Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Το μεγάλο πείραμα της Γης


Οι ακτίνες είναι απαραίτητο κομμάτι εκπαίδευσης για το βιογραφικό σας σε αυτή τη φάση εξέλιξης. Πρέπει να αποκτήσετε επιδεξιότητα στις θεϊκές ιδιότητες των επτά ακτίνων εξίσου, καθώς και των πέντε κρυφών ακτίνων. Καμία δεν είναι λιγότερο σημαντική, λιγότερο σπουδαία από τις άλλες. Πρέπει να κατανοήσετε και να μάθετε καλά τις ιδιότητες όλων των ακτίνων.

Σε κάθε ζωή σας δουλεύατε με κάποια ακτίνα, προσπαθώντας να την καταλάβετε πλήρως και τελικά να συγχωνεύσετε τη σοφία όλων των ακτίνων. Έχετε δημιουργηθεί εξ αρχής σε μια συγκεκριμένη ακτίνα και αυτή παραμένει μόνιμα η δική σας. Αποκαλείται και η ακτίνα της μονάδας σας (του Ανώτερου Εαυτού σας). Παρόλο όμως που μπορεί να κατάγεστε από την μπλε, την κίτρινη ή την πράσινη ακτίνα, δεν σημαίνει ότι σε όλες τις ζωές σας θα εργάζεστε με την ίδια. 

Συνήθως προσπαθείτε να αποκτήσετε τη γνώση δυο ακτίνων και να εξισορροπήσετε τις υπόλοιπες σε μια ενότητα. Αυτή την εργασία την κάνετε έως ότου αποκτήσετε επιδεξιότητα στην ενέργεια όλων των ακτίνων σε βαθύτερο επίπεδο και περάσετε όλες τις απαραίτητες μυήσεις για την ανάληψη.

Οι άνθρωποι έρχονται στο γήινο πεδίο με σκοπό να σφυρηλατήσουν την πνευματική τους επιδεξιότητα. Γι’ αυτό και επέλεξαν να ενσαρκώνονται τόσες πολλές φορές. Δεν μπορείς να αποκτήσεις μάστερ στα περί της θεότητας απλά και μόνο ευχόμενος να συμβεί. Η τελειοποίηση και το ραφινάρισμα της ψυχής επιτυγχάνεται μέσα από μια σειρά ενσαρκώσεων στην τρίτη διάσταση.

 Όσοι από εσάς ζείτε με την ψευδαίσθηση ότι τα αδέλφια σας από το διάστημα θα έρθουν και θα σας γλιτώσουν από την πνευματική δουλειά που πρέπει να κάνετε για την εξέλιξη της συνειδητότητάς σας, θα απογοητευθείτε πολύ. Όσοι από εσάς φαντάζεστε ότι απλά θα μεταφερθείτε χωρίς όρους στο βασίλειο του φωτός, σας λέω, αναθεωρείστε. Τα αδέλφια σας από το διάστημα δεν επιτρέπεται να έρθουν να σας σώσουν. Δεν χρειάζεται να σας σώσουν επειδή εσείς δημιουργήσατε τη ζωή που ζείτε τώρα με κατηγορηματικό σκοπό την ανάπτυξη της ψυχής σας.

Σε κάθε ενσάρκωση έρχεστε στη Γη μέσα από προσωπική επιλογή. Δεν είστε ποτέ υποχρεωμένοι να έρθετε εδώ. Επιλέγετε τους σκοπούς και τα βιώματα που θέλετε να ζήσετε σε κάθε ζωή, ώστε να μπορέσετε να αναπτύξετε τη συνειδητότητα και να αποκτήσετε μεγαλύτερη επιδεξιότητα. Όταν βρίσκεστε στην άλλη πλευρά, μεταξύ των ενσαρκώσεων, και αντιλαμβάνεστε τα πράγματα που δεν ολοκληρώσατε στην πρόσφατη ενσάρκωσή σας, επιλέγετε να επιστρέψετε. Πραγματική σας επιθυμία είναι η ευθυγράμμιση και η ολοκλήρωση των στόχων σας. Ζητάτε άλλη μια ευκαιρία, και άλλη, και άλλη ξανά και ξανά, έως ότου νιώσετε ότι ολοκληρώσατε αυτή τη φάση εξέλιξης.

Κάθε φορά που φτάνετε εδώ σε φυσικό σώμα, το πέπλο της λήθης πέφτει ξανά και νιώθετε παγιδευμένοι και αποκομμένοι, βουτηγμένοι τελείως μέσα στην ψευδαίσθηση. Η ζωή στον πλανήτη έγινε δύσκολη για την ανθρωπότητα επειδή η συνειδητότητα έπεσε σε πολύ πυκνό επίπεδο διαχωρισμού και στρέβλωσης από τις θεϊκές αρχές. Η ανθρωπότητα πήγε όσο μακρύτερα μπορούσε να πάει μέσα στο διαχωρισμό. Τα μαθήματα, οι εμπειρίες και η γνώση που αποκτήθηκαν είναι ανεκτίμητα.

Τώρα σταδιακά αλλάζετε με την άνευ προηγουμένου βοήθεια από το βασίλειο του φωτός και τους πολιτισμούς του εσωτερικού της Γης. Ο διαχωρισμός στην τρίτη διάσταση ήταν ένα πείραμα για να δούμε πώς αντιδρούν οι ψυχές όταν αποκοπούν τελείως από τον Θεό. Όλοι εσείς σε φυσικά σώματα, δηλώσατε εθελοντικά συμμετοχή για την πραγματοποίηση του κοσμικού σχεδίου. Ειδάλλως δεν θα βρισκόσασταν εδώ.

Αυτό το μεγαλειώδες πείραμα, στο οποίο με τόση θέρμη ζητήσατε να συμμετάσχετε εκατομμύρια χρόνια πριν, είχε χρόνο έναρξης και τέλους. Συνετέλεσε ώστε οι ψυχές στη Γη να γίνουν δυνατές και θαρραλέες. Εξαιτίας αυτής της μεγάλης θυσίας τους, οι ψυχές της Γης ανεβαίνουν τώρα επίπεδο σε δόξα, σφυρηλατώντας ένα μεγαλειώδες πεπρωμένο. Εσείς θα είστε η βιτρίνα του διαστήματος και οι δάσκαλοι των νέων γενιών που θα γεννηθούν.

Καθώς θα ευθυγραμμίζεστε με το Θέλημα του Θεού μέσω της παράδοσης, θα γίνετε οι πιο «περιζήτητες» ψυχές σε αυτό και σε άλλα σύμπαντα. Η Γη, που βίωσε τόση μεγάλη μαυρίλα και πόνο, σύντομα θα αναληφθεί σε μια θέση αγάπης και φωτός και θα δείχνει το δρόμο στους άλλους. Πράγματι, δεν υπάρχει άλλος πλανήτης σαν τη Γη. Να είστε υπερήφανοι και γεμάτοι ελπίδα ως πολίτες αυτού του πλανήτη. Υποφέρατε πολύ και ήρθε η ώρα της επιστροφής σας σπίτι. Σας περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία, για να σας χαιρετίσουμε και να σας κρατήσουμε στην αγκαλιά μας. Νοσταλγούμε να σας υποδεχτούμε πίσω στην κοιλάδα της αγάπης, όπου η κοιλάδα των δακρύων θα μεταβληθεί σε κοιλάδα χαράς.


Πηγή: http://telosgreece.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου