Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Μήνυμα από τη Μητέρα Σεχμέτ…..1 μέρος
Sananda & Mother Sekhmet 


Ένας πρόλογος από τον Εξάγγελο Της Νέας Εποχής

Στο "Συμπόσιο" του Πλάτωνα γίνεται λόγος για το "Μυστήριο της Μυθολογίας" ή το "Αίνιγμα της Μυθολογίας - δεν θυμάμαι ποιος ακριβώς είναι ο όρος που χρησιμοποιείται. Αν για τους αρχαίους η Μυθολογία αποτελούσε αίνιγμα ή μυστήριο τι θα πρέπει να πούμε εμείς σήμερα. Και μάλιστα όταν έχουμε να κάνουμε με την Μυθολογία ενός άλλου πολιτισμού, του Αιγυπτιακού στην προκειμένη περίπτωση.

Το πρόσωπο της θεάς Σεχμέτ είναι μπλεγμένο μέσα στις πολυδαίδαλες εκδοχές των μύθων και των παραδόσεων, η πολυπλοκότητα των οποίων δεν θα πρέπει να αποδοθεί μόνο στις αλλοιώσεις, που έχουν προκαλέσει οι χιλιετίες, αλλά και σε σκόπιμες συσκοτίσεις της πραγματικότητας, που επιχειρήθηκαν στους αρχαίους ήδη καιρούς,  με βάση τις σκοπιμότητες ιερατείων και εξουσιαστικών τάξεων.

Εξ άλλου, στη διάρκεια μιας περιόδου χιλιάδων ετών, από τα βάθη της προϊστορίας μέχρι τους Ρωμαϊκούς Χρόνους, μέσα στην οποία υπήρξε ζωντανή και κυρίαρχη η λατρεία της συγκεκριμένης θεότητας, συνέβησαν πολλές μεταβολές στα – αλληλένδετα μεταξύ τους – συστήματα θεϊκής και κοσμικής εξουσίας, μεταβολές βίαιες σε ορισμένες περιπτώσεις, οι οποίες σχετίζονται με την αινιγματική φύση του αντικειμένου, που εξετάζεται εδώ.

Μια επίσημη σύγχρονη εκδοχή για τη Σεχμέτ είναι εκείνη που δίνει η Γουικιπέντια (Wikipedia, http://en.wikipedia.org/wiki/Sekhmet ):
«Στην αιγυπτιακή μυθολογία η Σεχμέτ ήταν αρχικά η θεά πολεμίστρια, καθώς και θεά της θεραπείας για την Άνω Αίγυπτο. Απεικονίζεται ως μια λέαινα, ο σφοδρότερος κυνηγός που είναι γνωστός στους Αιγυπτίους. Έχει λεχθεί, ότι η ανάσα της δημιούργησε την έρημο. Θεωρείτο ως προστάτης των Φαραώ και οδηγητής τους στον πόλεμο. (…)


»Η Σεχμέτ είναι επίσης μια ηλιακή θεότητα, αποκαλούμενη μερικές φορές κόρη του θεού ήλιου Ρα και συσχετιζόμενη συχνά με τις θεές Χαθώρ και Μπαστ. Φοράει τον ηλιακό δίσκο και τον Ουραίο (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82 ), που την συνδέουν με τη Γουατζέτ και τη βασιλική οικογένεια. Με αυτές τις συσχετίσεις μπορεί να εκληφθεί ως θεία μεσολαβήτρια της θεάς Μαάτ (Δικαιοσύνη, ή Τάξη) στην Αίθουσα Των Κρίσεων του Όσιρη, συσχετιζόμενη με την Γουετζάτ (αργότερα το Μάτι του Ρα), και συνδεόμενη επίσης με την Τεφνούτ.»,

Όταν κανείς μπαίνει στα χωράφια της Μυθολογίας, θα πρέπει να είναι πολύ υποψιασμένος μπροστά σε φράσεις όπως «…η ανάσα της δημιούργησε την έρημο». Προσωπικά συσχετίζω τη φράση αυτή με την αναφερόμενη ιδιότητα της Σεχμέτ ως «πολεμίστριας θεάς». Πηγαίνω ακόμη πιο πέρα και φέρνω στη σκέψη μου, ότι η Αίγυπτος, μαζί με τις ανατολικότερες περιοχές της Μέσης Ανατολής, ήταν στα προϊστορικά χρόνια το πεδίο εξάπλωσης και η γήινη έδρα των εξώκοσμων εξουσιαστών του πλανήτη, των Ανουννάκι.

Χρειάζονται πολλές σειρές γραπτού κειμένου για να αναπτυχθεί το ζήτημα των Ανουννάκι και να γίνουν μερικές, στοιχειώδεις έστω, αναφορές στην ερπετική φύση τους αφ’ ενός και στη μοχθηρότητα, με την οποία άσκησαν την κυριαρχία τους πάνω στην ανθρωπότητα, από τα απώτερα προϊστορικά χρόνια μέχρι το 1994 μ.Χ., οπότε μεταστράφηκαν πνευματικά και υιοθέτησαν μια νέα κοσμοαντίληψη και ένα νέο όνομα: Αννανούκι (http://light-of-andromeda.blogspot.gr/2012/10/anannuki-nibiru-10102012.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+LightOfAndromeda+(Light+Of+Andromeda)

Με αυτή τη μακραίωνη ιστορία των Ανουννάκι και της πρόσφατης μετάλλαξής τους σε όντα του Φωτός θα πρέπει να συνδέεται και η σημερινή – διαχρονική – οντότητα, που με το όνομα Μητέρα Σεχμέτ μεταδίδει ευεργετικά μηνύματα προς την ανθρωπότητα, εν όψει της επικείμενης Ανέλιξης του Πλανήτη και των κατοίκων του. Σύμφωνα με τον μύθο, όταν οι άνθρωποι συνωμότησαν ενάντια στον θεό Ρα, εκείνος έστειλε «το μάτι του» σαν θεά Σεχμέτ, για να τους τιμωρήσει. Ίσως τότε να ήταν που η Σεχμέτ με την ανάσα της μετέτρεψε τη γη σε έρημο.

Σήμερα όμως τη συναντάμε να μιλάει για τη σημασία της Αγάπης και να απευθύνεται στους ανθρώπους λέγοντας «…θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα όσα έχετε κάνει για να φέρετε αυτή τη στιγμή της Ανέλιξης της Γης σε υλοποίηση. Σας ευχαριστώ για τις θυσίες σας, τη βοήθειά σας και την καλοσύνη σας. Καλέστε με για τις ερωτήσεις σας. Είμαι πάντα μαζί σας.»


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 Maitreya, Mother Sekhmet, AA Metatron and AA Michae

Τι θα συμβεί στις 12/12/12 και στις 21/12/12 και με τον NESARA

Elizabeth Trutwin
Μήνυμα από τη Μητέρα Σεχμέτ
μέσω της Ελίζαμπεθ Τρούτγουιν

24 Νοέμβρη 2012


http://galacticconnection.com/a-message-from-mother-sekhmet-through-elizabeth-trutwin#
Χαιρετισμούς, παιδιά του Ρα. Είμαι η Μητέρα Σεχμέτ. Σημαντικές αλλαγές έχουν προκύψει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και οι επόμενες πέντε εβδομάδες υπόσχονται να είναι ακόμη πιο γεμάτες με γεγονότα. Η Έκπληξη Του Οκτωβρίου έφερε την επιστροφή των Πλοίων του Φυλακισμένου, μέσω της Μαύρης Τρύπας του Σκορπιού, και τον τυφώνα Σάντυ, βάζοντας λουκέτο στη Γουώλ Στρητ για δύο ημέρες, για να διορθωθούν οι λογαριασμοί των εσωτερικών δοσοληψιών. Αυτό ήταν ένα εγερτήριο έκπληξη για τους σούπερ πλούσιους, ακριβώς πριν από την αποτυχία της απόπειράς τους για νοθευμένες εκλογές και την επανεκλογή του Προέδρου Ομπάμα.

Ο δημοσιονομικός γκρεμός και η Ευρωπαϊκή Ένωση

Τώρα που πολλοί από τους σκοτεινούς έχουν αφαιρεθεί, το μόνο που βλέπουμε στις ειδήσεις είναι ομοιόμορφα αντίτυπα, κλώνοι και ολογράμματα. Μερικοί από τους σκοτεινούς παραμένουν για τους σκοπούς της Συλλογικής Θεραπείας – όταν η αλήθεια θα βγει στο φως, θα χρειαζόμαστε όλοι ένα κλείσιμο με το να τους βλέπουμε να πηγαίνουν στη φυλακή.

Ο δημοσιονομικός γκρεμός επιβεβαιώθηκε στις 31 Οκτωβρίου, στο τέλος της χρήσης του οικονομικού έτους – τρεις εβδομάδες πριν από τη σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Την Παρασκευή το απόγευμα η Άγγελα Μέρκελ έχασε την τελευταία προθεσμία της να επιστρέψει στην αγάπη. Αρνήθηκε να αντιμετωπίσει την παγκόσμια σκηνή για να πει ότι είναι η κόρη του Χίτλερ και της Εύας Μπράουν και να διορθώσει τα πράγματα με την Ευρωζώνη.

Η ευρωζώνη έχει δεκαεπτά χώρες μέλη με ένα κοινό νόμισμα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα συνεταιριστικό διακυβερνητικό σώμα, που σχηματίστηκε από δύο Λευκούς Ιππότες – τον Χέλμουτ Κολ και τον Φρανσουά Μιτεράν.

Η Κριστίν Λαγκάρντ είναι μια Εισαγγελέας, που πέρασε την παιδική της ηλικία στην Βηθεσδά του Μέρυλαντ. Εκπαιδεύτηκε και προετοιμάστηκε για να γράψει τη Συνθήκη Της Λισαβόνας – το διοικητικό έγγραφο, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να διαλύσει τις κυβερνήσεις και τις τράπεζες της Ευρώπης.


Η Συνθήκη της Λισαβόνας του 2009 ανέτρεψε όλα τα καλά που είχαν αποκτηθεί από την αρχική Ευρωπαϊκή Ένωση. Η κύρια λειτουργία της Συνθήκης της Λισαβόνας ήταν να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν διασώσεις (σ.τ.μ.: διασώσεις τραπεζών με χορήγηση κονδυλίων). Η Συνθήκη της Λισαβόνας άλλαξε το πώς εκλέγεται ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν θα εκλέγεται πλέον από τον λαό, αλλά μάλλον θα διορίζεται από το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι σκοτεινοί θα μπορούν να τοποθετούν όποιον επιλέξουν χωρίς ψηφοφορία από τους ευρωπαίους πολίτες.

Η Συνθήκη της Λισαβόνας θέσπισε επίσης την Ευρωπαϊκή Αστυνομία και το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, το οποίο θα είχε αρμοδιότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία και στα άλλα κράτη-μέλη. Αυτό θα επηρέαζε όλα τα εντάλματα σύλληψης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έχουν εκδοθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Συνθήκη της Λισαβόνας πέτυχε αυτό που έθεσε ως στόχο να κάνει στην αρχή – οι λίγοι να έχουν τον έλεγχο των πολλών – στις κεντρικές τράπεζές τους και στις κυβερνήσεις τους.

Η νέα Ευρωπαϊκή νομοθεσία του 2009 είχε σχεδιαστεί για να αποτύχει σκόπιμα και οι νόμοι τους γράφτηκαν με τον σκοπό αυτόν. Όταν μια κυβέρνηση και η Κεντρική Τράπεζά της αποτύγχανε δεν θα υπήρχε διάσωση. Η Συνθήκη της Λισαβόνας έχει σχεδιαστεί για να αφαιρέσει τις δημοκρατίες του Ηνωμένου Βασιλείου και των άλλων 27 κρατών μελών, καθώς και την κυριαρχία των πολιτών τους.


Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή

Η Αίγυπτος, η Λιβύη και η Συρία έχουν κληρονόμους της πολιτικής εξουσίας του πατέρα στον γιο, από τον Μουμπάρακ, τον ελ-Καντάφι και τον Μπασάρ αλ Άσαντ. Η Ιορδανία, το Μπαχρέιν, η Σαουδική Αραβία και το Κουβέιτ, μεταξύ άλλων, έχουν μοναρχίες που σχετίζονται με τις κυβερνήσεις τους. Μερικές του Φωτός, μερικές όχι.

Η ψεύτικη ιστορία Ισραήλ - Γάζας - Ιράν.

Υπάρχει μια ψεύτικη ιστορία χωρίς καμία βάση που επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, ότι το Ισραήλ επιθυμεί έναν πόλεμο με το Ιράν. Αυτό είναι σαν να λέει η Ρωσία, ότι η Κούβα θέλει έναν πόλεμο με τις ΗΠΑ. Το Ισραήλ είναι η 51η Πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Χίλαρυ Κλίντον είναι εγγονή του Χίτλερ από μια ερωμένη. Η Χίλαρυ, με την ιδιότητά της ως Υπουργού Εξωτερικών συνεργάστηκε με τον επικεφαλής της Μοσάντ – τον Ραμ Εμμάνουελ. 

Ο Πρόεδρος Ομπάμα τοποθέτησε και τους δυο σε θέσεις, στις οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν τους εαυτούς τους σε μπλεξίματα. Του αρέσει να κρατάει τους εχθρούς του κοντά του. Ο Πρόεδρος Χέρμπερτ Γουώκερ Μπούς ο πρεσβύτερος είναι ο χειραγωγός της Χίλαρυ και ήταν η οικογένειά του και τα χρήματά της που επέστρεφαν στον παππού του, ο οποίος χρηματοδότησε την απόπειρα του Χίτλερ να θέσει τη Γη υπό έλεγχο. Η Χίλαρυ πήρε μέρος στα Black Ops της CIA και το Πενταγώνου, μέσω του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στη Λιβύη, στη Συρία και στο Ισραήλ. Η Χίλαρυ και ο Πετρέους εργάστηκαν μαζί στα Black Ops

. Ο Νετανιάχου, η Μέρκελ και η Χίλαρυ Κλίντον συνεργάζονται στη χρηματοδότηση και των δύο πλευρών στους πολέμους, με σκοπό να ελέγχουν τις Αστροπύλες. Ποτέ δεν απέβλεψαν στον χρυσό, το πετρέλαιο ή τα ναρκωτικά. Αυτά τα πράγματα χρηματοδοτούν τον πόλεμο, σε μια προσπάθεια να ελεγχθούν οι φυσικές Αστροπύλες σε όλη τη Μέση Ανατολή, στις Μεγάλες Λίμνες της Αφρικής και στη Νότια Αμερική. Υπάρχουν δύο Αστροπύλες στο Ισραήλ από τότε που τα σύνορα άλλαξαν το 1969 κατά τη διάρκεια ενός «πολέμου», που διήρκεσε επτά ημέρες. Οι οικογένειες της συμμορίας στην Ιορδανία, το Ιράν, το Ιράκ, τη Συρία και την Αίγυπτο αγοράζονται και πωλούνται από τους σκοτεινούς κληρικούς και η διαφθορά είναι συνυφασμένη με το ύφασμα, καθώς και με όλα όσα σχετίζονται με αυτό. Με τις αλλαγές της Γης οι αυτόχθονες πληθυσμοί δεν θα είναι πλέον σε δουλεία και σε καταναγκαστική φτώχεια.


Όταν ο βομβαρδισμός άρχισε στη Γάζα κατέστησε δυνατή την παρέμβαση μιας ακόμη μεγαλύτερης υποστήριξης από τα πλοία της Γαλαξιακής μας Πτέρυγας. Αυτό δεν θα συμβεί πολύ πριν δοθεί στο Ίδρυμα Κέσε(1) το σήμα από τη Διοίκηση Άσταρ(2) για την ενεργοποίηση της Τεχνολογίας Μηδενικού Σημείου(3) επί του εδάφους, η οποία θα δημιουργήσει ένα πεδίο δύναμης στην ατμόσφαιρα της Γης, όπου κανένα όπλο δεν θα λειτουργεί. Πρόκειται για ένα μαγνητικό πεδίο, που δημιουργείται σε συνεργασία με την τεχνολογία από τα Πλοία και τα συμβατικά όπλα θα είναι άχρηστα.

 Η αδύναμη κατάπαυση του πυρός μεταξύ του Ισραήλ και της Γάζας ήταν σκηνοθετημένη από τη Χίλαρυ και τον Νετανιάχου. Ο Πρόεδρος Ομπάμα χρέωσε τους δυο τους με το να είναι υπεύθυνοι για τον Τύπο. Τους ετοιμάζει για τη στιγμή που ο Πάτρικ Φιτζέραλντ θα ανοίξει τις απαγγελίες των κατηγοριών και αυτοί θα χαθούν από τη σκηνή. Η Μέρκελ θα είναι μαζί τους, τώρα που αρνήθηκε, την Παρασκευή, για τελευταία φορά, να τερματίσει αυτό που ξεκίνησε ο πατέρας της. Δεν υπάρχει καμία επιστροφή.

Στις 11 Νοεμβρίου μια πλημμύρα Φωτός και Αλήθειας ακτινοβολήθηκε από τον Ήλιο, κατά την έναρξη των Εορτών Diwali και στις 13 Νοεμβρίου τεράστιες στεμματικές εκρήξεις, με την πλήρη έκλειψη ηλίου, έστειλαν ένα μεγάλο φορτίο ενέργειας στη Γη. Δέκα ημέρες αργότερα διενεργήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία.

 συνέχεια στο 2ο μέρος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου