Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

«Καθοριστικές εξελίξεις μετά την Άνοιξη»Αγαπημένοι φίλοι,

Στην ομιλία που προηγήθηκε του Οραματισμού για την Ελλάδα  την Κυριακή 31/03/2013, ανακοινώθηκε η πληροφορία ότι από το Πάσχα και μετά, θα συμβεί μία άμεση και απτή κάθοδος Πνευματικών Ενεργειών.

Όλοι όσοι έχουν καλλιεργήσει έως τώρα το έδαφος, θα νοιώσουν την αλλαγή, θα νοιώσουν την δόνηση καθώς και την ώθηση από τα Πνευματικά Πεδία για παρέμβαση στα τεκταινόμενα της υλικής πραγματικότητας που θα είναι σύμφωνη με τον ανώτερο δρόμο του καθενός.

Είναι η έναρξη της πιο σημαντικής περιόδου στη εξέλιξη της ανθρωπότητας όπου ο καθένας  καλείται να επιλέξει στρατόπεδο ,όχι πλέον σε νοητικό ή θεωρητικό επίπεδο αλλά στην καθημερινότητά του μέσα από πράξεις και ενέργειες που συνάδουν με το Θείο Σχέδιο και να καλυφθεί από μία Πνευματική ομπρέλα που θα τον προστατεύει, φροντίζει και καθοδηγεί διαρκώς.

Θα είναι η έναρξη της ενσάρκωσης της Εγώ Ειμί Παρουσίας σε όλους τους ανθρώπους που θα είναι ανοιχτοί και δεκτικοί στις Πνευματικές Ενέργειες, καθώς θα λάβει χώρα μία μαζική επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος, Θεία Χάριτι, μπορεί δυνητικά και σε εκατομμύρια ανθρώπους, που θα διαρκέσει περίπου από την 4η Μαΐου έως τη 15η Ιουλίου του 2013.


Η περίοδος που τώρα διανύουμε, είναι μοναδικά σημαντική για να προετοιμαστούμε όλοι και να περάσουμε σε μία κατάσταση Πνευματικής δεκτικότητας, και η καθημερινή προσευχή όπως όλοι γνωρίζουμε, αποτελεί το ισχυρότερο μέσον για επαφή και διαρκή επικοινωνία με τα Ανώτερα Πεδία.

Υπάρχει μία προσευχή που ενεργειακά ανταποκρίνεται άριστα στην πνευματική έκχυση αυτής της περιόδου και βοηθά στην εφέλκυση της Εγώ Ειμί Παρουσίας. Είναι η προσευχή στον Παράκλητο, το Άγιον Πνεύμα της Επιφοίτησης των 12 Αποστόλων, την οποία και σας παραθέτουμε με αγάπη.


Ίερά  προσευχή


''Βασιλεύ  Ούράνιε

παράκλητε

τό πνεύμα τής άληθείας

ό πανταχού παρών καί τά πάντα πληρών

ό θησαυρός τών άγαθών καί ζωής χορηγός

έλθέ καί σκήνωσον έν ήμίν

καί καθάρισον ήμάς

άπό πάσης κηλίδος

καί σώσον άγαθέ τάς ψυχάς ήμών''.
Ολόκληρη η ομιλία από τον Στάμο Στίνη και το video του Οραματισμού για την Ελλάδα που έγινε την Κυριακή 31/03/2013.

  
Πηγή: ΠΑΙΔΙΣΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου