Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Μαθήματα Αειζωίας!!!
Τα Μαθήματα Αειζωίας αποτελούν μία σειρά εξειδικευμένων βιωματικών σεμιναρίων Ανώτερου Μυστικισμού, τα οποία στην ουσία μας εισάγουν και μας μυούν σε ένα Ανώτατο, Φωτεινότατο και Ευτυχέστερο Επίπεδο Ζωής που καλούμε, με μία λέξη, Αειζωία. 

Η Αειζωία δεν είναι μία καινούρια κατάκτηση της εξελιγμένης ανθρώπινης συνείδησης αλλά μία πραγματικότητα που σταδιακά αφυπνίζεται μέσα από την αναβάθμιση του DNA και την πνευματικοποίηση της υλικής διάστασης που συντελείται σήμερα στη Γη. 

Καθώς οι άνθρωποι σταδιακά απελευθερώνονται από το φόβο, τους περιορισμούς, το σκοτάδι και το θάνατο, η αλήθεια της αιώνιας ζωής ακόμα και σε φυσικό/σωματικό επίπεδο γίνεται πλέον πραγματικότητα για όσους το επιλέξουν συνειδητά και αφιερώσουν κάθε μόριο της ύλης τους στην εκδήλωση αυτού του Ανώτερου Οράματος. Μέσα από τα μαθήματα αυτά μπορεί κανείς να έρθει σε επαφή με την άφθαρτη φύση του, να τη συνειδητοποιήσει, να την αναγνωρίσει και να την καλέσει να αναδυθεί σε πιο συνειδητό επίπεδο. 


Τα Μαθήματα της Αειζωίας βασίζονται σε Πανάρχαια Κοσμική Διδασκαλία αλλά και σε ειδικά σύμβολα, τεχνικές, διαλογισμούς και πάνω από όλα σε ομαδική πνευματική εργασία. 


Πηγή τους αποτελεί η Αρχαία Ελληνική Σοφία και ο Εσωτερικός Μυστικισμός αλλά και η Αρχέτυπη Γνώση που αποκαλύπτεται στις μέρες μας για να μας συντονίσει σε ακόμη βαθύτερο με το Αληθινό και Αιώνιο Πνεύμα που Είμαστε. Μέσω της Διδασκαλίας αυτής αφυπνίζονται μνήμες και οδηγούμαστε σε βαθιά Αυτογνωσία, Ισορροπία, Αρμονία, Αγνότητα και Καθαρότητα σε σώμα, καρδιά, νου και πνεύμα. 
Περιλαμβάνουν πολλούς κύκλους μαθημάτων, οι οποίοι ενδεικτικά αναλύονται στα εξής θέματα: 

1. Αποκοπή από το Μάτριξ της Ψευδαίσθησης 
2. Σύνδεση με το Όνειρο και Μέθοδοι Υλοποίησης 
3. Εξισορρόπιση του Εσωτερικού Ανταγωνιστή 
4.Τροφή με Φως 
5. Σωματικές και Νοητικές Ασκήσεις και Τεχνικές6.Αφθονία και Άφθαρτος Πλούτος 
7. Σχέσεις και Ανώτερος Έρωτας 
8. Ανώτερη Σεξουαλικότητα και Ιερή Ένωση 
9. Συνειδητό Ονείρεμα και αστρικά/πνευματικά ταξίδια 
10.Ζωδιακή Μυσταγωγία 
11.Σύμβολα και Τεχνικές Αφθαρτοποίησης 
12.Τεχνολογία Αειζωίας και Άνοιγμα Σωματικών Πυλών 
13. Αναβάθμιση του DNA και όλων των Κυττάρων 

Το σύστημα των Μαθημάτων Αειζωίας αποκαλείται Ανώτερος Μυστικισμός, καθώς περί αυτού πρόκειται: για μία Ανώτερη Αλχημεία, Μεταμόρφωση και Μετουσίωση προς το Φως και την Αιώνια Ζωή, η οποία είναι και το ζητούμενο για κάθε ον που έχει περπατήσει πάνω στη γη και υποσυνείδητα μέσα από το ταξίδι της αυτοπραγμάτωσής του επιζητούσε την αφθαρτοποίηση και θεοποίησή του.

Μόλις ο άνθρωπος κατακτήσει και αυτό το τελευταίο, υψηλότερο και ίσως και δυσκολότερο σκαλοπάτι γίνεται κυρίαρχος ακόμα και του σωματικού του πεπρωμένου και για αυτό και μπορεί συνειδητά να επιλέξει οτιδήποτε εξυπηρετεί την ευτυχία του αλλά και την ευτυχία του συνόλου. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου