Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ!!!!.... Γέφυρα Προς Τα Ανώτερα Επίπεδα Συνειδητότητας
Όταν στην βιβλιοθήκη του εαυτού σας έβγαλαν όλα τα βιβλία από τα ράφια και τα σκόρπισαν και διαχωρίστηκε το DNA, ώστε να παραμείνουν μόνο δύο αλυσίδες με πολύ λίγα δεδομένα και ελάχιστη μνήμη, η σεξουαλικότητα παρέμεινε ακέραιη μέσα στο φυσικό σας σώμα.

Την άφησαν βέβαια σαν μία μορφή αναπαραγωγής για να μπορεί το είδος να παραμένει σε επαφή με την ουσία του και να φέρνει τον εαυτό του στην ζωή. Πολύ βαθιά μέσα στον μηχανισμό της σεξουαλικότητας, υπάρχει μια συχνότητα που είναι προσβάσιμη και την οποία έχουν αναζητήσει ,χωρίς να κατανοούν καθόλου, πάρα πολλοί άνθρωποι. Λέγεται οργασμός.

Ο οργασμός σας έχει ξεφύγει από τον πρωταρχικό του σκοπό. Το σώμα σας έχει ξεχάσει τον κοσμικό οργασμό στον οποίο μπορεί να φτάσει, επειδή η κοινωνία σας έχει διδάξει εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια, ότι η σεξουαλικότητα είναι κακό πράγμα.


Αυτό σας το δίδαξε για να μπορεί να σας ελέγχει και για να σας αποτρέψει από την αναζήτηση της ελευθερίας που μπορείτε να αποκτήσετε μέσω της σεξουαλικότητας σας. Η σεξουαλικότητα σας συνδέει με μια συχνότητα έκστασης, η οποία σας οδηγεί πίσω στην θεϊκή σας φύση και στην πληροφόρηση.

 Η σεξουαλικότητα έχει αποκτήσει κακό όνομα σε τούτο τον πλανήτη και αυτό το κακό όνομα έχει αποθηκευθεί στην κυτταρική σας μνήμη. Δεν προέρχεται από την ζωή πηγάζει από χιλιάδες χρόνια καταχρήσεων και κακής χρήσης. Είναι απαραίτητο να αποβάλλετε από αυτή τη ζωή την αρνητικότητα που περιβάλλει την σεξουαλικότητα, καθώς και να βιώσετε να εξετάσετε πως χρησιμοποιείται τη σεξουαλική ενέργεια και τη σεξουαλικής σας έκφραση στους πολυδιαστασιακούς σας εαυτούς.


Τα ερωτικά μέρη του σώματος είναι δίοδοι ηδονής που δημιουργούν συχνότητες, που θεραπεύουν διεγείρουν το σώμα και έχουν δυνατότητα να το οδηγήσουν στον ανώτερο πνευματικό του εαυτό. Τ όσο λίγο κατανοείτε τον ερωτισμό σε αυτό τον πλανήτη που, όταν αυτός ανταλλάσσεται μεταξύ δύο ατόμων, πολύ σπάνια υπάρχει η πρόθεση για μία ταυτόχρονη πνευματική σύνδεση.

 Η σεξουαλικότητα καλεί για έναν πνευματισμό που είναι ελεύθερος και αντιμετωπίζει τον εαυτό του ως δημιουργό. Ωστόσο πολύ σπάνια χρησιμοποιείται η σεξουαλικότητα σαν μια γέφυρα που οδηγεί σε ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας.

Έχουμε μιλήσει με αρκετά άτομα που χρησιμοποιούν το φως. Από τότε που βρήκαν το σωστό σύντροφο σε μια μονογαμική σχέση, έχουν πετύχει υψηλά επίπεδα ύπαρξης. Η μονογαμία τείνει να λειτουργεί καλά για τους περισσότερους από σας, εξαιτίας του υψηλού επιπέδου της δόνησης σας.

Όταν έχει κανείς πολλούς συντρόφους, τείνει να είναι λιγότερο αληθινός και να κρύβει το ποιος είναι: μοιράζεστε ένα μικρό μέρος του εαυτού σας από εδώ και από κει και παντού, ενώ διασκορπίζεται τον σπόρο σας. Το καλύτερο είναι να είστε με έναν άνθρωπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει τον ίδιο άνθρωπο για πάντα.

Να είστε πιστοί, να είστε ανοιχτοί και να μοιράζεστε με τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργάζεστε από κοινού, και φτάστε μαζί του όσο πιο μακριά μπορείτε. Αν αυτό καταλήξει να είναι για όλη σας την ζωή, θαύμα!!!

Αν όχι, τότε, όταν φτάσετε σε ένα σημείο όπου δεν επικοινωνείτε και δεν εξυπηρετείτε πια ο ένας την εξέλιξη του άλλου και νιώθετε ότι η σχέση δεν θα μπορέσει να κάνει ένα άλμα, διακόψτε και βρείτε κάποιον άλλον/άλλην που να δουλεύει με την δική σας δόνηση.

Είστε ηλεκτρομαγνητικά όντα και όταν ενώνεστε σωματικά με τον/την σύντροφο, συνδέονται μεταξύ τους οι ηλεκτρομαγνητικές σας συχνότητες. Όταν οι συχνότητες συντονίζονται και ενώνονται με την συχνότητα της αγάπης, μπορούν να συμβούν απίστευτα πράγματα. Αν αλλάζετε συχνά συντρόφους χωρίς να γνωρίζετε τι κουβαλάει το ταίρι σας πολύ πιθανόν να φορτώνεστε τα ενεργειακά τους σκουπίδια…….

Όταν δουλεύετε ένας προς έναν, πολύ στενά, αναπτύσσετε εμπιστοσύνη. Οι περισσότεροι από σας δυσκολεύεστε να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας, επειδή δεν έχετε κάποιο μοντέλο για την εμπιστοσύνη. Μπορείτε να μάθετε για την εμπιστοσύνη σε μια σχέση, επειδή η σχέση λειτουργεί σαν καθρέφτης σας, καταδεικνύοντας αυτά που οι ίδιοι δεν μπορείτε να δείτε από τη δική σας σκοπιά. Η ανοιχτή επικοινωνία και η πολύ στενή επαφή, όταν δεν χρησιμοποιείτε τη σεξουαλικότητα σαν αντιπερισπασμό για να αποφύγετε να προσεγγίσετε κάποιον βαθιά, σας δείχνει τον εαυτό σας έξω από σας. Πολλοί από σας χρησιμοποιείτε τη σεξουαλικότητα περισσότερο σαν κάτι που σας αποσπά την προσοχή και σαν τρόπο για να αποφύγετε τη στενή επαφή, παρά ως μέσο για να αναπτύξετε αυτή την επαφή. 

Αρχίζετε να παίρνετε ενέργεια ο ένας από τον άλλον, να κοιτάζεστε βαθιά στα μάτια και να νιώθετε μεγάλη διέγερση. Τότε, αντί να εξερευνήσετε ο ένας τον άλλο βαθιά και πνευματικά, θέτετε τα συναισθηματικά σας κέντρα εκτός λειτουργίας, φοράτε την πανοπλία σας, και μοιράζεστε ένα ρηχό, επιφανειακό σεξ μέσω των γεννητικών σας οργάνων, επειδή είναι πολύ τρομακτικό και εξαιρετικά έντονο το να πάτε από τον βαθύτερο δρόμο της πλήρους σωματικής και πνευματικής σύνδεσης. Μερικές φορές, το καυτό σεξ έχει υπέροχη αίσθηση και είναι καταπληκτικό. Εμείς απλά λέμε ότι υπάρχουν πιο πολλά. Υπάρχουν πολύ περισσότερα και κανείς δεν σας εμποδίζει να τα ζήσετε εκτός από εσάς τους ίδιους και τους φόβους και τις πεποιθήσεις που έχετε ως προς το να ξεπεράσετε τα όρια και τα τείχη σας.

Η ανακάλυψη της υψηλότερης συχνότητας του ερωτισμού προέρχεται από την εμπειρία της αγάπης. Δεν έχει τίποτε να κάνει με το αν οι σχέσεις είναι ομοφυλόφιλες ή ετεροφυλόφιλες. Έχει να κάνει με δύο ανθρώπινα όντα που φέρνουν την ηδονή ο ένας στον άλλον με έναν τρόπο που ανοίγει συχνότητες της συνείδησης. Έχετε χάψει πολλές απόψεις σχετικά με το τί είναι ή τί δεν είναι πρέπον στην έκφραση της σεξουαλικότητάς σας. Η αγάπη είναι η ουσία που πρέπει να δημιουργείτε σε όλες τις σχέσεις. Αν αγαπάτε και τιμάτε κάποιον, δεν έχει σημασία σε ποια πυκνότητα βρίσκεται. Αυτό που έχει σημασία είναι η δόνηση της αγάπης και πώς εξερευνάτε αυτή την αγάπη που, ιδανικά, είναι προικισμένη και συνοδεύεται με τη συγχώνευση των αρσενικών και θηλυκών μερών που απαρτίζουν τη δίδυμη φλόγα.
  
Ιδανικά η σεξουαλικότητα εξερευνάται μέσω των συναισθημάτων. Το τρίτο και το τέταρτο τσάκρα σας συνδέουν με τους συναισθηματικούς και συμπονετικούς σας εαυτούς, οι οποίοι σας συνδέουν με τον πνευματικό σας εαυτό. Ο πνευματικός σας εαυτός είναι το μέρος σας που είναι πολυδιαστασιακό, μέσω του οποίου υπάρχετε σε πολλές μορφές ταυτόχρονα. Αποστολή, συμφωνία και καθήκον σας είναι να έχετε επίγνωση όλων αυτών των ταυτοτήτων μέσα στην ταυτότητα που κατέχετε τώρα. Όταν έχετε επίγνωση, μπορείτε να συντονιστείτε με διάφορες συχνότητες, να θυμηθείτε ποιοι είστε και να αλλάξετε την ταχύτητα δόνησης αυτού του σύμπαντος.
  
Η σεξουαλικότητα είναι ένα κλειδί. Είναι μια πόρτα προς τα ανώτερα επίπεδα της συνειδητότητας. Καθώς επαναπροσδιορίζετε τον εαυτό σας και οι φωτο-κωδικοποιημένοι κλώνοι σας δίνουν έναν καινούριο ορισμό του εαυτού σας, θα αλλάξετε και το ποιοι είστε ερωτικά. Η σεξουαλικότητα πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλους σας, και σας μιλάμε εκ πείρας, αυτό είναι που σας τρομάζει περισσότερο τούτη την περίοδο.

Αν έχετε κολλήσει στην ιδέα της αγάπης και δεν κατανοείτε τι γίνεται με αυτή, η δυσκολία σας είναι ότι ψάχνετε την αγάπη έξω από τον εαυτό σας. Ψάχνετε για κάποιον άλλο που θα δώσει νόημα στη ζωή σας και θα σας επικυρώσει. Αν δεν έχετε αυτό τον άνθρωπο, θυμώνετε ή νιώθετε άχρηστοι. Αυτό είναι ένα σχήμα με το οποίο μεγαλώσατε, το οποίο σας κατέδειξαν  οι γονείς και η κοινωνία σας. 

Σας έχουμε πει ξανά και ξανά, ότι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αγαπάτε τον εαυτό σας και να τιμάτε τη Γη. Αλλά εσείς το ξεχνάτε συνεχώς και ψάχνετε για την επόμενη σχέση, για να σας κάνει να νιώσετε ολοκληρωμένοι ή πλήρεις. Νιώθετε ότι χωρίς μια σχέση πιθανώς και να είστε κάτι λιγότερο από αποδεκτός πολίτης. Τότε νιώθετε μοναξιά. Πρέπει να μάθετε πώς να είστε μόνοι. 

Η μοναξιά είναι απλώς μια κατάσταση του νου. Δεν είστε ποτέ, μα ποτέ, μόνοι. Έχετε πλήθος από οντότητες γύρω σας. Όταν αγαπάτε τον εαυτό σας και παύετε να είστε μπερδεμένοι από την ανάγκη σας να σας αγαπήσει κάποιος άλλος, μπορείτε πια να δεχθείτε αυτό που σας προσφέρουν. 

Είναι επιτακτική ανάγκη να εκτιμήσετε τον εαυτό σας, ώστε να μην αποδεχτείτε μια μεταμφιεσμένη αγάπη. Αν αποφασίσετε να βρείτε έναν σύντροφο ή να δονηθείτε με κάποιον, και δεν παίρνετε αυτό που θέλετε, μην παραπονιέστε ούτε να γκρινιάζετε στον άλλον για να τον αναγκάσετε να αλλάξει ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

Αν ορίσετε ότι ο εαυτός σας έχει μια αξία και δεν τη δημιουργήσετε, τότε απλώς αλλάξτε την πραγματικότητά σας και πορευτείτε μόνοι σας μπροστά, ώσπου να συναντήσετε κάποιον που να αντανακλά τη δική σας αξία. Όλο αυτό το διάστημα, δονηθείτε με την αγάπη για τον εαυτό σας, τιμήστε τον εαυτό σας και καταλάβετε ότι το ταξίδι εδώ έχει να κάνει με την ανακάλυψη του εαυτού σας σε σχέση με τους άλλους. Δεν έχει να κάνει μόνο με τους συντρόφους. Το ταξίδι εδώ έχει να κάνει με το να τιμάτε το φυσικό σας σώμα και τη μοναδικότητα του εαυτού, καθώς ακουμπάτε τις ζωές πολλών. Να επιτρέπετε πάντα στον εαυτό σας να δουλεύει με τον εαυτό του και να τον αφήνει να εξελίσσεται.
  
Όλοι σας φοβάστε να δημιουργήσετε στενή σχέση με τον εαυτό σας και να βρεθείτε μόνοι μαζί του. Όταν αναπτύξετε αυτή τη στενή σχέση, τη σιωπή, την αγάπη για τον εαυτό σας και τη συνοχή της ενέργειάς σας, τότε θα θελήσετε αυτή η όψη της οικειότητας να γίνει το μέτρο σας για στενές σχέσεις με άλλους. Θα φτάσετε στο σημείο που θα πρέπει να λατρεύετε, να υποστηρίζετε και να αγαπάτε τον εαυτό σας, σαν να κρατάτε ένα νεογέννητο μωρό στα χέρια σας και θα ξέρετε ότι κάνετε το καλύτερο για τον εαυτό σας. Πολλοί από σας κάνετε αντιπερισπασμό στον εαυτό σας. Ανακαλύψτε αυτό το μέρος της γαλήνης και της σιωπής όπου μπορείτε να βρίσκετε απαντήσεις. Δεν μπορείτε να βρείτε απαντήσεις αν τηλεφωνάτε όλη μέρα και ζητάτε από τους άλλους να σας τις δώσουν. Αν αυτό προσπαθείτε, αποδεικνύετε ότι κοιτάτε έξω από τον εαυτό σας.

Η συχνότητα μεταφέρεται από σας σε κάποιο άλλο άτομο, ειδικά όταν υπάρχει δεσμός αγάπης. Δεσμός αγάπης δεν σημαίνει ότι πρέπει να γαντζωθείτε ο ένας στον άλλον για πάντα. Σημαίνει απλώς ότι είστε σε μια σχέση για όσο καιρό εσείς κρίνετε ότι αυτή η σχέση είναι κατάλληλη, με την έννοια ότι τιμάτε ο ένας τον άλλον και ανταλλάσσετε ενέργειες και αφήνετε τις ενέργειες να ρέουν σαν σε ανοιχτό κύκλωμα. Όταν δεν αγαπάτε ο ένας τον άλλον και δεν είσαστε συνδεδεμένοι ψυχικά, δεν υπάρχει ανταλλαγή’ δεν ανοίγει κύκλωμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνετε καλό σεξ μεταξύ σας’ σημαίνει, απλώς, ότι τα κυκλώματα δεν είναι ανοιχτά.
  
Τώρα ήρθε η ώρα για μια εντελώς καινούργια επανάσταση, μέσω της οποίας θα συνδεθείτε δονητικά με έναν άνθρωπο. Δεν θα υπάρχουν άλλοι αντιπερισπασμοί της σεξουαλικότητας και θα σταματήσετε πλέον να προσποιείστε ότι δεν έχετε διάφορα κωλύματα, ότι είστε τάχα σεξουαλικά απελευθερωμένοι επειδή μπορείτε να πάρετε την τάδε ή τη δείνα στάση ή να πείτε το τάδε και να κάνετε το δείνα. Αυτά είναι απλώς σωματική αεροβική στον χώρο της σεξουαλικότητας.

Εμείς θέλουμε να εμπλακείτε στην αεροβική και τα ακροβατικά της ψυχής – τη δόνηση. Το βάθος που αγγίζουν δύο άνθρωποι που βρίσκονται και συνδέονται με αυτό τον τρόπο, είναι αυτό που επιθυμείτε όλοι. Αν αυτό σας τρομάζει, είναι επειδή δεν έχετε κάποιο πλαίσιο ή κάποιο μοντέλο για κάτι τέτοιο. Πρέπει να σχεδιάσετε ένα. Πρέπει να εμπιστευτείτε ότι, με κάποιο τρόπο, η ενέργεια, στο σχέδιο της κοσμικής προμελέτης, θα δημιουργήσει αμέσως μια νέα κίνηση που θα βασίζεται στην επιθυμία γι’ αυτό το νέο βήμα στην κατανόηση του εαυτού.


Στα επόμενα χρόνια, οι σεξουαλικές σας εκδηλώσεις θα αποκτήσουν μια εντελώς καινούρια διάσταση. Θα εξελιχθείτε και θα αναπτυχθείτε, αρκεί να έχετε έναν σύντροφο που να είναι πρόθυμος να πάρει τον ίδιο δρόμο και να είναι εξίσου ανοιχτός. Αλλά, αν είστε με κάποιον που θέλει να παίξει το παιχνίδι της αποφυγής ή το παιχνίδι της άρνησης, δεν θα φτάσετε ποτέ εκεί.

       ΟΙ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΑΥΓΗ                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου