Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Η Ζώνη των Φωτονίων και η πύλη της 5ης Διάστασης
Μήνυμα από τον Αδάμα Αρχιερέα του Telos που λήφθηκε από την Αρέλια Λουίζ Τζόουνς

Η Ανάβαση! 

Πολλοί από εσάς έχουν διαφορετικές αντιλήψεις για την Ζώνη των Φωτονίων. Κάποιες από τις φαντασίες σας αντιπροσωπεύουν ένα πρίσμα της αλήθειας, και άλλες δεν βρίσκονται ούτε καν κοντά. Επιτρέψτε μου αυτήν την χρονική στιγμή να σας δώσω μια άλλη οπτική γωνία αυτού του θέματος, και παρακαλώ να θυμάστε ότι είναι απλά ακόμα μια οπτική γωνία, όπως υπάρχουν και τόσες άλλες.

Η Ζώνη Φωτονίων είναι ένα θέμα που θα μπορούσε να γεμίσει αρκετούς τόμους βιβλίων. Αυτήν την στιγμή θέλω να συζητήσω μαζί σας μια πλευρά αυτού του θέματος που είναι σημαντική για όλους εσάς προσωπικά.

Υπάρχει πολύς προβληματισμός για το τι είναι η Ζώνη Φωτονίων, και πότε η Γη εισχώρησε, ή θα εισχωρήσει σ’ αυτήν την δίνη ή πύλη. Γνωρίστε ότι η Γη επίσημα εισχώρησε στην Ζώνη των Φωτονίων τον Μάιο του 1998, κατά την διάρκεια της πανσελήνου στον Ταύρο.

Η Ζώνη των Φωτονίων αποτελείται από 12 γιγάντιες πύλες έντονων δεσμών Φωτός. Κάθε πύλη θα εκτελέσει την δική της συγκεκριμένη δράση στην Γη, και στο ηλιακό μας σύστημα όλη η διαδικασία παρακολουθείται πολύ στενά για να λειτουργήσει με αρμονία και ισορροπία. Είναι μια πολύ ασφαλής διαδικασία, και δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το φως της ζώνης των Φωτονίων κατέχει τις υψηλές, λεπτές συχνότητες και ποιότητες της Φλόγας της Ανάβασης, μαζί με πολλές άλλες ιδιότητες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Γη δεν έχει βιώσει την επιρροή της Ζώνης των Φωτονίων πριν τον Μάιο του 1998. Αυτό έχει γίνει για πολλά χρόνια. Κύματα Φωτός από την Ζώνη των Φωτονίων είχαν ελευθερωθεί πάνω στη Γη σε διάφορα χρονικά διαστήματα κάθε χρόνο, για πολλά χρόνια στο παρελθόν, ειδικά τις στιγμές της Ισημερίας και του Ηλιοστασίου. Κάθε χρόνο το Φως ελευθερωνόταν σε όλο και μεγαλύτερη ένταση και συχνότητα. Χρειαζόσασταν να είστε εγκλιματισμένοι, αγαπημένοι μου, για το περισσότερο Φως που πρόκειται να έρθει. Όμως από τον Μάιο του 1998, όταν η Γη επίσημα εισχώρησε στην πρώτη πύλη, αυτό ήταν ένδειξη ότι τώρα δεν υπάρχει επιστροφή.

Μέσα στα επόμενα 12 χρόνια η Γη θα εισέρχεται διαμέσου κάθε μιας από τις 12 πύλες των δεσμών του Φωτός με την ένταση που απαιτείται για τον εξαγνισμό Της, και σε προετοιμασία για την διαδικασία της Ανάβασης Της στην 5η Διάσταση. Εκεί είναι που και εσείς προχωράτε εάν το επιλέξετε. Από τον Μάιο του 1998, οι διάφορες συχνότητες και η ένταση του Φωτός από την Ζώνη των Φωτονίων δεν ελευθερώνονται πια κατά διαστήματα. Τώρα βομβαρδίζουν Την Γη πολύ πιο έντονα και συνεχόμενα. Περιμένουμε να μείνουμε στην πρώτη πύλη για περίπου 18 με 24 μήνες, ή ίσως λιγότερο. Υπάρχουν πολλές προσαρμογές που χρειάζεται να γίνουν σε αυτήν την πύλη πριν να κινηθούμε στην επόμενη. 


Όλη η ανθρωπότητα σε κάποιο βαθμό αισθάνεται τα αποτελέσματα της βαθιάς κάθαρσης που φέρουν αυτές οι νέες ενέργειες. Κάθε άνθρωπος στην Γη χρειάζεται να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να έχει την δυνατότητα να κινηθεί σύμφωνα με αυτό το μέγα Φως και να μεταμορφωθεί από αυτό. Επαναλαμβάνω ξανά: δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής πια σε αυτό το στάδιο. Χρειάζεται να αποφασίσετε για τον εαυτό σας, εάν θέλετε να ιππεύσετε το κύμα της Ανάβασης με τον πλανήτη, και να μεταμορφωθείτε στο νέο ανθρώπινο είδος, που θα αναδυθεί από αυτήν την μεταμόρφωση.

Δρώντας έτσι, χρειάζεται να επιλέξετε εάν θα κερδίσετε την αθανασία και θα ανεβείτε στην συνειδητότητα της Νέας Γης στο επίπεδο της 5ης διάστασης, ή θα συντριβείτε από το κύμα των αλλαγών παραμένοντας στην 3η διάσταση για ένα ακόμα γύρo ενσαρκώσεων. Η επιλογή είναι εξ ολοκλήρου δική σας. Η ευκαιρία είναι για όλους. Εκείνοι που αντιστέκονται στο Φως, και στις πολλές αλλαγές που θα φέρει, δεν θα έχουν την δυνατότητα να περάσουν διαμέσου των 12 πυλών στην φυσική διάσταση. 

Γνωρίζουμε ότι πολλοί θα επιλέξουν σε επίπεδο ψυχής, ή συνειδητό επίπεδο, να φύγουν ή να εκκενώσουν τα φυσικά τους σώματα αντί να αφήσουν τους φόβους τους, τις προκαταλήψεις τους και τα προσωπικά τους σχέδια που δεν υπηρετούν το ανώτερο καλό τους, αντί να επιτρέψουν με αγάπη στον εαυτό τους να κάνει τα απαραίτητα βήματα αυτής της μεταμόρφωσης. Υπάρχουν επίσης εκείνοι που θα είναι έτοιμοι να έρθουν μαζί για την βόλτα, αλλά εξαιτίας της ηλικίας τους θα επιλέξουν να κάνουν την μεταμόρφωση από την «άλλη πλευρά » του πέπλου. Για εκείνες τις γλυκές ψυχές αυτή η επιλογή είναι τελείως ευπρόσδεκτη και σας ζητάμε να μη λυπηθείτε για εκείνους τους αγαπημένους αδερφούς μας. Επιτρέψτε τους αυτήν την επιλογή με την προθυμία σας να τους αφήσετε να φύγουν με ειρήνη. Τιμήστε την απόφασή τους. Θα φτάσουν «εκεί»την ίδια στιγμή και θα τους συναντήσετε ξανά..

Πολλοί από εσάς ήδη αισθάνεστε και αντιλαμβάνεστε στα φυσικά και στα συναισθηματικά σας σώματα τα αποτελέσματα που λαμβάνουν μέρος σε κυτταρικό και γενετικό επίπεδο. Πολλοί από εσάς βιώνουν νέα μη ευχάριστα συμπτώματα στο φυσικό τους σώμα, που ποτέ δεν είχατε πριν, όπως πονοκεφάλους, πόνους στην καρδιά, δυνατούς κτύπους καρδιάς, χρόνια κόπωση, ζαλάδες ναυτία, αλλαγές στις συνήθειες του ύπνου, βούισμα στα αυτιά , θάμπωμα της όρασης, και πολλά άλλα. Προσέχετε επίσης αλλαγές στην συναισθηματική σας κατάσταση.


Τα σώματά σας εξελίσσονται και καθαρίζουν. Όλα τα πεπερασμένα, ξεθωριασμένα, αρνητικά συναισθήματα και τρόποι σκέψης και αντίληψης πραγμάτων έρχονται στην επιφάνεια για να εξεταστούν, εξαγνιστούν και να μεταμορφωθούν. Πολλοί από εσάς είναι συναισθηματικά μπερδεμένοι, και πολλοί από εσάς αισθάνονται " άρρωστοι". Σας βεβαιώνω ότι αυτό που συμβαίνει είναι προσωρινό. Απλά κρατηθείτε εκεί, και παραμείνετε στην συχνότητα της «αγάπης» προς τον εαυτό σας και τους άλλους. Θα περάσει.

Τώρα είναι η στιγμή για να αφήσετε ΟΛΟΥΣ τους φόβους σας και τα αρνητικά σας πρότυπα, επειδή απλά δεν μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας. Εκεί που πάμε, αγαπημένοι μου, θα υπάρχει μόνο αγάπη. Δεν θα υπάρχει χώρος για κανέναν φόβο, για καμιά αρνητικότητα. Τι θα κάνετε στην είσοδο της πύλης της 5ης διάστασης εάν ακόμα έχετε μαζί σας τις βαλίτσες σας γεμάτες φόβους και αρνητικότητα;

Οι δονήσεις του φόβου και των άλλων αρνητικών προτύπων απλά δεν μπορούν να εισαχθούν στη 5η διάσταση. Θα θελήσετε να μείνετε πίσω στο επίπεδο της 3ης διάστασης για ακόμα ένα γύρω ενσαρκώσεων, απλά επειδή τους κρατούσατε ακόμη; Θέλετε να τους φέρετε μαζί σας όλον τον δρόμο διαμέσου των 12 δινών και στην πύλη, μόνο για να σας ειπωθεί ότι οι γεμάτες βαλίτσες σας αρνητικότητα δεν μπορούν να έρθουν μαζί σας; Ή θέλετε να αρχίσετε να απαλλάσσεστε από αυτήν την αρνητικότητα τώρα, και να ελευθερωθείτε από αυτό το περιοριστικό βάρος, ενώ υπάρχει λίγος χρόνος ακόμα που έχει απομείνει;

Η μεταμόρφωση της ανθρώπινης φυλής πάνω στη Γη έχει αρχίσει πολύ μαλακά πριν από 30 χρόνια περίπου. Εντάθηκε γύρω στο 1987, ύστερα περισσότερο ξανά το 1994. Από τον εορτασμό του wesak ( Γουέσακ) το 1998, αυτές οι ενέργειες δημιούργησαν μια μεγάλη ένταση μεταβολής στα τέσσερα συστήματα του σώματος όλης της ανθρωπότητας. Αυτό το Μέγα Κοσμικό Φως της Ζώνης των Φωτονίων, βρίσκεται τώρα πάνω σε όλους μας. Είτε το θέλετε είτε όχι, κανένας δεν μπορεί να το αποφύγει. Σύμφωνα με την ελεύθερη επιλογής σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την Πνευματική σας επέκταση, φυσική μεταμόρφωση και ανάσταση, και να πραγματοποιήσετε την Ανάβαση μαζί με την αγαπημένη μας Μητέρα Γη. Η Γη και η Ανθρωπότητα ανεβαίνουν μαζί «σαν μια μεγάλη οικογένεια».


Και εμείς στο Τέλος θα ολοκληρώσουμε την ανάληψή μας μαζί με τον πλανήτη. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι η διαδικασία θα είναι τελείως άνετη όλον τον δρόμο και για όλους. Για τον καθένα θα υπάρχουν πολλές προσαρμογές που χρειάζεται να γίνουν. Θα μεταμορφωθείτε στο νέο είδος Αθανάτων ανθρώπων με απεριόριστες δυνατότητες που θα κατοικήσουν την Νέα Γη- ένα μέρος Θεϊκής Αγάπης, Απεριόριστης Αφθονίας, Ομορφιάς και Αιώνιας Ειρήνης.

 Η Νέα Γη σύντομα θα φανερώσει μια δόξα και τελειότητα πέρα από τα πιο τρελά σας όνειρα. Η Μητέρα Γη είναι ήδη απασχολημένη σ’ αυτήν την διαδικασία, είτε έρχεστε μαζί της είτε μείνετε πίσω. Απλά δεν μπορείτε, αυτήν την στιγμή να μείνετε ενδιάμεσα. Σίγουρα μπορείτε να επιλέξετε να έρθετε μερικές ενσαρκώσεις αργότερα, και τελικά όλοι θα φτάσετε εκεί. Μιλάω για το να έρθετε τώρα, όχι σε μερικές εκατοντάδες ή χιλιάδες χρόνια από τώρα, αλλά στο τέλος του τωρινού κύκλου της Γης, που τελειώνει το 2012! Ποια είναι η απόφασή σας;

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα έλεγαν ότι θέλουν να έρθουν τώρα. Και εγώ σας λέω: έχετε την θέληση να προετοιμαστείτε και να κάνετε ότι χρειάζεται για να τα καταφέρετε διαμέσου αυτής της μετάβασης; Δεν είναι ένα τελείως «δωρεάν » ταξίδι. Αν και σας δίνεται αυτήν την χρονική περίοδο μια άνευ προηγουμένου βοήθεια από τα υψηλότερα βασίλεια, χρειάζεται να κάνετε και το δικό σας κομμάτι εάν επιλέξετε να έλθετε μαζί. Εάν επιλέξετε να μείνετε πίσω, η επιλογή σας θα τιμηθεί και θα ενσαρκωθείτε ξανά σε ένα άλλο σύμπαν – σε ένα μέρος όπου θα ταιριάζει στο επίπεδο της αντίληψής σας. Δεν υπάρχει θέμα κριτικής με την απόφασή σας. Ο Θεός σας έχει δώσει «ελεύθερη βούληση » πάνω σε αυτόν τον πλανήτη και δεν θα σας αφαιρεθεί αυτό το προνόμιο.


Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις που έχετε; Η 3η και η 4η διάσταση είναι στο πρόγραμμα να εξαφανιστούν από τη Γη. Εάν επιλέξετε να μείνετε στην ψευδαίσθηση της λεγόμενης «οικείας ζώνης» του παλιού προτύπου της 3ης διάστασης, δεν θα γίνετε αθάνατοι. Αυτό σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα θα εκκενώσετε το σώμα σας και θα ενσαρκωθείτε ξανά σε ένα άλλον πλανήτη όμοιο με την Γη. Εκεί θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε τους φόβους σας, την βία σας, τον έλεγχό σας, τους πολέμους σας, τις εκμεταλλεύσεις σας, τους περιορισμούς σας, τους εθισμούς σας, και όλη την αρνητικότητα που δεν θέλετε να παρατήσετε τώρα.

Σας το λέω αυτό εξαιτίας της αγάπης μου για σας και της μεγάλης αγάπης που ο Θεός έχει για σας. Δεν προσπαθώ να σας φοβίσω με κανένα τρόπο. Προσπαθώ να συζητήσω μαζί σας έχοντας την ελπίδα να σας αφυπνίσω από τον λήθαργο σας, τον πνευματικό σας ύπνο, και να σας αφυπνίσω σχετικά με τις ψευδαισθήσεις των παλιών πεπερασμένων κινήσεών σας. Για όλους εκείνους, που διαβάζουν αυτό το μήνυμα, γνωρίστε ότι είναι η επιθυμία της Πνευματικής Ιεραρχίας αυτού του πλανήτη να έχουν όλοι την δυνατότητα να πάρουν απόφαση «ενημερωμένοι». Ελπίζουμε με όλη την καρδιά μας ότι θα αποφασίσετε να έρθετε μαζί, επειδή είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και όλοι παίρνουν πολλή αγάπη.

Αγαπημένοι μας, έχετε ακούσει για το «Ετοιμασμένο Μέρος» που οι γραφές σας μιλάνε. Λοιπόν αυτό το πολύ ιδανικό μέρος δεν είναι άλλο από την συνειδητότητα της 5ης διάστασης. Η μεγάλη ανησυχία που έχουμε αυτήν την στιγμή, τόσο κοντά στην χιλιετία, είναι αυτό που παρατηρούμε σε τόσους πολλούς πολύτιμους ανθρώπους πάνω στην Γη, που θα μπορούσαν εύκολα να φτάσουν στην πύλη της 5ης διάστασης και να γίνουν αποδεκτοί, ζουν ακόμα την ζωή τους σε «αυτόματο πιλότο» τύπο συνειδητότητας.

Αυτή είναι μια συνειδητότητα του να μη θέλουν να πάρουν την ευθύνη για να δημιουργήσουν την πραγματικότητα του μέλλοντός τους, το να μη θέλουν να ακούσουν για αλλαγές, ή το να μη θέλουν να δουν κατάφατσα την ζωή τους για να συνειδητοποιήσουν που βαδίζουν. Δεν μπορώ να τονίσω περισσότερο την σημαντικότητα στα επόμενα λόγια μου.


Ο χρόνος για να ζήσετε σε «αυτόματο πιλότο» τελείωσε. Η ανθρωπότητα έχει ζήσει με αυτόν τον τρόπο για πολλές χιλιάδες χρόνια και σας έχει προκαλέσει ανέκφραστες λύπες, ταλαιπωρίες, φτώχιες, αρρώστιες, και όλα τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν την ανθρωπότητα για εκείνα τα χιλιάδες χρόνια. Ο χρόνος της απαλλαγής σας έρχεται τώρα. Εσείς, σαν μια ψυχή που εξελίσσεται πάνω στην Γη, μπορείτε να «ελευθερωθείτε» μόνο αν συνειδητά επιλέξετε να το κάνετε. Δεν θα συμβεί εάν συνεχίζετε να ζείτε έχοντας μια συνειδητότητα «αυτόματου πιλότου».

Θα συμβεί για σας μόνο εάν αγκαλιάσετε, τώρα, την Χρηστή Συνειδητότητα, και αρχίσετε να σκέφτεστε και να δράτε με τον Χρηστό νου σας και την Χρηστή Αγάπη. Ανεξάρτητα από το πόση βοήθεια λαμβάνετε από πάνω, κανένας δεν μπορεί να τα κάνει όλα για σας. Θα χρειαστεί να επιτρέψετε την επιθυμία να αναφλεγεί μέσα στην καρδιά σας, με σκοπό να εξελίξει την συνειδητότητά σας στο επίπεδο που θέλετε να φτάσετε.

Τα αδέρφια μου από το Τέλος και εγώ στέλνουμε στον καθένα από εσάς την αγάπη μας, την φιλία μας και την υποστήριξή μας. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, και επίσης γνωρίζουμε όλη την θαυμάσια πρόοδο που τόσοι πολλοί από εσάς έχουν κάνει. Να γνωρίζετε ότι προσφέρετε πολλά στην προσπάθειά σας. Σας στέλνουμε το Φως μας και την Αγάπη μας.

Είμαι ο Αδάμας.


Τέλος – Δεν Είμαστε Μόνοι
Το κάλεσμα βγαίνει προς τα έξω από την
ΚΟΙΛΗ ΓΗ και τις ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ
Εκδόσεις Ιδεοθέατρον 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου