Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.... ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ.... ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ..... ΤΙ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
H Eπικοινωνία πραγματοποιήθηκε την 28 Απριλίου 2010, δια μέσου της  Χρυσαυγής Ν Μαγνησίας. Η Επικοινωνία δόθηκε από τις Ενεργειακές Μονάδες των Οντοτήτων ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ… οι  οποίες υποστηρίζουν τον πλανήτη ΓΗ.Ερώτηση: -Ζητούμε τις οδηγίες σας για τις δυνατότητες του ευλογημένου αυτού τόπου που αποκαλείτε Ελλάδα.

Απάντηση: -Σας ενημερώσαμε πριν ένα χρόνο περίπου ότι οι ηγέτες σας δεν σας λένε την αλήθεια σχετικά με την οικονομική δυνατότητα, της χώρας σας  και  τα Κρατικά Ταμεία της Ελλάδος. Σας προειδοποιήσαμε τότε ότι οι συνθήκες οι οποίες θα έρθουν στο Μέλλον θα τους αναγκάσουν να μην κρύβουν την αλήθεια. Είναι μια τακτική που όλες οι κυβερνήσεις σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης μεταχειρίζονται για να δώσουν μια ικανότητα και μια  εμπιστοσύνη στους λαούς που διοικούν. Γνωρίζετε ότι η οικονομία του Κράτους που ονομάζεται Ελλάδα δεν ήταν πάνω σε βάσεις τέτοιες που να τις επιτρέψουν να είναι το δυνατότερο οικονομικό κράτος του Νότου.

 Η Ελλάδα είναι πλούσιος γεωγραφικός τόπος, έχει διάφορα μεταλλεύματα στο έδαφος της  αναξιοποίητα. Το γενικό σχέδιο που προέρχεται από διάφορες ομάδες από διάφορους εξωθεσμικούς παράγοντες όπως τους αποκαλούσανε κάποιοι ηγέτες σας στο παρελθόν, δίνουν ένα σχέδιο υποτέλειας και υποδούλωσης γιατί αυτό το κρατίδιο που είναι σε μια τέτοια γεωγραφική  περιοχή δεν θα πρέπει να είναι ανεξάρτητο και να ορίζει την τύχη του αλλά να του την ορίζουν. Έχετε την τύχη και συνάμα την ατυχία να είσθε ένας ευαίσθητος γεωγραφικά χώρος, να είστε ο κόμβος, να είστε το ταχυδρομείο το οποίο ενώνει Ουρανό και Γη… Ουρανό Γη και Θάλασσα κυριοτέρων κρατών.

 Θα μπορούσατε να είσθε ως χώρα εφάμιλλη της Ελβετίας δεν είσθε όμως. Δυστυχώς είχατε δυνατές προσωπικότητες να σας διοικήσουν όχι όμως τόσο δυνατές για να φροντίσουν για τα συμφέροντα της Ελλάδος. Ως λαό σας δημιούργησαν την τάση να ενσωματώνεται ξενόφερτες συνήθειες και αξίες να διακατέχεστε συνολικά από τον αυτοσχεδιασμό σε κάθε σας ενέργεια σε κάθε σας πολιτική σας πράξη, από τον αυτοσχεδιασμό της τελευταίας ώρας.

Το Μεσογειακό ταπεραμέντο σας και οι συνήθειες χρόνων που χάνονται ίσως πολύ πίσω από τις υποδουλώσεις που σας έκαναν διάφοροι λαοί και που συχνά αναφέρεστε σε αυτούς, για να δημιουργήσετε το τέλειο άλλοθι της σημερινής κατάστασης.

Το γενικότερο σχέδιο το οποίο έχει ήδη καταρτισθεί για την τύχη αυτού του τόπου, μέρος του βλέπετε να υλοποιείται σταδιακά τώρα. Ένα σχέδιο που θα προέβλεπε δέσμευση της ενέργειας και της πρωτοβουλίας αυτού του τόπου και των κατοίκων της άρχισε πολλές δεκαετίες  πριν να συζητείται σε μυστικές οργανώσεις και σε μυστικά συμβούλια διαφόρων πολιτικών και ομάδων ανά τον πλανήτη. Σε αυτό το σχέδιο δεν είχατε πρόσβαση όταν είχε συλληφθεί ως ιδέα οι Ηγέτες σας ήταν πολύ ψηλά,  δεν επιτρεπόταν να σας μεταφέρουν τις πιέσεις οι οποίες κατά καιρούς, αντιμετώπιζαν οι ίδιοι από αυτά τα εξωθεσμικά  κέντρα. Η πολιτική και η διπλωματία επιτάσσει να σας μεταφέρουν ένα όσο το δυνατόν καλύτερο προσκήνιο ένα όσο το δυνατόν καλύτερο σκηνικό.


Οι εντολές που ελάμβαναν στα παρασκήνια δεν έπρεπε να τις ξέρετε και πολύ περισσότερο δεν έπρεπε να γνωρίζετε από ποιους τις έπαιρναν τις εντολές αυτές. Το γενικότερο πλαίσιο της χαλιναγώγησης αυτής το βλέπετε τώρα αλλά είχε προαποφασισθεί για εσάς. Υπήρξαν  μεθοδεύσεις όπως η ενσωμάτωση ξένων αντιλήψεων, ξένου τρόπου ζωής στην καθημερινότητα, η αλλοίωση του DNA,  ή η  προσπάθεια να αλλοιωθεί... η συστηματική απόκρυψη, η αποφυγή να διδαχθεί στη  νέα γενιά η Φιλοσοφία που έφεραν τα Πνεύματα τα οποία υπηρέτησαν και  Διοίκησαν αυτό τον τόπο. Μιλάμε για την Αρχαία Ελλάδα.

Εκείνη την εποχή, σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο υπήρξε εντολή να ενσαρκωθούν, πολλές και Φωτισμένες Πνευματικές Οντότητες. Έχετε πολλές Ενεργειακές Πύλες, κάποιες τις έχουν κλείσει, άνθρωποι που δυστυχώς γνώριζαν στο παρελθόν πως να τις κλείνουν. Υπάρχουν κάποιες που έχουν ανοίξει, ή σας τις έχουν ανοίξει, για να μπορεί να περνάει ενέργεια, μέσα από τους μεσημβρινούς της χώρας σας. Πύλες υπάρχουν σε όλο τον πλανήτη  αλλιώς ο πλανήτης σας θα ήταν καταδικασμένος να συρρικνωθεί.

Εσείς από αυτή την εποχή και πέρα θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει ανάγκη  ανασύνταξης δυνάμεων υπάρχει ανάγκη αφύπνισης σε όλο  και μεγαλύτερα τμήματα πληθυσμού. Πρέπει να ανασύρετε τους τρόπους να ανυψώσετε την ψυχή σας να ανυψώσετε το σώμα σας, να το βγάλετε από τις απαιτήσεις της ύλης. Την μεθοδολογία την βλέπετε γύρω σας. Άρχισε σαν έκπτωση αξιών άρχισε σαν απαξίωση του ρόλου, ιδιαίτερα των ανθρωπιστικών επαγγελμάτων, άρχισε σαν καχυποψία, ακόμη και όταν ένας άνθρωπος σας έκανε καλό. Παρουσιάσθηκαν σκηνές βίας τις οποίες τις αποδώσατε σε επιφανειακούς λόγους βίας από ανεξέλεγκτες ομάδες οι οποίες χειραγωγούνται δυστυχώς. Εύκολα δημιουργούνται όχλοι ασύντακτες ομάδες ανθρώπων οι οποίες καταφέρονται με λύσσα σε ότι δημιουργεί ο διπλανός σας.

 Άρχισε μια πλασματική ευημερία σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας. Πάλι δεν ανταποκριθήκατε δεν ερμηνεύσατε τα σημεία των καιρών. Σύντομα διαπιστώσατε ότι πίσω από αυτή την πλασματική οικονομική  ευμάρεια δεν μπορούσατε να αντεπεξέλθετε να ζήσετε στην ίδια σας την χώρα. Όμως ακόμη δεν κατανοήσατε τίποτε. Φτάσαμε στις αλόγιστες ομάδες πληθυσμών ξενόφερτων πληθυσμών, των οποίων οι ηγέτες τους επίσης δεν κατάφεραν να τις διοικήσουν καλά.


Δεν είναι το σύστημα της χώρας σας τέτοιο έτσι ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει, τόσο οργανωμένα με αυτούς τους αλόγιστα εισερχόμενους πληθυσμούς. Αυτό ήταν μια μεθόδευση. Η απαξίωση της μόρφωσης της παιδείας, του ρόλου  των ανθρώπων που σας διδάσκουν ήταν μια αόρατη αλλά σταδιακή μεθόδευση. Η αλλαγή των αξιών από ότι το πνευματικό, σε ότι το υλικό, η καταναλωτική μανία δεν ήταν τίποτε άλλο από μεθοδεύσεις έτσι ώστε να υπάρχουν πολλά προβλήματα στο εσωτερικό της χώρας σας έτσι ώστε να είστε συγκεντρωμένοι και να χάνετε ενέργεια με το να προσπαθείτε να τα επιλύσετε.

ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ Η ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ.


Οι δεκαετίες που θα περάσουν θα είναι δύσκολες, γιατί θα παλεύουν οι ιδεολογίες, θα παλεύουν μεγέθη οικονομικά, θα παλεύουν κράτη και κρατίδια θα συγκρούονται κυβερνήσεις πολιτικές και θα συγκρούονται και λαοί. Υπάρχει ένα ανώτερο σχέδιο όχι μόνον για τον τόπο σας αλλά και για ολόκληρο το πλανήτη. Αυτό το σχέδιο που είναι πάνω από  όλα τα σχέδια των ανθρώπων, είναι το σχέδιο της Λευκής Ιεραρχίας, για εσάς,  είναι το σχέδιο του Φωτός.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΟΣΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ  ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ.

Θα προκύψουν από αυτές τις συγκρούσεις Νέα Μοντέλα, θα προκύψουν νέες Φιλοσοφίες, νέα μέτρα και σταθμά και για να προκύψουν αυτά πρέπει το παλιό να πεθάνει. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΟΡΑΤΗ ΣΕ ΟΡΑΤΟ Η ΣΕ ΑΟΡΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Μια μάχη που ήδη την αντιλαμβάνεσθε κάτω από τα πόδια σας. Έχετε μόλις μπει σε αυτή την περιπέτεια, όχι μόνον η Ελλάδα, ως τόπος  άλλα  όλος ο Πλανήτης και είναι για καλό σας. Όλα αυτά γίνονται, γιατί ο παλιός τρόπος ζωής, οι παλιές αντιλήψεις, οι σάπιες που δεν οδήγησαν πουθενά, οι άνθρωποι και οι εκπρόσωποι που τραβούν την ζωή πίσω, θα πρέπει να εκλείψουν θα πρέπει να έρθουν  νέες ενέργειες. Αυτό δεν μπορείτε να το συλλάβετε εσείς,  βλέπετε μόνο τις επί μέρους δυσκολίες.

 Η όλη αυτή κατάσταση θα σας  δώσει την ευκαιρία να στραφείτε στον εαυτό σας γιατί  μέσα σε αυτή την καθοδηγούμενη  ευμάρεια τον έχετε χάσει. Δεν ισχύει μόνον για σας αυτό θα αρχίσει να ισχύει και για πολλές χώρες του Πλανήτη σας. Ναι. είναι κάτι που δεν αρνούμεθα και θα το δείτε άλλωστε. Όταν συγκρούονται οι παλιές με τις  νέες ενέργειες, η ένταση μπορεί να είναι ισχυρή οπωσδήποτε μπορεί να υπάρξουν και ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΕΣ ΚΡΑΤΩΝ .

Κάτι το οποίο σας το λέμε να το γνωρίζετε χωρίς φόβο, γιατί θα είναι γρήγορο όπως γρήγορα και κατασκευασμένα είναι όλα στην εποχή σας. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΓΙΑ  ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ  Ή ΚΑΙ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΣΤΕ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ.

Μέσα από όλη αυτή την πάλη το επίπεδο του Λαού σας θα ανεβεί, το επίπεδο σκέψης θα ανέβει, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο. Οι δύσκολες συνθήκες που τώρα ισχύουν για την χώρα σας, θα ισχύσουν  σύντομα  για άλλες χώρες και χώρες που τις θεωρείτε ότι βρίσκονται σε ευμάρεια, και ότι είναι ίσως και ανώτερες από εσάς.
ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ,  ΘΑ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΜΙΑ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΦΤΙΑΧΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΑΘΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.

ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ  ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΟΝΕΙΡΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΤΡΙΞ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ.

Αυτός όμως ο τρόπος, σας κάνει να μην γνωρίζετε ποιοι είστε να μην βλέπετε τις δικές σας δυνάμεις να  είσθε προσανατολισμένοι από τότε που ξυπνάτε μέχρι τότε που κοιμάστε, συνεχώς στο πως θα ζήσετε σε ασημένια ή σε χρυσά κλουβιά και ρίχνεστε σε αυτό τον αγώνα και βάζετε αυτούς τους στόχους χωρίς να κατανοείτε ότι ακρωτηριάζετε τις δυνάμεις σας τις εσωτερικές δυνάμεις σας τις δυνάμεις του Πνεύματος σας που υπάρχει σε κάθε άνθρωπο γιατί όλοι σας είστε ενσαρκωμένα πνεύματα βυθισμένα στην ύλη και το έχετε ξεχάσει και πρέπει η γήινη πραγματικότητα να γίνει δύσκολη για να μπορέσετε να στραφείτε προς τα μέσα γιατί αυτός είναι ο μηχανισμός του ανθρώπου.

Δεν θέλουμε να σας χρυσώσουμε το χάπι  για να σας πούμε ότι θα έρθουνε ορδές αγγέλων πάνω από την Ελλάδα ή πάνω από τον Πλανήτη σας. Οι άγγελοι εργάζονται αλλά όχι για να κάνουν την εργασία την δική σας. Εργάζονται κατ’ εντολή του Θεϊκού Σπινθήρα προσέχοντας να τηρούνται οι  ισορροπίες. Υπάρχουν ισορροπίες φωτός σκοταδιού σε αυτόν τον Πλανήτη, στα χρόνια που έρχονται θα φαίνεται ότι το φως με το σκοτάδι παλεύουν στήθος με στήθος, θυμηθείτε μας θέλουμε αυτήν την επικοινωνία να την μεταφέρετε σε όσους μπορείτε, θα υπάρξουν και άλλες οδηγίες από ανθρώπους  που το Πνεύμα φρόντισε να αφυπνίσει.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΨΥΧΩΝ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΟΥΝ ΩΣ ΦΑΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΔΗΓΟΙ.

Όλο και περισσότερα τμήματα του πληθυσμού πρέπει να μάθουν να βρίσκονται σε σύνδεση με το Πνεύμα όχι με τον πανικό που μεθοδευμένα εξαπλώνουν κάποιες ομάδες, οι οποίες δυστυχώς δρουν και στην  χώρα σας  και παντού.. Υπάρχουν πολλοί στρατευμένοι οι οποίοι είναι υπηρέτες αυτών των εξωθεσμικών κέντρων, που έχετε ακούσει στο παρελθόν από τους  πολιτικούς να χαρακτηρίζουν έτσι αυτά τα κέντρα. Τα κέντρα αυτά έχουν συνεργάτες και υπηρέτες  που δεν υποψιάζεστε καθόλου.


Θέλουμε Αφύπνιση Θέλουμε να βρείτε τον χαμένο δρόμο της  ένωσης με το καθαρό Φως. Στις εποχές που θα έρθουν θα γίνεται όλο και περισσότερο απαραίτητο. Δεν θα είναι πάντα εύκολο. Πιστέψτε μας θα χρειαστεί δύναμη για να ορθώσετε αυτή την επικοινωνία αυτή την σύνδεση. Θα είμαστε μαζί σας μην ανησυχείτε ούτε μια στιγμή δεν  θα σας εγκαταλείψουμε. Ο Κόσμος της Απέναντι όχθης είναι κόσμος περισσότερο ζωντανός και από τον κόσμο της Τρίτης Διάστασης. Είναι κόσμος απείρως με μεγαλύτερη νόηση είναι κόσμος που βλέπει σε όλα τα επίπεδα ταυτόχρονα, γιατί δεν έχουμε την ύλη να μας αποπροσανατολίζει.

Θα σας στείλουμε Φωτισμένα Πνεύματα Ψυχές--- από άλλους Πλανήτες πιο αναβαθμισμένους, που είναι σε άλλες διαστάσεις,  που θα ενσαρκωθούν και θα προσφέρουν υπηρεσία σε τομείς που τώρα παρουσιάζουν κρίση.  

ΠΥΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ Θ' ΑΝΟΙΞΟΥΝ.... ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.  Αν πιστεύετε ότι θα σας κάνει καλό να γνωρίζετε τις ημερομηνίες αυτές, το Πνεύμα θα φροντίσει να σας τις γνωστοποιήσει. Αυτό που θέλουμε να καταλάβετε είναι ότι δεν μπορεί να γίνει από μόνο του...  Ο ένας πόλος είναι το Πνεύμα και οι εκπρόσωποι του,  ο άλλος πόλος είσθε εσείς. 

Για αυτό ζητούμε Αφύπνιση!!! 

Μην περιμένετε να ανοίξει ακόμη μια Πύλη, και να ξεχυθεί μια ενέργεια που δεν καταλαβαίνετε. Όλα θέλουν δουλειά τίποτε δεν δίνεται και δεν γίνεται από μόνο του.

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΣ, ΕΡΓΑΣΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΟΥΣ.

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ  ΜΕΤΑΣΤΟΙΧΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.

ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΥ. ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΝ.----Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου