Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Το οδοιπορικό για την Νέα Γη ... από την Μ. Ζαβού!!!!Η Άρτεμης, η Παναγία, καθώς και άλλες θηλυκές θεότητες και μη, είχαν σταλεί στην γη, για να αφήσουν το δημιουργικό τους σπέρμα. Αυτό γινόταν ώστε να βοηθηθεί η Γη και οι έμψυχοι άνθρωποι να δουν την αλήθεια της Ουράνιας καταγωγής τους.

Η Γη ήταν σε ομηρία, όπου οι σκοτεινοί ηγέτες αυτής είχαν κλείσει τις πύλες, για ανώτερες διαστάσεις. Υπήρχε ένα χρονικό όριο , παραμονής σε αυτήν την ομηρία. Το χρονικό όριο έσπασε το 1996, όπου οι πύλες για την απελευθέρωση της γης άνοιξαν. 

Από τότε μαίνεται ένας σκληρός πόλεμος, μεταξύ των φωτεινών και των σκοτεινών αρχηγών. Οι σκοτεινοί θέλουν να συνεχίσουν την ομηρία που είχαν στην ψυχή της γης, καθώς και των ανθρώπων. Ετσι αντιστέκονται λυσσαλέα προσπαθώντας να κρατήσουν τα αρχηγία τους.


Στο αιθερικό της Γης και του Ηλιακού συστήματος, έχουν κατέβει σκάφη πολιτειών, όπου με
μαχητικά οχήματα δίνουν μάχες με τους σκοτεινούς. 

Ο στατηλάρχης Μιχαήλ διευθύνει τις κεντρικές μάχες.
Ο κυβερνήτης Δίας με ασύληπτες δυνάμεις υπέρ όπλων , μάχεται στο αίθερικο της Ελλάδας, και της Ευρώπης.
Η Αθηνά με μαχητές προστατεύει την πόλη της.

Δηλαδή στις μέρες μας γίνεται μια δεύτερη τιτανομαχία, που σκοπό έχει την τελική απελευθέρωση της Γης, ώστε το Αστρικό ψυχικό της σώμα να περάσει στην επόμενη διάσταση Διάσωσης που είναι η Πέμπτη.

Αυτό σημαίνει ότι στην πάροδο του χρόνου και στην διαδικασία απελευθέρωσής της, πολλές ψυχές και άνθρωποι θα μεταφερθούν σε αυτό που ονομάζουμε νέα Γη. Οι νέες γεννήσεις παιδιών έρχονται με έτοιμο πλάνο για να πάρουν μέρος σε αυτήν την μετατόπιση.

Το σχέδιο των φωτεινών είναι να μεταφέρουν τμηματικά το έμψυχο υλικό, στην ήδη διαμορφωμένη Γη. Ώστε αυτό που θα μείνει πίσω θα είναι το άψυχο κουφάρι της. Εκεί θα εγκλωβιστούν οι σκοτεινοί, και οι υπηρέτες αυτών, μέχρι την ολική διάλυση.

Πχ όταν η ψυχή φεύγει αφήνει πίσω της ένα νεκρό κουφάρι που διαλύεται σε κάποιο χρονικό περιθώριο. Το ίδιο θα συμβεί με το άδειο και άνυδρο κουφάρι της Γης, σε μεγαλύτερο διάστημα μέχρι την διάλυση της.

Κατά την διάρκεια αυτή της μετακίνησης, οι φωτεινοί έχουν εκπεδεύσει μαχητές ανθρώπους, που είναι μυστικοί ήρωες, οι οποίοι με τα αστρικά τους σώματα παίρνουν μέρος σε αποστολές χαλώντας, στρατηγείο και βάσεις των σκοτεινών .

Δυστυχώς οι περισσότεροι ηγέτες της Γης έχουν καταληφθεί από τους αρχηγούς των σκοτεινών  οι
οποίοι αγωνίζονται με λύσα να κρατήσουν την αιθερική ενέργεια της Γης όσο περισσότερο μπορούν, καθώς και τις ψυχικές ενέργειες των ανθρώπων, για την τροφή τους.

Γνωρίζουν φυσικά ότι τα συμβόλαια ομηρίας της Γης, τελείωσαν, αλλα δεν θέλουν να το δεχθούν και καταστρώνουν σχέδια για να αποφύγουν το τέλος τους. Οι κάστες μεταξύ τους τρώγονται, με διαφωνίες, κι αυτές περνάνε σε πολλούς διοικούντες στην Γη.

Να ξέρετε ότι ήδη χιλιάδες έμψυχοι άνθρωποι που αφυπνιζουν το ψυχικό τους αρχείο είναι ήδη σε ζώνες ασφαλείας  και προστατευμένοι.

Από εκεί παρακολουθούν τα γεγονότα, χωρίς να τους αγγίζουν ουσιαστικά. Έχουν μπει στην τελική κάθαρση της κατώτερης προσωπικότητας, που ήταν δεσμευμένη απο τα αρχηγείο των πεπτωκόντων σκοτεινών .

Διατήρησε την πίστη και την αγωνιστικότητα στις καρδιές σας . Όλα θα αλλάξουν!!!

Στείλτε φως στην Ελλάδα και την Κύπρο.Πηγή Μαρία Ζαβού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου