Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

«Η σημασία του 2012»
Ανώτερη επικοινωνία με Κουτχούμι  και  Κρύων

Στις 22/01/2012
μέσω της  Καίτης  Τσώλη

Και νάμαστε κι εμείς εδώ. Νάμαστε οικογένεια Νάμαστε!! Εγώ είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και μαζί με τον δάσκαλο της μαγνητικής Υπηρεσίας Κρύων, ο οποίος βρίσκεται εδώ μαζί μας σήμερα με μεγάλη τιμή για σας, θα σας μιλήσουμε εκ μέρους της Πνευματικής σας οικογένειας, θα σας μιλήσουμε εκ μέρους του Πνεύματος. Μαζί μας επίσης σ’ αυτή την όμορφη συνάντηση της οικογένειας βρίσκονται ο δάσκαλος Ιλλαρίων, ο Άγιος Γερμανός, ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και ο Αρχάγγελος Ραφαήλ. Και είμαστε όλοι εδώ  για να κουβεντιάσουμε μαζί σας και να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει με το 2012, τι είναι πραγματικό, τι είναι αληθινό από όλη αυτή την πληροφόρηση που υπάρχει σχετικά με το 2012. Ποια είναι αυτά τα γεγονότα που θα συμβούν και θα σας επηρεάσουν και πως μπορείτε εσείς να τα αλλάξετε  και να τα ανατρέψετε και ίσως κάποια απ’ αυτά να τα έχετε ήδη ανατρέψει, κάποια από αυτά που εσείς δεν τα θέλετε στην πραγματικότητά σας. Αλλά και κάποια άλλα επίσης, μπορείτε εσείς να τα χρησιμοποιήσετε υπέρ σας. 

Aς ξεκινήσουμε με πρώτο θέμα τις προφητείες των Μάγια, ένα θέμα, για το οποίο έχουν ειπωθεί πάρα πολλά! Οι Μάγια οικογένεια υπήρξε μια πραγματικά εξελιγμένη φυλή ανθρώπινων αγγέλων, οι οποίοι άφησαν την σφραγίδα τους στη Γη και είχαν καταφέρει ν’ ανεβάσουν πάρα πολύ την δόνησή τους. Οι Μάγια είχαν σφαιρική, κυκλική αντίληψη του χρόνου και μπορούσαν να βλέπουν τις μεταβολές της Γης, παρατηρώντας τις ισημερίες και τα ηλιοστάσια και ιδιαίτερα το χειμερινό ηλιοστάσιο, γιατί η φαινομενική μετακίνηση των ηλιοστασίων και των ισημεριών οφείλεται στην απόκλιση του άξονα της Γης κατά την περιστροφή της.

Η απόκλιση του άξονα της Γης, κάνει έναν πλήρη κύκλο, ο οποίος ολοκληρώνεται κάθε 26.000 χρόνια, περίπου. Άλλωστε δεν είναι εύκολο όπως σας έχουμε ξαναπεί να μιλάμε για τον γραμμικό χρόνο της  Γης με ακρίβεια, γιατί στην ουσία δεν υπάρχει και προσπαθούμε όσο μπορούμε να γίνουμε περισσότερο κατανοητοί στην δική σας γραμμική αντίληψη. Και βέβαια είναι γεγονός ότι οι Μάγια προέβλεψαν ότι στο χειμερινό ηλιοστάσιο 21/12/2012 η απόκλιση του άξονα της Γης θα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και πρόκειται να γίνουν μεγάλες μεταβολές στη Γη. 

Δηλαδή έτσι όπως το εννοούν, η Γη θα έχει ολοκληρώσει έναν  ακόμα ενεργειακό κύκλο ζωής, θ’ αλλάξει την πορεία της και θα ξεκινήσει μια καινούργια ζωή με διαφορετική πορεία. Οι Μάγια δεν εννοούσαν ότι το κλείσιμο αυτού του κύκλου θα είναι καταστροφικό, εννοούσαν ότι θα είναι απλά διαφορετικό, με πιθανές  επιρροές και επιπτώσεις στη Γη και σε σας.

Κι έτσι λοιπόν και η  Γη μαζί με σας, μπήκε κι εκείνη σε διαδικασία εξέλιξης και άρχισε να διαχειρίζεται και ν’ απελευθερώνει όλες τις βαριές ενέργειες που για αιώνες κρατούσε μέσα της, ενέργειες θυμού, κακοποίησης, απαξίωσης κ.λ.π. Και όπως είδατε τα τελευταία χρόνια συνέβησαν πολλά γεγονότα. Πολλά γεγονότα που έχουν να κάνουν με σεισμούς, ηφαίστεια, τσουνάμι. Και αυτά τα γεγονότα έδωσαν την ευκαιρία στη Γη ν’ απελευθερώσει όλες αυτές τις πυκνές και βαριές ενέργειες, οι οποίες είχαν χαμηλές συχνότητες. Φυσικά πάντα συνέβαιναν τέτοια γεγονότα, αλλά όχι με την ένταση, την πυκνότητα και τον τρόπο που συνέβησαν αυτή τη φορά.

 Καθώς λοιπόν η Γη απελευθέρωνε όλες αυτές τις βαριές ενέργειες με κάπως βίαιο τρόπο, ο άξονάς της μετακινήθηκε και ολοκλήρωσε τον κύκλο της απόκλισής του πολύ πιο γρήγορα, από ότι προέβλεπαν οι Μάγια. Επίσης σαν αποτέλεσμα της εξέλιξής σας και της εξέλιξης της Γης, όλα άρχισαν να δονούνται, να κινούνται πολύ πιο γρήγορα κι εσείς αυτό το νιώθετε και το βλέπετε και νιώθετε να επιταχύνεται πάρα πολύ και ο γραμμικός σας χρόνος.

 Αγαπημένη μου οικογένεια τον Σεπτέμβρη του 2007 ο δάσκαλος Τοβίας σας μίλησε για ένα κβαντικό άλμα συνειδητότητας των ανθρώπινων αγγέλων και στο χειμερινό ηλιοστάσιο του 2007, η Γη ολοκλήρωσε έναν ακόμα κύκλο ύπαρξης και ξεκίνησε έναν καινούργιο, με νέα δεδομένα και νέες ενέργειες. Εκείνο που σας λέμε  δηλαδή εδώ, είναι ότι οι προφητείες των Μάγια έχουν ήδη επαληθευθεί, έχει ήδη συμβεί και η μετάβαση της Γης, χάρη στην δική σας εργασία ολοκλήρωσε τον κύκλο της αρκετά πιο νωρίς απ’ ότι είχε προβλεφθεί και ξεκίνησε έναν καινούργιο κύκλο ζωής με σχετικά πολύ πιο ομαλό τρόπο απ’ ότι προβλεπόταν. Εσείς είστε οι δημιουργοί οικογένεια και δεν υπάρχει τίποτα, μα τίποτα που δεν μπορείτε να το επηρεάσετε και να το αλλάξετε, ακόμα κι αν έχει σχέση με κοσμικά ή γεωφυσικά γεγονότα.


Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…
Και για να συνεχίσουμε και να μιλήσουμε επίσης για ένα ακόμα πραγματικό γεγονός του 2012, αυτό είναι η ευθυγράμμιση των πλανητών με τον κεντρικό σας ήλιο. Αν και αυτό ξεκίνησε ήδη από το 2000 κι έχετε εισέρθει στην αύρα του κεντρικού σας ήλιου, εν τούτοις η ευθυγράμμιση θα ολοκληρωθεί το 2012. Ας το εξηγήσουμε περισσότερο αυτό.

 Ο κεντρικός σας ήλιος, ο οποίος ονομάζεται Αλκυόνη είναι ο κεντρικός ήλιος των Πλειάδων. Οι πλειάδες είναι ένα σμήνος αστέρων, είναι ένας αστερισμός στον οποίο ανήκει και ο δικός σας ήλιος. Ο ήλιος σας και φυσικά και η Γη περιφέρεται με πολύ αργό ρυθμό γύρω από τον κεντρικό ήλιο Αλκυόνη  και η περιφορά του διαρκεί 26.000 χρόνια. Από το 2000 και μετά ο δικός σας ήλιος και η Γη έχουν εισέρθει στην αύρα του κεντρικού ήλιου και η Γη δέχεται βροχή φωτονίων, κάτι που το ανακάλυψαν και οι δικοί σας επιστήμονες.

 Καθώς η Γη κι εσείς φυσικά παραλαμβάνετε τα φωτόνια, δηλαδή καθώς τα φωτόνια επιδρούν στα σωματίδια της ύλης, αυτά επηρεάζονται και μετασχηματίζονται. Η επίδραση των φωτονίων στα σωματίδια της ύλης είναι πολύ ισχυρή, γιατί αλλάζει την δόνησή τους και μπορούμε να πούμε ότι τα κάνει πιο λεπτά, περισσότερο αιθερικά και αρχίζουν να κινούνται σε πολύ υψηλότερες συχνότητες.

Κι ενώ οικογένεια ο κεντρικός ήλιος έχει πολύ πιο ισχυρό, δυνατό και πλούσιο φως από τον δικό σας ήλιο, εν τούτοις το φως του δεν έχει θερμότητα όπως έχει το φως του δικού σας ήλιου. Και η επίδραση του κεντρικού ήλιου, έχει σαν αποτέλεσμα να εξουδετερώνει την θερμοκρασία του δικού σας ήλιου. Και τι σημαίνει αυτό οικογένεια; Αυτό σημαίνει ότι ενώ η Γη δέχεται πολύ περισσότερο φως, εν τούτοις η θερμοκρασία της αλλάζει. Δηλαδή αλλάζει το κλίμα της Γης και γίνεται περισσότερο ψυχρό. Μήπως πήρατε ήδη μια γεύση από φέτος;

-Γνωρίζατε  ότι θα συμβούν όλα αυτά τα γεγονότα στη Γη, πριν ακόμα ενσαρκωθείτε και θελήσατε να τα χρησιμοποιήσετε υπέρ σας και αυτός  είναι ένας ακόμη πολύ σημαντικός λόγος που σχεδιάσατε να ενσαρκωθείτε αυτή την εποχή στη Γη. Γνωρίζατε ότι ήταν καθοριστική η στιγμή για σας και για την Γη και ότι μπορούσατε να τα καταφέρετε, χρησιμοποιώντας συγχρονιστικά την κάθε ευκαιρία που σας δίνεται, ακόμα και σε κοσμικά γεγονότα. Γι’ αυτό ενσαρκωθήκατε οι πιο παλιές και πιο έμπειρες ψυχές, γιατί γνωρίζατε ότι και μόνο η ενσάρκωσή σας στη Γη, χωρίς να κάνετε οτιδήποτε άλλο, θα ανέβαζε την δόνηση του πλανήτη.

Σας φαίνεται περίεργο που το ακούτε, ενώ σας το έχουμε πει πάρα πολλές φορές, πόσο σημαντικές ψυχές είστε για τη Γη.
Το σημείο εκκίνησης για να ενεργοποιηθείτε αγαπημένοι μου, ήταν η σύγκλιση των πλανητών τον Αύγουστο του 1987, όπου έγινε η μέτρηση της δόνησης της Γης, από το κοσμικό Πνεύμα.

 Το 1987 ήταν καθοριστικό, γιατί το αποτέλεσμα της μέτρησης της δόνησης θα καθόριζε την πορεία της Γης, αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας. Και όταν το 1987 ο πλανήτης βρέθηκε να έχει εκτινάξει πολύ ψηλά την δόνησή του, πέρα από κάθε προβλεπόμενο, από εκείνη την στιγμή και μετά εσείς ενεργοποιηθήκατε άμεσα και πήρατε την ευθύνη να μετασχηματίσετε όλες τις ενέργειες της Γης πρώτα μέσα σας, δηλαδή να κάνετε όλες τις αλλαγές πρώτα σε σας και για σας, για να μπορούν στη συνέχεια αυτές οι αλλαγές να μεταφερθούν και στη Γη.

 Κρύων: Αγαπημένοι μου είμαστε όλοι πολύ συγκινημένοι, καθώς από το 1987 μέχρι σήμερα πέρασαν 25 χρόνια, μια ολόκληρη γενεά για σας. Και το γνωρίζουμε ότι περάσατε πολλά, το γνωρίζουμε ότι περάσατε πολύ δύσκολα και υποφέρατε. Ήσασταν όμως πάρα πολύ αποφασισμένοι να τα καταφέρετε και είναι πολύ μεγάλη η τιμή για μας να μπορούμε να σας πούμε, ότι στις 12/12/12 προς το τέλος του 2012, η Γη προετοιμάζεται ν’ ανοίξει τις πύλες της σε όλες τις διαστάσεις. 

Το 2012 αγαπημένοι μου θα γίνει ξανά η  μέτρηση της δόνησης της Γης (πολύ συγκινημένοι) και θα είναι αυτή η τελευταία μέτρηση. Και αυτή η μέτρηση θα γίνει για να το γιορτάσουμε, θα γίνει για την γιορτή, γιατί το Κοσμικό Πνεύμα γνωρίζει πολύ καλά, ότι οι ανθρώπινοι άγγελοι έκαναν ένα τεράστιο άλμα συνειδητότητας και άλλαξαν τα πάντα, όχι μόνο στη Γη, αλλά και σε ολόκληρο το Σύμπαν.
  
Δουλέψαμε πολύ μαζί και το συμπαντικό δικτύωμα άλλαξε και επεκτάθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε διάσταση επιλέξετε να βρεθείτε.  Το 2012 θ’ αρχίσετε να κατανοείτε πολύ καλά τι σημαίνει πολυδιαστασιακός εαυτός.

Εγώ ο δάσκαλος Κρύων σας έχω πει ότι το 12 είναι ο αριθμός της Γης. Κι έτσι καρδιές μου, αγαπημένοι μου άγγελοι, αγαπημένοι μου φίλοι, αγαπημένη μου οικογένεια την 12/12/12, στην ευθυγράμμιση των ενεργειών του 12 η Γη θ’ ανοίξει τις πύλες της για να καλωσορίσει όλες τις διαστάσεις. Η πλειοψηφία της ανθρωπότητας θα κινηθεί προς την τέταρτη διάσταση, όσοι έχουν αυτή την ποιότητα της ενέργειας και μπορεί να μην δουλεύουν συνειδητά με τον εαυτό τους, αλλά διαθέτουν αυτήν την ποιότητα της ενέργειας που τους επιτρέπει να προχωρήσουν. 


Κι εσείς αγαπημένοι μου στις 21/12/12 θα μπορείτε να εισέλθετε στην 5η διάσταση. Θα το διαχειριστείτε αυτό επειδή δεν ξέρετε να το ζείτε σαν ανθρώπινοι άγγελοι, αλλά δεν πειράζει σιγά-σιγά και μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια θα έχετε την ευκαιρία να το ισορροπήσετε.

Η Γαία η οποία βρίσκεται σήμερα κοντά σας θέλει να σας πει ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη την εργασία σας και την συνεργασία σας, γιατί στις 21/12/12 η οντότητα της Γης, καθώς έχει ολοκληρώσει την εργασία της, θα σας αποχαιρετήσει και θ’ αναλάβετε εσείς την ευθύνη του πλανήτη σας.  Για ν’ αναλάβετε όμως την ευθύνη του πλανήτη σας οικογένεια χρειάζεται να έχετε αναλάβει πρώτα την ευθύνη για τον εαυτό σας. 

Χρειάζεται να κατανοήσετε πολύ καλά τι σημαίνει έχω την ευθύνη και είμαι δημιουργός. Να κατανοήσετε πολύ καλά τι σημαίνει είμαι Θεός δημιουργός και όλα μα όλα εξαρτώνται από μένα κι εγώ έχω την ευθύνη για όλα όσα συμβαίνουν. Είμαι αυτός-η που μπορώ ανά πάσα στιγμή να κάνω αλλαγές, να κάνω ανατροπές, να δημιουργήσω καινούργιες πραγματικότητες και ν’ αλλάξω αυτές που δεν μου αρέσουν.

 Το 2012 οικογένεια θα χρειαστεί επίσης να αποδεσμευτείτε από οτιδήποτε σας τραβάει ακόμα έξω από τον εαυτό σας. Και το άνοιγμα στις άλλες διαστάσεις και η μετάβαση, θα γίνει με όσο γίνεται περισσότερο φυσικό τρόπο, γι’ αυτό μην περιμένετε να συμβούν συγκλονιστικά γεγονότα. Ναι, θα υπάρξουν βέβαια κάποια γεγονότα, γιατί η Γη θ’ απελευθερώσει κι άλλες πολύ χαμηλές συχνότητες που κρατάει ακόμα, αλλά για σας αγαπημένοι μας δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, δεν υπάρχει τίποτα για σας, που θα πρέπει να σας κάνει να φοβάστε.

Να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας οικογένεια, να εμπιστεύεστε και να ακούτε μόνο τον εαυτό σας και να μην παρασύρεστε από όλες αυτές τις κινδυνολογίες που ακούτε. Και αυτό είναι και το πιο σημαντικό θέμα με το οποίο θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο το 2012. Την άνευ όρων εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Γιατί οικογένεια, δεν μπορούμε να μιλάμε για την 5η διάσταση, εάν εσείς δεν έχετε εμπιστευθεί απόλυτα, εάν δεν έχετε εμπιστευθεί άνευ όρων τον εαυτό σας. Κι αυτό σημαίνει ότι ο εαυτός σας θα σας φέρει σ’ αυτή την θέση, όπου εσείς θα νιώσετε, θα καταλάβετε ότι ουσιαστικά χρειάζεστε μόνο τον εαυτό σας. Θα παραιτηθείτε από κάθε έλεγχο και θα αφεθείτε ολοκληρωτικά στον εαυτό σας.

Και πιστέψτε το, πιστέψτε το αγαπημένοι μου, την στιγμή που θα νιώσετε  εμπιστοσύνη, θα νιώσετε μεγάλη πληρότητα μέσα σας, θα νιώσετε πολύ πλούσιοι μέσα σας, θα νιώσετε ότι όλο το Σύμπαν βρίσκεται μέσα σας, αλλά και οτιδήποτε χρειάζεστε για να καλύψετε τις ανάγκες σας επί Γης, βρίσκεται επίσης μέσα σας, είτε αυτό είναι αφθονία, υγεία, δημιουργία, κ.λ.π. Και δεν θα χρειάζεται να τρέχετε έξω από σας για να τα βρείτε, γιατί ο εαυτός σας θα σας τα παρέχει στην κάθε τώρα στιγμή σας που εσείς θα τα χρειάζεστε. Γι’ αυτό στραφείτε ολοκληρωτικά μέσα σας, ολοκληρωτικά στον εαυτό σας αγαπημένοι μας και εμπιστευτείτε.


Κουτχούμι: Και το ξέρουμε οικογένεια ότι θέλετε να σας μιλήσουμε για την Ελλάδα. Συμβαίνουν πολλά, πάρα πολλά αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Επικρατεί μια χαώδης κατάσταση θα λέγαμε και μια μεγάλη αναστάτωση και φόβος από την φαινομενική οικονομική κρίση και τον έλεγχο που γίνεται στη χώρα σας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Δ.Ν.Τ. Αλλά οικογένεια εσείς γνωρίζετε ότι αυτό είναι ένα μεταβατικό στάδιο, όπου και η Ελλάδα διαχειρίζεται και μετασχηματίζει ενέργειες όπως κι εσείς και έτσι είναι κατάλληλο να το βλέπετε, χωρίς να παρασύρεστε από το συλλογικό ασυνείδητο στην ανασφάλεια και στο φόβο. Γιατί δεν υπάρχει εδώ κάτι για σας για να φοβάστε την στιγμή που γνωρίζετε ότι εσείς είστε οι δημιουργοί της πραγματικότητάς σας και μπορείτε μάλιστα να δείτε και να χρησιμοποιήσετε αυτή την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα σας, σαν μια ευκαιρία για την εξέλιξή σας. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για σας, για να μάθετε να εμπιστεύεστε ολοκληρωτικά τον εαυτό σας.

-Τώρα αν μας ρωτάτε πόσο θα κρατήσει αυτή η χαώδης κατάσταση στην Ελλάδα, λοιπόν θα σας πούμε.
Την περασμένη άνοιξη οικογένεια ο δάσκαλος Ιλλαρίων σας είπε, ότι από την στιγμή που η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού εκδήλωσε την πρόθεση να απαλλαγεί από τον έλεγχο και κινήθηκε ενεργά προς αυτή την κατεύθυνση για ν’ απελευθερωθεί, έβαλε σε κίνηση μία νέα ενέργεια η οποία αυτή την στιγμή δουλεύει υπέρ σας.

-Και ποιοι πιστεύετε ότι έπαιξαν  το ποιο σημαντικό ρόλο για να μπει σε κίνηση και να σας υποστηρίξει αυτή η νέα ενέργεια;
Είναι η νέα γενιά της Ελλάδας. Είναι οι νέοι κρυστάλλινοι άγγελοι  μεταξύ των 15 και 25 χρόνων.  Εσείς είστε αυτοί που με την εργασία σας δώσατε την άδεια σ’ αυτούς τους κρυστάλλινους αγγέλους να ενσαρκωθούν. Κι εκείνοι σας έδειξαν την παρουσία τους μ’ έναν υπέροχο, πολύ έντονο και συμβολικό τρόπο. Με την στάση τους στην εθνική σας γιορτή (28η Οκτωβρίου) απαξίωσαν την εξουσία και έστρεψαν το κεφάλι τους σε σας και σας είπαν «ήρθαμε και είμαστε εδώ»!! «Και μαζί θα τα καταφέρουμε να κτίσουμε μια καινούργια πραγματικότητα ελευθερίας, αγάπης και ειρήνης για την Ελλάδα»!

Αγαπημένοι μου ανοίξτε τους τις αγκαλιές σας. Ανοίξτε τις αγκαλιές σας στους νέους κρυστάλλινους αγγέλους, γιατί χρειάζονται την αποδοχή και την αγάπη σας, γιατί χρειάζονται την εμπειρία σας. Γι’ αυτό ανοίξτε τις αγκαλιές σας και τις καρδιές σας και όλοι μαζί δημιουργείστε μια καινούργια πραγματικότητα για την Ελλάδα σας, αλλά και για ολόκληρη τη Γη μας.

Αγαπημένοι μου η ενέργεια που μπήκε σε κίνηση την περασμένη άνοιξη του 2011 συνεχίζει να δουλεύει για σας, συνεχίζει να δουλεύει για την Ελλάδα. Δουλεύει ενώ εσείς πιστεύετε ότι υπάρχει μια παθητική κατάσταση και τίποτα ελπιδοφόρο δεν συμβαίνει αυτή την στιγμή. Βλέπετε τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται! Και έτσι όπως διαβάζουμε εμείς τα δυναμικά σας, αυτή η ενέργεια θα έχει ολοκληρωθεί τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου (2012).

Τότε λοιπόν από μια φαινομενικά σχεδιασμένη κατάσταση, θα δημιουργηθεί δηλαδή ένα γεγονός και θα δώσει την ευκαιρία σ’ αυτή την ενέργεια να εκφραστεί. Δεν μπορούμε ακόμη να σας πούμε με ποιο τρόπο θα εκφραστεί η ολοκλήρωση αυτής της ενέργειας και δεν έχει και τόση σημασία, αλλά θα συμβεί. Και θ’ αλλάξει ολόκληρη την πορεία της Ελλάδας. Το πολύ- πολύ ν’ αλλάξετε λίγο τις ημερομηνίες, γιατί όπως είπαμε η γραμμικότητα του χρόνου επειδή δεν υπάρχει για μας, δεν είναι εύκολα προσδιορίσιμη.

-Θα λυθούν όλα άμεσα;!
Όχι αγαπημένοι μου, αλλά από εκείνη την στιγμή και μετά η Ελλάδα θ’ αλλάξει πορεία και όλα τα θέματα που αφορούν την Ελλάδα θ’ αρχίσουν να λύνονται σταδιακά.
-Και θα μου πείτε γιατί να μην λυθούν όλα άμεσα;
Γιατί αρχικά αυτό χρειάζεται μια φυσική προσαρμογή και γείωση, αλλά και γιατί εσείς αγαπημένοι μας δεν έχετε αποφασίσει ακόμα, για το πώς θέλετε να είναι η καινούργια πραγματικότητα που θέλετε να δημιουργήσετε για σας και για την χώρα σας. Έχετε κάνει βέβαια μια επιλογή και οι περισσότεροι το θέλετε αυτό, να φύγετε από τις πόλεις και να κινηθείτε προς τις επαρχίες, προς τα χωριά σας, για να βρεθείτε πιο κοντά στη φύση.  Και βέβαια αφού το θέλετε έτσι θα γίνει. Και με τον ίδιο τρόπο που πριν μερικές δεκαετίας ο πληθυσμός της Ελλάδας μετακινήθηκε από τις επαρχίες και τα χωριά προς τις πόλεις, με τον ίδιο τρόπο τώρα θα υπάρξει μια μετακίνηση του πληθυσμού από τις πόλεις προς τις επαρχίες και θα το ξεκινήσετε πρώτοι εσείς, πρώτοι εσείς που είστε περισσότερο συνειδητοποιημένοι.

Αλλά  το πως θέλετε να βιώσετε μια καινούργια πραγματικότητα  στις επαρχίες και στα χωριά σας, ακόμα και στις πόλεις σας, εσείς αυτό δεν το έχετε αποφασίσει ακόμα και δεν θέλετε να επαναλάβετε παλιά μοτίβα και να το κάνετε ξανά με τον ίδιο παλιό τρόπο. Δεν είναι κατάλληλο και δεν ταιριάζει και στην καινούργια σας ύπαρξη! Και μέχρι να το αποφασίσετε ποιος και πως θα είναι αυτός ο καινούργιος τρόπος, θα καθυστερήσετε λίγο με τις αλλαγές σας.

Δημιουργείστε εσείς πρώτοι αγαπημένοι μας μια καινούργια, όμορφη, διαφορετική και ελεύθερη πραγματικότητα για σας, γιατί αν το κάνετε εσείς, μετά αυτό θα επεκταθεί και στους υπόλοιπους. Εξαρτάται πάντα από σας αγαπημένοι μας, εξαρτάται πάντα από σας.
  
Βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…..
Αγαπημένοι μας βάλτε και τα δυο σας χέρια στην καρδιά και νιώστε, νιώστε την θεϊκότητά σας, νιώστε την αγάπη του Θεού που είστε για σας. Και μέσα στην καρδιά σας νιώστε μας και μας, γιατί στην καρδιά γίνετε η ένωσή μας. Σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο και είμαστε συνέχεια κοντά σας, γιατί είμαστε η οικογένειά σας.
Κι έτσι είναι.Η πιο πάνω ανώτερη επικοινωνία είναι απόσπασμα με τα κυριότερα σημεία για περισσότερα διαβάστε εδώ : http://www.newenergy.com.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=256:q-2012q-22012012&catid=28&Itemid=11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου