Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

Το Τέλος του Σκοινιού - Μαγνητική Επαν-ευθυγράμμιση
Φεβρουάριος 2012 | Το Τέλος του Σκοινιού - Μαγνητική Επαν-ευθυγράμμιση


Ένα μήνυμα από τον Στιβ Ρόθερ

Το πρώτο θέμα αυτού του μηνύματος έχει να κάνει με τις ηλιακές εκλάμψεις που ξεκινούν τώρα. Την προηγούμενη μέρα από το μήνυμα είχαμε μια ηλιακή έκλαμψη τύπου Χ. Αν και ήταν μόνο Χ2 είχε κατεύθυνση προς τη Γη. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί το μεγαλύτερο μαγνητικό κύμα στην καταγεγραμμένη ιστορία της Γης.

Σε προηγούμενες επικοινωνίες το Γκρουπ μίλησε γι' αυτά τα μαγνητικά κύματα ενέργειας και τον τρόπο με τον οποίο αναπρογραμματίζουν όχι μόνο τη Γη, αλλά και τα φυσικά μας σώματα. Από τη στιγμή που αυτά τα κύματα είναι μαγνητικά από τη φύση τους, πρώτα επηρεάζουν το συναισθηματικό μας σώμα. Το Γκρουπ είπε επίσης ότι η κορυφή αυτών των κυμάτων ήταν 36 ώρες μετά το γεγονός.

Σ' αυτό το μήνυμα το Γκρουπ μιλάει για τις συναισθηματικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό το κύμα σε όλους μας. Είπαν μια ιστορία για ένα σκοινί που χρησιμοποιώ συχνά για να ασκούμαι και τον τρόπο με τον οποίο όλοι μας μπορούμε να βρούμε την άκρη του.Από το Γκρουπ: Χαιρετισμούς από την Εστία.

Η ανθρωπότητα προχωράει τώρα με την ταχύτητα της αγάπης, η οποία είναι λίγο ταχύτερη από αυτήν του φωτός. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι πως ολόκληρη η ανθρωπότητα και ο ίδιος ο πλανήτης περνούν από μια φάση τοκετού. Έχουμε ξαναπεί πως η Γη δεν είναι άρρωστη, είναι έγκυος. Γεννάει και αυτός είναι ένας καλός τρόπος να το δείτε. Δεν γεννάει όμως έναν άλλον πλανήτη. Γεννάει ένα άλλο είδος ανθρώπου, γιατί έχετε εξελιχθεί πέρα από τη φυσική στέγαση του πνεύματός σας.
  
Συμβαίνουν γεγονότα μέσα στη Γη και στον Κόσμο, τα οποία θα δημιουργήσουν ευκαιρίες για να μεταφέρετε περισσότερο από το Φως σας, απ' όσο μπορούσατε να φανταστείτε.  Το σώμα σας συχνά σας πολεμάει καθώς προσπαθείτε να προχωρήσετε μπροστά. Μοιάζει σαν πολλοί από εσάς να τραβάτε σε όλη σας τη ζωή αυτό το σώμα, προσπαθώντας μερικές φορές να το κάνετε να δουλέψει μαζί σας για να κρατήσει το πνεύμα σας για ένα διάστημα. Εμείς βλέπουμε τις προκλήσεις που έχει κάτι τέτοιο, όμως άλλα γεγονότα συμβαίνουν τώρα τα οποία θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε πολλή από αυτή την ενέργεια.

Πολλοί από εσάς συνειδητά αφήνετε παλιά περιγράμματα, απελευθερώνοντας παλιές πεποιθήσεις για το ποιοι πραγματικά είστε και ποιοι νομίζατε πως είστε. Αυτό βοήθησε πολύ κι επέτρεψε σε πολλούς να προχωρήσουν, τώρα όμως οι ηλιακές εκλάμψεις άρχισαν και όλοι στη Γη θα το νιώσουν. Εμείς δεν τις ονομάζουμε ηλιακές εκλάμψεις, επειδή μοιάζουν με αυτό που θα βιώσετε ως ενεργειακό μπάνιο. Τεράστια μαγνητικά κύματα έρχονται κι επεκτείνουν τα δικά σας μαγνητικά όρια. Κινούν τις ήρεμες γραμμές της Γης, οι οποίες αλλάζουν όταν δέχονται την ενέργεια αυτή. Τότε αλλάζουν σχήμα και οι ήρεμες συναισθηματικές γραμμές σας χάνουν την αγκύρωσή τους. Ζώα που είναι συνδεδεμένα με τα μαγνητικά δίκτυα της Γης χάνουν τον δρόμο τους και πολλές φορές χάνονται. Είναι σαν να μην πατάτε πια σε στέρεο έδαφος. Σας παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι οι πιο κοινές ανθρώπινες αντιδράσεις βιώνονται μέσω του μαγνητισμού. Οι μηχανισμοί αντίδρασης πηγάζουν από το συναισθηματικό σώμα, το οποίο έχει δώσει μεγάλες προκλήσεις στο παρελθόν. Πολλά νέα νοσήματα πέρασαν από την ανθρωπότητα βοηθώντας να ρυθμιστεί το μαγνητικό σώμα και σας λέμε πως αυτό θα αυξηθεί το 2012.

Μαγνητικό τρενάκι

Το πρώτο κύμα αυτής της ενέργειας του Ήλιου συνέβη μεταξύ 2000 και 2001 κι αυτή η μαγνητική ενέργεια αποθηκεύτηκε στις τεκτονικές πλάκες της Γης. Αυτό προετοίμασε τις πλάκες να κρατήσουν την ενέργεια που εισήλθε τα επόμενα πέντε χρόνια, γι' αυτό και έχετε δει τόσο μεγάλη κίνηση στις τεκτονικές πλάκες. Καθώς οι πλάκες φορτίζονται, φτάνουν στο επίπεδο που οι άνθρωποι μπορούν να δεχτούν αυτή την ενέργεια η οποία σιγά σιγά απελευθερώνεται από τις πλάκες. Αυτή η διαδικασία είναι παρόμοια με έναν πυκνωτή ή μια μπαταρία, τα οποία κρατούν την φόρτισή τους μέχρι να χρειαστεί.

Αυτό συμβαίνει σε πολλούς από εσάς, αλλά καθώς εντείνεται και τα μαγνητικά κύματα φτάνουν στη Γη, έχετε επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε πώς θα δεχτείτε αυτή την ενέργεια, αν και αυτό σας ήταν άγνωστο. Μπορείτε να δεχτείτε αυτή την ενέργεια η οποία σας αποσυντόνιζε το συναισθηματικό σώμα και να την μετατρέψετε σε κάτι που θα τρέφει την πηγή της αγάπης σας, επειδή η αγνή αγάπη έρχεται από το Σύμπαν. Και σας λέμε ότι ο Ήλιος δεν είναι αυτό που νομίζετε. Πολλοί πιστεύετε πως είναι μια θερμή μπάλα αερίων, αλλά σας λέμε πως είναι μια πύλη από την οποία μεταφέρεται ενέργεια. Θα εκλυθεί τόση πολλή ενέργεια τα επόμενα χρόνια που δεν υπάρχει όμως διαθέσιμη στον ήλιο. Πριν λίγο καιρό οι επιστήμονές σας πίστευαν (ανεπίσημα) ότι ο Ήλιος έφτανε στο τέλος του. Έλεγαν πως θα σβήσει επειδή είχε εκλυθεί η περισσότερη από την ενέργειά του. Αγαπημένοι μας, σας λέμε ότι τουλάχιστον η διπλάσια ενέργεια φτάνει σύντομα.

Κάνοντας νέες Υποστηρικτικές Ευθυγραμμίσεις
Αυτά τα μαγνητικά κύματα θα επηρεάσουν πολλούς από εσάς, επειδή γενικά πρώτα σκέφτεστε και μετά αισθάνεστε. Πολλά πράγματα θα δημιουργήσουν προκλήσεις επειδή τα μαγνητικά συναισθήματα έρχονται τόσο δυνατά κι έτσι θα είναι απαραίτητο πρώτα να αισθανθείτε και μετά να σκεφτείτε.   Επαν-ελευθερώνεστε και επαν-ευθυγραμμίζεστε. Αυτό συμβαίνει στον πλανήτη Γη. Καθώς τα επόμενα επίπεδα έρχονται, θα έχετε ευκαιρίες να κινηθείτε με εκπληκτικούς ρυθμούς και να δημιουργήσετε νέες ευθυγραμμίσεις που θα σας ενδυναμώσουν. 

Αυτό που πρέπει να εν-θυμάστε να ρωτάτε είναι αν εν-θυμηθήκατε να είσαστε άνθρωπος σήμερα. Βρίσκεστε στο ίδιο μέρος όπως παλιά; Πού είναι το πάθος σας; Αυτή θα είναι η ενέργεια αγκύρωσής σας σε όλες τις νέες ευθυγραμμίσεις στη νέα Γη. Δεν έχει να κάνει με το πού νομίζατε ότι είχατε ασφάλεια, ή τι χτίζατε. Τα κλειδιά της ζωής βρίσκονται στην έκφραση του Φωτός από την Εστία.  

Ελπίζουμε να περνάτε καλά και να κατέχετε όλες τις ανθρώπινες εμπειρίες. Ελπίζουμε να μάθετε και το θετικό και το αρνητικό επειδή υπάρχει ομορφιά στο σκοτάδι. Οι άνθρωποι φοβούνται τόσο πολύ το σκοτάδι, τώρα όμως θα το δείτε από άλλο επίπεδο. Θα δείτε φως εκεί που υπήρχε σκοτάδι και ο φόβος σας γρήγορα θα εξαφανιστεί. Πηγαίνετε προς τα εκεί που δουλεύουμε εμείς τώρα.

Επιστήμη και Φως
Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα γεγονός που συμβαίνει τώρα στον επιστημονικό σας κόσμο, που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον για τον πλανήτη Γη από Όλα όσα Είναι. Μέχρι τώρα η Γη ήταν ο μόνος πλανήτης ελεύθερης επιλογής. Με άλλα λόγια, δεν είχατε καμία προ-καθοδήγηση. Δεν είχατε πνεύματα που έρχονταν στον κόσμο σας, σας ακουμπούσαν στον ώμο και διόρθωναν την πορεία σας.

Ναι, μερικές φορές οι Άγγελοι έρχονται στον κόσμο σας. Δέχεστε Θεϊκή καθοδήγηση αν είσαστε ανοιχτοί γι' αυτό, όχι όμως μέχρι του σημείου να μην έχετε επιλογή ή να σας καθοδηγούν. Η ελεύθερη επιλογή είναι ο απόλυτος και μοναδικός κανόνας στη Γη. Τώρα υπάρχει και δεύτερο Παιχνίδι Ελεύθερης Επιλογής λόγω της δικής σας επιτυχίας και εξελίσσεται με απίστευτο ρυθμό σε μια εντελώς διαφορετική χρονική συνέχεια. Κάποια στιγμή θα μπορέσετε να το δείτε, όχι όμως με πυραύλους και διαστημόπλοια ή ταξίδια στο χρόνο. Θα μπορέσετε να το δείτε, απλά επειδή η ανθρωπότητα εξελίσσεται. 


Πώς παίζουν το Παιχνίδι οι μικροί Θεοί προσποιούμενοι τους ανθρώπους στον πλανήτη Γη; Βάζοντας παντού καθρέφτες ώστε να βλέπουν το φως τους αν και πολλές φορές δεν γνωρίζουν ότι είναι το δικό τους φως. Αυτό αλλάζει γρήγορα τώρα επειδή θα αρχίσετε να βλέπετε το φως σας. Ναι, θα ισορροπήσετε το εγώ σας. Το έχετε ήδη κάνει. Το έχετε βιώσει πολλές φορές και θέλουμε να αισθανθείτε την αξία σας, επειδή το εγώ σας πρέπει να είναι σε ισορροπία. 

Καθώς είσαστε αυτοί που ηγούνται δονητικά, η δουλειά σας δεν είναι απλά να κρατάτε ανοιχτή την πόρτα, αλλά να δημιουργήσετε ασφάλεια για όσους την περνούν. Να δημιουργήσετε ασφάλεια για όλους γύρω σας. Να μην κρίνετε με την συνειδητότητα της πολικότητας, κάτι που στραγγαλίζει τον πλανήτη.  

Ανακάλυψη ~ Απόδειξη ζωής
Και η επιστήμη; Η επιστήμη αρχίζει να κατανοεί την ενέργεια αυτής που ονομάζουμε πνευματικότητα.   Κάτι συνέβη τώρα που δεν ειπώθηκε στις ειδήσεις και δεν θα το δείτε στην τηλεόραση: μόλις ανακαλύφθηκε κι άλλος πλανήτης που πιστεύεται πως φιλοξένησε ζωή. Δεν βρέθηκαν αποδείξεις ζωής, βρέθηκε όμως ένα πεδίο συντριμμιών και υπολειμμάτων ζωής. Το θέμα είναι πως αυτός ο πλανήτης βρίσκεται 620 έτη φωτός μακριά. Είναι αυτός ο δεύτερος πλανήτης ελεύθερης επιλογής; Όχι. Είναι άλλος πλανήτης σε παρόμοιο μονοπάτι και γι' αυτό ανακαλύφθηκε. Καθώς θα μαθαίνεται αυτή η ανακάλυψη, κάποιοι θα την διαψεύσουν και άλλοι που θα την επικυρώσουν. Όμως δεν έχετε ακόμα τα μέσα να τον επισκεφθείτε, ή να επικοινωνήσετε με τους κατοίκους του. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν. Και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι δεν ανακάλυψε η Γη τον άλλον πλανήτη. Ο άλλος πλανήτης ανακάλυψε εσάς. Αυτό θα παίξει ρόλο  στην ιστορία της Γης και η ανακάλυψη θα κάνει την διαφορά στον πλανήτη σας καθώς θα εξελίσσεται. Θα πάρει χρόνο επειδή δεν έχετε την τεχνολογία ή τον τρόπο να επικοινωνήσετε. 

Επιλέξτε την Δόνησή σας
Δεν είσαστε μόνοι. Πάντα το ξέρατε αυτό, τώρα όμως θα βρείτε αποδείξεις που θα σας φέρουν ευκαιρίες. Έχουμε ξαναπεί ότι καθώς η ανθρωπότητα εξελίσσεται, πολλά στοιχεία του πέπλου θα εξαφανιστούν, κάτι που σημαίνει ότι θα έχετε άμεση επικοινωνία από καρδιά σε καρδιά. Δεν χρειάζεται να μιλάτε ή να γράφετε, αφού μπορείτε και τώρα να ενώνεστε καρδιά με καρδιά αν το εξασκήσετε. Θα σας βοηθήσει πολύ καθώς θα κινείστε στα νέα αυτά σώματα. Βάλατε φίλτρα ώστε να προσποιείστε ότι είσαστε άνθρωποι σ' αυτόν τον δύσκολο πλανήτη, όμως τα φίλτρα αυτά άρχισαν να διαλύονται. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχετε ευκαιρίες για νέες ευθυγραμμίσεις. Όσο αυτά τα φίλτρα απομακρύνονται, η εξωτερική δόνηση θα έχει μεγαλύτερη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα. Τι σημαίνει αυτό; Κάθε δόνηση που δημιουργείται εξωτερικά και εισέρχεται στο σώμα, άσχετα αν εισέρχεται από τα τσάκρα ή από μια σωματική δόνηση, θα την μεταφράζετε πιο εύκολα. Κάποια κομμάτια τα οποία έχετε συνηθίσει θα αρχίσουν να αλλάζουν.

Μια από τις εξωτερικές αυτές δονήσεις είναι η μουσική. Η μουσική πάντα επηρέαζε το πνεύμα σας. Πάντα πλησίαζε το ανθρώπινο κομμάτι σας κι άγγιζε την ψυχή σας ταχύτατα, ειδικά αν είναι η αγαπημένη σας. Τώρα σας λέμε ότι η μουσική θα γίνει ένας τρόπος επικοινωνίας που θα χρησιμοποιείτε όπως τον λόγο, επειδή τώρα οι δονήσεις σας φτάνουν σε τόσα διαφορετικά επίπεδα. Θα δείτε ότι ξαφνικά πολλές μουσικές σας επιλογές θα αλλάξουν. 


Ευαισθησία στον θόρυβο υπόβαθρου

Σας λέμε επίσης ότι από εδώ και πέρα θα είσαστε ευαίσθητοι στον περιβάλλοντα θόρυβο. Εδώ είναι η πρόκληση που συμβαίνει σε μεγαλύτερη κλίμακα. Οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι με τέτοιο τρόπο που δεν ακούν αυτόν τον θόρυβο. Αυτό που ακούτε είναι η διαφορά στον περιβάλλοντα ήχο. Αν μπαίνατε σ' ένα δωμάτιο χωρίς ήχο, θα εξακολουθούσατε να ακούτε έναν βόμβο στο κεφάλι σας. Αυτός είναι που συχνά αναφέρεται ως λευκός θόρυβος, θόρυβος υπόβαθρου ή σφύριγμα. Αυτός είναι συνήθως θόρυβος των μηχανών που δημιουργούν την ψευδαίσθηση του Παιχνιδιού, αλλά τελικά ακούτε τις διαφορές στον περιβάλλοντα ήχο. Σύντομα θα αρχίσετε να τα ακούτε όλα - και τον θόρυβο υπόβαθρου - τον οποίο δεν ακούγατε πριν. 

Αυτό θα δημιουργήσει προκλήσεις για πολλούς. Δουλέψτε και αρχίστε να ακούτε τη σιωπή τώρα, νιώστε άνετα με το πώς δουλεύουν τα αυτιά σας και πώς αλλάζουν καθώς κινείστε σε άλλες διαστάσεις και ύψη. Νιώστε πως δουλεύει επειδή το σώμα σας αρχίζει να εκτείνεται ενεργειακά. Όταν εκτείνεστε, αγγίζετε αυτόματα τα πάντα γύρω σας. Σύντομα η ανθρωπότητα θα νιώθει ξανά άνετα με τον εαυτό της.  Η αγάπη που έχετε τώρα θα αλλάξει εν μια νυκτί αυτή την ενέργεια.  . Είναι δική σας επιλογή.  

 Είμαστε τόσο υπερήφανοι για εσάς που εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και τολμάτε να προχωρήσετε μπροστά. Έχετε ένα εσωτερικό Φως στο οποίο μπορείτε να αγκυρωθείτε, αλλά και πάλι αυτό είναι στη φύση των Εργατών του Φωτός. Αυτό είναι το πνεύμα όσων επιλέξουν να είναι οι πρώτοι που θα κρατήσουν την πόρτα ανοιχτή για τους άλλους. Δεν είναι αγώνας. Έχετε επιλέξει τον πιο δύσκολο ρόλο, επειδή είναι μοναχικό το να είσαστε οι πρώτοι που θα φτάσετε.  

Δεν κάνει μόνο η Γη αυτή την κίνηση, κάθε φυσικό σώμα θα εξελιχθεί για να κρατήσετε το πνεύμα σας. Ο Ανώτερος Εαυτός σας θα γίνει συνειδητή άγκυρα που θα χρησιμοποιείτε καθημερινά και θα σας μιλάει όπως σας μιλάμε εμείς τώρα. Ευχαριστηθείτε το ταξίδι. Ξεκινήστε με χαρά, θαυμασμό και ενθουσιασμό για το τι μπορείτε να δημιουργήσετε.  

Δημιουργήσατε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στο Σύμπαν. Εξελίσσετε τον Θεό. Εξαιρετική δουλειά αγαπημένοι μας, είμαστε τόσο υπερήφανοι για εσάς. Συνεχίστε να βαδίζετε και να προσποιείστε πως είσαστε άνθρωποι, γιατί κάνετε τέλεια δουλειά.

Με τη μεγαλύτερη τιμή, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας  με κάθε ευκαιρία. Παίζετε ένα νέο παιχνίδι, να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!Πηγή: Lightworker.gr
Ακούστε το παραπάνω βίντεο περιέχει όλη την Ανώτερη επικοινωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου