Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

~ Ενεργειακή Προστασία ~


Μήνυμα Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός 11-02-2013
February 11th, 2013

  
Είναι υψίστης σημασίας στις επόμενες 24 ώρες όλοι εσείς που δουλεύετε και διαχειρίζεστε την ενέργεια του Φωτός να προετοιμάσετε τους εαυτούς σας για μία απότομη εισροή σκοτεινών δυνάμεων οι οποίες θα καταφθάσουν στη Γη για άλλη μια φορά μέσα στις επόμενες ώρες. Φόβος και πανικός θα κυριαρχήσει στα μυαλά πολλών ανθρώπων.

Αυτό που συμβαίνει είναι ένα απαραίτητο βήμα για την εξέλιξη της συνειδητότητας τους, την ίδια στιγμή όμως αυτά τα αρνητικά συναισθήματα που θα βιώσει μεγάλο μέρος του πληθυσμού, που δεν δουλεύουν συνειδητά τουλάχιστον με το Φως, θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό όλους τους Εργάτες Φωτός σε όλα τα μήκη και πλάτη του σύμπαντος.

Αυτός είναι και ο λόγος που σας παροτρύνουμε όλους εσάς που διαβάζετε αυτή τη στιγμή αυτό το μήνυμα, να θωρακίσετε και να προστατέψετε ενεργειακά την Αύρα σας, το φυσικό, το αστρικό καθώς και το αιθερικό σας σώμα. Σας ζητάμε να τοποθετήσετε μία ενεργειακή ασπίδα γύρω σας, εδώ και τώρα, ούτως ώστε να μην μπορείτε να επηρεαστείτε αρνητικά από τις επερχόμενες ενέργειες.

Σας δίνουμε 24 ώρες προειδοποιητικό μήνυμα για να προετοιμαστείτε. Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη των χρωμάτων για να προστατεύσετε τους εαυτούς σας αυτή τη φορά. Το χρώμα που πραγματικά θα σας βοηθήσει αυτή τη στιγμή είναι το Indigo ~ Λουλακί. 

Η Λουλακί Ενέργεια θα προστατεύσει όσους δουλεύουν με τις ενέργειες του Φωτός. Να μείνετε ψύχραιμοι και δυνατοί γιατί βρισκόμαστε συνέχεια δίπλα σας.
Σας αγαπάμε και σας χαιρετάμε για την ώρα.*


2ο μέρος..... «Κωδικός – Κλειδί ΧΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ...»
από την Μαρία Ζαβού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου