Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Πεμπτοδιαστασιακά Οχήματα στον Ουρανό μας!!!
Η φωτογραφία αυτή έχει τραβηχτεί με ψηφιακή μηχανή στον ουρανό, φαίνεται καθαρά ένα σκάφος από τα χιλιάδες που βρίσκονται κοντά σε πλανήτες και αστερισμούς του Ηλιακού μας συστήματος.

Προέρχεται από την Πέμπτη διάσταση και δύσκολα μπορούμε να το δούμε με την τριτοδιαστασιακή μας όραση. Αν και κάποιοι έχουν αρχίσει λόγω μετάλλαξης της όρασής τους να τα βλέπουν.

Πολλές πεμπτοδιαστασιακές οντότητες βρίσκονται δίπλα μας , και μπορούμε επίσης να τις φωτογραφήσουμε, να τις νοιώσουμε, η να δούμε την φωτονιακή τους μορφή , ως περίγραμμα.

Στο συγκεκριμένο όχημα διακρίνεται ένα τεράστιο Χ . Προσωπικά πιστεύω ότι προέρχεται από την χριστική διαγαλαξιακή ιεραρχία.
Ο πλανήτης που κυβερνά τον γαλαξία της Πέμπτης διάστασης , έχει χρυσή δόνηση , και εκεί βρίσκονται όλοι οι μεγάλοι γαλαξιακοί δάσκαλοι με επικεφαλής την οντότητα του Χριστού.

Είναι μια μεγάλη ιεραρχία που αυτήν την περίοδο , επιστατεί στην ενεργειακή μετάλλαξη του Ηλιακού μας συστήματος, ώστε να περάσει ομαλά στις πέντε διαστάσεις συνειδητότητας.Η φωτο έχει τραβηχτεί πριν ένα χρόνο στον ουρανό , και απεικονίζει δυο τεράστια μητρικά σκάφη , κοντά στην ΑφροδίτηOι  φωτεινές σφαίρες είναι οντότητες που έχουν έρθει από την Πέμπτη Διάσταση.Στον ουρανό φωτογραφίζουμε τα τεράστια σκάφη τους , όπως η φωτογραφία με τις δυο σφαίρες.

Οι φωτεινές οντότητες παρουσιάζονται με αρμονικά σχήματα , όπως σφαίρες, εξάγωνα, πεντάγωνα, ρομβοειδή , με μεγαλύτερη φωτεινότητα χρωμάτων. Λόγω της διαφορετικής τους δόνησης μπορούν να αποτυπωθούν με αυτά τα σχήματα δηλώνοντας και την ιδιότητα τους.

Μερικοί άνθρωποι βλέπουν αυτές τις φωτεινές σφαίρες με τα μάτια τους. Αυτήν την περίοδο αποτυπώνονται στις φωτό ως φωτεινό ανθρώπινο σχήμα.  Κάποιες φορές με ακτινοβολίες γύρω τους που μοιάζουν με φτερά. Υπάρχουν και βίντεο που βλέπουμε την γρήγορη κίνηση τους την οποία δεν την πιάνει το μάτι γιατί όπως σας γράφω οι παλμοί τους είναι ταχύτατοι.


Οχήματα σε μορφή πενταγώνουΌταν ανεβάσουμε και εμείς τους παλμούς μας στις πέντε διαστάσεις θα τους δούμε με την πραγματική τους μορφή  καθώς και θα συνομιλήσουμε μαζί τους. Οι χιλιάδες αυτές οντότητες προστατεύουν και βοηθούν την Γη χωρίς να επεμβαίνουν διότι η ανθρωπότητα διανύει την τελική της μαθητεία.

Όμως γίνονται μάχες με τα σκάφη των σκοτεινών διότι θέλουν να κυριαρχήσουν στην Γη. Οι μάχες γίνονται στο αιθερικό πεδίο του Ηλιακού μας συστήματος, τις οποίες εμείς τις νοιώθουμε ως εντάσεις η αποπροσανατολισμό.

Στην Γη αποφορτίζονται ως σεισμοί η παλιρροιακά κύματα. Και οι φωτεινοί και οι σκοτεινοί έχουν τους δικούς τους ανθρώπινους μετασχηματιστές τους στην Γη. Διανύουμε μια σημαντική μετάλλαξη αλλαγών , που δεν είναι όλες ευχάριστες.
Αυτό ισχύει για όλη την Γη.
Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει μεγάλη προστασία.
Τώρα οι ανθρώπινες ψυχές καλούνται να επιλέξουν παράταξη.

Σημείωση: όπως εμείς που καλούμαστε να ψηφίσουμε για το καλό της χώρας μας και όχι για τα προσωπικά μας συμφέροντα.

Πηγή: Πύλη των Αγγέλων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου