Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Μήνυμα από τη Μητέρα Σεχμέτ... Τι θα συμβεί στις 12/12/12.... και στις 21/12/12... και με τον NESARA..... 2ο μέρος
http://galacticconnection.com/a-message-from-mother-sekhmet-through-elizabeth-trutwin# 
Μήνυμα από τη Μητέρα Σεχμέτ μέσω της Ελίζαμπεθ Τρούτγουιν  24 Νοέμβρη 2012 


Στις 11 Νοεμβρίου μια πλημμύρα Φωτός και Αλήθειας ακτινοβολήθηκε από τον Ήλιο, κατά την έναρξη των Εορτών Diwali και στις 13 Νοεμβρίου τεράστιες στεμματικές εκρήξεις, με την πλήρη έκλειψη ηλίου, έστειλαν ένα μεγάλο φορτίο ενέργειας στη Γη. Δέκα ημέρες αργότερα διενεργήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία.

Έχουμε αρχίσει τη διάλυση και τον διαχωρισμό των Κόσμων

Εγώ, η μητέρα Σεχμέτ, με τον Σύντροφο και Πατέρα μου Αλκυόνα συνενωθήκαμε στο φυσικό πεδίο σε μια διαδικασία, στην οποία έγινε εισαγωγή αντιύλης από το Σύμπαν του Φωτός και συγχωνευθήκαμε για να δημιουργήσουμε μια έκρηξη Φωτός, η οποία άρχισε στον Αιτιατό Κόσμο τη διάλυση όλων όσων δεν θα συνεχίσουν στη Νέα Γη. Αυτό είναι ό,τι χρειαζόταν για τον τερματισμό της Κάλι Γιούγκα. Αυτό έγινε. Τα Χρονοδιαγράμματα διορθώνονται και η τελική φάση θα συμβεί μπροστά στα μάτια μας, στη Γη, ύστερα από μια σειρά γεγονότων. Είναι εξαιρετικά σπάνιο για τους δυο μας να είμαστε μαζί στο φυσικό πεδίο, στη Γη, και αυτό έγινε χωρίς παρεμβολές και ήταν ένα ευλογημένο γεγονός.

Έχουμε αρχίσει την 7η Έναρξη και Ψυχική Συγχώνευση των Σανάντα Κουμάρα και του Βασιλιά Των Σπαθιών. Επίσης, εχθές συνέβη άλλο ένα σημαντικό γεγονός. Εγώ, η Μητέρα Σεχμέτ, από το φυσικό πεδίο, ξεκίνησα την 7η Έναρξη για να εισαγάγω την 7η ενσάρκωση του Σανάντα Κουμάρα, προκειμένου να έλθει σε συγχώνευση με την ψυχή του Βασιλιά Των Σπαθιών, που ήδη βρίσκεται στο έδαφος. Βασιλιάς Των Σπαθιών είναι ένα κωδικό όνομα για μια από τις κεφαλές της Μυστικής Υπηρεσίας, που εργάζεται κοντά στον Πρόεδρο Ομπάμα και την οικογένειά του, για να κρατήσει το Σχέδιο και την Αποστολή του σε ασφάλεια. Είναι ένας Navy Seal, ο οποίος, κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ αρνήθηκε τις εντολές του Διοικητή του, να σκοτώσει γυναίκες και παιδιά και στη συνέχεια γύρισε το όπλο του στον Διοικητή του.

 Μάζεψε κι άλλους μαζί του, προκειμένου να αρνηθούν τις παράνομες εντολές τους, να βλάψουν αμάχους και εργάστηκαν από κοινού για να βάλουν τέλος στη διαφθορά στις τάξεις τους. Στη συνέχεια επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες και τελικά έφτασε στην κορυφή της Μυστικής Υπηρεσίας. Εργάζεται μαζί με εκατομμύρια Γαλαξιακών Ανθρώπων, θέτοντας σε εφαρμογή το Σχέδιο με τον Πρόεδρο Ομπάμα. Είναι το πλήρης πρότυπο για την ενσάρκωση στη Γη του Σανάντα Κουμάρα.

 Με αυτή τη συγχώνευση ψυχών μεταξύ του Βασιλιά Των Σπαθιών και του Σανάντα Κουμάρα όλα θα είναι στη θέση τους για τις νέες εξελίξεις, που θα φέρουν τις Ανακοινώσεις και την Πλήρη Αποκάλυψη των Γαλαξιακών. Αυτό θα φέρει την 10η ενσάρκωση του Πατέρα Αλκυόνα ως Κάλκι Μαϊτρέγια, ενός Άβαταρ ενσαρκωμένου στη Γη. Όταν ο Σανάντα Κουμάρα ενσαρκώθηκε ως Ιησούς, δέχτηκε φώτιση στο έργο του από τον Μαϊτρέγια. Τώρα αυτοί έρχονται να ενσαρκωθούν μαζί, για να τελειώσουν τη δουλειά που έκαναν μαζί πριν από 2000 χρόνια. Θα χρειαστεί μία εβδομάδα για να ολοκληρωθεί αυτή η πολύ ιδιαίτερη Ψυχική Συγχώνευση.


Η αλληλουχία 11:11 – 11:13 – 11:28 – 11:29 – 12:12 – 12:21 κρατάει την Αγάπη σε κίνηση

 Sananda & Mother Sekhmet

Με την Πλήρη Ηλιακή Έκλειψη της 13ης Νοεμβρίου απελευθερώθηκαν τεράστιες ποσότητες θεραπευτικού φωτός, οι ψυχές μας πλημμύρισαν με φως, προκαλώντας την έγερση δοκιμασιών, καθώς καθαρίζουμε όλα εκείνα που δεν χρειάζονται πλέον και προετοιμάζουμε τους εαυτούς μας για περισσότερες αρμοδιότητες. Στις 28 Νοεμβρίου θα υπάρξει μια μερική έκλειψη της Σελήνης. Θα είναι μια στιγμή βαθιάς κάθαρσης και ευθυγράμμισης με Θείες Ενέργειες. Όλοι όσοι ελπίζουν σε μια αναβάθμιση του DNA τους θα λάβουν τότε μια μεγάλη ώθηση για τον σκοπό αυτόν. Μερικοί θα ολοκληρώσουν τους 12 έλικες του DNA τους και άλλοι θα ενσωματώσουν Υψηλότερα Επίπεδα του DNA. Στις 29 Νοεμβρίου η συγχώνευση της ψυχής του Βασιλιά Των Σπαθιών με τον Σανάντα Κουμάρα θα είναι πλήρης. Αυτό θα αλλάξει τρομερά την ενέργεια του Πλανήτη για να επιτραπεί το άνοιγμα των Αστροπυλών.

Τι θα συμβεί στις 12.12.12

Ακριβώς όπως έχει λήξει ο χρόνος των σκοτεινών να απελευθερώσουν το κάρμα τους, έτσι και όλοι εμείς πρέπει να βρεθούμε αντιμέτωποι με τις δυνατότητές μας στις 21 Δεκεμβρίου 2012. Η ημερομηνία αυτή είναι ένα είδος ενεργειακής πύλης – ένα άνοιγμα πύλης. Ότι θα έχετε επιτύχει μέχρι τότε, θα είναι αυτό που θα έχετε μαζί σας στη Νέα Γη. Έχετε το χρόνο να αλλάξετε σημαντικά το επίπεδο των επιτευγμάτων μέχρι τότε και είμαι εδώ για να σας υποδείξω τον τρόπο.

Το κάρμα μπορεί να επιβληθεί από έναν Εαυτό ή από την κοινωνία στο σύνολό της ή ακόμη και από τη φύση. Το κάρμα μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μιας κατάρας. Μπορεί επίσης να είναι μια Πνευματική Πρακτική. Τα Υψηλά Όντα, οι πλήρως Φωτισμένοι, συχνά φέρουν το κάρμα ως μια καλή πράξη και την φέρνουν σε πέρας. Αυτό το κάνουν ως μια υπόσχεση που έδωσαν πριν ενσαρκωθούν – μπορεί να αναγνωρίζετε κάποιους που κάνουν κάτι τέτοιο. Οι ζωές τους δεν είναι εύκολες και αυτό Συμβαίνει για έναν σκοπό και όχι για κάτι που έχουν κάνει λάθος.

Το κάρμα που επιβάλλεται από την κοινωνία έρχεται για τον καθένα από εμάς. Αν ταυτοποιούμε τους εαυτούς μας με κάποια θρησκεία, τότε φέρουμε το κάρμα αυτής της ομάδας. Οι Καθολικοί φέρουν όλοι το κάρμα των παιδεραστών ιερέων, για παράδειγμα. Οι Αμερικανοί φέρουν το κάρμα για τους πλαστούς πολέμους, στους οποίους η χώρα τους έχει εκπροσωπηθεί. Φέρουμε όλοι κάρμα για το περιβάλλον, μέσα στο οποίο ζούμε. 

Αν ζείτε κοντά στη θάλασσα, ή σε γλυκό νερό, σε βουνά ή σε πεδινά εδάφη, τότε είστε υπεύθυνοι για την κακομεταχείριση της Μητέρας Γης και των μορφών ζωής στα εδάφη και τις πλωτές οδούς, όπου ζείτε. Μπορεί να έχετε την εμπειρία ενός τυφώνα, ενός σεισμού, μιας πλημμύρας ή ενός τσουνάμι και αυτό να είναι το περιβαλλοντικό κάρμα της Ομάδας Ψυχών, που ζουν εκεί μαζί. Το κάρμα που έχει επιβληθεί σε έναν Εαυτό είναι το μεγάλο κάρμα. Έχετε χρόνο για να εξαλείψετε εντελώς το κάρμα σας, αλλά χρειάζεται προσπάθεια.
Ένα λιοντάρι είναι ισχυρό και ο βασιλιάς των θηρίων, και όμως πρέπει να τρέξει γρήγορα για να συλλάβει το γεύμα του. Η προσπάθεια πρέπει να προηγηθεί για να καθαριστεί το κάρμα και η προσπάθεια θα ανταμειφθεί. Η έλλειψη προσπάθειας εγγυάται την πείνα στο τέλος.

Τι θα συμβεί με τον NESARA;(4)

Όταν παραλάβετε τα ατομικά πακέτα σας από τις παραδόσεις με τη φροντίδα της Λαίδης Νάντα από την τράπεζα του Αγίου Γερμανού, θα υπάρξουν εξαιρετικά εξατομικευμένες οδηγίες προς τον καθένα.

Κατ' αρχάς, εάν έχετε τώρα κάποιον πλούτο, οι λογαριασμοί σας θα ισοσταθμιστούν στο μηδέν. Αν προσφέρετε όλα τα χρήματά σας τώρα, μπορεί αυτό να εξαλείψει πολύ κάρμα. Κάθε εταιρεία που έχει συσταθεί για να παραγάγει δωρεάν ενέργεια για τον κόσμο είναι ένας πολύ καλός αποδέκτης δωρεάς. Ομοίως εκείνοι που σιτίζουν και στεγάζουν και εκπαιδεύουν τους άπορους, είναι επίσης μια καλή επιλογή. Ας πάρουμε ένα παράδειγμα που εγώ, η Μητέρα Σεχμέτ, συνάντησα προσωπικά. Τον Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον. Του έχουν δοθεί πολλά δώρα, ένας σιδηρόδρομος, μια αεροπορική εταιρεία, μια τηλεφωνική εταιρεία, εξερεύνηση του διαστήματος και των βυθών της θάλασσας. Επενδύει σε εταιρείες πράσινης τεχνολογίας με σκοπό το κέρδος.

 Κάθε τι που κάνει είναι για το κέρδος. Ακριβώς όπως η Άγγελα Μέρκελ, κλήθηκε να αλλάξει τον κόσμο. Κλήθηκε να δώσει τα χρήματά του σε ένα πρόγραμμα, που θα μπορούσε να εκθέσει το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα. Εκείνος αρνήθηκε ευγενικά. Υπάρχουν χιλιάδες εκατομμυριούχοι και δισεκατομμυριούχοι, που έχουν κληθεί να παραχωρήσουν όλα τα χρήματά τους, οι οποίοι επίσης έχουν αρνηθεί. Όταν ανακοινωθεί ο NESARA δεν θα έχουν πλέον χρήματα. Θα μετακινηθούν από τους λογαριασμούς τους στην τράπεζα του Αγίου Γερμανού και θα χρησιμοποιηθούν για ανθρωπιστικούς σκοπούς. Κάποιος άλλος θα αναλάβει τις ανησυχίες τους. Όλοι έχουν δεχθεί την επίσκεψη του Αγίου Γερμανού και έχουν ερωτηθεί επανειλημμένα.

Εάν διαβάζετε αυτό σήμερα και έχετε χρήματα καλείστε να μοιραστείτε τα χρήματά σας με αυτούς που έχουν ανάγκη, πριν από τις 21 Δεκεμβρίου 2012. Αυτό είναι απολύτως εθελοντικό.

Όταν ανακοινωθεί ο NESARA, οι αποζημιώσεις που θα δοθούν θα είναι το ίδιο ποσό σε κάθε γυναίκα, παιδί και άνδρα πάνω στη Γη: Δέκα εκατομμύρια δολάρια. Ακούγεται να είναι πολύ; Πέρα από αυτό, θα δοθούν τότε πολύ περισσότερα μόνο σε ορισμένα άτομα και αυτά τα χρήματα θα έρθουν μαζί με οδηγίες. Προκειμένου να λάβετε κάθε πακέτο, η παράδοση θα γίνει από χέρι σε χέρι, για την οποία θα πρέπει να υπογράψετε. Η υπογραφή σας θα περιλαμβάνει και μια Δήλωση Μη Αποκάλυψης, με την οποία θα συμφωνείτε να μην μοιραστείτε τις πληροφορίες από τις οδηγίες σας με άλλους. 

Ούτε θα μοιραστείτε το ποσό που θα έχετε λάβει. Οι οδηγίες θα είναι προαιρετικές, αλλά θα ήταν προς το συμφέρον σας να τις ακολουθήσετε. Αυτά τα μεγαλύτερα ποσά των πρόσθετων κεφαλαίων θα χρησιμοποιηθούν για ανθρωπιστικούς σκοπούς και για τη χρηματοδότηση έργων προς όφελος όλων στη Γη. Αυτά τα έργα θα πρέπει να διεκπεραιωθούν από άτομα μέσα σε ομάδες, που θα εργάζονται από κοινού. Όλα θα είναι καλύτερα από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε και οι αναθέσεις έχουν επιλεγεί με κριτήριο τη μεγαλύτερη δική σας χαρά. Όλα θα είναι πολύ καλύτερα απ’ ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

Τι μπορώ να κάνω για να προετοιμαστώ για το Ύψιστο Δυναμικό στις 12 Δεκεμβρίου 2012

Μέχρι τη στιγμή που θα λάβετε το πακέτο σας, οι οδηγίες που θα λάβετε θα έχουν καθοριστεί από τη συλλογική σας Καταγραφή Ψυχής όλων των πράξεών σας από τη Δημιουργία μέχρι 12 Δεκεμβρίου 2012. Έχετε χρόνο να κάνετε τη μετάβαση στη Νέα Γη όσο πιο επωφελή είναι δυνατόν για σας. Είναι όλα στο χέρι σας.

Οι προσωπικές σχέσεις είναι ένα τεράστιο θέμα. Έχετε ανεπίλυτα ζητήματα σχέσεων; Μήπως πετάξατε ένα παιδί έξω από το σπίτι σας, επειδή δεν ακολουθούσε τις ευαισθησίες σας; Αφήσατε τους γονείς σας χωρίς βοήθεια στα γηρατειά τους; Ζείτε με ένα σύζυγο που μόλις και μετά βίας μιλάτε μαζί του; Έχετε χρόνο να διορθώσετε αυτά τα εκκρεμή ζητήματα. Μη μισείτε κανέναν! Μην αντιπαθείτε κανέναν! Δεν χρειάζεται να αγαπάτε τους πάντες. Πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να είστε ουδέτεροι, χωρίς να αντιδράτε σε αυτούς για οποιονδήποτε λόγο.

Αρχίστε μιλώντας μαζί τους στο ανώτερο επίπεδό τους. Μπείτε μέσα στη σιωπή και κάνετε μια συνομιλία μαζί τους μιλώντας από την καρδιά σας σχετικά με το τι δεν λειτουργεί πλέον. Αυτό μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται. Σε μερικές περιπτώσεις, θα ξέρετε μέσα στην καρδιά σας, ότι θα πρέπει να τείνετε ένα χέρι, για να διορθώσετε μια ορισμένη σχέση στο πραγματικό πεδίο. Κάνετε το. Θα είναι προς το συμφέρον σας στο τέλος.

Μια βασική προϋπόθεση για να πάτε ψηλότερα είναι να έχετε μια σωστή σχέση με τον εαυτό σας, τον κολλητό σας, τον Θεό και Θεά, τη Μητέρα Γη, τα παιδιά και τους γονείς σας, το αφεντικό σας, την κοινότητά σας, την κοινωνία σας και τη χώρα σας, τον κόσμο και όλη την Πλάση. Εξετάστε τις σχέσεις που χρειάζονται θεραπεία και ενεργείστε με σοβαρότητα για να γίνετε Συμπόνια και να γίνετε Αγάπη και να θεραπεύσετε ό,τι μπορείτε να προλάβετε!

Εάν πάσχετε από κάποια ασθένεια, τότε είναι σοφό να ανακαλύψετε κάτι που μπορείτε να κάνετε για να ανακουφίσει τον πόνο και να το κάνετε. Αλλάξτε τις συνήθειές σας. Αλλάξτε τη διατροφή σας. Αλλάξτε το καθεστώς της άσκησής σας. Κάντε ό,τι μπορείτε απ’ όσα ξέρετε ότι δεν κάνετε τώρα για να εξισορροπήσετε την υγεία στο δικό σας σώμα. Είστε αποκλειστικοί υπεύθυνοι από τη γέννησή σας για τον Ναό που η Μητέρα Θεά σας έχει δώσει. Θα ήταν προς το συμφέρον σας να το καταφέρετε. Ζητήστε βοήθεια από τα Εσώτερα Πεδία για την επιτάχυνση της διαδικασίας.

Εξετάστε το να απελευθερώσετε συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, να απελευθερώσετε την καταπίεση, να ανοίξετε διόδους για τα νεύρα σας, να επισκευάσετε τις έλικες του DNA σας, να αυξήσετε το οξυγόνο στο σύστημα, να τονώσετε το σώμα, να αντιστρέψετε τη γήρανση. Ζητήστε βοήθεια για όλα αυτά και τυχόν προβλήματα υγείας, που δημιουργούν τώρα μια δοκιμασία. Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και εσείς πρέπει να το ζητήσετε.

Ενσωματώστε στον τρόπο ζωής σας όποιο Πνεύμα σας έχει καθοδηγήσει προς κάτι τέτοιο. Κάντε τον περίπατό σας στη φύση, τον διαλογισμό σας, την εκδήλωση της ευγνωμοσύνης σας, βοηθώντας τους άλλους, κάνοντας τον εαυτό σας παράδειγμα, τηρώντας σωστές σχέσεις, δώστε τα πάντα, κάνετε προσευχή, κάνετε γιόγκα. Βελτιώστε τον εαυτό σας. Προσθέτετε ένα νέο πράγμα κάθε μέρα. Ξανακάντε το. Την επόμενη μέρα προσθέστε περισσότερα. Αλλάξτε την εξωτερική ζωή σας αλλάζοντας την εσωτερική ζωή σας. Μπορείτε να πετύχετε πολλά στις 12 Δεκεμβρίου 2012. Βάλτε αυτό στο μυαλό σας και δείτε τι θα συμβεί.

Η 12η Δεκεμβρίου 2012 είναι η μέρα που θα εξισορροπήσουμε το κάρμα μας μέσα στη δυαδικότητα. Αν αποκοιμηθούμε από τώρα ως τότε, αρνούμενοι να αλλάξουμε, μετά θα είναι σαν να έχουμε κοιμηθεί πάνω στο χιόνι. Θα κοιμηθείτε για να μη ξυπνήσετε ποτέ ξανά. Μπορεί στη συνέχεια να τελειώσετε τον χρόνο σας στη Γη, αλλά αυτή τη φορά, όταν φύγει το Πνεύμα σας, θα πάει σε έναν άλλο τόπο της δυαδικότητας, για να τελειώσει το ημιτελές κάρμα. Δεν θα προσκληθεί πίσω στη Γη. Ανέκαθεν είχατε σαν αποστολή σας, από τη γέννησή σας, να επιλύσετε το κάρμα σας που ήταν σε εκκρεμότητα. Ήταν δουλειά σας να ξυπνήσετε και να το ανακαλύψετε πριν να είναι πολύ αργά. Το λιοντάρι πρέπει να κάνει προσπάθεια για να βρει τροφή και χωρίς προσπάθεια η πείνα και ο θάνατος επιβάλλονται από μόνα τους. Εκείνοι που έχουν περισσότερα, έχουν μεγαλύτερη ευθύνη να μοιράζονται αυτά που έχουν με τους άλλους.

Τι θα συμβεί στις 21 Δεκεμβρίου 2012

Στις 21 Δεκεμβρίου 2012 θα υπάρξει μια Κοσμική Ευθυγράμμιση, που θα παρατάξει σε μια ευθεία το Γαλαξιακό Κέντρο με το Κοσμικό Κέντρο. Πρόκειται για ένα άνευ προηγουμένου κοσμικό γεγονός. Θα επηρεάσει όλα τα πρόσωπα, τους πλανήτες, τους γαλαξίες, τα σύμπαντα, τα υπερσύμπαντα και όλα αυτά που είναι άπειρα, σε όλη την ύπαρξη, σε όλο τον χώρο, σε όλο τον χρόνο, σε όλα τα στρώματα και τα επίπεδα των διαστάσεων. Αυτή η Μεγάλη Εκτόνωση Αγάπης, που ρίχνεται από τον Ουρανό, θα επηρεάσει όλες τις μορφές ζωής.

Έχουμε τη δυνατότητα να επηρεάσουμε αυτό που θα συμβεί στις 21 Δεκεμβρίου 2012. Είναι εντελώς στο χέρι μας. Η απόδοση Ευχαριστιών είναι μια πολύ πνευματική πρακτική. Ενσωματώστε την Ευγνωμοσύνη στην Πρακτική σας και αυξήστε τη δόνησή σας στην επίκληση της Γης προς τα Πλοία με την αγάπη σας.

Για ποιο πράγμα θα πρέπει να είστε ευγνώμονες; Μπορείτε να ευχαριστήσετε όλους τους ανθρώπους στη ζωή σας, που σας βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο. Μπορείτε να ευχαριστήσετε όλες τις σχέσεις σας, όλους τους προγόνους σας, που ήρθαν πριν από εσάς. Μπορείτε να ευχαριστήσετε τη Μητέρα Γη για όλη τη γενναιοδωρία και τη σοδιά που σας έχει προσφέρει. Μπορείτε να ευχαριστήσετε τον Θεό για όλες τις φορές που σας δόθηκαν δώρα, προστασία, βοήθεια και καθοδήγηση. Ξεκινήστε τώρα και κάντε μια λίστα. Κάντε αυτό μια νέα πρακτική από τώρα μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2012. Αναθεωρείτε τη λίστα σας κάθε μέρα και προσθέτετε σε αυτή καθώς θα θυμόσαστε νέους τρόπους να είστε ευγνώμονες. Η ευγνωμοσύνη είναι τα τέσσερα πέμπτα της Αγάπης. Αυτή η πρακτική της απονομής Ευχαριστιών κάθε μέρα θα αυξήσει την Αγάπη στη Γη και θα βοηθήσει να γεννηθεί η Χρυσή Εποχή στις καρδιές μας και αυτή θα χυθεί ολόγυρα, πάνω στο κάθε τι.

Τέλος, θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα όσα έχετε κάνει για να φέρετε αυτή τη στιγμή της Ανέλιξης της Γης σε υλοποίηση. Σας ευχαριστώ για τις θυσίες σας, τη βοήθειά σας και την καλοσύνη σας. Καλέστε με για τις ερωτήσεις σας. Είμαι πάντα μαζί σας. Θα σας βοηθήσω και εσείς πρέπει να το ζητήσετε.

Είμαι η Μητέρα Σεχμέτ μέσω της Ελίζαμπεθ Τρούτγουιν.1: Keshe Foundation. Υπάρχει πολύ και εξαιρετικά σημαντικό υλικό στο Διαδίκτυο. Προσεχώς θα υπάρξουν αναρτήσεις ελληνικών μεταφράσεων με την ετικέτα «Ίδρυμα Κέσε».

2: Ashtar Command (http://www.ashtarcommand.org/ , http://www.ashtarcommand.org/about_ashtar_command_and_alexandriah_stahr.html )

3: Τεχνολογία βασισμένη στην Ενέργεια Μηδενικού Σημείου (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BD%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1_%CE%BC%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D_%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85 )

4: Αναφορά στον νόμο N.E.S.A.R.A. Πληροφορίες στη διεύθυνση https://docs.google.com/document/d/1qC7NdRd4S7yoFp5et1Od1LUMS3zkgkvkydNepfaCPaQ/edit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου