Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

12- 12- 12 Η Τελευταία πύλη!!!!!
Σήμερα 12-12-12 διανύουμε  την τελευταία πύλη ...που σημαίνει το τέλος του τριασδιάστατου κόσμου.... του κόσμου που όπως τον ξέραμε μέχρι τώρα ...του χρόνου δεν έχει 13-13-13..αυτό σημαίνει το τέλος μιας περιόδου...μιας περιόδου που κράτησε 26000 χιλιάδες χρόνια.

Η γη ανέρχεται σε υψηλότερες διαστάσεις ...το επίσημο άνοιγμα των πυλών του νέου κόσμου και της νέας γης γίνεται στις 21-12-12...με την ευθυγράμμιση των πλανητών και την ευθυγράμμιση της γης με τον κεντρικό Ήλιο του γαλαξία, την Αλκυόνη ...από κει θα λαμβάνουμε πλέον ενέργεια διαφορετικής ποιότητας από την ενέργεια που είχαμε συνηθίσει να λαμβάνουμε από τον δικό μας Ήλιο , αυτό θα προκαλέσει διάφορες αλλαγές στον πλανήτη, στον τρόπο σκέψης και στον τρόπο ζωής .


Ήδη η αλλαγή είναι ορατή , δείγματα του νέου κόσμου και πολιτισμού γεννιούνται παντού στον κόσμο. Η ειρήνη , η αγάπη, η ελευθέρια θα αποτελέσουν τη βάση για τη νέα εποχή. Το νέο φως που θα φωτίσει τον πλανήτη μας βοηθά να έρθουμε πιο κοντά στην ψυχή μας , ενδυναμώνει την ψυχή μας και της επιτρέπει να εκδηλωθεί και να φανερωθεί.


Tο νέο φως θα βοηθήσει ώστε να δούμε πιο καθαρά ότι συμβαίνει γύρω μας και μέσα μας. Οι ψευδαισθήσεις θα σβήσουν,οι προκαταλήψεις επίσης καθώς και οι δεσμεύσεις που αυτές δημιουργούν . Οι άνθρωποι θα κατανοήσουν για πρώτη φορά τι σημαίνει αληθινή αγάπη και θα συνειδητοποιήσουν πόσο απομακρυσμένοι ήταν όλα αυτά τα χρόνια . Πόσο απομακρυσμένοι ήταν από την ψυχή τους.Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια προετοιμασία γιαυτό καθώς η Αλκυόνη έστελνε φως στη γη με μικρή ροή όμως , που μετά τις 21 θα είναι πολύ μεγάλη...είναι λογικό λοιπόν αυτό να δημιουργήσει πολλές αλλαγές και αναταράξεις στο γήινο πεδίο, αλλαγές που ακόμα δεν μπορούμε να διανοηθούμε μια και τα μυαλά μας ακόμα δουλεύουν αργά στη συχνότητα της τρίτης διάστασης...ίσως πολλοί το εκλάβουν όλο αυτό σαν μια έκρηξη στο μυαλό τους, στην καρδιά τους ή όπου αισθάνονται ότι ήδη έχουν ένα άνοιγμα...απ'όπου λαμβάνει κανείς το φως εκεί θα νοιώσει και την μεγαλύτερη δόνηση όποιο κέντρο του είναι κλειστό θα πιεστεί να ανοίξει κι όποιο είναι ανοιχτό θα διοχεύτεσει αυτή την ενέργεια..


Χρειάζεται λοιπόν αυτή την περίοδο να ευθυγραμμίσουμε τα κέντρα μας όσο περισσότερο μπορούμε και να ενεργούμε ως ένα εννιαίο σύνολο επιτρέποντας την ροή της ενέργειας να μας διαπερνάει και να διαχέεται γύρω μας. Η ένωση γίνεται μέσα μας πρώτα κι ύστερα διαχέεται και στο περιβάλλον μας.
 
Μια άσκηση που βοηθάει σε αυτό είναι να αφήνουμε όλες τις αρνητικές μας σκέψεις και συναισθήματα να γειώνονται μέσω της εκπνοής και να κατευθύνονται βαθιά στη γη σαν ρίζες ενώ ταυτόχρονα σε κάθε μας εισπνοή να λαμβάνουμε φρέσκια και καθαρή ενέργεια που θα μας αναζωογονεί και θα καθαρίζει το πνεύμα μας και τα συναισθήματα μας, ανυψώνοντας μας ταυτόχρονα στον ουρανό ακριβώς όπως ένα δέντρο.  

Αυτή η τόσο απλή άσκηση σε καθημερινή βάση είναι αρκετή για να μας βοηθήσει να συντονίσουμε τα κέντρα μας και να βοηθήσουμε το σώμα μας ώστε να έχουμε καλή ροή ενέργειας που θα μας βοηθήσει στην ομαλότερη μετάβαση .


Η καθαρή πρόθεση κι επιλογή μας να διαβούμε τον δρόμο του φωτός θα βοηθήσει για την καλύτερη εστίαση μας εσωτερικά και εξωτερικά. Κατανόηση -αποδοχή- κάθαρση είναι λέξεις κλειδιά γιαυτή την περίοδο. Ή σε άλλη απόδοση εμπιστοσύνη - συγχώρεση - λύτρωση μόνο ένας απελευθερωμένος εαυτός μπορεί να βιώσει την ελευθερία και μόνο ένας ανοιχτός εαυτός μπορεί να βιώσει την αγάπη...
 
Είθε η μετάβαση να γίνει μια εμπειρία ανεπανάληπτη για όλους μας με τα μέγιστα δυνατά οφέλη για μας και για την ανθρωπότητα ολόκληρη. Η Γη ξαναγεννιέται και μαζί της και μεις. Kι όπως ένα μωρό έτσι κι εμείς κι εκείνη θα χρειαστούμε μεγάλη φροντίδα από την επόμενη μέρα...

 Καλή δύναμη σε όλους μας !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου