Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

Ακριβής ημερομηνία και ώρα έναρξης της ανάληψης του πλανήτη Γη από την 3η στην 5η Διάσταση.


~ Από Tina Browne ~ 15 Νοεμβρίου 2012... 


Σύμφωνα με γνώση που έλαβα, παραθέτω και αποκαλύπτω τώρα την ακριβή ημερομηνία και ώρα της έναρξης της ανάληψης του πλανήτη Γη από την 3η στην 5η Διάσταση.

Η ανάληψη ξεκινάει την 24η Δεκεμβρίου 2012, ώρα 4:00 Γκρίνουϊτς (6 το πρωί ώρα Ελλάδος). Η μετάβαση του πλανήτη μας μαζί με ολόκληρο τον πλυθησμό του στην 5η Διάσταση θα διαρκέσει 99 ώρες και θα γίνει με την χρήση 333 90εδρων αιθερικών oχημάτων Μέρκαμπα τοποθετημένων στο μεγαλύτερο μέρος κάτω από την επιφάνεια της Γης.Κατά την διάρκεια του ταξιδιού αυτού θα επικρατεί τέλειο σκοτάδι παντού και ο πληθυσμός θα είναι βυθισμένος σε βαθύ ύπνο (εγρήγορση μόλις 4%).

Περίπου 2% του πληθυσμού θα έχει πλήρη εγρήγορση, ως εργάτες και βοηθοί, στους οποίους θα έχει δοθεί το 100% των δυνάμεων και δυνατοτήτων που αυτοί θα είχαν μετά την μετάβαση ως αποτέλεσμα της προσωπικής τους Ανάληψης, ενώ οι δυνατότητες αυτές θα αρχίσουν σταδιακά να ενεργοποιούνται 4 ημέρες πριν από την έναρξη της Ανάληψης του πλανήτη και θα έχει ολοκληρωθεί η ενεργοποίησή τους εντός 3 ημερών. Οι εργάτες αυτοί του Φωτός, θα ασχολούνται με την ασφάλεια όλων των υπολοίπων. Πιστέψτε με είναι πάρα πολύ ικανοί.Η απόσταση μεταξύ 3ης και 5ης Διάστασης για τον πλανήτη μας είναι περίπου 3,3333335555555555 επτάκις εκατομμύρια έτη φωτός.


Η Γη της 5ης Διάστασης είναι έτοιμη για όλους. Η ομοιότητα με της 3ης όσον αφορά την Γεωγραφία είναι 80%, ενώ θα συμπεριλαμβάνει και τις Ηπείρους της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας. Η ομοιότητα όσον αφορά τις ανθρώπινες υποδομές είναι μονάχα 20%, ενώ δεν υπάρχουν μόλυνση, όπλα οποιουδήποτε είδους, φτώχια κτλ. Κατά την άφιξή μας θα υπάρχουν κατά μέσο όρο 4 οδηγοί της 8ης Διάστασης με απόλυτα φυσικά σώματα όπως κι εμείς. Θα παραμείνουν στην διάθεση του κάθε ενός μας, πραγματικά ως γονείς για τα επόμενα 3 χρόνια.


Τα επόμενο σχολείο πλανήτης Γη, θα αφορά μεταξύ άλλων την μάθηση πάνω στην σωστή χρήση της ελεύθερης βούλησης, στην παγκόσμια αγάπη, στην ενότητα. Υπάρχει σχετική βιβλιογραφία διαθέσιμη για αυτό το θέμα. Στον πλανήτη θα υπάρχουν πολλές ετερόκλητες κοινότητες οι οποίες θα συνυπάρχουν ειρηνικά.


 Θα υπάρχουν 5 διαφορετικά νομίσματα, δεν θα υπάρχει όμως αμειβόμενη εργασία Πολλοί από τους αγαπημένους που τους έχετε χάσει εν ζωή, είναι ήδη εκεί και σας περιμένουν. Ο λόγος είναι ότι είχαν λάβει, όπως κι εσείς όλοι άλλωστε, 12έδρα, 14έδρα, 16έδρα και 18έδρα (στην πλειοψηφία τους) Φωτεινά Σώματα με τα οποία θα διατηρούν την όψη που είχαν όταν σας άφησαν. Οι περισσότεροι θα είναι 30 ετών. Ο μέσος όρος Ζωής στην 5η Διάσταση είναι 400 έτη.


Κατά την δική σας βούληση είστε ελεύθεροι να μεταφράσετε και/ή παραθέσετε αυτό το κείμενο όπου εσείς θέλετε.

Ευχαριστώ
Mike Nikolaou

4 σχόλια:

 1. Όμορφα όλ'αυτά αλλά σκοτάδι εγώ δεν είδα. Πολλά από αυτά που περιγράφει για εμένα συμβαίνουν ήδη και με το μυαλό μου τα μεταφράζω απλά ως η Γη του μέλλοντος. Ήδη βλέπω στο μέλλον μου ανθρώπους εξελιγμένους να με καθοδηγούν και διάφορες ομάδες ανθρώπων να εργάζονται και να συμβιώνουν αρμονικα...

  Αλλά για όλ'αυτά χρειάζεται προσωπική δουλειά και καθάρισμα από διάφορα "αρνητικά" συναισθήματα και συνεχή εγρήγορση.

  Τι να πω.. προσωπικά μου φαίνονται λίγο αγείωτα όλ'αυτά..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εντελώς φιλικά τα επόμενα που θα παραθέσω. Τις πραγματικές ημερομηνίες των (όποιων) γεγονόντων τις γνωρίζει μόνο ο Θεός και κανείς άλλος.
  Ορισμένα άτομα (όπως η γραφούσα το συγκεκριμένο άρθρο) όντως πιστεύω ότι επικοικωνούν με διαφορετικές από εμάς οντότητες. Όμως αυτές οι οντότητες δεν είναι της αγάπης όπως κυρήσουν, αλλά τους μίσους, είναι ερπετικές. Ο λύκος άλλωστε μπορεί ευκόλως να βάλει την προβιά προβάτου για να μας ξεγελάσει.
  Τώρα η εν λόγω κυρία που ρίσκαρε και μίλησε με ακριβή ημερομηνία, τι έχει να πει που δεν μεταφερθήκαμε στην πέμπτη διάσταση?
  Πρέπει να αφυπνιστεί περισσότερο και να μην πιστέψει τις έτοιμες δικαιολογίες που θα της πλασάρουν οι ερπερικές οντότητες που επικοινωνεί (του τύπου, τελικά τελευταία στιγμή αλλάξαν τα σχέδια διότι οι άνθροωποι δεν ήταν έτοιμοι και η μετάβαση θα γίνει τη τάδε ημερομηνία, ή του τύπου τελικά αποφασίστηκε να πάνε μόνο μερικοί "εκλεκτοί¨κτ.λ.).
  Ελπίζω μια μέρα να βγούμε όλοι από την σπηλιά του Πλάτωνα. Αυτή θα είναι η πραγματική απελευθέρωση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όλα τα μηνύματα που προέρχονται από υπνωτιστικές καταστάσεις έχουν αξία όταν κανείς μελετά την συνείδηση, δεν έχουν καμία σχέση με γεγονότα που θα πραγματοποιηθούν, αν κανείς τα διαβάζει και τα πιστεύει κακώς. Το υπνωτισμένο άτομο συνήθως βλέπει αυτό που πιστεύει και θέλει να γίνει. Πάντως ευχαριστούμε την bloger για την ενημέρωση.

   Διαγραφή
 3. τελικα φιλε....μαλλον οι πληροφωριες που ελαβες , ητανε απο καποιον φαντασμενο ή φανταστικο φιλο σου....

  περαστικά φιλε μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή