Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

Διαχείριση της 5Διαστασης από την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΛΟΗ


Πίνακας περιεχομένων

Λίγα Λόγια από την Αλκυόνη


Ένα βιβλίο γραμμένο  για να μας βοηθήσει να συντονιστούμε με τον εαυτό μας. Να δώσουμε τα σωστά μηνύματα στο DNA μας. Να αλλάξουμε τα προγράμματα που μας έχουν περάσει άθελα μας. Να βρούμε τον πραγματικό λόγο ύπαρξής μας και να θυμηθούμε γιατί είμαστε στη ΓΑΙΑ. Όλα τα μηνύματα έχουν δοθεί μέσα από ανώτερη επικοινωνία προς βοήθειά μας να αντιληφθούμε τί έγινε, γιατί έγινε πώς έγινε και να το προσαρμόσουμε για τη δική μας εξέλιξη-ενθύμηση. Το μήνυμα των Ουρανίων ή του Σύμπαντος είναι «καλό παιχνίδι» με την αναζήτηση του εαυτού και «καλό ταξίδι» σε όλα όσα ανακαλύψει ο καθένας για τον εαυτό του. Σας περιμένουμε με αγάπη σ’ αυτό σας το ταξίδι.
Αλκυόνη


Διαχείριση της 5 Διάστασης (5Δ)


          Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να δώσει πληροφορία ακόμη ανεξερεύνητη στο συντονισμό ψυχής-συναισθήματα-Σεξουαλικής ενέργειας, πώς δονούνται και συντονίζονται στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στην 5Δ. Όλη η πληροφορία έχει δοθεί μέσα από επικοινωνία με οντότητες του Φωτός εντεταλμένες αυτή την εποχή να μας βοηθήσουν   να αντιληφθούμε τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και πώς λειτουργεί. Δίνουν πληροφορίες για τη νέα ενέργεια που αντιλαμβανόμαστε γύρω μας και εργαλεία για να τα χρησιμοποιήσουμε  να συντονιστούμε με τη νέα δόνηση του πλανήτη. Ευχόμαστε αυτό το ταξίδι που θα κάνετε στο βιβλίο να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στη ζωή σας.
Καλό ταξίδι…
Καλό παιχνίδι…
Καλή επιτυχία…


Σεξουαλική ενέργεια

Πληροφορίες από το Όλον Φώς


Από βαθιά προαιώνια χρόνια αρχίζει μια ζωή γεμάτη χαρά, ομορφιά, πίστη στα ιδανικά και στο θείον. Τώρα πώς έφτασε να είναι έτσι τα πράγματα είναι μια άλλη ιστορία.
Αρχίζουμε να αναπολούμε και να διηγούμαστε πως ήταν η αρχή των πραγμάτων εδώ στη ΓΑΙΑ με πολύ Αγάπη. Ο κάθε συντονισμός μαζί μας θα είναι μια αποκάλυψη πραγματικών γεγονότων. Μια αποκάλυψη υπέροχων γεγονότων και αληθειών που δεν έχουν αποκαλυφθεί γιατί τα έχουν αποκρύψει.
Οντότητες του Φωτός προς υπηρεσία της ΓΑΙΑΣ θα σας δώσουν όλες τις πληροφορίες, όλα όσα πραγματικά συνέβησαν την Πρώτη Εποχή.  Σε κάθε τόπο που θα περνάς και θα ενεργοποιείται, οντότητες που ανήκουν σ’ αυτόν τον τόπο θα σου δίνουν όλες τις πληροφορίες για την Πρώτη Εποχή, την εποχή της θηλυκής ενέργειας
Η ενέργεια αυτή, πρωτοστάτησε στην ΓΑΙΑ και δημιούργησε όλα αυτά που βλέπεται γύρω σας κι ακόμα περισσότερα που έχουν αποκρυφτεί από τα μάτια σας και τα βλέπετε με άλλο τρόπο. Όλα αυτά θα δοθούν σιγά σιγά να τα γνωρίσετε με ορθό τρόπο και να αντιληφθείτε ποια είναι, ή τι είναι, η θηλυκή ενέργεια, όπως επίσης και τον ρόλο της αρσενικής ενέργειας. Μια πρώτη εικόνα της θηλυκής ενέργειας είναι όπως η πόρτα, και η αρσενική το κλειδί. Η θηλυκή ενέργεια πάντα υπάρχει εκεί και περιμένει το κλειδί για να δημιουργήσει ή να γονιμοποιηθεί. Αντιλαμβάνεστε ότι η θηλυκή ενέργεια πάντα υπάρχει γύρω μας κι απλά περιμένει την αρσενική για να την γονιμοποιήσει. Δεν έρχεται και φεύγει, είναι εκεί και περιμένει την αρσενική να την βάλει σε κίνηση.

Η σεξουαλικότητα είναι η κίνηση.


Η ένωση του θηλυκού-αρσενικού μέσα από το σεξ είναι η κίνηση. Η δόνηση της σεξουαλικής ενέργειας βάζει σε κίνηση την δημιουργία της θηλυκής ενέργειας. Η δόνηση αυτή είναι υψηλής συχνότητας και πληροφοριών που δεν έχετε αντιληφθεί ακόμη.  Η πληροφορία σας έχει δοθεί σαν –Τάντρα Γιόγκα- αλλά και αυτή είναι πολύ γήινα δοσμένη.
Η δόνηση αυτή ενεργοποιείται από μόνη της. Έχει να κάνει με τον θείο Έρωτα της ψυχής, ότι συμβαίνει-συμβαίνει σε επίπεδο ψυχής, ο θείος Έρωτας του Πλάτωνα. Η ψυχή από μόνη της, δονείται σε ότι την ερεθίζει. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που να την συντονίζει με άλλες δονήσεις ή αρσενικό-θηλυκό, οτιδήποτε μπορεί να είναι αυτό που θα την ενεργοποιεί.
Όλα συμβαίνουν σε ψυχικό επίπεδο. Είναι δονήσεις ψυχών.
Μπορεί να είναι αυτό το άρωμα, ένα τραγούδι, ένα πουλί που κελαηδάει, μια όμορφη εικόνα, ένα τοπίο, ένα άγγιγμα, μια γεύση, όλα μπορούν να παίξουν ρόλο στην ηδονή της ψυχής. Όπως αυτά που συμβαίνουν στη γήινη σεξουαλικότητα που έχει κατέβει στο κέντρο της διαιώνισης της ανθρώπινης φυλής, το ίδιο μπορεί να γίνει στο κέντρο της καρδιάς που εδρεύει η ψυχική ενέργεια, ο θείος Έρωτας.
Η σεξουαλική ενέργεια, η ανώτερη όλων των δονήσεων, μπορεί να την ενεργοποιήσει οποιαδήποτε δύναμη γύρω της.
Είναι μια ενέργεια που τώρα θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε και να ξεχωρίζεται γύρω σας, θα την αισθάνεστε στο επίπεδο της καρδιάς και εκεί θα δονείται όλη η σεξουαλική διέγερση και θα πραγματοποιείται όλη τη δημιουργία σας.
Όλα τα Σύμπαντα διέπονται από αυτή την ενέργεια, δημιουργούν και καταστρέφουν με βάση αυτή τη δόνηση.
Ο θείος Έρωτας πραγματοποιείται στην καρδιά, η ολοκλήρωση και η δημιουργικότητά σας έχουν εκεί την έδρα τους.
Μέσα από τον θείο Έρωτα της ψυχής θα επιτευχθεί και το άνοιγμα των Ακασικών Αρχείων. Μιλάμε για τον έρωτα των ψυχών, όχι των σωμάτων. Ο θείος Έρωτας της ψυχής έτσι ξεκίνησε, αλλά με την πτώση του ανθρώπου κατέβηκε στα κάτω κέντρα. Η δημιουργία ή εξέλιξη, εξαρτάται και βασίζεται στο επίπεδο της καρδιάς.
Με τον θείο Έρωτα ανοίγει όλο το ψυχικό αρχείο της κάθε ψυχής και κατ’ επέκταση τα πλανητικά ή συμπαντικά αρχεία ανάλογα με την εξέλιξη και τη δουλειά που έχει κάνει η ψυχή.
Η κάθε επαφή με τα συναισθήματα ανοίγει την ψυχή, αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας για να σας οδηγήσουν στον θείο Έρωτα.
Επικεντρωμένοι στο επίπεδο της καρδιάς όπου εδρεύει η ψυχή -ένα άγγιγμα, μια ματιά, μουσική, άρωμα, η χαρά, το γέλιο, το παιχνίδι, η ομορφιά- μπορούν να οδηγήσουν στον θείο Έρωτα, στη σεξουαλική εκείνη δόνηση που θα σας φθάσει στα υπέρτατα ύψη της ψυχής, στο άνοιγμα της γνώσης που φυλάει η κάθε ψυχή μέσα της, στα ψυχικά της αρχεία.
Οι ενέργειες που έχουν κατέβει και μέσα από ανταλλαγές ψυχών έχουν έρθει κοντά σας, γι’ αυτό τον λόγο, για να σας δείξουν πώς να χρησιμοποιήσετε την σεξουαλική ενέργεια για να θυμηθείτε και να ανεβάσετε τη δόνηση του πλανήτη. Οτιδήποτε αισθάνεστε σαν σεξουαλική δόνηση στο σώμα σας να το επικεντρώνεται στην καρδιά σας και να το αφήνεται να σας δείχνει πως θα την χρησιμοποιήσετε.
Στην σεξουαλική πράξη την ενέργειά σας να την στέλνετε σε ότι θέλετε να επιτύχετε ή να δημιουργήσετε, όχι στο πρόσωπο που έχετε μπροστά σας, γιατί έτσι του χαρίζετε τη δύναμή σας να σας χειραγωγεί κατά όπως θέλει. Όταν στέλνετε αυτό που αισθάνεστε εκείνη τη στιγμή και μόνο, γιατί όλα παίζονται στη στιγμή-σ’ αυτό που θέλετε να γίνει για εσάς- θα αλλάξετε στην κυριολεξία τη ζωή σας.
Ό σύντροφός σας θα πάρει από αυτό που θα αισθανθεί εκείνη τη στιγμή, τίποτα παραπάνω από αυτό που εσείς εκείνη τη στιγμή εκπέμπετε μέσα από την ψυχή σας. Αυτό μένει σε εσάς και πραγματοποιεί την εικόνα, που εκείνη τη στιγμή φτιάξατε να γίνει για εσάς. Έτσι είστε και εσείς πλήρης και σε ευδαιμονία και ο σύντροφος έχει πάρει αυτό που του αναλογεί, τίποτα παραπάνω.
Όταν στέλνετε την ψυχική σας ενέργεια σ’ αυτό που θέλετε να γίνει για εσάς αισθάνεστε πλήρης-γεμάτοι χωρίς να έχετε αδειάσει, χωρίς να αηδιάζετε με τον εαυτό σας, χωρίς κενό, χωρίς να σας έχει πάρει κάποιος αυτό που είναι δικό σας, δηλαδή κομμάτι της ψυχής σας και να σας χειραγωγεί ποδοπατώντας την ψυχή γιατί τη ζημιά την παθαίνει η ψυχή, όχι το σώμα.
Μετά από σεξουαλική πράξη έχετε αισθανθεί κάτι στο σώμα; Όχι, αυτό αισθάνεται χορτασμένο, όταν όμως σας έχουν αδειάσει την ψυχή αισθάνεστε αηδία, τάση εμετού, σιχαίνεστε στον εαυτό σας και δεν μπορείτε να εξηγήσετε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε εσάς που τόσο πολύ αγαπάται αυτόν που κάνατε έρωτα μαζί του πριν από λίγο. Γιατί του χαρίσατε τη δύναμή σας, την ίδια την ψυχή σας, κάτι που έπρεπε δια παντός να κρατάτε για εσάς, να φυλάτε την ψυχή σας ως κάτι πολύ πολύτιμο. Καθώς οι δονήσεις γύρω σας ανεβάζουν τη δύναμή τους θα αντιλαμβάνεστε περισσότερο την ψυχική σας δύναμη, θα αντιλαμβάνεστε ότι παίζει σημαντικό ρόλο να επιλέγετε σύντροφο με γνώμονα το επίπεδο ψυχής κι όχι τα σωματικά χαρίσματα ή τα υλικά του αποκτήματα.
Θα μιλάνε οι ψυχές, όχι οι γλώσσες, είναι κάτι που θα το ζήσετε στο μέλλον.
Γι’ αυτό σας συνιστούμε να εστιάσετε να γνωρίσετε την ψυχή σας, το σώμα σας και να καθαρίσετε σε όλα τα επίπεδα ότι δε συνάδει με την ψυχή σας, να αφεθείτε στον πλούτο των συναισθημάτων σας να σας οδηγήσουν να λειτουργείται σε επίπεδο ψυχής. Γιατί η σεξουαλική ενέργεια πλέον θα λειτουργεί στην ΓΑΙΑ όπως η βαρύτητα, ο μαγνητισμός, ο ηλεκτρισμός, η πυρηνική ενέργεια, αυτές και άλλες ενέργειες που ήδη τις γνωρίζετε, ξέρετε πως λειτουργούν, η σεξουαλική ενέργειά σας είναι άγνωστη προς το παρών, δεν έχει να κάνει μ’ αυτό που ξέρετε ως έρωτα που ενώνει δύο σώματα.
Η σεξουαλική ενέργεια είναι η ενέργεια που λειτουργεί όλα σύμπαντα γύρω σας είναι η ένωση ψυχών, συναισθημάτων, σκέψεων. Πώς λειτουργούν όλα αυτά μαζί; Πώς ενώνονται; Πώς κινούνται; Πώς δημιουργούν; Πώς καταστρέφουν; Πώς συντονίζονται για να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον καθένα; Οι άλλες ενέργειες έπρεπε να επεξεργαστούν από επιστήμονες, ειδικούς τεχνολογίας για να έχετε εσείς τα αποτελέσματα.
Η σεξουαλική ενέργεια όμως έχει να κάνει με τον καθένα.
Δεν είναι ζήτημα ομαδικής εργασίας, είναι ατομικής εργασίας. Ο καθένας μόνος του πώς θα διαχειριστεί την σεξουαλική του ενέργεια; Προς τι θα την κατευθύνει; Ποια είναι η ποιότητα της ψυχής του;
 Προς τα πού θα κατευθύνει την ψυχική του ενέργεια θα δείχνει και την ποιότητα της ψυχής του και την εξέλιξή του.
Όταν η Δημιουργία όλη χρησιμοποίησε την σεξουαλική ενέργεια για να φτιάξει όλα αυτά που βλέπετε γύρω σας, μπορείτε να διανοηθείτε και εσείς λοιπόν, τι μπορείτε να δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας ο καθένας την ψυχική σεξουαλική του ενέργεια; Μπορείτε να αλλάζετε τα πάντα γύρω σας απλά χρησιμοποιώντας την ψυχική σεξουαλική σας ενέργεια οραματιζόμενοι αυτά που θέλετε να πραγματοποιηθούν.
Θηλυκή ενέργεια, ψυχική ενέργεια, σεξουαλική ενέργεια είναι η ενέργεια η οποία θα διέπει τη ζωή σας, τα όνειρά σας, τα θέλω σας στο άμεσο μέλλον.Όλον Φώς


Όλα είναι διαφορετικές δονήσεις ή αντιληπτικότητα στην ίδια κατάσταση. Το κέντρο σου και η αποδοχή του εγώ είμαι θα βγάλει στην επιφάνεια την ενθύμηση. Είναι ενέργεια θεραπείας, όχι όπως την γνωρίζουμε. Έχει τα δικά της γνωρίσματα και τιμάται και είναι σεβαστή από όλα τα όντα και τις φυλές του Σύμπαντος.
Την κρατάς καλά φυλαγμένη στην καρδιά σου και το κλειδί για να την ξεκλειδώσεις είναι η κίνηση σε όλα τα επίπεδα. Μπες μέσα σου και δες ότι είναι, ότι είσαι μέσα από την απλότητα.
Αυτό είναι η ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.
Αυτό είναι όλα εσύ. Άστο να βγει ανενόχλητα χωρίς σκέψεις και
περιορισμούς.
Τα πάντα είναι ένα Σεξουαλικό παιχνίδι.
Η Σεξουαλικότητα είναι η Δημιουργία.
Το Σεξουαλικό παιχνίδι είναι ανακάτεμα ενεργειών για να βγει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αυτοί που παίζουν αυτό το παιχνίδι με αρμονία έχουν δημιουργικές ιδέες και υπέροχα αποτελέσματα στη ζωή τους. Η Σεξουαλικότητα είναι η δόνηση που θα λειτουργήσει ο πλανήτης στο Αιώνιο Τώρα. Αυτό ήρθαμε να τους διδάξουμε, πώς να χρησιμοποιούν τη δύναμή τους, την Σεξουαλική δόνησή τους δημιουργικά για το Ανώτερο καλό τους.
Είμαστε όντα που λειτουργούμε μέσα από την ανώτερη δόνηση της Σεξουαλικότητας, της υψηλότερης δόνησης της Δημιουργίας.
Εάν σταματήσει αυτή η δόνηση θα πάψουμε να υπάρχουμε. Μέσα από την Δόνηση της Σεξουαλικότητας  Δημιουργήθηκαν οι κόσμοι. Μέσα απ’ αυτήν τη δόνηση Δημιουργηθήκαμε και Δημιουργούμε. Μέσα απ’ αυτή την Δόνηση και εσείς θα Δημιουργήσετε τους νέους κόσμους που σας περιμένουν τώρα θα δείξετε το Αιώνιο Τώρα και πως Δημιουργείτε στις ζωές σας. Θα είστε πρωτοπόροι Δημιουργώντας εσείς το Αιώνιο Τώρα σας χωρίς να επεμβαίνετε στις ζωές των άλλων ζώντας το τώρα σας εστιασμένοι στο κέντρο σας.
Αυτός είναι ο Σκοπός σας.
Και καθώς θα θυμάστε θα Δημιουργείτε τον παράδεισο επί της ΓΗΣ. Τον παράδεισο του πνεύματος, της Αλήθειας, της Αγάπης, της Ορθής Σκέψης.
Η σεξουαλικότητα είναι η δύναμή σου, είναι το κέντρο του κόσμου σου, είσαι ΕΣΥ. Είναι όλα αυτά που είσαι, που έχεις να δώσεις. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους, είναι οι δονήσεις που θα σε συνεπάρουν και θα σε οδηγήσουν σ’ αυτό που είσαι.
Οι ίδιες οι δονήσεις ανοίγουν τους δρόμους και σε οδηγούν, εσύ απλά ακολουθείς τον δρόμο που ανοίγουν. Οι δονήσεις αυτές είναι ξεκάθαρες και οδηγούν στην ύψιστη σύνδεση με το Φώς. Θα αναβαθμίσουμε την Δημιουργία αλλάζοντας τις δονήσεις σε δημιουργικές. Την Σεξουαλική δόνηση της δημιουργικότητας την έκαναν παιχνίδι να περνάει η ώρα τους.  Την πιο υψηλή δόνηση της δημιουργίας την έριξαν σε χαμηλό επίπεδο παίζοντας μαζί της και χειραγωγώντας την. Την χρησιμοποίησαν για να ελέγχουν και να χειραγωγούν τους συνανθρώπους τους. Αντί να τους διδάξουν πώς να δημιουργούν τους κόσμους γύρω τους.
Κάθε μέρα που περνάει, δημιουργώ τον κόσμο μου, αυτό που θέλω για εμένα, για την οικογένειά μου. Αποδέχομαι τους γύρω μου όπως είναι και προχωρώ δημιουργώντας για εμένα αυτό που θέλω να είμαι και να ζω.
Προσοχή και εστίαση στο κέντρο μου, αυτό θα μου δείξει πώς να δημιουργώ και τι. Έχετε έναν υπέροχο οδηγό, τα συναισθήματα σας, αν μάθετε να τα ακούτε θα σας ανοίξουν και θα σας δείξουν όλο τον δρόμο της Δημιουργίας. Άφησε τα συναισθήματα σου να σε οδηγήσουν σ’ αυτό που είσαι, σ’ αυτό που έχεις να κάνεις.
Εστίαση στο κέντρο σου, είναι το κέντρο του κόσμου σου, της ύπαρξής σου, του είναι σου, της ψυχής σου, της ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ. Αυτό είσαστε, το Φώς του Φωτός.
Ακολουθείτε την Αλήθεια της καρδιάς σας.
Αυτό θα σας φέρει πιο ομαλά προς την ευθυγράμμιση των ΗΛΙΩΝ για να δείτε ολοκληρωτικά ποιοι είστε. Είστε εδώ για να κρατήσετε αυτό το Φώς που θα εισέλθει στη ΓΗ με την ευθυγράμμιση των ΗΛΙΩΝ. Δε σας αφορά τίποτα άλλο απ’ ότι γίνετε γύρω σας. Τώρα δουλεύετε με τον εαυτό σας για να είστε έτοιμοι να δεχτείτε αυτό το Φώς να κατέλθει στη ΓΗ. Αυτό το Φώς εσείς θα το τραβήξετε να έρθει στη ΓΗ με τη δουλειά που κάνετε τώρα με τον εαυτό σας, είστε οι άγκυρες που θα αγκυροβοληθεί το Φώς. Όσο περισσότερες άγκυρες τόσο περισσότερο Φώς στη ΓΗ και δη στην ΕΛΛΑΔΑ. Θέλετε περισσότερο να βοηθήσετε την ΕΛΛΑΔΑ; Βοηθήστε περισσότερο τον εαυτό σας να ανοίξει το Φώς του για να δεχθεί αυτή την αγκυροβόληση φωτός στη ΓΗ.
Με το Φώς αυτό θα φωτισθεί όλη η Αρχαία Γνώση που αντιπροσωπεύεται στη ΓΗ με τα Αρχαία Μνημεία. Γιατί νομίζετε σας οδηγούμε στους Αρχαίους χώρους; Για να ετοιμαστούν να δεχθούν αυτό το Φώς που έρχεται στη ΓΑΙΑ. Όλοι οι χώροι ετοιμάζονται να δεχθούν το Φώς της ευθυγράμμισης και μέσα απ’ αυτούς κι εσείς. Εσείς απλά ακολουθείτε την Αλήθεια της καρδιά σας.
Αυτό θα οδηγήσει το πλήρες Φώς να εδραιωθεί στη ΓΗ.                           
Περί συναισθήματος


Ομιλεί ο Ποσειδώνας


Το συναίσθημα πώς ορίζεται;
Τι λέτε εσείς συναίσθημα; Την ερωτική πράξη, αυτό σας έμαθαν ότι είναι.
Συναίσθημα είναι μια δύναμη πέρα από την ανθρώπινη φαντασία.  Είναι η κίνηση ενεργειών προς μια κατεύθυνση, προς ένα σκοπό, προς μια πραγματοποίηση κάποιας κατάστασης. Κινούμε τις ενέργειες να πραγματοποιηθεί αυτό που θέλουμε να γίνει και του δίνουμε όλη την συναισθηματική μας δόνηση να λειτουργήσει.
Συναίσθημα κάνω πράξη προς μια κατεύθυνση τις σκέψεις μου. Ελέγχω τις σκέψεις μου προς ένα σκοπό και τις βάζω σε κίνηση μέσα από το συναίσθημα μου. Το συναίσθημα είναι ροή κίνηση και εγώ το κινώ προς τη μια κατεύθυνση ή την άλλη. Το συναίσθημα είναι η δόνηση που λειτουργεί αυτή την εποχή του τώρα. Είναι η αγάπη-σεβασμός προς όλα τα πράγματα, όλα όσα υπάρχουν γύρω μας.
Είναι όλα όσα είμαστε στον εσωτερικό εαυτό μας, είναι η ίδια η ψυχή μας.
Με τι συναίσθημα την έχουμε φορτίσει σε όλες μας τις ενσαρκώσεις, αυτό θα φανεί τώρα. Αυτή την εποχή του τώρα θα βγουν στην επιφάνεια όλα όσα έχουμε αποθηκεύσει στην ψυχή μας με την πορεία μας στη ΓΑΙΑ. Ο τρόπος της αντιληπτικότητάς μας δείχνει τον συναισθηματικό μας κόσμο.
Πώς βλέπω, πώς τοποθετώ τα πράγματα  γύρω μου δείχνει τον συναισθηματικό μου κόσμο. Είμαστε συναισθηματικές ψυχές λειτουργούμε μόνο μέσα από το συναίσθημα, δεν γνωρίζουμε άλλο τρόπο να εκφράσουμε τα θέλω μας και την δημιουργικότητά μας παρά μόνο μέσα από το συναίσθημά μας. Αυτή την εποχή του Τώρα το συναίσθημα έρχεται και γίνετε πιο έντονο, θέλει να εκδηλωθεί πάση θυσία. Είναι ταχύτατη η κίνηση των ενεργειών που δεν αφήνει τίποτε κρυμμένο και καλείτε να βγει στην επιφάνεια όλο το κρυμμένο συναίσθημα που υπάρχει μέσα μας. Μας καλεί να εκφράσουμε τα θέλω μας, ότι μας αρέσει να εκδηλωθεί και να πραγματοποιηθεί από εμάς τους ίδιους.
Εμείς οι ίδιοι γνωρίζουμε τι θέλουμε και τι μας αρέσει και μας προκαλούν οι ενέργειες να το εκδηλώσουμε. Μας καλούν να δουλέψουμε με τον εαυτό μας, να καθαρίσουμε όλα τα προγράμματα που έχουμε περάσει στον εαυτό μας αλλάζοντας τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Γνωρίζοντας ότι αυτό μόνο ο καθένας μόνος του  μπορεί να το κάνει. Κανένας άλλος δε μπορεί να το κάνει για εμάς. Ο καθένας μας γνωρίζει τον εαυτό του πολύ καλά και μόνο αυτός μπορεί να δουλέψει με τον εαυτό του, κανένας άλλος για εμάς.
Νέα αντιληπτικότητα των πραγμάτων γύρω μας, όχι κάτι καινούργιο που δεν το ξέρουμε, όχι κάτι άλλο που θα έρθει από έξω για εμάς. Τα ίδια αυτά που ζούμε εδώ στη ΓΑΙΑ από την Αρχή της Ύπαρξής της τα ίδια και τώρα, μόνο από άλλη οπτική γωνία, αυτό είναι το μόνο που θα αλλάξει, θα ειδωθούν όλα από άλλη οπτική γωνία πιο διευρυμένα με άλλη αντιληπτικότητα.
Καθώς επιταχύνεται η κίνηση των ενεργειών, επιταχύνεται και η αντιληπτικότητα μας κι αυτό αλλάζει την οπτική γωνία αυτών που βλέπουμε. Βλέπουμε από όλες τους τις γωνίες που σημαίνει ότι έχουμε ολοκληρωτική εικόνα του κάθε πράγματος οπότε και άλλη αντιληπτικότητα, οπότε μέχρι τώρα που ήταν αργή η κίνηση των ενεργειών βλέπαμε μόνο μια όψη του αντικειμένου που μας απασχολούσε. Τώρα με την ταχύτατη κίνηση βλέπουμε όλο το αντικείμενο, περιστρέφεται όλο μπροστά μας και έτσι έχουμε πλήρη εικόνα άρα και άλλη αντίληψη που προηγουμένως δεν είχαμε.
Οπότε, ολοκληρωμένη εικόνα, άλλη διαχείριση της κατάστασης, διευρυμένη αντιληπτικότητα.
Μας πήρε πολλές ενσαρκώσεις γι’ αυτή την εικόνα και τώρα καλούμαστε από τις ενέργειες να αλλάξουμε την αντίληψη άρα και την εικόνα και την διαχείρισή της. Μέσα από το συναίσθημα δονούμενοι, έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα αυτού που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Αφηγούμαστε μια κατάσταση που θα σας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον. Είμαστε οι οντότητες που είναι εντεταλμένες γι’ αυτή την υπηρεσία του Φωτός.
Συναίσθημα είναι να σκέφτομαι, να αισθάνομαι, να πράττω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου.
Δονούνται τα πάντα γύρω μου από το πώς αισθάνομαι, πραγματικά τι αισθάνομαι;   Το συναίσθημα είναι η δύναμή μου, όταν το εκπέμπω που χαρίζω τη δύναμή μου;! Την χαρίζω οπουδήποτε αλλού εκτός από αυτό που θέλω να δημιουργήσω;  Την χαρίζω σε ανθρώπους να με χειραγωγούν μέσα από την Σεξουαλικότητα;
Την χαρίζω στην οικογένειά μου να αποφασίζουν αυτοί για εμένα; Στην εργασία μου, στον κοινωνικό μου κύκλο και κατ’ επέκταση σε πολιτικούς αρχηγούς κλπ;
Συναίσθημα είναι η δόνηση της ψυχής μου και προσφέρω την ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ μόνο σε ότι αφορά το Φώς!!!
Θα αλλάξουμε την κίνηση των ενεργειών προς τα εκεί που εμείς θα τις κατευθύνουμε σ’ αυτό  που εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε για τον εαυτό μας.
Θέλουμε θεραπεία για εμάς;
Εστιαζόμαστε σε μια δημιουργική σκέψη και την υλοποιούμε, έτσι παίρνουμε τον νου μας από το πρόβλημα και τον εστιάζουμε σε δημιουργία και αφήνουμε το πεδίο ελεύθερο να θεραπευθεί δίνοντας τη δυνατότητα στα κύτταρα να ανανεωθούν.  Γιατί σκεπτόμενοι αρνητικά τα κύτταρα παίρνουν αρνητικό μήνυμα και δεν θεραπεύουν το πρόβλημα, αλλά το οδηγούν στο ότι δε θεραπεύεται γιατί αυτό το μήνυμα του δίνουμε. Παίρνοντας το νου μας από την αρρώστια και βάζοντάς του μια δημιουργική σκέψη και υλοποίηση αφήνουμε ελεύθερο το πεδίο στα κύτταρα να δράσουν θεραπευτικά.
Είμαστε ότι σκεπτόμαστε τίποτε άλλο.
Όλο αυτό το επηρεάζει και μια υψηλή ενέργεια που λέγετε συναίσθημα και το κάνει ακόμη πιο δύσκολο αλλά όχι άλυτο, όπου εστιάζουμε τον συναισθηματικό μας κόσμο αυτό αντανακλούμε γύρω μας, και καλούμε και τα ανάλογα άτομα να μας επηρεάζουν είτε θετικά είτε αρνητικά
Αυτό είμαστε εν κατακλείδι.
Οι αισθήσεις τι ρόλο παίζουν στη ζωή σας;


Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ότι αυτές σας κυβερνούν; Αυτές σας καθοδηγούν; Αυτές σας δείχνουν τι πρέπει να γίνει. Καθοδηγούμενες από εσάς θα σας φέρουν ότι έχετε εσείς επιλέξει
Μια μορφή θεραπείας είναι να προσέχετε τη αισθάνεστε, τι επιτρέπετε συναισθηματικά να περάσει στον εσωτερικό εαυτό σας και να αρχίζει να σας επηρεάζει. Τι τροφή δίνετε στον εσωτερικό εαυτό σας; Τροφή υγιεινή υψηλής ενέργειας ή χαμηλής δόνησης;  Με τί τρέφεστε ενεργειακά για την ενδυνάμωση σας; Ό, τι επιτρέπετε να συμβαίνει γύρω σας είναι η τροφή που εσείς επιτρέπετε να τρέφεστε ενεργειακά, επιτρέπετε να δονείτε το σώμα σας. Είστε ό, τι επιτρέπετε να δονείτε γύρω σας!!! Αν τα λάβετε αυτά υπόψη και δουλέψετε πάνω στο τι αισθάνεστε στην κάθε στιγμή μπορείτε να αλλάξετε όλο το ενεργειακό πεδίο σας. Ότι δονήσεις καλείτε αυτές έρχονται κοντά σας, αυτές σας δονούν και έχετε τα ανάλογα αποτελέσματα. Κάθε μέρα είστε σε επαγρύπνηση του τί επιτρέπετε να σας πλησιάσει είτε στο υλικό πεδίο είτε στο ενεργειακό.
Πηγή συναισθημάτων είναι ότι νιώθω την κάθε δεδομένη στιγμή.
Ό, τι με συνεπαίρνει ή με επηρεάζει γύρω μου, κάθε πολύτιμη στιγμή που ζω στο Τώρα μου, επηρεάζει παρελθόν και μέλλον, κάθε εικόνα που κάνω, κάθε σκέψη, κάθε λόγος, καθετί που κάνω ή μου κάνουν.
Σε ποιούς επιτρέπω να αγγίζουν το ενεργειακό μου πεδίο; Θεραπεία είναι να επιλέγω και να επιτρέπω σε ποιους να βρίσκονται κοντά στο ενεργειακό μου πεδίο. Σύμφωνα με τον ΕΜΠΕΔΟΚΛΗ και τον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ, εκείνο που δημιουργεί την σχέση μεταξύ δύο πραγμάτων είναι ο συντονισμός αυτών. Είναι η παρόμοια ύλη και δομή τους, είναι η μεταξύ τους επικοινωνία με ενεργειακούς παλμούς και η αμοιβαία δράση κι αντίδραση. Συντονισμένοι κατά παρόμοιο τρόπο στο ενεργειακό πεδίο με αυτούς που είναι στην ίδια δόνηση, σκέψη, λόγο, πράξη με εμάς τα συναισθήματά μας θα μας οδηγήσουν σε υψηλά μονοπάτια δόνησης και δημιουργίας.
Γιατί τα συναισθήματα δημιουργούν. Δημιουργούν ότι τα έχουμε συντονίσει.
Γι’ αυτό θέλουμε γύρω μας ανθρώπους οι οποίοι λειτουργούν συναισθηματικά δημιουργώντας τους δικούς τους κόσμους που έχουν οραματιστεί και εκπέμποντας την δική τους δημιουργικότητα επηρεάζουν όσους είναι συντονισμένοι στην ίδια δόνηση να εκφράσουν κι αυτοί την Δημιουργικότητά τους.
Αυτό δείχνει ότι επηρεαζόμαστε από ότι εκπέμπουν οι άλλοι γύρω μας.
Εμείς καλούμε ότι αρνητικό υπάρχει γύρω μας και του επιτρέπουμε να μας επηρεάσει. Σκεπτόμενοι αρνητικά καλούμε στο ενεργειακό μας πεδίο ακριβώς αυτό που φοβόμαστε.
Το Σύμπαν λειτουργεί και υπάρχει μόνο στην Αγάπη, δεν έχει σαν γνώρισμα την άρνηση. Όταν εμείς σκεφτόμαστε –δε μπορεί, δεν γίνετε, δεν είναι δυνατόν, δε θέλω ν’ αρρωστήσω, δε θέλω αυτόν το σύντροφο κ.ά.- το Σύμπαν δεν ακούει τη λέξη «ΔΕΝ» κι έτσι μας φέρνει πάντα αυτό που δε θέλουμε. Ένα παράδειγμα αυτού: «δε θέλω ν’ αρρωστήσω», το Σύμπαν ακούει «θέλω ν’ αρρωστήσω» κι εμείς είμαστε πάντα άρρωστοι ή δίχως σύντροφο, δουλειά κλπ.
Σκεπτόμενοι θετικά επηρεάζουμε το ενεργειακό μας πεδίο και έχουμε πάντα αυτό που θέλουμε. Εστίαση πάντα σ’ αυτό που θέλουμε να γίνει, εστίαση στα θέλω μας, σ’ αυτά που μας αρέσει να έχουμε, στο σύντροφο που θέλουμε να είναι στη ζωή μας, στην ευημερία που μας αναλογεί…
Τελείωσε ότι υπάρχει στα «ΔΕΝ». Σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε και καλούμε ότι θέλουμε να έχουμε Τώρα.
Δεν είναι ντροπή να θέλουμε, τα θέλω μας είναι δικά μας και τα δικαιούμαστε να κάνουμε καλύτερη την ζωή μας. Μας εστίαζαν πάντα στα «ΔΕΝ», σε ότι αρνητικό, ακόμη και οι διαφημίσεις στην τηλεόραση μας δίνουν αρνητική εικόνα ώστε να πουλήσουν «φάε αυτό το γιαούρτι για να μην πάθεις χοληστερίνη. Ποτέ δεν μας έδωσαν τη θετική εικόνα του κάθε πράγματος. Αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης μας, καλούμαστε να βάλουμε τον θετικό τρόπο σκέψης στη ζωή μας.
Αρχίζουμε να σκεφτόμαστε, να συζητάμε τα θέλω μας, την δημιουργικότητά μας που με τόσο έξυπνο τρόπο μας την αφαίρεσαν για να ασχολούμαστε μόνο με τη «δεν γίνεται».
Αλλάζουμε μόνοι μας το ενεργειακό μας πεδίο, κανείς άλλος δε μπορεί να το κάνει για εμάς. Κάθε μέρα σκέψη-λόγος-πράξη σε οτιδήποτε θετικό, στα θέλω μας, σε ότι όμορφο και δημιουργικό μας αρέσει. Μ’ αυτόν τον τρόπο, σιγά-σιγά, θα αλλάξουμε γύρω μας τις ενέργειες που έχουν παγώσει από τον αρνητικό τρόπο σκέψης μας.

 
DNA – ΚΑΡΜΑ


Τι θα πει κάρμα;


Αυτό το έχετε αναρωτηθεί πολλές φορές. Σας έχουν δώσει πολλές απαντήσεις κατά το πώς το καταλάβαινε ο καθείς. Αυτό όμως που θα σας πούμε εμείς είναι πολύ διαφορετικό. Είναι κάτι όμορφο, δημιουργικό, θεσπέσιο κι απλώνετε ως τα πέρατα των ΚΟΣΜΩΝ.
Οντότητες όπως ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ο ΘΗΣΕΑΣ, ο ΠΕΡΣΕΑΣ, ο ΗΡΑΚΛΗΣ, κι όλοι όσοι ηγούνταν της Ανθρώπινης Φυλής σε πολέμους για επέκταση και εξέλιξη, δημιούργησαν κάρμα;  Όλοι αυτοί θα είχαν κάρμα εάν δεν εκτελούσαν την αποστολή τους, όχι γιατί την εκτέλεσαν. Ένα είδος κάρμα σε άλλα επίπεδα, που βιώνεται διαφορετικά απ’ ότι στη ΓΑΙΑ. Ένα κάρμα και υπόσχεση ανταμοιβής για ό, τι θα επιτύγχαναν στην ΓΑΙΑ. Γνώριζαν πολύ καλά τι έκαναν, ήταν σε πλήρη επαγρύπνηση της αποστολής τους και της εκπλήρωσης του θείου σχεδίου. Γνώριζαν όλο το θείο σχέδιο για την ΓΑΙΑ και βάδιζαν σύμφωνα μ’ αυτό και σκοπό πάντα της εξέλιξης της φυλής και της ΓΑΙΑΣ.  
Αλλά όταν συνέβαιναν έκτροπα που προκαλούσαν όλοι όσοι δεν ήθελαν την εξέλιξη της φυλής γιατί έτσι τους χειραγωγούσαν πιο εύκολα, αυτά τα χρέωναν σε όσους είχαν την επίβλεψη της αποστολής. Προκαλούσαν προβλήματα στην εξέλιξη του DNA για να καθυστερήσει η εξέλιξη της φυλής, για να έχουν έτσι την ευκαιρία περισσότερου χρόνου χειραγώγησης. Και μη νομίσετε πως ήταν κάποιοι άλλοι που ήρθαν από κάπου άλλου για να κάνουν κάτι τέτοιο. Επιστήμονες της ίδιας αποστολής ήταν αυτοί που αντέδρασαν κι άρχισαν να τους αρέσουν όλα όσα τους έδινε η ανθρώπινη φυλή.
Προσοχή, θαυμασμό, λατρεία, δύναμη να κυβερνούν επάνω τους, η φυλή τα προσέφερε οικειοθελώς και αφειδώς χωρίς να γνωρίζει ότι μ’ αυτόν τον τρόπο χάριζε την δύναμη της για να την εξουσιάζουν. Οι θείες οντότητες που υπηρέτησαν στο αγνό πνεύμα και στην Αγάπη δεν δημιούργησαν κάρμα. Όλοι όσοι χρησιμοποίησαν τις Γνώσεις τους και τις δυνάμεις τους για να εμποδίσουν την εξέλιξη δημιούργησαν κάρμα γιατί δεν εκπλήρωσαν τον σκοπό της ύπαρξής τους στη ΓΑΙΑ. Η ανθρώπινη φυλή έχει το δικό της κάρμα, αυτό για το οποίο ενσαρκώνεται κατ’ επανάληψη. Είναι το κάρμα της εξέλιξής της ως ψυχή. Ενσαρκώνεται σε όλα τα ζώδια του αστρολογικού χάρτη και με ωροσκόπο όλα τα ζώδια μέχρι να πάρει όλα τα μαθήματα σε κάθε ζώδιο κι ωροσκόπο και σαν άνδρας και σα γυναίκα. Αυτό συνεπάγεται πολλές-πολλές ενσαρκώσεις μέχρι η ψυχή να έχει πάρει όλη την εξέλιξη που αναλογεί στον αστρολογικό χάρτη της. Τότε θα είναι έτοιμη για άνοδο σε ανώτερα επίπεδα. Αυτές δεν είναι καινούργιες πληροφορίες, απλά ξεχασμένες, παραμερισμένες για να αποσυντονίζουν την κάθε ψυχή που ζητάει την εξέλιξή της.
Ο Πλάτωνας έγραψε: Οι θεοί δεν έχουν πεπρωμένο.
DNA σας έχει απασχολήσει τόσο πολύ! Από τον πιο απλά άνθρωπο μέχρι και τον πιο μεγάλο επιστήμονα. Ενώ είναι τόσο απλό, τόσο λειτουργικό απλά να του δώσεις το μήνυμα που θέλεις, τίποτα άλλο. Το DNA σας είναι ολοκληρωμένο, έχετε τα πάντα μέσα σας όπως ακριβώς έχουν φτιαχτεί από τους επιστήμονες γενετιστές όταν εξέλισσαν την ανθρώπινη φυλή. Το DNA δέχεται μηνύματα για να λειτουργήσει. Δεν είναι ένα μηχάνημα που το φτιάχνεις και το βάζεις μπρός για να λειτουργήσει. Είναι κώδικες, ίνες φωτός, οι  οποίες λειτουργούν με τα μηνύματα που εσείς τους στέλνετε και τα αισθήματα που εσείς τρέφετε γι’ αυτά τα μηνύματα.
Η τροφή του DNA είναι τα αισθήματά σας, είναι η κίνησή του, η δόνηση που εσείς του στέλνετε. Τι αισθήματα τρέφετε για τον εαυτό σας, για το σώμα σας, την ζωή σας, για τον σύντροφό σας, τα παιδιά σας, για τους συνεργάτες σας, γι’ αυτά που σας αρέσουν; Τις περισσότερες φορές μισείτε αυτά που σας αρέσουν ή θέλετε στη ζωή σας όλα όσα απεχθανόσασταν να σας συμβούν. Γι’ αυτό πάντα έρχονται ή έλκετε ότι δεν θέλετε. Τα καλείτε καθημερινά με το να ασχολείστε μαζί τους συζητώντας για ότι δεν σας αρέσει, ότι δεν θέλετε, ότι σας προκαλεί δυσφορία.
Ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο! Να συζητάτε, να επιτρέπετε γύρω σας, να ακούτε και να σας επηρεάζει μόνο ότι θέλετε, ότι σας αρέσει. Τότε θα έλκετε όλα τα όμορφα, όλα όσα έχουν να κάνουν με την Δημιουργικότητά σας κι αυτόματα στέλνετε και το μήνυμα στο DNA σας να είναι υγιές. Γιατί λαμβάνοντας σκέψεις χαμηλής δόνησης, το DNA εκπέμπει αρρώστιες.
Είμαστε αυτό το οποίο σκεφτόμαστε, τίποτε άλλο.
Κάντε εικόνα ότι έχετε ένα όμορφο σώμα και δώστε της όλο το συναίσθημα σας και αυτόματα το DNA σας θα λάβει το μήνυμα και θα αρχίσει να δημιουργεί το όμορφο σώμα σας. Όχι κάνω την εικόνα και μετά αμφιβάλω, θα γίνει δε θα γίνει, το συζητάω με όλους κι αρχίζουν να με κοροϊδεύουν μας πώς είναι δυνατόν να γίνει αυτό και ρίχνουν τη δόνηση της εικόνας που έχω κάνει και υποτιμούν τη δύναμη του DNA.
Η Σιωπή είναι Χρυσός.
Το DNA έχει τη δύναμη να δημιουργήσει ότι εικόνα του δώσουμε με όλο το συναίσθημά μας και οι σκέψεις μας και οι συζητήσεις μας να είναι θετικές και με αγάπη.
Το DNA λειτουργεί μέσα από την συνήθεια.
Όλα τα χρόνια μας έμαθαν διάφορες συνήθειες να περιβάλουν τη ζωή μας. Εμείς τώρα, αλλάζουμε αυτές τις συνήθειες, ό, τι δεν μας αρέσει το αλλάζουμε και μ’ αυτόν τον τρόπο αλλάζουμε και τις εικόνες που στέλναμε μέχρι τώρα στο DNA μας. Δημιουργούμε για εμάς καινούργιες συνήθειες που εμείς έχουμε επιλέξει κι όχι άλλοι για εμάς όπως συνήθως μέχρι τώρα συνέβαινε. Μπορούμε και έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε, όχι το DNA, αλλά τις συνήθειες που μας έχουν περάσει μέχρι τώρα. Το DNA δεν αλλάζει, οι κλώνοι ίνες φωτός παραμένουν πάντα εκεί στη θέση τους. Αυτό που αλλάζει είναι οι συνήθειες εικόνων που έχουμε επιτρέψει να επηρεάζουν την ζωή μας. Δραστικά και άμεσα αλλάζουμε αυτές τις συνήθειες οι οποίες δεν μας αρέσουν και βάζουμε καινούργιες συνήθειες αυτών που θέλουμε και αγαπάμε. Αλλάζουμε τον τρόπο σκέψης από αρνητικό σε θετικό. Ήμαστε συνέχεια δεν μπορώ, δεν γίνετε. Τώρα μπαίνουμε σ’ ένα θετικό τρόπο σκέψης, μπορώ και όλα δημιουργούνται εκ νέου με την δική μου θέληση.
DNA: δώστε του με αγάπη και πάθος το μήνυμα που θέλετε να δημιουργηθεί για εσάς και θα έχετε απλά και όμορφα στα χέρια σας ότι εσείς έχετε θελήσει να δημιουργηθεί και κανείς άλλος.
Μπορείτε να αλλάξετε τα πάντα στο τώρα σας απλά και μόνο στέλνοντας τα μηνύματα που εσείς θέλετε στο DNA σας. Το DNA έχει μάθει να υπακούει σε μηνύματα κι εσείς τώρα έχετε αυτό το προνόμιο να δώσετε τα μηνύματα που θέλετε για την ύλη, για το πνεύμα.
Καλό ταξίδι και καλό παιχνίδι.

Τι είναι για εσάς ο πολυδιάστατος χρόνος;


Μήπως είναι η μορφή αυτού που γνωρίζατε μέχρι τώρα; Μήπως είναι αυτό που σας λένε ότι θα αλλάξει ο χρόνος και θα καταστραφεί η ΓΑΙΑ; Μήπως γνωρίζετε πραγματικά τι είναι χρόνος;
Χρόνος – χώρος για την ΓΑΙΑ είναι το ίδιο!
Οριοθετεί ότι είναι γύρω σας.
Σας δείχνει μέσα από αυτά που βλέπετε και ζείτε τι είναι χρόνος. Χρόνος είναι ό, τι ζείτε πραγματικά ο καθένας μέσα από την καθημερινή πραγματικότητά του. Γι’ αυτό ο χρόνος δεν είναι ίδιος σε όλους, όπως το καλό και το κακό δεν είναι ίδιο σε όλους. Άλλος ό, τι βλέπει σε καλό κάποιος άλλος το βλέπει σε κακό. Το ίδιο κι ο χρόνος. Ένα μικρό παιδί τον χρόνο τον βλέπει σα μια αιωνιότητα, ένας μεγάλος σα να πέρασε μια μέρα τις περισσότερες φορές.
Χρόνος και Διάσταση είναι το ίδιο. Άλλος είναι συντονισμένος στην 3Δ και βλέπει τον χρόνο και τον μετράει σε μήνες, εβδομάδες ή μέρες. Άλλος είναι συντονισμένος στην 5Δ κι αισθάνεται να μην τον αγγίζει ο χρόνος κι άλλος είναι στην 7Δ όπου είναι στο αιώνιο τώρα δεν υπάρχει χρόνος παρελθόν, παρόν και μέλλον αλλά Αιώνιο Τώρα. Στο Αιώνιο Τώρα,  όπου όλα υπάρχουν στο τώρα χωρίς να χρονολογούνται όλα λειτουργούν με ευκολία, με πρόθεση εικόνα του τι θέλετε και πραγματοποιούνται όλα στην κυριολεξία γίνονται μόνα τους μόνο με την εικόνα που στέλνετε με απόλυτη ευκολία. Χρόνος είναι περιορισμός και πρόγραμμα και συνήθεια που έχετε συνηθίσει επιβάλλοντάς τον στην ζωή σας.Κατάρρευση του χρόνου – που σε πολλούς έχει συμβεί – σημαίνει ελευθερία από τις επιβαλλόμενες συνήθειες, ελευθερίες από την προσπάθεια να γίνει κάτι.
Καταρρέει ο χρόνος όπως τον γνωρίζετε, όπως τον έχετε ζήσει μέχρι τώρα κι ανοίγει ο πολυδιαστασιακός χρόνος δηλαδή θα αντιληφθείτε ότι όλα υπάρχουν γύρω σας, όλες οι διαστάσεις υπάρχουν η μια μέσα στην άλλη. Δεν έρχεται η κάθε Διάσταση με τη σειρά της για να την αντιληφθείτε, αλλά υπήρχαν και υπάρχουν η μια μέσα στην άλλη. Υπάρχουν όλες γύρω σας κι ανάλογα με την εξέλιξη και την αντιληπτικότητα του καθενός συνδέεται με την ανάλογη διάσταση. Γι’ αυτό υπάρχουν γύρω σας πολλοί είναι συντονισμένοι με την 3Δ, πολλοί ακόμη και με την 2Δ, τους βλέπετε από την ζωή τους και τις πράξεις τους ότι είναι ακόμη στην πρώτη τους εξέλιξη, φέρονται σαν ζώα. Υπάρχουν όσοι είναι συνδεδεμένοι με την 5Δ κι ακόμη πολλοί σε ανώτερες διαστάσεις.
Όλοι αυτοί ζουν γύρω σας στον πλανήτη ΓΑΙΑ, όλοι είναι ανάμεσά σας, ο καθένας στη δική του διάσταση συντονισμένος, το βλέπετε από τον τρόπο ζωής τους. Δεν τους απασχολούν τα γήινα, η ύλη, αλλά το πνεύμα, η φύση και η θεραπεία, είναι στην Σιωπή να μην μολύνεται η ΓΑΙΑ ούτε από το λόγο, ούτε από την σκέψη αν αναλογιστεί ο καθένας τι αρνητικότητα υπάρχει γύρω σας.
Πολυδιάστατος χρόνος υπάρχει γύρω σας, τον ζείτε.
Αυτό που θα γίνει είναι ότι θα αρχίσετε να τον αντιλαμβάνεστε όλοι, όχι μόνο αυτοί οι οποίοι έχουν συντονιστεί μαζί του. Κλείδωσε η 3Δ πλέον για την ΓΑΙΑ. Άνοιξε ο πολυδιάστατος χρόνος για όλους, όχι μόνο γι’ αυτούς που δούλεψαν προσωπικά για να το πετύχουν. Άνοιξε ο πολυδιάστατος χρόνος για όλα τα όντα στην ΓΑΙΑ.
Αυτό έδειχνε το ημερολόγιο των ΜΑΓΙΑ, οι φύλακες του χρόνου. Σ’ αυτόν τον πολυδιάστατο χρόνο όλα θα είναι μπροστά σας και ανάλογα το πόσο έχετε δουλέψει με τον εαυτό σας θα το δείτε, θα το αντιληφθείτε, θα το χρησιμοποιήσετε. Όλοι θα βλέπετε τα εργαλεία που θα σας έρχονται και θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Στον καθένα θα έρχεται το δικό του εργαλείο. Όχι σε όλους τα ίδια εργαλεία όπως στην 3Δ όπου όλοι χρησιμοποιούσατε τα ίδια εργαλεία. Στον πολυδιάστατο χρόνο ο καθένας έχει τα δικά του εργαλεία.
Γι’ αυτό σας λέμε, όποιος έχει δουλέψει με τον εαυτό του θα αντιληφθεί τον πολυδιάστατο χρόνο, ο ίδιος ο χρόνος θα του δείχνει τα εργαλεία του και πώς να τα χρησιμοποιεί. Υπάρχουν εργαλεία σε πολλές διαστάσεις που τώρα δεν τα αντιλαμβάνεστε και πολλά που θα βλέπετε γύρω σας που τώρα δεν βλέπετε όπως αρχαίους χώρους ναούς – επιστημονικά κέντρα που, αυτό που βλέπετε, είναι ότι απέμεινε στην 3Δ. Ο λόγος είναι γιατί το οικοδόμημα σε σύνολο, λειτουργούσε σε ανώτερη διάσταση και το γείωναν για να το βλέπουν η ανθρώπινη φυλή, οντότητες, που κατέβηκαν γι’ αυτό τον σκοπό και υπηρετούσαν σ’ αυτόν τον χώρο, κρατώντας την ενέργεια περιορισμένη στο Άβατο, όπως το αποκαλούσαν. Κανείς, δεν πλησίαζε γιατί θα καιγόταν ενεργειακά, γι’ αυτό και υπήρχαν τα πολύ χονδρά τείχη και ας λένε ότι ήταν κάστρα – επιστημονικά κέντρα ήταν που λειτουργούσαν σε υψηλή δόνηση οι επιστήμονες για την εξέλιξη της φυλής και της φύσης.
Ο πολυδιάστατος χρόνος που σημαίνει ότι θα ανοίξουν τα αρχαία μάτια, θα δείξει όλα τα αρχαία οικοδομήματα όπως ήταν στην πραγματικότητα, όλους τους Αρχαίους πολιτισμούς που πέρασαν από την ΓΑΙΑ, γιατί όλα υπάρχουν σε άλλες διαστάσεις. Ξεκλειδώνοντας τον πολυδιαστασιακό χρόνο θα αρχίσετε να βλέπετε όλα όσα έγινα και έζησαν στην ΓΑΙΑ από τον πρώτο καιρό την Ύπαρξής της.
Όλα αυτά τα οποία και εσείς συμμετείχατε για να γίνουν. Όλα αυτά τα οποία είσαστε, τα οποία γνωρίζει πολύ καλά η ψυχή σας. Γιατί αυτό που θα ανοίξει στην κυριολεξία θα είναι η ίδια η ψυχή σας. Θα δείτε την πολυδιάστατη σας ψυχή να λειτουργεί σε όλες τις διαστάσεις, να τις γνωρίζει, να τις αποδέχεται. Γιατί στην ουσία είναι αυτό – μια πολυδιάστατη πραγματικότητα.
Είναι μια δημιουργός ψυχή αυτή που συμμετείχε στην Δημιουργία της ΓΑΙΑ κι έπειτα κρύφτηκε μέσα στην ανθρώπινη φυλή για να δει πώς λειτουργούν όλα αυτά που δημιούργησε από πρώτο χέρι όπως θα λέγατε στην ΓΑΙΑ.Πόσο έτοιμοι είσαστε για όλα αυτά;


Πόσο έχετε επιτρέψει να σας επηρεάσει αυτή η καταστροφολογία του 2012; Πόσο έχετε επιτρέψει να σας επηρεάσει η οικονομική κρίση;
Γιατί όλα αυτά, έχουν να κάνουν με το να μην έχετε ηρεμία να δουλέψετε με τον εαυτό σας. Να μην είσαστε σε ησυχία να αντιληφθείτε τον εαυτό σας να σας μιλάει, να σας δείχνει τα εργαλεία σας για να τα χρησιμοποιήσετε να αλλάξετε την ζωή σας και την ζωή της ΓΑΙΑΣ.
Ο πολυδιάστατος χρόνος για να τον αντιληφθείτε θέλει ησυχία – σιωπή – αλλαγή, ότι δεν σας ταιριάζει το αφήνεται πίσω, ό, τι έρχεται καινούργιο το καλοδέχεστε και το αφήνετε να σας δείξει πώς λειτουργεί.
Σας το ξαναλέμε, τα εργαλεία είναι μοναδικά για τον καθένα σας, μόνοι σας θα αφήσετε τον εαυτό σας σε ησυχία και χαλάρωση να αντιληφθείτε ποια είναι. Ο πολυδιάστατος χρόνος δεν λειτουργεί ομαδικά μέχρι να τον αντιληφθείτε, δουλεύετε ατομικά, μετά θα σας δείξει μόνος του πώς θα τον χρησιμοποιήσετε. Όλα τα εργαλεία τα έχετε μέσα σας, σας δείχνουν ήδη ποια είναι απλά δεν τα έχετε αντιληφθεί γι’ αυτό θέλει ησυχία και ενδοσκόπηση. Κάτι που επαναλαμβάνεται τι είναι; Μήπως τα εργαλεία μου ή κάποιο εργαλείο που μου δείχνει να το χρησιμοποιήσω και δεν το έχω αντιληφθεί; Αν ο Νους σας αποσπάται από άλλα πράγματα ή ανησυχίες της καθημερινότητας, θα χάσετε αυτό που σας έρχεται και θα μπλοκάρετε. Καθώς θα αντιλαμβάνεστε τον πολυδιάστατο χρόνο δεν θα ξέρετε τι να κάνετε κι όλα γύρω σας θα είναι χάος κάτι το οποίο θα μπορούσατε να το είχατε αποφύγει. Αλλά προσέχοντας τον εαυτό σας τι σας λέει, θα αντιληφθείτε τα εργαλεία σας και θα τα χρησιμοποιήσετε αναλόγως και θα αποφευχθεί το χάος.
Όταν σας λέμε ότι θα χάσετε αυτό που σας έρχεται, εννοούμε ότι είναι για εκείνη την στιγμή. Αυτό που θέλουμε να σας βοηθήσουμε είναι να αντιληφθείτε αμέσως ότι μηνύματα θα σας δίνει ο εαυτό σας για να αποφύγετε το χάος που θα δημιουργηθεί. Τα παλιά εργαλεία δεν θα λειτουργούν και θέλουμε πραγματικά να σας βοηθήσουμε για να μην μπλοκάρετε και χάσετε χρόνο επανορθώνοντας και ξεμπλοκάροντας ότι μπήκε στο χάος.
Γιατί αυτό θα υπάρχει γύρω σας, ένα χάος, δεν σας έχουν ετοιμάσει τι πραγματικά είναι πολυδιάστατος χρόνος ακόμη και Δάσκαλοι που έχουν αντιληφθεί κάποια αλλαγή, φοβούνται να την αφήσουν να λειτουργήσει για να μην χάσουν γύρω τους αυτούς που τους ακολουθούν γιατί θα πρέπει να ανατρέψουν τα πάντα – όλα αυτά που δίδασκαν μέχρι τώρα.
Πραγματικά όλα ανατρέπονται, την θεραπεία μπορεί να την κάνει μόνος του ο ασθενής χρησιμοποιώντας το εργαλείο του όχι ο θεραπευτής γι’ αυτόν. Ο θεραπευτής το μόνο που μπορεί να κάνει είναι, να εστιάσει ον ασθενή στον εαυτό του και να τον βοηθήσει να βρει μόνος του ποιο είναι το εργαλείο που θα χρησιμοποιήσει για τον εαυτό του και βέβαια θα του συστήσει σιωπή ως προς αυτό.
Απλή γνώση, απλά μέσα για να την χρησιμοποιήσετε αλλά σε υψηλή δόνηση, και όχι μόνο!
Πολυδιάστατος χρόνος, πολυδιάστατες δονήσεις.
Μπορείτε να φανταστείτε τι παιχνίδι έχει να παιχθεί από όλους σας. Κάθε τι που θα αντιλαμβάνεστε γύρω θα το βλέπεται σε πολλές διαστάσεις, πολλές δονήσεις, πολλές πράξεις-θεάτρου-καταστάσεων. Δηλαδή θα βλέπετε όλα όσα έχει ζήσει κάθε αρχαίος χώρος σε όλους τους πολιτισμούς και εσείς θα κρατάτε ότι έχετε ζήσει σε κάποιον ή κάποιους πολιτισμούς. Αυτό δεν είναι κάτι κακό, ότι δηλαδή, μου αρέσει αυτός ο πολιτισμός και όχι άλλος, απλά αυτόν τον έχω ζήσει και τον ξέρω, τον άλλο όχι. Εκεί θα αντιληφθείτε άμεσα τι είναι καλό ή κακό, αυτό μου κάνει το άλλο όχι κτλ.
Στην ουσία δεν υπάρχει καλό ή κακό, υπάρχει τι μου κάνει, τι έχω ζήσει-τι δεν έχω ζήσει, δεν το γνωρίζω, αυτό θα διέπει την ζωή σας.
Γιατί δεν ήρθατε όλοι από όλους τους πολιτισμούς. Ήρθατε από διάφορους πολιτισμούς και δώσατε διαφορετικά πράγματα, αυτό είναι η διαφορετικότητα όχι καλό ή κακό. Πολυδιάστατες-δονήσεις-διαστάσεις-καταστάσεις αυτό είσαστε, αυτό θα ζήσετε, αυτό θα δώσετε. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να μπει εμπόδιο στον πολυδιάστατο χρόνο σας, σ’ αυτό που είσαστε, σ’ αυτό που θέλετε να επιτευχθεί για εσάς, για την ενθύμησή σας, για την υπηρεσία σας, για το ποιοι είστε.
Είσαστε όντα πολυδιαστασιακά, θεοί Δημιουργοί επί της ΓΑΙΑΣ και ήρθε η ώρα ανοίγοντας ο πολυδιάστατος χρόνος να αποκαλυφθεί η πραγματική σας ταυτότητα. Δεν θα μπορείτε να την κρύψετε γιατί όσοι θα σας πλησιάζουν θα αναγνωρίζουν την δύναμή σας, την θειότητά σας. Η ίδια η ενέργεια σας θα τους έλκει κοντά σας.
Απολαύστε αυτή την διαδικασία γιατί σας αξίζει για την υπηρεσία σας προς την ΓΑΙΑ. Εμείς θα είμαστε κοντά σας για όποια βοήθεια χρειαστείτε για να προσαρμοστείτε στον πολυδιάστατο χρόνο και σας ευχόμαστε από καρδιάς Καλό Παιχνίδι εμείς θα το απολαύσουμε πάντως…
Από την ΑΛΚΥΟΝΗ

Θεοί ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ

Ποίοι είναι;


Πληροφορία από τις ΠΛΕΙΑΔΕΣ
Καλημέρα από τις Πλειάδες.
Πλειάδιες ενέργειες σας περιβάλλουν αυτή την εποχή, θείες δημιουργικές ενέργειες, γιατί είσαστε θεοί δημιουργοί επί της ΓΑΙΑΣ.
Κατεβήκατε κοντά στους ανθρώπους για να δείτε πως λειτουργεί η δημιουργία σας. Όλα αυτά τα οποία εσείς δημιουργήσατε να τα δείτε από κοντά πώς εξελίσσονται, τους δώσατε μορφή και κατεύθυνση δηλαδή ένα σκοπό και τώρα είσαστε κοντά τους για να δείτε πως εξελίχθηκαν και πως ακολούθησαν τον σκοπό της ύπαρξής τους. Εσείς μόνο τα δημιουργήσατε, τίποτα άλλο από εκεί και πέρα, ακολούθησαν το ένστικτό τους και τον σκοπό ύπαρξής τους για να εξελιχθούν σε όποιον κόσμο και να βρίσκονται.
Και τώρα είστε ανάμεσά τους για να βιώσετε αυτή την εξέλιξή τους και να τους δείξετε τη Νέα Εποχή μέσα από την βιωματική εμπειρία. Βιωματικά παρακολουθώντας σας θα λάβουν τα μηνύματα εξέλιξης σε ανώτερα επίπεδα.
Ήρθε η ώρα να φανείτε ποιοι είστε για να τους δώσετε για άλλη μια φορά τα φώτα της εξέλιξης, δηλαδή να πάρουν την ζωή τους στα χέρια τους και να αποφασίζουν οι ίδιοι για την εξελικτική τους πορεία, για την δημιουργικότητά τους.
Δεν θα εξαρτηθεί από εσάς να αποφασίσετε πότε θα το κάνετε, ήδη το Φώς στέλνει κώδικες ίνες φωτός οι οποίες συνδέονται με τον κάθε θεό δημιουργό.
Αυτό συνεπάγετε ότι θα αρχίσετε να είστε οι θεοί Δημιουργοί, θα δείτε την ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ σε όλο το μεγαλείο της.
Θα είστε καθαρό φώς, θεϊκό Φώς θεραπείας και Δημιουργίας γύρω σας.
Αρχίσετε να προετοιμάζεστε γι’ αυτό που είστε, γι’ αυτό που θα φανεί να αναδύεται από την ψυχή σας. Δεν θα μπορείτε να το ελέγξετε, να το κοντρολάρετε, θα βγαίνει αυθόρμητα και θα εκδηλώνετε ότι πραγματικά είναι η ψυχή σας. Θα ξεκλειδώσουν όλοι οι κώδικες που είχατε κλειδώσει στο DNA σας.
Μετά την Αναδιοργάνωση του DNA που επιτεύχθηκε από τον Αγ. Γερμανό και τους γιατρούς οντότητες στην υπηρεσία του για το DNA θα αρχίσουν να ξεκλειδώνουν οι κώδικες, κλειδιά που είχατε βάλει γι’ αυτή την εποχή, να ξεκλειδώσουν για να αρχίσει να φαίνεται το φώς της ψυχής σας.
Είσαστε οι θεοί Δημιουργοί, αυτοί που έφτιαξαν τους κόσμους του πλανήτη ΓΑΙΑ και αυτή την εποχή καλείστε να φανείτε σε όλο σας το μεγαλείο για να βοηθήσετε την Δημιουργία σας να ανέβει εξελικτικό μονοπάτι. Μόνο εσείς μπορείτε να το κάνετε αυτό, γιατί εσείς τους δημιουργήσατε άρα ξέρετε και το επόμενο βήμα που θα ακολουθήσουν.
Ότι είχατε δώσει στην Δημιουργία σας ήταν μέχρι την 3Δ, τώρα καλείστε να τους οδηγήσετε στο μονοπάτι της 5Δ, να τους δώσετε τους κώδικες της 5Δ οδηγώντας τους με σοφία και αγάπη συνετά να περπατήσουν κοντά σας τη νέα εξελικτική τους πορεία.
Δηλαδή οδηγώ με σοφία, αργά, σταθερά, αποστασιοποιημένα από ότι συμβαίνει γύρω μου εκπέμποντας κώδικες φωτός να τους λάβουν όλοι όσοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι κάτι χρειάζεται να αλλάξει αλλά δεν ξέρουν τι.
Να παίρνουν τα μηνύματα που εκπέμπονται γύρω τους, να ακούν την καρδιά τους και να αφήνουν τα συναισθήματά τους να τους οδηγούν στη Νέα Εποχή.
Να βρίσκονται εκεί όπου αισθάνονται ότι χρειάζεται να είναι, είτε σ’ ένα αρχαίο χώρο, είτε σ’ ένα βουνό, είτε σε μια παραλία, είτε σ’ ένα μαγαζί, είτε σ’ ένα σινεμά, είτε μέσα σ’ ανθρώπους, είτε στη μοναξιά. Είστε οι θεοί Δημιουργοί που κρατάτε το Φώς της 5Δ για όλους όσους χρειάζονται να αφυπνιστούν, για την ίδια την ΓΑΙΑ να αφυπνιστούν όλοι οι κόσμοι της φύσης, να βαδίσουν και αυτοί και να συμμετάσχουν στη δόνηση της 5Δ.
Όλα πλέον άρχισαν να δονούνται στο φώς της 5Δ, γειώθηκε και κλείδωσε η 5Δ για την ΓΑΙΑ. Αναμένονται πολλές εκπλήξεις ως προς το πώς βλέπατε τα πάντα γύρω σας και πώς θα αρχίσετε να τα αντιλαμβάνεστε στο μέλλον.
Θα είναι τελείως διαφορετικά και από οπτική γωνία και σε δόνηση.
Θα τρέχει η αντιληπτικότητά σας για να προλαβαίνετε τα γεγονότα που θα εξελίσσονται και θα δημιουργούνται από τις σκέψεις και τις εικόνες που θα κάνετε.
Γι’ αυτό αφήστε το Φώς της Αγάπης να σας δείξει το δρόμο που θα βαδίσετε γιατί δεν έχει καμία σχέση  με όσα ξέρατε, θα γυρίσουν όλα ανάποδα, μόνο το Φώς γνωρίζει το δρόμο που θα βαδίσετε.
Καλό Ταξίδι!Πληροφορίες από την ΑΛΚΥΟΝΗ για την Μωβ ενέργεια και τα κλειδιά της 5Δ


Ένα μωβ υπέροχο χρώμα κατακλύζει την ΑΛΚΥΟΝΗ.
Ο Άρχοντας και η Αρχόντισσα της ΑΛΚΥΟΝΗ μέσα στα μωβ χρώματα. Είμαστε στην πιο λεπτοφυή ενέργεια που εσείς βλέπετε ως μωβ χρώμα.  Σας καλούμε να έρθετε κοντά μας για να λάβετε και εσείς μέρος σ’ αυτό το υπέροχο πανηγύρι των ενεργειών και δονήσεων. Σας φέρνουμε κοντά μας, να δονηθείτε και εσείς από την δική μας ενέργεια  ούτως ώστε στην ευθυγράμμιση των Ήλιων να συντονιστείτε χωρίς μπλοκαρίσματα.
Εμείς σας καλούμε όλους να έρθετε, αλλά μας πλησιάζετε μόνο όσοι έχετε δουλέψει με τις ενέργειες και τη Νέα Εποχή. Φτάνετε εδώ που είμαστε και σας καλωσορίζουμε με πολύ αγάπη. Ελάτε, είμαστε εδώ και σας περιμένουμε να ευλογήσουμε και εμείς την αναδιοργάνωση του DNA σας.  Να ξεκλειδώσουμε ότι σας αναλογεί αυτή την εποχή.
Χαιρόμαστε γιατί είσαστε η κρίσιμη μάζα που ξεκλείδωσε τα ενεργειακά πεδία για να σας πλησιάσουμε, για να αρχίσει η ευθυγράμμιση των ΗΛΙΩΝ, η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.
Σας καλωσορίζουμε και υπέροχες οντότητες σας οδηγούν κοντά μας για να θεραπευτείτε από την μωβ ενέργεια της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ.
Καλώς ήρθατε στον χώρο μας, τον χώρο του Φωτός και της Αγάπης, της Αγάπης των πάντων, της αποστασιοποίησης, της δόνησης του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ή της ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ. Αυτό το φώς ας λάμπει πάνω από τα κεφάλια σας γιατί αυτό είστε.
Μωβ Φώς, Μωβ ενέργεια, η νέα δόνηση του πλανήτη ΓΑΙΑ.
Αυτό είναι! Όλα θα μορφοποιούνται από την Μωβ ενέργεια, θα δονούνται και θα εκπέμπουν την δυναμική δόνησή της. Είσαστε όντα της Μωβ ενέργειας, έρχεστε από τον πλανήτη την πηγή της Μωβ ενέργειας, την Αλκυόνη. Όλα εκεί πάλλονται και εκπέμπονται στην υψηλή δόνηση του Μωβ. Σε εσάς φτάνει ένα μηδαμινό ακόμη μέρος αυτής της δόνησης.
Αρχίστε να το χρησιμοποιείται στην ζωή σας. Καθώς θα αυξάνει στη ζωή σας η δόνησή του, θα δείτε τα πάντα να αλλάζουν μορφή, ταχύτητα και σκοπό. Κάτι το οποίο είχε τώρα άλλη μορφή και σκοπό, πολύ σύντομα θα το δείτε τελείως διαφορετικά γιατί αυτή θα είναι η πραγματική του μορφή και δόνηση. Η προηγούμενη εικόνα ήταν απλώς ο αντικατοπτρισμός της όλης κατάστασης.
Όλα αντικατοπτρίζονταν εδώ στη ΓΑΙΑ, τώρα θα δείτε την πραγματική τους μορφή και σκοπό καθώς πλησιάζεται στην ευθυγράμμιση των ΗΛΙΩΝ. Γι’ αυτό σας λέμε εστιάστε και εστιάζετε πάντα στο τώρα σας. Είναι σημαντικό αυτό, αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε τα πάντα όπως είναι χωρίς να μπλοκάρετε και να μπερδευτείτε με το «τι είναι τι» και «τι ήταν τι». Αυτό που θα αισθανθείτε περισσότερο θα είναι η δόνηση της Μωβ ενέργειας.
Υπέρλαμπρη, λεπτοφυή, παλλόμενη, γεωμετρικά δονούμενη ενέργεια φωτός.
Αυτό το φώς θα εκπέμπετε γύρω σας, από μέσα σας, θα βγαίνει μέσα από την ψυχή σας, θα είσαστε ένα μωβ φώς παλλόμενης ενέργειας. Θα το βλέπουν όλοι γιατί θα τους τραβά αυτό το φώς κοντά σας για να πάρουν από την δόνησή του ότι χρειάζεται ο καθένας. Δύναμη, θεραπεία, πληροφορία για ότι τον απασχολεί, αποφάσεις για την ζωή του, ότι είναι αναγκαίο στο τώρα του.
Όντα του Μωβ Φωτός θα κρατάτε και θα δονείτε την Μωβ ενέργεια μέσα από σώματά σας γι’ αυτό ετοιμάζεστε αυτή την εποχή να είστε έτοιμοι καθώς θα γειώνετε αυτό το υπέροχο Μωβ χρώμα στην ζωή σας στην ΓΑΙΑ. Απολαύστε ότι σας δίνεται τώρα από τις ενέργειες που είναι γύρω σας με διάφορους τρόπους γιατί θα είναι η μοναδική φορά που θα είστε σε επαφή με όλα τα χρώματα.
Καθώς θα γειωθεί η Μωβ ενέργεια όλα τα άλλα θα συγχωνευτούν μέσα της γιατί είναι η υψηλότερη δόνηση όλων των χρωμάτων. Η υψηλότερη δόνηση του ουράνιου τόξου είναι η Μωβ ενέργεια. Μωβ ενέργεια του Φωτός και της Αγάπης. Μωβ ενέργεια παλλόμενη, γεωμετρικά δονούμενη σε ότι έχει να κάνει με την είσοδο της στην ΓΑΙΑ. Όλα τα γεωμετρικά σχήματα θα τα δείτε τώρα να μορφοποιούνται, να παίρνουν δηλαδή την κανονική τους μορφή. Θα φωτίζονται από την Μωβ ενέργεια κα θα λάμψει η πραγματικότητά τους. Γιατί η πραγματική μορφή τους ενεργοποιείται στην υψηλή δόνηση που είναι η Μωβ ενέργεια.
Μέχρι τώρα αυτό που βλέπατε ήταν η αντανάκλαση του τι είναι. Τώρα θα δείτε όλη την μορφή τους και ενέργειά τους. Θα καλείτε κάτι στην ζωή σας και βάζοντας το ανάλογο γεωμετρικό σχήμα θα το δείτε να πραγματοποιείτε αμέσως. Όλα τα γεωμετρικά σχήματα θα σας υπακούν καλώντας τα βέβαια με αγαθή προαίρεση. Οι εικόνες που θα κάνετε γεωμετρικά δονούμενες θα φέρνουν ότι πραγματικά επιθυμείτε στην ζωή σας. Τα γεωμετρικά σχήματα θα παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Θα είναι τα εργαλεία της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. Θα είναι τα εργαλεία αυτά τα οποία θα σας δείξουν και θα σας φέρουν στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Η αγνή σας πρόθεση θα τα καλεί κοντά σας και θα σας υπηρετούν. Θα δονούνται στην 5Δ και αυτό θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε ευκολότερα με την υψηλή δόνηση και να συνηθίσετε να την χρησιμοποιείτε για ότι σας χρειάζεται. Όποιο σχήμα σας έρχεται σαν εικόνα βάζετε στο κέντρο του το θέμα που σας απασχολεί εκείνη τη στιγμή και το αφήνετε στην δόνησή του και στην Μωβ ενέργεια.
Η γεωμετρική δόνηση το ενεργοποιεί για να δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Γεωμετρικά σχήματα σε θέματα υγείας όποιο σημείο στο σώμα πονάει ή θέλει θεραπεία βλέπετε εκεί ακριβώς το γεωμετρικό σχήμα που εκείνη τη στιγμή σας βγαίνει.
Η Μωβ ενέργεια είναι παλλόμενη γεωμετρική δόνηση.
Στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η θεραπεία είναι παλλόμενη γεωμετρική δόνηση. Χρησιμοποιείται την Γεωμετρική δόνηση σε θεραπεία, Δημιουργικότητα, στα θέλω σας. Όλα πραγματοποιούνται με την γεωμετρική δόνηση που εκείνη την στιγμή σας βγαίνει ποιο γεωμετρικό σχήμα να χρησιμοποιήσετε. Δεν έχει να κάνει με το σκέφτομαι και ενεργώ, ποιο γεωμετρικό σχήμα να χρησιμοποιήσω αυτή την δεδομένη στιγμή; Όχι, έχει να κάνει με ποια γεωμετρική δόνηση είναι συντονισμένη η ψυχή από εκεί απ’ όπου έρχεται. Αυθόρμητα θα έρχεται η δόνηση στην κάθε ψυχή γι’ αυτό που χρειάζεται. Και εσείς θα αφήνεστε σ’ αυτό που έρχεται χωρίς να το μπλοκάρετε και να το κρίνετε, γιατί αυτή την στιγμή δε θυμάστε την δόνηση και την υπηρεσία της. Μέχρι να θυμηθείτε πλήρως, γιατί θα θυμηθείτε. Αφεθείτε σ’ αυτή την υπέροχη Μωβ γεωμετρική δόνηση να σας δείξει τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, να σας δείξει πως χρησιμοποιείτε, να μπείτε στη δόνησή της και να ευφρανθεί η ψυχή σας από αυτή την υπέροχη γεωμετρικά παλλόμενη ενέργεια.
Μωβ ενέργεια, παλλόμενα γεωμετρικά σχήματα θα απασχολήσουν το μέλλον σας, το τώρα σας. Με τα μάτια σας τα φυσικά και τα μάτια της ψυχής σας θα βλέπετε τα γεωμετρικά σχήματα και θα τα τοποθετείτε εκεί ακριβώς όπου θα χρειάζονται. Δεν θα μπορεί να το κάνει κάποιος άλλος για εσάς, μόνο εσείς μπορείτε να το κάνετε για τον εαυτό σας. Γι’ αυτό σας ετοιμάζουμε το τελευταίο διάστημα για να δουλέψετε με τον εαυτό σας, να συνηθίσετε να ασχολείστε με εσάς ακούγοντας και αισθανόμενοι τι ακριβώς χρειάζεται το σώμα σας. Έτσι θα μπορέσετε πιο εύκολα να αντιληφθείτε, να αισθανθείτε και να δείτε  με τα μάτια της ψυχής σας τα γεωμετρικά σχήματα και πού χρειάζεστε θεραπεία και εκεί να εστιάσετε αισθανόμενη την δύναμη της παλλόμενης δόνηση. Μόνοι σας θα θεραπεύεστε στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, κανείς άλλος δεν θα επεμβαίνει στο σώμα σας γιατί κάθε ψυχή έχει το δικό της γεωμετρικό σχήμα και δουλεύει πάντα για τον εαυτό της.
Το γεωμετρικό σχήμα είναι δικό της, της ψυχής, κάνει μόνο γι’ αυτή γιατί από αυτή την δόνηση έρχεται  και συντονισμένη με την δική της δόνηση θα έχει και αυτό που θέλει. Εξυπακούεται, ότι η κάθε ψυχή κρατά μυστικό το γεωμετρικό σχήμα της. Γιατί διαδίδοντας το δίνει εργαλεία στο χέρι σ’ αυτούς που θέλουν να την χειραγωγήσουν. Τους δίνει στο χέρι την ουσία και ποιότητα της ψυχής της να την κάνουν ότι θέλουν. Και είναι πολύ εύκολο να την κατευθύνουν σε αρνητικές καταστάσεις.
Και όποιος μπορεί να μπει στην ουσία της ψυχής σας μπορείτε να φανταστείτε μόνο τι μπορεί να κάνει;
Μέχρι τώρα σας έχουν χειραγωγήσει απ’ αυτά που βλέπουν να ανταποκρίνεστε. Φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν όταν έχουν και το κλειδί της ψυχής σας!!! Είναι το προσωπικό σύμβολο του καθένα, είναι η επαφή της ψυχής του με την Φυλή του, με τον τόπο καταγωγής του, την πηγή της ενέργειάς του.
Πόση ενέργεια τραβάει από την πηγή του; Που την χρησιμοποιεί; Πως την διοχετεύει για τον κάθε σκοπό; Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το γεωμετρικό σύμβολο της ψυχής. Όταν το δώσετε στο χέρι κάποιου αρνητικά σκεπτόμενου θα κλείσει όλες αυτές τις διόδους και θα σας αποστραγγίσει ενεργειακά.
Γι’ αυτό η «Πυθαγόρεια Σιωπή» δεν έκανε κακό ποτέ σε κανέναν.
Εστίαση στον εαυτό σας για ότι θέλετε να επιτύχετε, στο κέντρο της ψυχής σας για θυμηθείτε ποιοι είστε, πώς να χρησιμοποιήσετε τη Μωβ παλλόμενη γεωμετρικά δονούμενη ενέργεια.
Καλό ταξίδι στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ της Μωβ ενέργειας, της Γεωμετρικά παλλόμενης δόνησης
ΑΛΚΥΟΝΗΙΛΑΡΙΩΝ – ΕΛΑΡΙΩΝ

Παλλόμενη γεωμετρική τραγουδιστή ενέργεια


ΙΛΑΡΙΩΝ
Το Φώς του Φωτός.
Σε αποστολή στη ΓΑΙΑ για να λάμψει το δικό της Φώς.
Έχουμε εντολή να είμαστε οδηγοί σας στο ταξίδι αυτό της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. Να σας δείξουμε να το περπατήσετε χωρίς να χάσετε το δρόμο σας.
Να σας τραγουδάμε στη δόνηση της Μωβ ενέργειας γεωμετρικά και με διάφορους τρόπους τους οποίους έχετε συνηθίσει να συντονίζεστε να σας δείχνουμε σαν φώς το δρόμο.
Να σας τραγουδάμε κυριολεκτικά και μεταφορικά να μην χάσετε το δρόμο.
Ο νέος τρόπος αντιληπτικότητας στο πνεύμα θα είναι τραγουδώντας. Οι νέες πύλες που θα ανοίξουν για την επικοινωνία θα είναι τραγουδώντας.
Η Μουσική θα είναι αυτή που θα πάλλει τη νέα γεωμετρική δόνηση και θα φτάνει στα Αυτιά σας σαν τραγούδι, παλμοί μουσικής, χρωμάτων, αρωμάτων.
Όλα έχουν τη δική τους δόνηση. Όλα μαζί θα δονούνται στη Νέα Εποχή για να φέρουν τα μηνύματα.
Η γλώσσα σας θα αρχίσει να πάλλετε στη μουσική. Ανέκαθεν η ελληνική γλώσσα ήταν μουσική, ήταν γλώσσα τραγουδιστή.
Όλα τα πνευματικά όντα που κατήλθαν στη ΓΑΙΑ για την εξέλιξή της μιλούσαν τραγουδώντας. Πάλλονταν η φύση σ’ αυτή τη δόνηση και όλα γύρω τους είχαν ζωή. Έφυγαν αυτές οι οντότητες, έφυγε και η ζωή στην φύση κι αυτό που βλέπετε στην κυριολεξία γύρω σας είναι απομίμηση ζωής όχι η πραγματική ζωή.
Γύρω από τους Αρχαίους Χώρους αυτό που βλέπετε είναι ερημιά, ενώ κάποτε πάλλονταν από ζωή, παλλόμενη τραγουδιστή ενέργεια που εκπέμπονταν από την ομιλία της γλώσσας από τις οντότητες του Φωτός και από το σώμα τους, καθώς περπατούσαν από τα πόδια τους εκπέμπονταν φώς και άνθιζε όλη η φύση όπου πατούσαν.
Παλλόμενες ενέργειες φωτός θα ξαναγίνετε πάλι καθώς θα σας θυμίζουμε την τραγουδιστή συχνότητα και θα βαδίζετε σύμφωνα μ’ αυτήν. Ο καθένας θα πάλλει στο δικό του γεωμετρικό σχήμα και στη δική του συχνότητα τραγουδιού.
Μπορείτε να φανταστείτε την αρμονία χρωμάτων και φωτός, μουσικής και γεωμετρίας που θα υπάρχει γύρω σας; Μπορείτε να φανταστείτε πόσο εύκολα όλα θα γίνονται γύρω σας;
Θα βάζετε στην πρόθεσή σας το γεωμετρικό σχήμα και θα τραγουδάτε σ’ αυτό που θέλετε να γίνει και με ευκολία θα βλέπετε να πραγματοποιούνται αυτά που θέλετε.
Οι νέες πύλες συντονισμού που θα ανοίξουν μετά το χειμερινό ηλιοστάσιο μ’ αυτόν τον τρόπο θα προσεγγίζονται.
Θα είναι ο νέος τρόπος επικοινωνίας μαζί μας, προετοιμαστείτε και συντονιστείτε με τη νέα πληροφορία, αποδεχθείτε τον γιατί μόνο μ’ αυτόν τον τρόπο θα μας πλησιάσετε για να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσέγγισή μας και με αγάπη αποδεχθείτε ότι καινούργιο έρχεται στο τώρα σας.
ΙΛΑΡΙΩΝ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Αλόη Αλεξάνδρα
E-mail: aloe_alexandra@yahoo.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου