Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

Θεραπεία: Αναζωογόνηση των κυττάρων.από την Καίτη Τσώλη, 25/2/2013

Επειδή αυτό το διάστημα κάνουμε πολλές αλλαγές και ιδιαίτερα στη βιολογία μας, σκέφθηκα «οικογένεια» να μοιραστώ μαζί σας μια θεραπεία αναζωογόνησης των κυττάρων, που μου δόθηκε από τον θεϊκό μου εαυτό και την πνευματική μας οικογένεια και βοηθάει πάρα πολύ στην αναζωογόνηση, αλλά και στη θεραπεία των κυττάρων μας.

Το κολλαγόνο μας αδρανοποιείται μέσα μας από την ηλικία των 30 χρόνων περίπου, γιατί ανταποκρίνεται στη πεποίθηση που έχουμε μέσα μας, ότι  από αυτή την ηλικία και μετά εμείς αποχαιρετάμε τη νεανική μας ηλικία, μεγαλώνουμε και γερνάμε.  Γι’ αυτό ας ενεργοποιήσουμε ξανά το κολλαγόνο μας, απελευθερώνοντας ταυτόχρονα και την πεποίθησή μας ότι οδηγούμαστε στα γεράματα και στη παραμακμή της ζωής μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτά είναι παιχνίδια του γραμμικού χρόνου και των πεποιθήσεών μας.

Και όπως μας λέει και ο δάσκαλος Κουτχούμι: «Αυτήν την πεποίθηση που την έχετε μέσα σας από παιδιά, πρέπει να την απελευθερώσετε οικογένεια, γιατί γερνάτε επειδή το πιστεύετε ότι θα γεράσετε. Γι’ αυτό πάρτε μια βαθιά αναπνοή και απελευθερώστε την πεποίθηση, ότι ντε και καλά εσείς πρέπει να μεγαλώσετε και να γεράσετε. Είστε άγγελοι μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους και μπορείτε να ζήσετε πάνω στον πλανήτη όσο σας αρέσει και χωρίς να χρειαστεί να γεράσετε»
   
Όταν εμείς απελευθερώνουμε την ψευδαίσθηση του γραμμικού χρόνου και βρισκόμαστε συνειδητά στη τώρα στιγμή μας, τότε έτσι κι αλλιώς σταματάμε και να μεγαλώνουμε. Κι αυτό έχει αποδειχθεί.

Και ας πάμε στη θεραπεία μας, την θεραπεία αναζωογόνησης των κυττάρων μας.       
Πάντοτε, κάθε φορά που κάνουμε μια θεραπεία ή μια μύηση, συνδεόμαστε και εμπιστευόμαστε τον Θεϊκό μας εαυτό, για να μας οδηγεί με ασφάλεια και για να αφομοιώνουμε πολύ περισσότερα από αυτά, που ο άνθρωπος μπορεί να αφομοιώσει.

Πριν ξεκινήσουμε τη θεραπεία, καλά είναι να  παρατηρούμε την αναπνοή μας και να περάσουμε σε μια κατάσταση ηρεμίας.

Αναπνέουμε βαθιά, χαλαρώνουμε και ηρεμούμε………

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή από τα πέλματα των ποδιών μας. Όπως ανεβαίνει η αναπνοή από τα πόδια, βλέπουμε τα κύτταρά μας να ανασηκώνονται, όπως τα λέπια ενός ψαριού όταν το ξύνουμε ανάποδα.          

Αναπνέουμε ξανά από τα πέλματα και αναπνέουμε τη θεραπευτική σμαραγδί ενέργεια του Αρχάγγελου Ραφαήλ. Η σμαραγδί ενέργεια του Αρχάγγελου Ραφαήλ καθώς ανεβαίνει με την αναπνοή από τα πόδια μας μέχρι το κεφάλι μας, δουλεύει με τα κύτταρά μας. Απορρίπτει τα νεκρά κύτταρα, θεραπεύει τα μη υγιή κύτταρα και ενδυναμώνει και φωτίζει τα υγιή κύτταρα, γι’ αυτό επιτρέπουμε στη σμαραγδί ενέργεια να εισχωρήσει πολύ βαθιά μέσα στα κύτταρά μας και μένουμε για μερικά λεπτά μέσα στη σμαραγδί ενέργεια για να ολοκληρώσει την εργασία της. Μετά. γειώνουμε τη σμαραγδί ενέργεια του Αρχάγγελου Ραφαήλ και την δένουμε στους κρυστάλλους που βρίσκονται στο κέντρο της Γης.          

Κι άλλη αναπνοή. Αναπνέουμε ξανά από τα πέλματα. Η ενέργεια που εισέρχεται αυτή τη φορά ενεργοποιεί το κολλαγόνο μας. Καθώς η αναπνοή μας ανεβαίνει από τα πόδια μας προς τα πάνω, βλέπουμε το σώμα μας να γεμίζει με το κολλώδες, άχρωμο υγρό κολλαγόνο μας, όπως ακριβώς όταν γεμίζουμε ένα  δοχείο με νερό. Τα κύτταρά μας είναι ανασηκωμένα και ποτίζονται από το κολλαγόνο μας. Μένουμε 5 με 10 λεπτά μέσα στο ενεργοποιημένο κολλαγόνο μας και νιώθουμε σαν να κολυμπάμε μέσα σ’ αυτό, εσωτερικά και εξωτερικά.

Τώρα αναπνέουμε ξανά, αλλά αναπνέουμε  από το τσάκρας (κέντρο) του κεφαλιού μας. Αυτή τη φορά αναπνέουμε την κρυστάλλινη ενέργεια του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Η κρυστάλλινη ενέργεια εμπεριέχει και τα αδαμάντινα μόρια του πρωταρχικού δημιουργού. Από το τσάκρας του κεφαλιού μας βλέπουμε την ενέργεια να μπαίνει μέσα μας σ’ ένα φωτεινό κρυστάλλινο λευκό χρώμα και να ποτίζει όλα μας τα κύτταρα να τα ενισχύει και να τα αναζωογονεί. Βλέπουμε τον εαυτό μας ολόκληρο κρυστάλλινο και με την ενέργεια του Αρχάγγελου Μιχαήλ την οποία γειώνουμε στη καρδιά και στη συνέχεια στο κέντρο της Γης, βλέπουμε τα κύτταρά μας να επανέρχονται στην θέση τους.

Με την κρυστάλλινη ενέργεια του Αρχάγγελου Μιχαήλ, την οποία κρατάμε μέσα μας και λειτουργεί  προστατευτικά, αναζωογονητικά και ενδυναμωτικά ολοκληρώθηκε η θεραπεία μας.

Από το βιβλίο  «Η Θεά-Θεός της Ελευθερίας και της Αγάπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου