εκπλήσσει αυτό; Μεταφέρετε μερικές από τις πιο σημαντικές πληροφορίες από την Εστία μέσα σας περπατώντας στην Γη και οι περισσότεροι δεν γνωρίζετε ότι βρίσκεται εκεί.

Πιστέψτε μας όταν σας λέμε πως υπάρχει η απόλυτη δοκιμή για να ανακαλύψετε αν έχετε τελειώσει εδώ στη Γη, επειδή δεν υπάρχει χώρος στην Γη για περιπλανώμενους ή γι’ αυτούς που θέλουν να περιφέρονται και να παρακολουθούν το Παιχνίδι. 

Όλοι σας μεταφέρετε κάτι σημαντικό. Η δοκιμή; Εύκολη. Βρείτε ένα καθρεφτάκι και βάλτε το κάτω από τη μύτη σας. Αν θολώσει, τότε δεν έχετε τελειώσει. Είναι πολύ απλό. Δεν έχετε τελειώσει ακόμα. Έχετε κι άλλα να κάνετε!!!!

Espavo!

                                                  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου