Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

Ανώτερη επικοινωνία από τις Άλπεις!!!

μέσω της Αλόης Αλεξάνδρας

Καλημέρα σας.!!!! 
Εδώ και λίγο καιρό, λόγω εργασίας είμαι στις ΑΛΠΕΙΣ !!!!           
Έκανα μαζί τους συντονισμό  κι έδωσαν πληροφορίες  για το ΤΩΡΑ .... Είναι εκείνοι που επιβλέπουν την πέμπτη Φυλή και την εξέλιξη της, την δραστηριότητα της και το Κάρμα της  ... κι έδωσαν τις παρακάτω πληροφορίες !!! 

Όπως εσύ εδώ, κλήθηκαν κι άλλοι για να βοηθήσουν την Φυλή τους. Αυτό σημαίνει, όχι ότι εσείς είστε καλύτεροι από τους άλλους, αλλά θα κάνετε τους άλλους να γίνουν καλύτεροι από αυτό που είναι ως Φυλή. 

Αλλαγές!!! Γρήγορες αλλαγές!!! Όποιος είναι έτοιμος, αναλαμβάνει την ευθύνη του εαυτού του και της Φυλής του. Προχωρά χωρίς να ακούει γύρω του. Μόνο αφοσιωμένος  σ΄ αυτό που κάνει.   

Τώρα είμαστε πρόσω ολοταχώς  για την μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ, κάτι για το οποίο δεν είναι έτοιμοι οι πιο πολλοί, γιατί δεν το έχουν καταλάβει. 
 
Περιμένουν να το κάνει η ΓΑΙΑ, αλλά στην πραγματικότητα το κάνει η Φυλή.  Αλλαγή
συνειδητότητας  σε υψηλότερα πεδία .... Αυτό σημαίνει για εσάς, ότι δεν θα αντιλαμβάνεστε, την δουλειά  όπως τώρα, τον ύπνο το ίδιο, το φαγητό επίσης. Τώρα είναι αναγκαία όλα αυτά . Με την αλλαγή, θα είναι απόλαυση, χαρά, γέλιο, ηδονή,  μεγάλη ηδονή.

Τώρα θα δείτε πως λειτουργεί η σεξουαλική ενέργεια!!!  

Αλλάζουν όλα και παίρνουν άλλη μορφή και δόνηση. Μέχρι σήμερα ξέρατε,  ότι όλα  λειτουργούν όπως μέχρι τώρα σας παρουσιάζονταν. Από εδώ και πέρα αλλάζει η παρουσία τους  στην  Γη, η δομή και η δόνηση τους. Σας δίνονται ευκαιρίες να αντιληφθείτε πως λειτουργούν τα πράγματα μέσα από την καθημερινότητα σας.  Κάθε μέρα έχετε παραδείγματα πως όλα αλλάζουν, αρκεί να παρατηρείτε γύρω σας τι γίνεται.

Η αύρα όλων γύρω σας παίρνει άλλη μορφή και δόνηση και σας ζητά να την προσέξετε. Πρώτα αλλάζει το αιθερικό κάθε πράγματος, κάθε κατάστασης και μετά γειώνεται. Τώρα βρισκόμαστε  στην αλλαγή του αιθερικού, όλων όσων γνωρίζετε γύρω σας και μέσα σας.  Σύντομα στο επόμενο διάστημα  θα το δούμε να γειώνεται. 

Γι αυτό σας λέγαμε να δουλέψετε  με τον εαυτό σας, ώστε να είστε έτοιμοι να δεχτείτε όλες αυτές τις αλλαγές στην συνειδητότητα της Φυλής. Αλλάζει ότι έχει να κάνει με την συνειδητότητα της Φυλής, όχι με την ίδια την Γη. Η  ΓΑΙΑ έκανε την δική της αλλαγή, αλλά τώρα χρειάζεται να αλλάξει  η συνειδητότητα της Φυλής, για να προσαρμοστεί μ΄ αυτήν της ΓΗΣ, για την τελική ανάληψη καθηκόντων σε υψηλοτέρα πεδία.   

Καθώς η κίνηση της ΓΗΣ άλλαξε πορεία στις 27-2-2013 ήρθε τώρα στην ορθή φορά της, όπως τότε,
πριν σας κλειδώσουν στην πορεία αυτή που διανύατε μέχρι τώρα. Έκανε τούμπα και γύρισε πίσω, δεν έστριψε δεξιά η αριστερά, απλά έκανε τούμπα και γύρισε από εκεί όπου ερχόταν. Η όποια κίνηση της, είναι  τώρα, η ορθή κίνηση    και θα σας οδηγήσει να αφήσετε πίσω ότι μέχρι τώρα σας χειραγωγούσε και σας έλεγχε.

Τώρα θα βρείτε τον πραγματικό σκοπό στην ζωή σας.            
Τον λόγο ύπαρξης σας  στην ΓΗ . 
Την υπηρεσία για την οποία ήρθατε να δώσετε.
   
Να κρατήσετε  τις ενέργειες για όλους όσους είναι έτοιμοι να συντονιστούν με τον Ανώτερο Εαυτό τους, να θυμηθούν, και αυτοί με την σειρά τους να βοηθήσουν αυτούς που ακολουθούν.
 
Η δόνηση των ενεργειών είναι ταχύτατη είναι γεμάτη μουσική και χρώμα.  Όλα όσα θα γίνονται και θα καλείστε να κάνετε θα είναι γεμάτα χαρά, ευτυχία, γέλιο, παιχνίδι !!!!

Όλα όσα κάνατε μέχρι τώρα ήταν από ανάγκη (δουλειά-φαγητό-ύπνο-σχέσεις)   τώρα θα γίνονται από ευτυχία… χαρά… θα θέλετε να γίνονται  περισσότερο για να σας ενθουσιάζουν, να σας χαροποιούν, να σας δονούν στις υψηλότερες δονήσεις ευτυχίας.

Όλο και περισσότερο, θα αναζητάτε εργασία -φαγητό-ύπνο- σχέσεις που θα σας δονούν ευτυχία και ομορφιά. Μόνοι σας θα αναζητάτε οτιδήποτε σας δονεί στην ευχαρίστηση, δεν θα δέχεστε κάτι λιγότερο, θα λέτε "ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ" κι αυτό θα παίρνετε.

Είμαι  οντότητα του Φωτός και δονούμε μόνο σε ότι είναι καλύτερο για εμένα αυτό θέλω κι αυτό παίρνω από το Σύμπαν. Φύγετε από την κατάσταση της κρίσης δεν σας αναλογεί και μειώνετε έτσι και την υψηλή δόνηση του Σύμπαντος... Αυτό το προσβάλει...   

Επιλέξετε ότι είναι καλύτερο για εσάς και σ' αυτό θα επιμένετε μέχρι να το γειώσετε.  Ο καθένας προσωπικά θα βάλει τους δικούς του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ στόχους και θα τους υλοποιεί, θα απαιτεί το καλύτερο για τον εαυτό του γιατί αυτό του αναλογεί. Έρχεστε από το υψηλό Φως για υπηρεσία στην ΓΑΙΑ και σας αναλογεί το καλύτερο.

ΥΨΗΛΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ  είναι το κλειδί για να έχετε ότι καλύτερο σας αναλογεί. Ανεβάστε ψηλά τον πήχη για τον εαυτό σας. Ότι και να γίνεται γύρω σας και ότι και να λένε οι άλλοι γύρω σας. Όλα αλλάζουν προς το καλύτερο

Είμαστε όλοι πρόσω ολοταχώς για την αλλαγή της συνειδητότητας της Φυλής. Μόλις γίνει αυτό αυτόματα όλα θα μπουν στην θέση τους. Ο καθένας θα πάρει το τιμόνι της ζωής του και θα την οδηγήσει εκεί που θέλει, στις εμπειρίες που θέλει να ζήσει και δεν πρόλαβε στην προηγούμενη δόνηση.  Θα φτάσει στα πεδία που θέλει να πάρει τις εμπειρίες του προτού αναχωρήσει σε άλλες σφαίρες εμπειριών εξέλιξης.......                                                

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ  ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ  ΑΓΑΠΗΣ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!!!                                                  

 ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!!   

                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου