Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

MHNYMATA KAI ΓΕΓΟΝΟΤΑ META THN 1.9.11 – ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ 1 ΜΕ 4.9.11 ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ξεκινώ την νέα μου σελίδα II.2.D16 περιλαμβάνοντας: 
Α) Τα γεγονότα κατά τα εγκαίνια του κέντρου Ζευς και την ενεργοποίηση και άλλων πυλών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 
Β) Τα δραματικά γεγονότα και τις μεγάλες αλλαγές στο πολιτικό (με αλλαγές κυβερνήσεων), στο οικονομικό (με εξάλειψη των πάσης φύσεως χρεών του δημοσίου και των ιδιωτών), και στο κοινωνικό σύστημα, οι οποίες θα ξεκινήσουν μέχρι τις 28.10.11 για την Ελλάδα και την Κύπρο, και όπως λένε ‘‘Κυριακή κοντή γιορτή’’, περιμένω αυτή την φορά να δω τις αλλαγές αυτές να εφαρμόζονται χωρίς άλλες καθυστερήσεις, για την σωτηρία των χωρών μας και την ευημερία των κατοίκων τους. 
Γ) Συμπληρωματικές πληροφορίες για τα παράλληλα σύμπαντα, την Γή μας και το Ηλιακό μας σύστημα. 
Δ) Λοιπές πληροφορίες.

 Α) ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΖΕΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΥΛΕΣ: Μία ώρα προ των εγκαινίων της 2.9.11 η ομάδα των μυημένων στελεχών του κέντρου, έκανε επίκληση στους Ολύμπιους Θεούς να κατέβουν και να υποστηρίζουν με την άυλη παρουσία τους τις θεραπευτικές (αλλά και τις λοιπές μη προβαλλόμενες) λειτουργίες του κέντρου, αφού προηγουμένως είχαν ζητήσει να καλύψει τον χώρο το ‘‘Κυρίκιον’’ του Τρισμεγίστου Ερμή, αφ ενός για την προστασία του χώρου από αρνητικές ενέργειες και παρεμβολές, και αφ’ ετέρου προς ενίσχυση των θεραπευτικών ιδιοτήτων του χώρου, διότι (όπως αναφέρει και ο Alaje στην σελίδα μου II.2.D15), αυτό είναι το σκήπτρο του Ασκληπιού (με τα δύο φίδια που ελίσσονται γύρω του συμβολίζοντας το DNA). που χρησιμοποιείτο στα Ασκληπιεία για της θεραπείες στην αρχαιότητα. Στα εγκαίνια που ακολούθησαν με προβολή βίντεο και ομαδικό διαλογισμό, είχαμε, εγώ και πολλές δεκάδες των επισκεπτών του site μου, που ήρθαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας (δύο μάλιστα ταξίδεψαν και από την Κύπρο), την μεγάλη χαρά να γνωριστούμε και από κοντά, και να ανταλλάξουμε απόψεις. Την επομένη (Σάββατο) οι μυημένοι ανέβηκαν ψιλά στον Όλυμπο, για μια συνάντηση για την οποία δεν μου εδόθησαν ακόμη πληροφορίες. Στα εγκαίνια παρευρέθησαν επίσης (με την αφανή παρουσία τους) και αρκετοί εξωγήινοι της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, που βοηθούν τους Ολύμπιους από τους οποίους και παίρνουν εντολές. Ακόμη η Δήμητρα μου είπε ότι παρόμοιο κέντρο προβλέπεται να ιδρυθεί αργότερα και στην Αθήνα, και ότι, εάν το επιθυμώ, θα μπορούσα να ενταχθώ ενεργά εις αυτό, αφού λάβω τις σχετικές μυήσεις, Επίσης ότι τις προηγούμενες εβδομάδες επισκέφτηκε και άλλες ενεργειακές πύλες (πλην της περιοχής της Λάρισας και της Δωδώνης που ανάφερα σε άλλη μου σελίδα), όπως του Σουνίου, της Ακρόπολης, των Δελφών κλπ, οι οποίες καθαρίστηκαν από τους σκοτεινούς και ενεργοποιήθηκαν, ώστε μαζί και με άλλες πύλες εκτός Ελλάδος να αποτελέσουν ένα πελώριο κανάλι ενεργειών που θα οδηγήσει θριαμβευτικά την Γη στην πέμπτη διάσταση. Την Κυριακή έκανα ‘‘ανάκριση τρίτου βαθμού’’ στην Δήμητρα για να αποσπάσω πληροφορίες, ορισμένες των οποίων (για όσες μου επιτράπηκε) αναφέρω πιο κάτω, παραλείποντας όμως ονόματα και λεπτομέρειες που για λόγους ασφαλείας δεν πρέπει να αποκαλυφθούν..
 Β) ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Μέσα στο προσεχές δίμηνο, (και πιο συγκεκριμένα μέχρι τις 28.10.11), προβλέπει η Δήμητρα να ξεκινήσουν οι εξής ριζικές αλλαγές: Στο πολιτικό επίπεδο θα ανατραπεί η παρούσα κυβέρνηση και θα αντικατασταθεί από μεταβατική κυβέρνηση ‘‘επιστατών’’, ικανών και τιμίων στελεχών που θα εργάζονται για το καλό των πολιτών και όχι για τον εαυτό τους ή τα μεγάλα συμφέροντα, καθοδηγούμενοι και υποβοηθούμενοι από τις οντότητες που προαναφέραμε. Στα στελέχη αυτά θα διατεθούν τα μεγάλα ποσά των πακέτων αφθονίας σε πολύτιμα μέταλλα κλπ που έχουν συγκεντρώσει οι εξωγήινοι με τους Γήινους Συμμάχους τους, (που περιγράφηκαν σε προηγούμενες σελίδες μου όπως η II.2.D1), για να χρησιμοποιηθούν ώστε αφ ενός ο κόσμος να ξεφύγει από την ανέχεια και να περάσει στην ευημερία, και αφ ετέρου (όπως το ξαναείπαμε) να μηδενιστούν τα χρέη, προς τράπεζες, κάρτες και χρηματοδοτικούς οργανισμούς, ενώ θα εξαλειφτεί και ολόκληρο το δημόσιο χρέος, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει (από ότι λέει η Δήμητρα) και ότι οι δανειστές θα πάρουν πίσω τα λεπτά τους. Ακόμη πολλές κατασχέσεις θα επιστραφούν στους δικαιούχους, ενώ τόσο το φορολογικό όσο και το τραπεζικό σύστημα θα αλλάξουν ριζικά. Η τρόικα των σκοτεινών θα πάψει να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί μας, ενώ η Ελλάδα δεν θα χρειάζεται οικονομική .η οποιαδήποτε άλλη στήριξη από κανέναν. Η κοινωνική τέλος μεταρρύθμιση θα προκύψει, όχι μόνον από τις ενέργειες αγάπης που περιλούζουν την Γη μέσα από τα κανάλια που ανοίγουν, αλλά και εκ του ότι η εξάλειψη της φτώχιας και της ανάγκης του κυνηγιού του χρήματος, μαζί με την χριστή διοίκηση, θα αλλάξει την νοοτροπία των ανθρώπων και θα περιορίσει σημαντικά την εγκληματικότητα.  
       Όσον πάλι αφορά στην Κύπρο, αυτή θα πάρει επίσημη πρόταση από την Τουρκία, που γίνεται καθ υπόδειξη των Αμερικανών, (η οποία όμως δεν θα ανακοινωθεί δημοσίως), για να εξαγοράσουν οι Τούρκοι όλη την περιουσία του νησιού, (περιορίζοντας έτσι και την εθνική κυριαρχία του), πράγμα όμως που οι Γήινοι Σύμμαχοι θα το εμποδίσουν. Στη συνέχεια η Κύπρος θα ακολουθήσει και αυτή την πορεία της Ελλάδας με τις κυβερνητικές αλλαγές, τα πακέτα αφθονίας, τον μηδενισμό των χρεών, κλπ. Πάντως οι επικείμενες αυτές αλλαγές δεν περιορίζονται μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο με τις οποίες κυρίως ασχολούνται οι Ολύμπιοι, αλλά θα γίνουν αργά ή γρήγορα σε όλες τις χώρες, από ότι λέει οι Δήμητρα (αλλά και ο Nidle και ο Salusa και πολλοί άλλοι, δείτε τα μηνύματα τους στις άλλες σελίδες μου II.2.D1, II.2.D15 κλπ), χωρίς όμως να καθορίζονται προτεραιότητες από χώρα σε χώρα, μόνο που οι ‘‘επικείμενες’’ αυτές αλλαγές απεδείχθησαν μέχρι στιγμής όχι και τόσο επικείμενες, λόγω των συνεχών αναβολών που λαμβάνουν, εξ αιτίας των απεγνωσμένων προσπαθειών των σκοτεινών. Για τον λόγο αυτό κρατώ μικρό καλάθι, και το ίδιο συνιστώ και στους αναγνώστες μου, ελπίζω όμως και εύχομαι αυτή την φορά επιτελούς να το γεμίσω μέχρις επάνω. Εκείνο πάντως που μου επιβεβαιώνουν όλοι (μέχρι και ο ‘‘συντηρητικός’’ Ανώτερος Εαυτός μου), είναι ότι μέχρι το αργότερο τον Μάρτιο του 2012 οι εξωγήινοι θα έχουν προσγειωθεί, πράγμα που θα αποτελέσει και τον σημαντικότερο σταθμό στην μέχρι τώρα ιστορία του πλανήτη μας. Εδώ πρέπει να διευκρινίσω ότι οι επιφυλάξεις που εκφράζω πιο πάνω, δεν αναφέρονται στο αν θα συμβούν τα γεγονότα αυτά, για τα οποία είμαι σίγουρος ότι θα συμβούν, αλλά μόνον στο αν θα συμβούν τόσο γρήγορα (όπως όλα τα κανάλια υποστηρίζουν) και δεν θα έχουμε και άλλη αναβολή.
 Γ) ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ. Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Με την ευκαιρία της ‘‘ανάκρισης’’ της Κυριακής διασταύρωσα και συμπληρώνω ορισμένες πληροφορείς που έδωσα για τα ως άνω θέματα στην σελίδα μου II.2.D15. Η Γη λοιπόν υπάρχει και σε όλα τα παράλληλα σύμπαντα (παράλληλες πραγματικότητες), και είναι όλες οι Γαίες παρόμοιες με την δική μας αλλά πιο αιθερικές, οι δε παράλληλοι εαυτοί μας που κατοικούν σε αυτές είναι όλοι σε τέταρτη και μεγαλύτερες διαστάσεις, ενώ μόνον εμείς είμαστε (κατά πλειοψηφία) ακόμη στην τρίτη, διότι εκεί επιλέξαμε να κατέβουμε για να βιώσουμε την δυαδικότητα και στην συνέχεια να ανέβουμε βιώνοντας την Ανάληψη, δίδοντας έτσι το παράδειγμα και σε άλλους τριτοδιάστατους πολιτισμούς. Από ότι λένε και οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι οι άνθρωποι της Γης θα αποτελέσουμε έτσι τους Μέντορες για ένα σημαντικό ποσοστό των πλανητών του Γαλαξία μας που είναι ακόμη τριτοδιάστατοι, ενώ συγχρόνως θα γίνουν και οι φύλακες του Γήινου οικοσυστήματος που τώρα το καταστρέφουν. Όντας πεμπτοδιάστατοι θα μπορούμε να παίρνουμε την άδεια και να επισκεπτόμαστε τις άλλες πραγματικότητες και τους παράλληλους εαυτούς μας, κυρίως προκειμένου να προσφέρουμε κάποια υπηρεσία. Οι τρεις καινούργιοι πλανήτες που εντάσσονται πλέον στο ηλιακό μας σύστημα είναι ο περίφημος Imbiru (μεγάλος πλανήτης που πρόκειται σύντομα να μας επισπευτεί), ο Vulkan (μικρότερος από τον Άρη και κινούμενος κοντά στον Ερμή), και ο Maltek η Pax (μεγάλος υδάτινος πλανήτης που θα ξαναδημιουργηθεί από τα συντρίμμια του, δείτε την σελίδα μου II.2.D1). Από τους δύο νέους φυσικούς δορυφόρους που θα ξανα-αποκτήσει η Γη, ό ένας έχει τους κατοίκους του, ενώ ο άλλος έχει απλώς βάσεις της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Για το μέλλον της δικής μας Σελήνης η απάντηση που πήρα ήταν ‘‘άλλη ερώτηση’’, ενώ άλλη πηγή μου είχε πει ότι θα ξαναγίνει ο τεχνητός δορυφόρος του Maltek, γεγονός όμως που εκτιμώ ότι δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί (κλειδώσει), γι’ αυτό και δεν πήρα απάντηση από την Δήμητρα.
 Δ) ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Σχετικά με τους αδελφούς μας της Κοίλης Γης (που εγγίζουν σήμερα το ένα δισεκατομμύριο), η Δήμητρα μου επιβεβαίωσε ότι ήλθαν από τα άστρα πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια, και επέλεξαν και αυτοί να κατέβουν αρχικά στην τρίτη διάσταση και να βιώσουν την δυαδικότητα, και να ανέβουν στην συνέχεια στην πέμπτη διάσταση, αναπτύσσοντας ένα πολύ υψηλό τεχνολογικά κλπ πολιτισμό, (μερικοί μάλιστα έφτασαν και στην έκτη – άυλη διάσταση), ενώ υπάρχουν και ορισμένοι που είναι ακόμη στα ανώτερα επίπεδα της τέταρτης διάστασης. για να γίνουν πεμπτοδιάστατοι μαζί με εμάς. Σχετικά με τους ανώτερους εαυτούς μας μου είπε ότι καθότι μεγάλες ομάδες από εμάς ανήκουμε στον ίδιο ανωτέρω εαυτό μας, του οποίου αποτελούμε μέρη, θα πρέπει να νιώθουμε ενότητα μεταξύ μας. Ακόμη ομάδες των ανώτερων εαυτών μας έχουν τους δικούς τους ανώτερους εαυτούς (θα λέγαμε δευτέρας βαθμίδας), και αυτοί με την σειρά τους έχουν τους ανώτερους εαυτούς τους τρίτης βαθμίδας, κ.ο.κ. δημιουργουμένης έτσι μιας πυραμίδας που ουσιαστικά ξεκινά από τον Θεό – Πρώτο Δημιουργό. Αυτό εξηγεί το γιατί στην πέμπτη διάσταση θα αισθανόμαστε ότι είμαστε όλοι Ένα. Τέλος επειδή ο φίλος μου Βαγγέλης Παναγούλας (vaggelispan@yahoo.gr) επικοινωνεί σαν κανάλι με τους Σαντίνους για τους οποίους έχει γράψει και σχετικό βιβλίο, μου είπε η Δήμητρα ότι οι Σαντίνοι είναι ένας μακρινός τεταρτοδιάστατος πολιτισμός που δεν ανήκει στην Γαλακτική Ομοσπονδία, αλλά βρίσκεται εδώ με ορισμένα διαστημόπλοια με πρόθεση να μας βοηθήσει. 
ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ‘‘ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥ’’ ΣΤΙΣ 7.9.11 (που επιβεβαιώνει τις επικείμενες αλλαγές)
      Στις 7.9.11 ο ‘‘Αγγελιοφόρος’’ ήρθε πάλι στην Ελλάδα (δείτε την προηγούμενη επίσκεψη του στη σελίδα μου II.2.D15) μαζί με κλιμάκια πολλών δεκάδων επιφανών Ελλήνων του εξωτερικού, που ήρθαν πρόσφατα ινκόγκνιτο στην Ελλάδα, (καθηγητές πανεπιστημίων στα οικονομικά, την πολιτική, τα νομικά κλπ, ιδιοκτήτες μεγάλων διεθνώς εταιριών, πρόεδροι σημαντικών οργανισμών, κλπ), που ανήκουν εν γένει στους Γήινους Συμμάχους των εξωγήινων που προανέφερα. Οι Ελληνικής καταγωγής επιφανείς αυτοί Έλληνες ήλθαν για να επιλέξουν τους τίμιους και ικανούς ανθρώπους που θα τους προωθήσουν για να εισέλθουν στην νέα βουλή και κυβέρνηση ‘‘εθνικής ενώτητας’’ που θα αντικαταστήσει την υπάρχουσα η οποία θα καταρρεύσει εντός του προσεχούς διμήνου, οι οποίοι κυβερνώντες με την βοήθεια και των ‘‘πακέτων αφθονίας’’ που προανέφερα και λοιπής βοήθειας που θα λάβουν, και υπό την καθοδήγηση των ως άνω  Γήινων Συμμάχων, θα επιφέρουν τις αλλαγές που μου ανέφερε πιο πάνω και η Δήμητρα, τις οποίες πληροφορίες αφ ενός επιβεβαιώνει και αφ ετέρου επεξηγεί αναλυτικότερα ο Αγγελιοφόρος.
       Αναλυτικότερα μού είπε ότι εδώ και πολλές δεκαετίες πλούσιοι Έλληνες ευεργέτες, όπως ο Ωνάσης, ο Ευγενίδης και πολλοί άλλοι, δημιούργησαν πολλές (άγνωστες στο ευρύ κοινό) εταιρίες που τις εμπιστεύτηκαν σε τίμιους και ικανούς συνεργάτες τους, οι οποίες ανατήχθηκαν και οι συνεργάτες αυτοί και οι διάδοχοι τους εντάχθηκαν στους Γήινους Συμμάχους των εξωγήινων προκειμένου να βοηθήσουν την Ελλάδα στην κρίσιμη αυτή περίοδο που διανύει. Επίσης πολλοί επιφανείς επιχειρηματίες ανά τον κόσμο από την μια άκρη της Γης (Κίνα, Αυστραλία κλπ) μέχρι την άλλη (ΗΠΑ, Καναδάς κλπ) Ελληνικής καταγωγής δευτέρας και τρίτης γενεάς (που όμως αισθάνονται πιο Έλληνες από τους κατοίκους της Ελλάδας), ιδιοκτήτες πολύ μεγάλων εταιριών, αποτελούν την δεύτερη κατηγορία των Γήινων συμμάχων που θα βοηθήσουν την Ελλάδα. Τέλος μια τρίτη κατηγορία είναι επιφανείς άνθρωποι του πνεύματος επίσης Ελληνικής καταγωγής, που είναι καθηγητές πανεπιστημίων ή πρόεδροι μεγάλων επιστημονικών ή οικονομικών οργανισμών κλπ. Όλοι αυτοί επικοινωνούν μεταξύ τους και έχουν οργανώσει μια μυστική οργάνωση (της οποίας ο τίτλος κλπ λεπτομέρειες δεν είναι ανακοινώσιμα για λόγους προστασίας τους έναντι των σκοτεινών), και έχουν αποστείλει αυτή την εποχή κλιμάκια τους από κάθε χώρα στην Ελάδα με ειδική αποστολή.
       Η αποστολή τους αυτή (σε πρώτη φάση) περιλαμβάνει να επιλέξουν από κοινού (δια ψηφοφορίας των μελλών των κλιμακίων), εκείνους τους τίμιους και ικανούς πολίτες τους οποίους θα προωθήσουν και θα υποστηρίξουν (οικονομικά και με άλλους τρόπους), ώστε να μπουν στην νέα βουλή που θα προκύψει από τις προσεχείς εκλογές, και να αναλάβουν την νέα υγιή διακυβέρνηση της χώρας. Για τον λόγο αυτό γίνονται μεγάλες μυστικές συσκέψεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. με επίκεντρο την  Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, (στην οποία μάλιστα μου είπε ότι υπάρχει μια μεγάλη χρόνο-χωρική πύλη από την εποχή του Αριστοτέλη), στις οποίες συμμετέχουν αφ ενός μέλη των κλιμακίων ως κριτές και αφ ετέρου επιλεγμένοι πολίτες ως υποψήφιοι για το ‘‘χρίσμα’’. Στις συγκεντρώσεις αυτές πηγαινοέρχεται ο Αγγελιοφόρος ό οποίος, (όπως είδαμε στην σελίδα μου II.2.D15), έχει απευθείας επαφές τόσο με τους εξωγήινους, όσο και με τους Ολύμπιους, οι οποίοι κατευθύνουν τους εξωγήινους όσον αφορά στην βοήθεια προς την Ελλάδα, δίδοντας στις συγκεντρώσεις οδηγίες και φέρνοντας σε επαφή όσους δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, ενώ οι Ολύμπιοι του παρέχουν απόλυτη προστασία από κάθε απειλή γήινη ή εξωγήινη.
       Την παρούσα κυβέρνηση θα την ρίξουν, από ότι μου είπε, κατά πάσα πιθανότητα τα ίδια της τα στελέχη, μη ανεχόμενα πλέον την αντιλαϊκή και αδιέξοδη πολιτική που ακολουθεί μέχρι τώρα. Ακόμη αναμένει σοβαρά γεγονότα με το άνοιγμα της έκθεσης στην Θεσσαλονίκη. Η νέα υγιής κυβέρνηση θα λάβει όλη την απαιτούμενη βοήθεια και καθοδήγηση που θα δοθεί από τους εξωγήινους και τους Ολύμπιους μέσω των Γήινων Συμμάχων, που περιλαμβάνει και τα μεγάλα πακέτα αφθονίας (που στηρίζονται όπως είδαμε σε αποθέματα πολυτίμων μετάλλων), τα οποία φυλάσσονται στην χώρα μας (αλλά και στην Κύπρο), και τα οποία θα διανεμηθούν στον κόσμο και στους φορείς κοινής ωφελείας, μέσω των νέας μορφής που θα πάρουν οι τράπεζες, για να εκλείψει η φτώχια και η ανέχεια. Ακόμη μου επιβεβαίωσε τα όσα μου είπε και η Δήμητρα, ότι δηλαδή θα απαλειφθεί πλήρως όλο το (παρανόμως συσσωρευθέν) πάσης φύσεως δημόσιο χρέος, (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι δανειστές και οι κερδοσκόποι θα πάρουν πίσω τα λεπτά τους), πράγμα που μπορεί να σημάνει και την αρχή του ‘‘ντόμινο’’ για την εφαρμογή του και σε άλλες χώρες. Επίσης ότι όλα τα χρέη ατόμων και φορέων προς τράπεζες και κάρτες κλπ θα μηδενιστούν, και πολλές κατασχέσεις θα επιστραφούν. Όλα αυτά μαζί με την επίσημη ανακοίνωση περί των UFO και της ύπαρξης των εξωγήινων, καθώς και με την  αποκαλύψεις των κρυμμένων τεχνολογιών, θα προετοιμάσουν το έδαφος για την τελική κάθοδο των εξωγήινων και τις μεγάλες αλλαγές που θα μας οδηγήσουν στην πέμπτη διάσταση.
       Στην συνάντηση μου μαζί του κανόνισα ραντεβού του με την Δήμητρα την προσεχή εβδομάδα στη Λάρισα, όπως αυτός θα πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη, ενώ μου είπε ότι αντίστοιχο με το Κέντρο Ζευς έχει δημιουργηθεί προ πολλού και στην μακρινή χώρα όπου ζει, το οποίο Κέντρο έχει και πελώριο άγαλμα του Δία ύψους πάνω από 10 μέτρα, όπου καίει και η άσβεστη φλόγα της Θεάς Εστίας. Επίσης μου επανέλαβε την μεγάλη σημασία του να υπάρχει η φλόγα αυτή σε όλα τα μέρη όπου έχουν ανοίξει πύλες και όπου υπάρχουν αρχαίοι ναοί, (αλλά ακόμη και στα σπίτια μας), διότι η φλόγα αυτή συντελεί στο να εισέρχονται εκεί και να μας περιλούζουν οι ευεργετικές ενέργειες που έρχονται (με συνεχώς αυξανόμενο τελευταία ρυθμό) από το σύμπαν, πράγμα που αντέγραψε (πλημμελώς όμως) και η θρησκεία με τις καντήλες και τα κεριά της, ενώ χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ακόμη με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένω τα νέα που θα μου πει, και που θα μου επιτρέψει να δημοσιοποιήσω, όταν ολοκληρώσει την πρώτη φάση των συναντήσεων που προανέφερα προτού επιστρέψει στην χώρα του. Ακόμη έχω προγραμματίσει συνάντηση με την Δήμητρα στην Αθήνα στις 19.9.11 και επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό μου στις 22.9.11, σε μια προσπάθεια να συμπληρώσω σύντομα και όσο πληρέστερα γίνεται το πάζλ των επικείμενων αλλαγών, για να ενημερώσω αντίστοιχα και τους αναγνώστες μου.
       (Ακολουθεί προσεχώς περαιτέρω ενημέρωση, που αναφέρεται μεταξύ άλλων: Στις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα, στην τιμωρία των επίορκων πολιτικών και διοικούντων γενικότερα, στον τρόπο κατασκευής του βωμού της Εστίας με τις ευεργετικές του ενέργειες στο σπίτι μας,  κλπ.)
 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΤΗΣ 19.9.11
       Ξεκινώ με το σημαντικό μήνυμα που υπαγόρευση στις 13.9.11 ο Ζευς στην Δήμητρα η οποία μου το έφερε για να το δημοσιεύσω ως επείγον (alert-συναγερμού) μήνυμα στον κόσμο, που έχει ως εξής: Η Ελλάδα σύντομα θα γίνει η Γη της επαγγελίας και αυτό έχει ήδη κλειδώσει σε συμπαντικό επίπεδο. Σε κοσμικό χρόνο αναμένεται πρώτα η κατάρρευση του σαθρού συστήματος των αποστατών, για τον έλεγχο της συνειδήσεως, του μυαλού, των συναισθημάτων, των πεποιθήσεων συμπεριλαμβανομένων και των θρησκευτικών, όπου και εκεί κυρίως συντελείται ο έλεγχος της πλειοψηφίας της μάζας. Οι θεοί ευλόγησαν την Ελλάδα και έδωσαν το πράσινο φως της έναρξης, και η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Το Απολλώνιο φως βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και είναι συνδεδεμένο με κεντρικούς πυρήνες σε όλον τον πλανήτη. Αυτή η ιερή χώρα θα σηκώσει το λάβαρο του φωτός, την δύναμη της δημοκρατίας, με ήθος, ακεραιότητα, δικαιοσύνη, ισονομία και εντιμότητα. Οι αστραπές του Δία έχουν ένα και μόνον στόχο, τους σκοτεινούς και αποστάτες, όπου οι κεραυνοί κατευθύνονται ολοταχώς. Σύντομα πρόκειται να ζήσετε μία νέα Ατλαντίδα, μόνο που αυτή την φορά ενημερωθείτε, διαβάστε, γνωρίστε και κοιτάξτε μέσα σας. Ελευθερία είναι το σύνθημα και το εσωτερικό λάβαρο της ψυχής, Οδηγηθείτε εντός σας και σπάστε τις αλυσίδες των προκαταλήψεων και του ψεύδους που σας δίδαξαν. Δυσμένεια στους ασεβείς.
       Σχετικά με τις επικείμενες αλλαγές στην Ελλάδα και Κύπρο μου επιβεβαίωσε η Δήμητρα όσα μου είπε και στις 4.9.11 που ανέφερα στην αρχή της σελίδας αυτής  προσθέτοντας όμως μεταξύ άλλων και τα εξής: Οι διαδικασίες αναμένεται να ξεκινήσουν από μία κατάρρευση της κυβέρνησης, ένα δημοψήφισμα και εκλογές, ή κάτι ανάλογο, ώστε τα πράγματα να εξελιχτούν ομαλά χωρίς μεγάλες αναστατώσεις. Εδώ όμως υπεισέρχεται και η ελεύθερη βούληση των ανθρώπων που θα βρεθούν σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και θα κληθούν να επιλέξουν, όπως αναφέρουν και οι Ολύμπιοι: «Ή ο κόσμος θα συντονιστεί με την ακεραιότητα, την δικαιοσύνη, και το ήθος που διέπουν έναν αληθινό Έλληνα, για να φέρει το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα στην επιφάνεια, και επί τέλους η Ελλάδα να πάρει την αξία και την θέση που της ανήκει, για να γίνει ο ιερός πνευματικός χώρος, που έτσι θα αναγνωρίζεται και θα την σέβονται όλοι, και αυτός είναι ο στόχος. Ή λοιπόν ο κόσμος αναλαμβάνοντας την ευθύνη της ελεύθερης βούλησης του, θα ακολουθήσει αυτό που του υπαγορεύει ο ηθικός και ακέραιος εσωτερικός πνευματικός του κόσμος, το οποίο θα υλοποιήσει και στο εξωτερικό κοσμικό επίπεδο με τις σωστές αποφάσεις και τις θετικές ενέργειες που θα κάνει, ή σε αντίθετη περίπτωση θα παραμείνει αδρανής, φοβισμένος και αδιάφορος, ή ακόμη χειρότερα αρνητικός και υποστηρικτής των σκοτεινών που τον καταδυναστεύουν, οπότε όλα θα καταρρεύσουν, και εκεί αναφέρεται και η τελευταία φράση του μηνύματος του Διός ‘‘Δυσμένεια στους ασεβείς’’». Ας φροντίσουμε λοιπόν όλοι να επικοινωνήσουμε με τον εσωτερικό μας κόσμο σε μια προσπάθεια αυτογνωσίας, χωρίς επικριτική διάθεση αλλά σαν προσπάθεια αναγνώρισης, ώστε να καθοδηγηθούμε σωστά στην υποβοήθηση των αλλαγών.
       Σχετικά με τις κυβερνητικές αλλαγές, για αυτές δεν δίνω λεπτομέρειες καθ ότι θα είναι επιφανειακές και περιορισμένης διάρκειας, αλλά προχωρώ στην ουσία που είναι ότι στις καίριες κυβερνητικές και διοικητικές θλάσεις (οργανισμών, τραπεζών, κλπ), θα τοποθετηθούν, με κατάλληλες διαδικασίες, Έλληνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενεργοποιημένες ψυχές με το Ελάνιο πνεύμα, άτομα με πνευματικότητα, εντιμότητα, ακεραιότητα και δικαιοσύνη, ιδιότητες από τις οποίες η σημερινή Ελλάδα πάσχει, όχι μόνον όσον αφορά στους πολιτικούς της αλλά και σε σημαντικό μέρος των πολιτών της, και αυτό πρέπει να διορθωθεί. Οι άνθρωποι αυτοί, παράλληλα με τις αλλαγές που θα επιφέρουν προς ανακούφιση του κόσμου, (τις οποίες περιέγραψα αναλυτικά επανελεγμένος, και οι οποίες θα είναι και αυτές προσωρινές καλύπτοντας την μεταβατική περίοδο, μέχρι να γίνουμε πλήρως πεμπτοδιάστατοι, οπότε και δεν θα τις χρειαζόμαστε πλέον), συγχρόνως θα προετοιμάσουν δια επισήμων ανακοινώσεων κλπ, και την άφιξη των εξωγήινων. Παράλληλα με την εκ νέου επιβεβαίωση που πήρα ότι η άφιξη αυτή θα πραγματοποιηθεί μέχρι τον Μάρτιο του 2012, η Δήμητρα με διαβεβαίωσε ότι πολλοί αφυπνισμένοι συμπολίτες μας (με ανεβασμένες δονήσεις), βλέπουν συχνά διαστημόπλοια, κυρίως σε θέσεις που έχουν ανοίξει ενεργειακές πύλες, όχι απλώς σαν φωτεινά σημεία αλλά με τα κανονικά τους σχήματα, (πράγμα που επιβεβαιώνεται και από τα πολλά σχετικά emails που λαμβάνω), ενώ συχνά δεν τα κοινοποιούν για να μην τους ‘‘παίρνουν στο ψιλό’’, και αυτό όσο πάει θα πυκνώνει.
       Σχετικά με τα γεγονότα στην Κύπρο μου είπε ότι οι ευεργετικές αλλαγές θα ισχύσουν και για την Κύπρο, (σημειωτέον ότι οι Ολύμπιοι ενδιαφέρονται για όλους τους Έλληνες σε κάθε σημείο του πλανήτη), μόνο που θα ακολουθήσουν με μικρή καθυστέρηση, Αυτό γίνεται για να καθαρίσει προηγουμένως η Νήσος από τον μεγάλο πόνο που συσωρευτικέ (κυρίως με την τουρκική εισβολή) και να απελευθερωθούν οι εγκλωβισμένες ψυχές των θυμάτων που πολλές πλανώνται ακόμη εγκλωβισμένες στο αστρικό επίπεδο. Πρέπει οι Κύπριοι να προσπαθήσουν να ξεχάσουν και να σβήσουν, κατά το δυνατόν, από μέσα τους τα συναισθήματα πόνου, θυμού, αγανάκτησης και λοιπά που πρόεκυψαν από την προδοσία που έγινε και τον βίαιο χαμό των προσφιλών τους προσώπων, να ξεχάσουν το παρελθόν και να συγχωρέσουν, προσβλέποντας με αισιοδοξία στο υπέροχο μέλλον που ακολουθεί, πράγμα που υπό κανονικές συνθήκες θα απαιτούσε την παρέλευση τριών τουλάχιστον γενεών. Έτσι θα ανεβάσουν τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο της δονήσεις τους πράγμα πολύ σημαντικό τόσο για τις επικείμενες αλλαγές όσο και για την Ανάληψη. Εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα πρέπει να εκφράζουμε σε πνευματικό επίπεδο την συμπόνια μας για τους αδελφούς μας Κυπρίους, και την συμπαράσταση μας στο δύσκολο έργο που τους ζητείται σε σύντομο διάστημα να επιτελέσουν. Ακόμη οι Ολύμπιοι επιβεβαιώνουν ότι παράλληλα με τους δώδεκα ναούς των Ολύμπιων που ενεργοποιούνται σε αντίστοιχα ενεργειακά σημεία στην Ελλάδα, θα ενεργοποιηθεί σύντομα και στην Κύπρο ο ναός της Αφροδίτης, που είναι μια σημαντικότατη Θεά, της οποίας όμως οι ιδιότητες έχουν παραποιηθεί και υποβαθμιστεί σε αυτά που αναγράφονται στην αρχαία μυθολογία.
       Τέλος ο Αγγελιοφόρος, που αναφέρω πιο πάνω, με πληροφόρησε πριν φύγει για την χώρα διαμονής του, ότι μία προσπάθεια που έγινε για προσέγγιση και επηρεασμό της παρούσης κυβέρνησης ώστε να ξεκινήσει αυτή τις επικείμενες (ούτως ή άλλως) αλλαγές, δεν τελεσφόρησε καθ ότι, όπως μου είπε, η σημερινή κυβέρνηση χειραγωγείται πλήρως από τις σκοτεινές δυνάμεις της ελίτ και της παγκοσμιοποίησης, που στόχο έχουν την πλήρη οικονομική και πολιτική υποδούλωση της χώρας μας. Έτσι παραμένει το αρχικό πλάνο της σύντομής ανατροπής της παρούσης κυβέρνησης, που ενδέχεται να προκύψει και εκ των έσω δια αποσκίρτησης ορισμένων βουλευτών της, και της αντικατάστασης της άπο νέα κυβέρνηση όπου τον κύριο λόγο θα έχουν ικανά και τίμια (κοινοβουλευτικά και εξωκοινοβουλευτικά) στελέχη, υποβοηθούμενα στο έργο τους από του Έλληνες Γήινους Συμμάχους και τα πακέτα αφθονίας που προαναφέραμε. Ακόμη απαντώ και στο τι έγινε στην Λάρισα την Κυριακή στις 3.9.11 που η ομάδα των μυημένων του Κέντρου Ζευς ανέβηκε στον Όλυμπο. Εκεί σε μία σπηλιά που είναι ενεργειακή πύλη του Ολύμπου, έγινε επίκληση με την βοήθεια του Απόλλωνα για να συνδεθεί και να ενεργοποιηθεί το ενεργειακό τρίγωνο Σούνιο – Ακρόπολις – Όλυμπος, ενώ κατά την τελετή μεταξύ άλλων μεταφυσικών γεγονότων, εμφανίστηκε και ο ίδιος ο Απόλλων, και η σπηλιά πλημμύρησε από το απολλώνιο φώς που διατηρήθηκε και μετά το πέρας της τελετής.
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΗΣ 2.10.11
       Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ: Στις 2.10.11 είχα με την βοήθεια του φίλου μου Έρικ που λειτουργεί σαν κανάλι μια πολύωρη συνομιλία με τον Ανώτερο Εαυτό μου (ΑΕ), ό οποίος απάντησε πρόθημα και με σαφήνεια σε όλες μου τις ερωτήσεις που κάλυπταν θέματα σιτικά με την υγεία μου, την βελτίωση μου, την θεραπεία που μου κάνει το κέντρο Ζευς και τις θεραπείες που κάνει αυτό  γενικότερα, την προστασία μου, τις μεταφυσικές μου εμπειρίες, την άνοδο των δονήσεων μου και τις αλλαγές στο υλικό και αιθερικό μου σώμα, την διαδικασία μετάβασης μου στην πέμπτη διάσταση και το σχετικό χρονοδιάγραμμα, την αποστολή μου στην Γη, την σημασία του site μου και την άνοδο της επισκεψιμότητας του, την οικογένεια μου και τις σχέσεις μου με το περιβάλλον μου, τις οικονομικές μου συναλλαγές (με την εφορεία και λοιπούς) και την σωστή διαχείριση των περιουσιακών μου στοιχείων, και λοιπά προσωπικά μου θέματα. Παράλληλα ένα μεγάλο μέρος της συνεδρίας κάλυψε θέματα γενικού ενδιαφέροντος, τα κυριότερα των οποίων παραθέτω εδώ εν συντομία προς ενημέρωση, όπως είναι μεταξύ άλλων: Α) Οι εξωγήινοι με την τεχνολογία τους και οι Ολύμπιοι, σε σχέση και με τον ρόλο που πρόκειται να παίξουν σχετικά με την Γη, καθώς και ο ρόλος των Αναληφθέντων Διδασκάλων. Β) Η Ελλάδα με τα προβλήματα της, ο λόγος και η σκοπιμότητα για την οποία δημιουργήθηκαν αυτά, και οι προοπτικές των εξελίξεων. Γ) Οι παγκόσμιες οικονομικό-πολιτικές αλλαγές που επέρχονται. Δ) Η προσγείωση των εξωγήινων και τα ‘‘δώρα’’ που θα πάρουμε. Ε) Η διαδικασία μετάβασης μας στην πέμπτη διάσταση και το σχετικό χρονοδιάγραμμα. Ζ) Τα παράλληλα σύμπαντα, οι παράλληλες πραγματικότητες, οι παράλληλοι εαυτοί μας και τα διάφορα κομμάτια της ψυχής μας. Η) Το Ηλιακό μας σύστημα και οι αλλαγές που θα υποστεί. Θ) Λοιπές πληροφορίες.
       Σημειωτέον ότι ο Ανώτερος Εαυτός μας είναι μια πολύ μεγάλη οντότητα που καλύπτει όλα τα διαφορετικά κομμάτια (διαφορετικά άτομα) της ψυχής μας, και όλους τους παράλληλους εαυτούς των κομματιών αυτών, και χαίρεται να συνομιλεί μαζί μας όποτε τον καλούμε, και να μας δίνει χρήσιμες πληροφορείς και συμβουλές, οι οποίες για την περίπτωση μου απεδείχθησαν στο μέγιστο ποσοστό τους απόλυτα ακριβείς, αρκεί κανείς να τις κατανοεί και να τις ερμηνεύει σωστά. Γι αυτό συνιστώ σε όλους να βρουν τον τρόπο να επικοινωνούν συχνά μαζί του, είτε χρησιμοποιώντας κάποιον που να είναι καθαρό και αξιόπιστο κανάλι (διότι υπάρχουν και πολλοί τσαρλατάνοι του είδους), είτε απευθείας οι ίδιοι χαλαρώνοντας και καλώντας τον, και κάνοντας του συγκεκριμένες ερωτήσεις, και εμπιστευόμενοι σαν απάντηση την πρώτη σκέψη που θα τους έρθει αμέσως μετά στο μυαλό, χωρίς να προσπαθήσουν να την αναλύσουν ή να την αλλοιώσουν διά της λογικής. Εγώ, επειδή δεν εμπιστεύομαι ότι οι απαντήσεις που θα πάρω είναι οι σωστές και όχι αυτές που δημιουργεί η λογική μου ή που με συμφέρει να ακούσω, προτιμώ την ανεπηρέαστη επικοινωνία μέσω ενός αξιόπιστου (όπως απεδείχθη) καναλιού. Ακόμη αν κάποιο μελλοντικό γεγονός δεν έχει κλειδώσει ότι πρόκειται να γίνει τότε δεν δίνει συγκεκριμένη απάντηση, ενώ αν κρίνει ότι κάτι δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμο (προσωπικό ή γενικό) δεν απαντά, όπως και δεν απαντά για προσωπικά θέματα προσώπων που δεν ανήκουν στο στενό μας περιβάλλον, οπότε θα πρέπει εκείνα να ρωτήσουν τους δικούς τους Ανώτερους Εαυτούς. Επίσης δεν θα πρέπει να τον κουράζομε ρωτώντας τον για ασήμαντα πράγματα, ούτε να ξανακάνουμε αργότερα την ίδια ερώτηση διότι αυτό υπονοεί ότι δεν εμπιστευόμαστε την απάντηση του (εκτός αν εντωμεταξύ έχουν αλλάξει οι συνθήκες). Τέλος στο αίτημα μου να μού δώσει μια απόδειξη ότι όντως υπάρχει, γέλασε και είπε ότι η καλύτερη απόδειξη είναι ότι είμαι ζωντανός, διότι αν δεν υπήρχε αυτός δεν θα υπήρχα ούτε εγώ που αποτελώ μέρος του.
Α) ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΟΛΥΜΠΙΟΙ, ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ: Οι τρεις αυτές κατηγορίες οντοτήτων που έχω ήδη περιγράψει λεπτομερώς (κυρίως στις σελίδες II.2.D, II,2 D1 και II,2 D2 του site μου), ήρθαν στην Γη κατόπιν αιτήσεως της Γαίας (που αποτελεί την οντότητα που εκπροσωπεί τον πλανήτη), η οποία αίτηση υποστηρίζεται και από τον Ουρανό και αποτελεί Θεϊκή εντολή, για να βοηθήσουν την Γη και τους ανθρώπους της στην μετάβαση τους στην πέμπτη διάσταση με τους ανθρώπους της εν ζωή, πράγμα που γίνεται για πρώτη φορά κατά τον τρόπο αυτό στο σύμπαν (όπως έχω ήδη επανελεγμένα αναφέρει). Όμως ο κόσμος κουβαλά μαζί του ένα ‘‘κάρμα’’ από πράξεις του σε αυτήν και προηγούμενες ενσαρκώσεις του το οποίο καλείται να καθαρίσει ‘‘εδώ και τώρα’’ δεδομένου ότι στην πέμπτη διάσταση που θέλει να μπει (όποιος βέβαια το επιλέξει) δεν υπάρχει πλέον κάρμα. Για τον λόγο οι ως άνω τρείς κατηγορίες βοηθών, αν και θα μπορούσαν άνετα να επέμβουν και να αλλάξουν την νοοτροπία των ανθρώπων, να θεραπευόσουν το συναισθηματικό του σώμα από ‘‘ρωγμές’’ και προσκολλήσεις κλπ, εις δε το φυσικό επίπεδο να φέρουν όλες τις αλλαγές ‘‘στο πιάτο’’ για τους ανθρώπους, δεν το κάνουν και τους δίνεται η Θεϊκή άδεια για παρέμβαση ‘‘με το σταγονόμετρο’’. Αυτό γίνεται για να επιτρέψουν στους ανθρώπους να δράσουν και οι ίδιοι για τις αλλαγές, αλλά και να αυτόδιορθωθούν (υπό τις οδηγίας πάντα και με την υποστήριξη των ως άνω βοηθών), ώστε να βιώσουν τις εμπειρίες που ήρθαν στην ενσάρκωση τους αυτή να πάρουν, εμπειρίες που θεωρούνται μοναδικές και για τον λόγο αυτό συνωστίζονται σήμερα στην Γή σχεδόν επτά δισεκατομμύρια ψυχές, για να βιώσουν το ‘‘πανηγύρι’’ που λαμβάνει χώρα. Για τον λόγο αυτό παίζει μεγάλο ρόλο και η δική μας προσπάθεια και προσήλωση στον στόχο μας για την ανάληψη, η οποία προφανώς προϋποθέτει και την σωστή ενημέρωση για την αφύπνιση, πράγμα που πολεμούν με μανία οι σκοτεινοί.
       Έτσι πριν μπούμε στους θαλάμους μεταμόρφωσης, (στη Κοίλη Γη ή τα διαστημόπλοια), θα πρέπει να είμαστε ήδη επαρκώς προετοιμασμένοι και ‘‘θεραπευμένοι’’, ώστε ο θάλαμος να μας δώσει απλώς το τελικό tuning (συντονισμό) που απαιτείται για να γίνουμε πλήρως πεμπτοδιάστατοι, άλλως θα υποχρεωθούμε να ακολουθήσουμε την μακρότερη διαδικασία των ολίγων ετών, γινόμενοι πλήρως πεμπτοδιάστατοι στην επάνω επιφάνεια, βιώνοντας εκεί και όλες τις εμπειρίες που χρειαζόμαστε. Βεβαίως τα μικρά παιδιά, οι πνευματικά καθυστερημένοι, κλπ, θα μπορούν να μπουν χωρίς να απαιτείται κάποια προετοιμασία. Ακόμη η μετάβαση μας στην Κοίλη Γη θα γίνει κατά το πλείστον μέσω των τούνελ, (από ότι λέει ο Ανώτερος Εαυτός μου που μου έδωσε και όλες τις άλλες πληροφορίες που παραθέτω εδώ), ώστε κατά την διαδρομή να προσαρμοστεί η ενεργεία μας με αυτή της Κοίλης Γης, ενώ με διακτινισμό ή με διαστημόπλοια θα μεταφερθούν οι ολίγοι. Σχετικά με τους Ολύμπιους, αυτοί παρ όλη την συναισθηματική σύνδεση τους από την αρχαιότητα με την Ελλάδα και τους Έλληνες γενικότερα (Κύπρο κλπ), η αποστολή τους τώρα είναι να βοηθήσουν ολόκληρο τον πλανήτη. Ακόμη σχετικά με τις νέες τεχνολογίες των εξωγήινων, (δείτε την σελίδα μου ΙI.2.D1) οι εξομοιωτές, που θα τους κατασκευάζουμε και οι ίδιοι υπό τις οδηγίες τους, όταν γίνουμε πλήρων πεμπτοδιάστατοι θα χάσουν την σημασία τους, διότι θα μπορούμε να υλοποιούμε τα ίδια πράγματα με μόνη της σκέψη μας. Επίσης σχετικά με τα ολογραφικά θέατρα, το σκέλος της εικονικής πραγματικότητας (που δημιουργούν π.χ. στο πίσω μέρος της αυλής μας μια εικονική λίμνη για τις διακοπές μας), πράγμα χρήσιμο για όλους πλανήτες που δεν έχουν την ποικιλία τοπίων, χλωρίδας και πανίδας της Γης, εμείς δεν θα το χρειαζόμαστε, διότι προς κάθε πλευρά του σπιτιού μας θα μπορούμε να ανοίγουμε μια ενεργειακή πύλη με θέα π.χ. μια πραγματική λίμνη ή ένα χιονισμένο βουνό, όπου θα μπορούμε να μεταβαίνουμε απ ευθείας για τα σπορ ή τις διακοπές μας.
Β) Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ: Στην ερώτηση που έκανα στον ΑΕ μου για το ποια τα βαθύτερα αίτια της κακοδαιμονίας και των προβλημάτων που ταλαιπωρούν την Ελλάδα, μου έδωσε το εξής ιδιόμορφο όσο και κάπως δυσνόητο σενάριο το οποίο και παραθέτω. Κατά τον ΑΕ μου το βασικό πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι ούτε το χρέος ούτε οι πολλαπλές επιθέσεις που δέχεται τελευταία, (τα οποία και αν ακόμη εξαλείφονταν δια μαγείας, πάλι σιγά σιγά τα πράγματα θα κατέληγαν εκεί που είναι και σήμερα), αλλά οι ίδιοι οι άνθρωποι με την νοοτροπία τους και την συμπεριφορά τους και την βαριά ενέργεια που κουβαλούν οι περισσότεροι, που αν δεν αλλάξουν δεν θα μπορέσουν να περάσουν στην πέμπτη διάσταση. Επειδή λοιπόν η πλειονότητα των Ελλήνων δεν κατόρθωσε με τον ομαλό τρόπο να αποβάλει σιγά σιγά την βαριά  ενέργεια (για την επισήμανση της οποίας για Ελλάδα. Ισραήλ και Φιλιππίνες έχω μιλήσει και παλαιότερα, δείτε την σελίδα μου ΙI.2.D2), ο Ουρανός κατέφυγε στον βεβιασμένο και πιο επώδυνο τρόπο του να οδηγήσει δηλαδή τους Έλληνες στο να ‘‘πιάσουνε πάτο’’, ώστε να ξυπνήσουν και να θελήσουν επί τέλους να ανακαλύψουν μέσα τους το άλλο τους κομμάτι, το σωστό, και να το ενστερνιστούν για την ταχεία άνοδο τους. Βέβαια έτσι η μπάλα πιάνει και πολλούς άλλους που δεν χρειάζονταν ένα τέτοιο μάθημα, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα θα ταλαιπωρηθεί ακόμη για ένα διάστημα πιάνοντας πάτο προτού αρχίσει να ορθοποδίζει. Χρονικά η διάρκεια αυτή δεν μπορεί να ξεπεράσει το όριο του Μαρτίου 2012 που (όπως μου επιβεβαίωσε και πάλι ως πολύ πιθανόν ο ΑΕ μου), είναι η αργότερη ημερομηνία που αναμένουμε την κάθοδο των διαστημοπλοίων, οπότε οι οποιεσδήποτε αλλαγές θα επιταχυνθούν ραγδαία. Ακόμη ο ΑΕ μου υποστηρίζει ότι αυτό το πιάσιμο του πάτου δεν θα είναι γενικό, αλλά διαφορετικό χρονικά για τον καθένα που θα ανακαλύπτει το άλλο του κομμάτι, και όταν αυτοί που θα το επιτύχουν ξεπεράσουν μια ‘‘κρίσιμη μάζα’’, τότε και οι υπόλοιποι θα τους ακολουθήσουν με επιταχυνόμενο ρυθμό.
       Εδώ επισημαίνω και κάτι ενθαρρυντικό που προφανώς ισχύει και για πολλούς αφυπνισμένους συμπολίτες μου. Ο ΑΕ μου μου είπε, προτού καν αρχίσω τις ερωτήσεις, ότι δεν χρειάζομαι κάποια προετοιμασία καθ ότι είμαι έτοιμος για τις αλλαγές, και ότι χρειάζεται απλώς να έχω υπομονή και ψυχραιμία, πράγμα που το ερμηνεύω ότι πρέπει να απεμπλακώ τόσο εγώ όσο και οι συμπολίτες μου από την δικαιολογημένη αγανάκτηση και θυμό που μας κυριεύει εναντίον της σκοτεινής ελίτ και των ανδρείκελων της που μας κυβερνούν, την εποχή μάλιστα που η Γη πλημμυρίζεται συνεχώς από θετικές ενέργειες αγάπης, διότι τέτοια αρνητικά συναισθήματα, αν και δικαιολογημένα, κατεβάζουν τις δονήσεις μας, γι αυτό και περιόρισα και την επαφή μου με την τηλεόραση. Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνουμε αδρανείς περιμένοντας τις αλλαγές στο πιάτο, αλλά για να τις επισπεύσομε επιβάλλεται εις μεν τον πνευματικό πεδίο να προβάλουμε τις προθέσεις μας, οραματιζόμενοι ότι ο κόσμος μας παίρνει την ιδανική του μορφή, εις δε το υλικό πεδίο αντιδρώντας σθεναρά και εμπράκτως σε κάθε αντιλαϊκό μέτρο και περιορισμό της ελευθερίας μας που προσπαθούν να μας επιβάλουν, χωρίς όμως αυτό να περιλαμβάνει και την ωμή βία.
       Στις συγκεκριμένες ερωτήσεις που έκανα σχετικά με τα επικείμενα γεγονότα στην Ελλάδα, που μού έδωσαν η Δήμητρα και ο Αγγελιοφόρος και περιγράφω πιο πάνω σε αυτή μου την σελίδα, ορισμένα μου τα επιβεβαίωσε, ενώ άλλα τα άφησε φλου λέγοντας ότι δεν έχουν ακόμη κλειδώσει, δεδομένου ότι εξαρτώνται από την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων η οποία μπορεί και να μεταβάλλεται. Σχετικά με την έκτη δόση μου είπε (στις 2.10.11 που έκανα την συνεδρία, δηλαδή πριν από τις πρόσφατες ανακοινώσεις), ότι θα την πάρουμε μεν αλλά με μια μικρή καθυστέρηση. Σχετικά με την μεσοπρόθεσμή βοήθεια, ότι και αυτή θα μας δοθεί, αλλά δεν θα την χρειαστούμε επί μακρόν διότι εντωμεταξύ δεν θα την έχουμε ανάγκη. Σχετικά με τις γεωτρήσεις για υδρογονάνθρακες σε Ελλάδα και Κύπρο, μου είπε ότι αφ ενός τα αποθέματα βρίσκονται σε μεγάλο βάθος, πράγμα που επιβαρύνει σημαντικά το κόστος εξορύξεως, και αφ ετέρου επέρχονται τα συστήματα καθαρής δωρεάν ενεργείας, γι αυτό τα οποιαδήποτε οφέλη από τις γεωτρήσεις θα είναι περιορισμένα. Μου απέκλεισε να υπάρξει θερμό πολεμικό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας ή Κύπρου και Τουρκίας, ή με άλλη χώρα της περιοχής, ή η εμπλοκή της Ρωσίας όπως πολλές θρησκευτικής προελεύσεως προφητείες επιμένουν να παρουσιάζουν, η δε διαμάχη Τουρκίας και Ισραήλ θα περιοριστεί σε ένταση των σχέσεων τους.
       Στην Ελλάδα θα γίνουν ταραχές και θα υπάρξει και περιορισμένος αριθμός θυμάτων, αλλά αυτόν είναι κάτι που θα ισχύσει και για πολλές άλλες χώρες. Δεν θα γίνει αλλαγή του ευρώ και μετάβαση στην δραχμή, (ενώ θα αλλάξει η δομή των τραπεζών), ούτε κινδυνεύουν οι καταθέσεις μου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (που απέκτησα όταν είχα διεθνείς δραστηριότητες), πράγμα που εκτιμώ ότι θα ισχύει αντιστοίχως εν γένει και για τους συμπολίτες μου, μέχρι φυσικά τα χρήματα να πάψουν να έχουν ουσιαστική αξία καθώς θα μπαίνουμε στην πέμπτη διάσταση. Ακόμη μου σύστησε να πουλήσω τυχόν περιουσιακά μου στοιχεία σε ακίνητα που δεν χρησιμοποιώ (π.χ. οικόπεδα), καθότι όσο πάει θα χάνουν την αξία τους, (πράγμα που καλόν είναι να το έχουν υπόψη τους και οι συμπολίτες μου), ενώ προέβλεψε ως πολύ πιθανόν να έχω τους προσεχείς μήνες μια τέτοια επιτυχημένη πώληση. Ακόμη μου είπε ότι τους δύο μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο θα γίνει πολύ δουλειά στην Ελλάδα (αλλά και παγκοσμίως), με τις θετικές ενέργειες που εισέρχονται από το συμπάν, και μάλιστα στις ημερομηνίες 15.10.11, 28.10.11, και 11.11.11, μόνο που η επιρροή τους δεν θα γίνει άμεσα αισθητή σε εξωτερικό επίπεδο, όμως οι άνθρωποι θα τις αισθανθούν (συνειδητά ή υποσυνείδητα), στο εσωτερικό τους επίπεδο, ο καθένας σε διαφορετική ένταση, αναλόγων με τις ‘‘κεραίες’’ που διαθέτει για να τον βοηθήσουν στην βελτίωση του. Για τον λόγο αυτό συνιστώ θερμά στους συμπολίτες μου τις ημερομηνίες αυτές να κάνουν διαλογισμό (ή απλώς χαλάρωση) αποδεχόμενοι την είσοδο των ενεργειών αυτών μέσα τους, για να τις αξιοποιήσουν στην συνέχεια για την συνειδητή βελτίωση τους, και ενίσχυση της αγάπης που πρέπει να αισθάνονται.   
Γ) ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΡΧΟΝΤΑΙ: Το θέμα αυτό έχει καλυφθεί εκτενώς και επανειλημμένως στο site μου (δείτε την σελίδα μου II.2.D1), ενώ δίδοντα στα κάτωθι 5 μηνύματα του Nidle του Salusa και των Αναληφθέντων Διδασκάλων (τα τρία τελευταία των οποίων μεταφράζω από την Αγγλική μου σελίδα II.1.D16), τα οποία περιέχουν πρόσφατες πληροφορίες και προοπτικές  για τις τελευταίες εξελίξεις. Ο Ανώτερος Εαυτός μου, μου επιβεβαίωσε ορισμένες από αυτές, ενώ για άλλες (κυρίως σε ότι αφορά στα χρονοδιαγράμματα, όπου επεμβαίνουν και οι αντιδράσεις των σκοτεινών κυβερνήσεων), είπε ότι ακόμη δεν έχουν κλειδώσει. Ακόμη προσέθεσε μεταξύ άλλων και τις κάτωθι απαντήσεις: Πολλές κυβερνήσεις έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις για τους εξωγήινους, προτιμούν όμως να προηγηθούν ορισμένες διαρροές των πληροφοριών αυτών προτού προβούν σε επίσημες ανακοινώσεις, που αναμένεται για ορισμένες κυβερνήσεις να τις κάνουν μέσα στο 2011. Παράλληλα με τους εξωγήινους, μας βοηθούν στην ανάληψη οι Αγκάρθιοι της Κοίλης Γης (που κινούνται ήδη ανάμεσα μας), καθώς και οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι που έχουν κατέβει, όλοι αυτοί ανταποκρινόμενη στην έκκληση για βοήθεια της Γαίας (που είναι η οντότητα του πλανήτη μας), συνεπικουρούντος και παροτρύνοντος και του Ουρανού (που είναι οι Θεϊκές δυνάμεις). Τέλος μου επιβεβαίωσε για πτώσεις κυβερνήσεων και για την δημιουργεί μεταβατικών που θα επιστατήσουν στις αλλαγές, καθώς και για αλλαγές του οικονομικού συστήματος και της λειτουργίας των τραπεζών.
Δ) Η ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ‘‘ΔΩΡΑ’’ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ: Ο Ανώτερος Εαυτός μου (ΑΕ) μου επιβεβαίωσε ότι η προσγείωση των διαστημοπλοίων θα γίνει (με το ένα ή το άλλο σενάριο) μέχρι και τον Μάρτιο του 2012, μόνο που έδωσε μια πιο συντηρητική μορφή για τον ρόλο που θα παίξουν, βοηθώντας μας ώστε πολλά προπήγματα να τα κάνουμε μόνοι μας αντί να μας τα δίνουν έτοιμα στο πιάτο. Μετά την προσγείωση και την πρώτη γνωριμία, η πρώτη τους δαυλιά θα είναι οι θεραπείες μας από σωματικές, πνευματικές και ψυχικές ασθένειες, οι οποίες θα γίνονται κατά βάση σε ενεργειακό επίπεδο, ακόμη και εξ αποστάσεως. Στην συνέχεια θα μας διδάξουν και θα μας βοηθήσουν να κατασκευάσουμε εμείς οι ίδιοι τις συσκευές της κρυμμένης τεχνολογίας που έχουν ήδη δώσει προ καιρού, (για καθαρή δωρεάν ενεργεία, συστήματα αντιβαρύτητας για προώθηση οχημάτων, κλπ), και το ίδιο θα γίνει και για την νέα τεχνολογία που θα μας φέρουν όπως είναι οι εξομοιωτές κλπ, που θα τους κατασκευάσουμε εμείς οι ίδιοι βάσει οδηγιών τους. Παράλληλα θα μας διδάξουν πώς να μη ρυπαίνουμε και γενικότερα να προστατεύομε το περιβάλλον, και θα μας βοηθήσουν να καθαρίσουμε την Γή από κάθε είδους ρύπανση, πράγματα που θα υποβοηθηθούν και από το ότι δεν θα χρησιμοποιούμε πλέον καύσιμα. Μία από τις σημαντικότερες αποστολές τους θα είναι η ενημέρωση, εκπαίδευση και καθοδήγηση μας στο να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας, τα συστήματα που εφαρμόζουμε σε όλους τους τομείς, καθώς και την νοοτροπία και συμπεριφορά μας, και να τα προσαρμόσουμε σε αυτά που ισχύουν σε κάθε γαλακτική κοινωνία. Αυτά προϋποθέτουν πριν από την άφιξη τους να έχει προηγηθεί η αντικατάσταση των σημερινών σκοτεινών και χειραγωγούμενων κυβερνήσεων από άλλες μεταβατικές με ικανά και τίμια στελέχη που θα πρωτοστατήσουν στις αλλαγές.
       Στην συνέχεια θα μας διδάξουν την πραγματική μας ιστορία από την πτώση της Ατλαντίδος μέχρι σήμερα, και τον λόγο για τον οποίο μπήκαμε για τόσες χιλιάδες χρόνια στην δυαδικότητα και ταλαιπωρηθήκαμε και κατεβήκαμε πολύ χαμηλά, παίρνοντας όμως πολύτιμες εμπειρίες, για να ανεβούμε πρόσφατα και να φτάσουμε στην Ανάληψη. Ακόμη θα μας διδάξουν την διαδικασία της μετάβασης μας στην πέμπτη διάσταση και πώς να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία αυτή την μεγάλη πρόκληση, λύνοντας και κάθε σχετική μας απορία, ενώ θα μας εκπαιδεύσουν και στην σωστή και συνετή χρίση των ‘‘δώρων’’ που θα πάρουμε στην πέμπτη διάσταση (τηλεπάθεια. τηλεκίνηση, διακτινισμός, δυνατότητα υλοποίησης, επέμβασης στο σώμα μας αλλά και στο περιβάλλον, κλπ). Επίσης θα μας ενημερώσουν για το τι ακριβώς θα γίνει στους θαλάμους μεταμόρφωσης, προς εξάλειψη τυχόν φόβων μας, ενώ θα βοηθήσουν για την μεταφορά στην Κοίλη Γή ή στα διαστημόπλοια, για όσους επιλεγούν να πάνε εκεί (δείτε την σελίδα μου ΙI.2.D1). Σχετικά με τις επίμονες ερωτήσεις μου στον ΑΕ για το αν θα φέρουν μαζί τους πολύτιμα μέταλλα προς ενίσχυση των πακέτων αφθονίας (για τα οποία όλα τα κανάλια μιλούν και τονίζουν την σημασία τους) η απάντηση του ΑΕ μου είναι ότι αυτά και αν ακόμη προλάβουν να χρησιμοποιηθούν θα είναι ήσσονος σημασίας, διότι τον χρυσό ή τα χαρτονομίσματα ούτε μπορείς να τα φας ούτε να ντυθείς με αυτά. Αντίθετα η ευημερία θα προκύψει από την νέα τεχνολογία που και σε τρέφει και σε ντύνει, καθώς και από την αλλαγή του οικονομικού συστήματος και μάλιστα του τραπεζικού, κυρίως όμως από την αλλαγή της νοοτροπίας και του τρόπου ζωής μας (life style), σε συνδυασμό με την σημιτική μείωση των πραγματικών αναγκών μας.
 Ε) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ: Το θέμα αυτό έχει επίσης καλυφθεί στο site μου (σελίδες II.2.D1 και II.2.D2) και αναφέρεται βασικά σε δύο ομάδες ανθρώπων. Η πρώτη αφορά σε όσους θα επιλέξουν και θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τους θαλάμους μεταμόρφωσης, (είτε αυτοί ευρίσκονται στην Κοίλη Γη, είτε στα διαστημόπλοια, είτε οπουδήποτε αλλού (όπως λίγοι πιθανόν και στην επάνω επιφάνεια), οπότε η μετάβαση τους στην πέμπτη διάσταση θα γίνει μέσω των θαλάμων περί το τέλος του 2012. Η δεύτερη αφορά εκείνους, που για διαφόρους λόγους που εξήγησα, θα επιλέξουν ή θα οδηγηθούν στο να γίνουν πεμπτοδιάστατοι παραμένοντας στην επάνω επιφάνεια, περνώντας μια πιο μακροχρόνια διαδικασία, η οποία όμως θα τους δόση σαν αντάλλαγμα για την υπομονή και επιμονή που θα δείξουν για λίγα (όμως καθόλου άσχημα) χρόνια, την εμπειρία ενός πλούτου χρησίμων για τις επόμενες ενσαρκώσεις τους μαθημάτων, που οι τρείς μέρες μέσα στους θαλάμους δεν έχουν το περιθώριο να δώσουν. Στην κατηγορία αυτή μου είπε ο ΑΕ ότι ανήκω, για καλή μου ή για κακή μου τύχη (ακόμη δεν ξέρω), και εγώ, και γι αυτό του έκανα διάφορες ερωτήσεις αναφερόμενες στην μετάβαση μου αυτήν, συνδεόμενες με τον καθορισμό απώτερων ημερομηνιών μέχρι τις οποίες τα διάφορα γεγονότα θα έχουν συντελεστεί, πράγμα που όπως ο ΑΕ μου μου έδωσε να καταλάβω, θα ισχύσει λίγο-πολύ και για την πλειονότητα των άλλων αφυπνισμένων συνανθρώπων μου της δεύτερης αυτής κατηγορίας, γι αυτό και παραθέτω εδώ τις απαντήσεις.
       Κατ αρχήν όσον αφορά στις δονήσεις μου αυτές ευρίσκονται ήδη στην τέταρτή διάσταση, πράγμα που συμβαίνει και για την πλειοψηφία των αφυπνισμένων συνανθρώπων μου, και συγκεκριμένα στο επίπεδο του 4.7 (δεν πρόλαβα να διευκρινίσω τι ο αριθμός αυτός σημαίνει), που όμως ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα με τις καλές ή κακές σκέψεις και συναισθήματα μου, ενώ αυτήν την ώρα που έχω την επικοινωνία ανεβαίνουν σημαντικά. Η μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση θα γίνεται παράλληλα με την μετάβαση του πλανήτη, και αυτό θα αρχίσει το 2012 και μάλιστα προς το τέλος αυτού. Τότε θα αρχίσουν να εμφανίζονται στο μεν πνευματικό επίπεδο η δυνατότητα της τηλεπάθειας, εις δε το υλικό η εξάλειψη των τυχόν ασθενειών και η βελτίωση της λειτουργίας αλλά και της εμφάνισης (βάρος κλπ) του σώματός μας. Μέσα στο 2013 θα έχουμε απόλυτη υγεία και δυνατότητα επέμβασης σε μεγάλο βαθμό στο σώμα μας, όσον όμως αφορά στο ύψος μας, την ηλικία μας, και την αποκατάσταση τυχόν μελών που μας λείπουν, αυτό θα γίνει αργότερα (2015 έως 2016), οπότε το σώμα μας θα έχει γίνει πιο λεπτοφυές και η επέμβαση μας πιο άμεση. Μέσα στο 2013 θα πέσει και το πέπλο που κάλυπτε τις μνήμες από όλες τις προηγούμενες ζωές μας, τις οποίες πλέον θα μπορούμε να τις θυμόμαστε με λεπτομέρεια και να χρησιμοποιούμε όλες τις γνώσεις, την εμπειρία, τα χαρίσματα και τις ικανότητες που είχαμε τότε,
       Όσον αφορά στην ικανότητα της τηλεκίνησης (να κινούμε δηλαδή με την σκάψει μας αντικείμενα, ή να θέτουμε σε λειτουργία συσκευές κλπ), αυτή θα μας δοθεί αργότερα (2014 με 2015), ώστε να έχει ολοκληρωθεί εν τω μεταξύ η πνευματική και ψυχική μας εξέλιξη, για να χρησιμοποιούμε την ισχυρή αυτή ικανότητα με σύνεση και για το καλό και όχι για καταστροφή και εκδίκηση. Η δυνατότητα υλοποίησης θα ξεκινήσει σιγά-σιγά για να ολοκληρωθεί το 2016, ενώ τον διακτινισμό θα μπορούμε να τον κάνουμε μόνοι μας (χωρίς εξωτερική βοήθεια που απαιτείται σήμερα), το 2017, οπότε το σώμα μας θα έχει πάρει την τελική λεπτοφυή (ημαιθερική) του μορφή. Οι δύο έλικες του DNA που έχουμε τώρα ενεργοποιημένους (και αυτούς μερικώς) στο υλικό τριτοδιάστατο σώμα μας, θα γίνουν σιγά-σιγά 12, με ρυθμό ενεργοποίησης διαφορετικό για τον καθένα μας, που όμως θα έχει ολοκληρωθεί για όλους μας το αργότερο μέχρι το 2017. Ομοίως τα τσάκρα μας από 7 που έχουμε σήμερα στο υλικό μας σώμα (πέραν των 200 δευτερευόντων), θα γίνουν σε σύντομο σχετικά διάστημα 13 στο νέο ημαιθερικό μας σώμα, ενώ στις ανώτερες διαστάσεις (έκτη, κλπ), φτάνουν τα 20.
       Τέλος στην ερώτηση ‘‘γιατί εγώ δεν θα πάω στους θαλάμους στα διαστημόπλοια ως σπόρος των άστρων, αλλά θα πρέπει να υποστώ την ταλαιπωρία της σταδιακής μετάβασης μέχρι το 2017;’’ η απάντηση που πήρα (και που πιθανόν ισχύει και για άλλους συνανθρώπους μου) είναι η εξής: ‘‘Κατ αρχήν αν εξαιρέσουμε μια σύντομη αρχική περίοδο δεν πρόκειται για ταλαιπωρία αλλά για μία περίοδο πλούσια σε χρήσιμα μαθήματα και πολύτιμες όσο και ευχάριστες εμπειρίες, που σε αποζημιώνουν για την καταβαλλόμενη προσπάθεια, ενώ οι προβλεπόμενες αναστατώσεις του φλοιού της Γης, παρ όλο που θα σε επηρεάσουν δεν θα θέσουν σε κίνδυνο την ύπαρξη σου. Τα μαθήματα θα σου χρειαστούν διότι εσύ τόσο σε αυτήν όσο και σε προηγούμενες ενσαρκώσεις σου (π.χ. στην Ατλαντίδα, τις Πλειάδες κλπ), είχες ως αποστολή την διδασκαλία και την ενημέρωση, τώρα μάλιστα και την αφύπνιση, πράγμα που πρόκειται να κάνεις ως πεμπτοδιάστατος πλέον (όπως και πολλοί άλλοι Γήινοι συνάνθρωποι σου), βοηθώντας και άλλους πλανήτες για να περάσουν και αυτοί την διαδικασία της Ανάληψης,’’ Εδώ θέλω να επισημάνω ότι άλλοι πλανήτες ενδεχομένως να μην έχουν την πολυτέλεια της ύπαρξης των θαλάμων μεταμόρφωσης, που ισχύει για την Γη λόγω σαφούς εντολής του Ουρανού να πετύχει το πείραμα του να περάσει η Γη με την πλειοψηφία των κατοίκων της εν ζωή στην πέμπτη διάσταση, φέρνοντας μαζί τους τις εμπειρίες τους από την δυαδικότητα, (αντί να πεθάνουν όλοι και να μετενσαρκωθούν αργότερα ως πεμτοδιάστατοι που γινόταν μέχρι τώρα). Για τον λόγο αυτόν και συνωστίζονται σήμερα περίπου 7 δισεκατομμύρια ψυχές στην Γη ώστε να πάρουν αυτή την μοναδική εμπειρία. Εγώ πάντως συνιστώ σε όσους δεν αισθάνονται να έχουν τέτοια αποστολή βοηθείας άλλων πλανητών, σε αυτή ή σε μελλοντική τους ενσάρκωση, (που θα είναι ενδεχομένως και οι περισσότεροι) να προσπαθήσουν να πάρουν την άμεση μετάβαση στην πέμπτη διάσταση μέσω των θαλάμων, που όμως για να μπορέσουν να την πάρουν θα πρέπει να κάνουν προηγουμένως την προετοιμασία στο συναισθηματικό τους κυρίως σώμα και στις δονήσεις τους που προαναφέραμε, αφήνοντας την μετάβαση στην επάνω επιφάνεια σαν εναλλακτική λύση ανάγκης.         
Ζ) ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΕΑΥΤΟΙ ΜΑΣ: Ο Θεός-Πρώτος Δημιουργός δημιουργεί τον φυσικό κόσμο (‘‘δημιουργία’’), ο οποίος αφού διανύσει μια διαδρομή αμέτρητων ετών και πάρει τις εμπειρίες που προέβλεψε ο δημιουργός και επιτελέσει τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε, στην συνέχεια εξαφανίζεται για να ακολουθήσει μία επόμενη δημιουργία. Η παρούσα δημιουργία που διανύαμε είναι η έκτη κατά σειράν από καταβολής χρόνου, και έχει ως σκοπό το ‘‘πάντρεμα’’ του Φωτός με το Σκότος (του καλού με το κακό). Η δημιουργία αποτελείται από έναν αριθμό ανεξάρτητων συμπάντων που το καθένα συλλέγει τις δικές του εμπειρίες χάριν του Θεού – Πρώτου δημιουργού, ενώ έχει και τον δικό του αρχηγό που παίζει τον ρόλο θα λέγαμε ενός ‘‘τοπικού Θεού’’. Κάθε σύμπαν, όπως αυτό στο οποίο ζούμε, αποτελείται από πολλές παράλληλες ‘‘πραγματικότητες’’, (τις οποίες καταχρηστικώς ονομάζουμε και παράλληλα σύμπαντα), οι οποίες συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο με την πραγματικότητα που ζούμε εμείς (σαν να πρόκειται για μια τέταρτή διάσταση πέραν των τριών του τρισδιάστατου χώρου), μόνο που η κάθε μία έχει την δική της γκάμα συχνοτήτων. Σε αρκετές παράλληλες πραγματικότητες, ευρίσκονται οι παράλληλες Γαίες που μοιάζουν αρκετά με την δική μας, και μέσα σε αυτές υπάρχουν και οι παράλληλοι εαυτοί μας που έχουν πολλές ομοιότητες με εμάς. Η δική μας πραγματικότητα βρίσκεται από πλευράς συχνοτήτων κάπου στο μέσον, (με σχετικώς βαριά ύλη), και θα μπορούμε να βλέπουμε και να επικοινωνούμε (ως πλήρως πεμπτοδιάστατοι) με τις πραγματικότητες και τους παράλληλους εαυτούς μας που είναι πάνω από εμάς (με πιο λεπτοφυή ύλη), ενώ δεν θα βλέπουμε τις κάτω από εμάς πραγματικότητες (με βαρύτερη ύλη).
       Για να συναντήσουμε έναν παράλληλο εαυτό μας σε μια παράλληλη Γή, πρέπει πρώτα να επικοινωνήσουμε μαζί του και αυτός να δεχθεί να τον επισκεφτούμε (πράγμα που θα το κάνει). Κάθε παράλληλη πραγματικότητα έχει και διαφορετικό χώρο στην ένατη διάσταση, όπου πάνε οι ψυχές όταν πεθάνουν, διότι κάθε μια πραγματικότητα έχει και διαφορετικά μαθήματα που πρέπει οι ψυχές της να πάρουν. Εκτός από τους παράλληλους εαυτούς μας, έχουμε και τα άλλα κομμάτια της ψυχής μας, που μπορεί να είναι τελείως διαφορετικά από εμάς άτομα, τα οποία βρίσκονται στην ίδια με εμάς πραγματικότητα, και συνήθως και στον ίδιο πλανήτη, ενώ αυτό που μας συνδέει είναι κυρίως το ότι έχουμε τον ίδιο Ανώτερο Εαυτό. Και το κομμάτια αυτά έχουν τους δικούς τους παράλληλους εαυτούς σε άλλες πραγματικότητες, ενώ όλοι αυτοί έχουμε τον ίδιο Ανώτερο Εαυτό, που είναι πάνω και πέρα από τις πραγματικότητες. Σημειωτέον ότι και όλοι οι εξωγήινοι, οι Ολύμπιοι. οι αναληφθέντες δάσκαλοι, κλπ, έχουν και αυτοί τόσο τους παράλληλους εαυτούς τους, όσο και τους Ανώτερους Εαυτούς τους. Ακόμη οι Ανώτεροι Εαυτοί έχουν και αυτοί τους δικούς τους Ανώτερους Εαυτούς, και εκείνοι ομοίως τους δικούς τους, κ.ο.κ. δημιουργουμένης έτσι μίας πυραμίδας που έχει ως κορυφή τον ίδιο τον Θεό, εξ ου προκύπτει η διατύπωση ότι ‘‘είμαστε όλοι Ένα’’ (και έτσι θα αισθανόμαστε ως πεμπτοδιάστατοι), καθώς και το ότι ‘‘έχουμε μέσα μας την Θεϊκή σπίθα’’. Τέλος καμιά φορά λόγο γειτονικών συχνοτήτων έχουμε επαφή δύο πραγματικοτήτων, όπως το γεγονός που μου διηγήθηκε ο Έρικ, όπου σε ένα σπίτι ακούγονταν κατά καιρούς περίεργοι θόρυβοι, ενώ απεδείχθη ότι σε μια γειτονική πραγματικότητα ήταν εκεί ένα αεροδρόμιο. Ομοίως πόλοι άνθρωποι έχουν δει ξαφνικά παράξενα άτομα γύρω τους, τα οποία στην συνέχεια τα βλέπουν να εξαφανίζονται, όταν αυτά ξαναποκτούν τις κανονικές τους συχνότητες, και έτσι εξηγούνται και τα ίχνη στο χιόνι από τα βήματα του ‘‘πλατυπόδαρου των Ιμαλάϊων’’ που εμφανίζονται και εξαφανίζονται ξαφνικά.
 Η) ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ: Στο Ηλιακό μας σύστημα θα εμφανιστούν δύο αρχικά νέοι πλανήτες και στην συνέχεια άλλοι τρείς (σύνολον 9+5=14 πεμπτοδιάστατοι), ενώ αργότερα θα βλέπουμε και τους αιθερικούς (άυλους) πλανήτες ανωτέρων διαστάσεων υπό μορφή φωτεινών σφαιρών. Ακόμη θα εμφανιστούν και νέοι δορυφόροι, δύο των οποίων στην Γη με τον ένα να κατοικείται από πεμπτοδιάστατους. Οι πλανήτες είναι όλοι κάλοι, ακόμη και ο ήλιος που επίσης κατοικείται από άυλες ψυχές, καθώς είναι κοίλοι και οι περισσότεροι δορυφόροι οι οποίοι όταν κατοικούνται, κατοικούνται κυρίως στο εσωτερικό τους. Η περισσότεροι των κατοίκων του Ηλιακού είναι ανθρωποειδείς, με λίγες εξαιρέσεις. Οι άνθρωποι π,χ. του Δία (όπως και της Αφροδίτης) είναι λεπτοί και ψιλοί, με λεπτοφυές υλικό σώμα, πολύχρωμοι και με θηλυκή εμφάνιση. Όλοι οι πεμπτοδιάστατοι κάτοικοι των διαφόρων πλανητών (σε ορισμένους των οποίων μερικοί θα μετακομίσουμε), αποτελούν μια ομάδα (σαν την Ενωμένη Ευρώπη), ενώ οι κάτοικοι των ανωτέρων διαστάσεων αποτελούν την δική τους ξεχωριστή ομάδα. Όλοι οι κάτοικοι της Γης (εξωτερικής και Κοίλης) θα αποτελέσουν ένα ενιαίο έθνος, και σε αυτό οφείλετε και η έντονη μετανάστευση, ώστε να επέλθει κατά το δυνατόν μια ομοιομορφία ενεργειών των διαφόρων φυλών στις διάφορες σημερινές χώρες, που όλες τελικά θα ενωθούν σε μία. Τον κάθε άνθρωπο επί της Γης (και επί των λοιπών πλανητών), συνοδεύει και μια ομάδα άυλων ψυχών (συμβούλων, προστατών, ή απλώς παρατηρητών), που έρχονται με την ενσάρκωση του, και τον ακολουθούν στην ένατη διάσταση όταν αυτός πεθάνει, για να τον βοηθήσουν να επιλέξει σωστά την νέα του ενσάρκωση.
 Θ) ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Οι πληροφορίες αυτές δεν προέρχονται από τον ανώτερο εαυτό μου αλλά από άλλες πηγές, και τις παραθέτω διότι τις θεωρώ σημαντικές και επίκαιρες, καλύπτουν δε τρία διαφορετικά θέματα.

Πρώτον:  Όπως επιβεβαιώνει και ο Άγιος Γερμανός υπάρχουν (μεταξύ άλλων) δύο βασικές κατηγορίες manipulators (χειραγωγητών – παραπληροφορούντων). Η πρώτη στοχεύει στον φόβο και επηρεάζει διαφόρους που λειτουργούν σαν κανάλια και νομίζουν ότι παίρνουν πληροφορίες από ανώτερες οντότητες που μιλούν κάθε τόσο για τεράστιες καταστροφές, για επιθετικούς εξωγήινους, για τον αντίχριστο, τον εωσφόρο και άλλα παραμύθια, συνδέοντας τα μάλιστα με αρχαίες θρησκευτικές η μη προφητείες, με σκοπό ενσπείροντας τον φόβο να κρατούν χαμηλές τις δονήσεις μας. Η δεύτερη κατηγορία χρησιμοποιεί κατά τον ίδιο τρόπο κανάλια που μιλούν για (ανυπόστατα) σημαντικά γεγονότα που προβλέπουν ότι θα γίνουν σε ορισμένες κοντινές ημερομηνίες (επιλέγοντας συνήθως ημερομηνίες που όντως ανοίγουν πύλες και κατεβαίνουν θετικές ενέργειες στην Γή). Λέγουν π.χ. ότι την τάδε του μηνός Οκτωβρίου του 2011 θα γίνει απόλυτο σκοτάδι και την επομένη θα περάσει η Γη με τους ανθρώπους της (ως δια μαγείας) στην πέμπτη διάσταση, ή ότι την τάδε του μηνός Νοεμβρίου 2011 θα αναληφθούν 3 εκατομμύρια εργάτες του φωτός και θα επιστρέψουν την επομένη ως πεμπτοδιάστατοι για να βοηθήσουν, και άλλες τέτοιες ανοησίες, που σκοπό έχουν με το να αποδύονται κάθε τόσο ανακριβείς, να χάσει ο κόσμος την εμπιστοσύνη του και σε κάθε σοβαρή πληροφορία που του δίνεται, αλλά και προς τις ανώτερες οντότητες από τις οποίες υποτίθεται ότι παίρνουν τις πληροφορίες τα κανάλια αυτά. Αυτό το αναφέρω διότι τελευταία περνώ πολλά τηλεφωνήματα από ανθρώπους είτε φοβισμένους, είτε ενθουσιασμένους, προς τους οποίους θέλω να πω, α) ότι η Γη δεν κινδυνεύει από καμία μεγάλη καταστροφή ενώ η Ανάληψη είναι εξασφαλισμένη, και β) ότι τίποτε δεν πρόκειται να γίνει ‘‘σε μία νύχτα’’, ούτε πρόκειται να δοθούν συγκεκριμένες ημερομηνίες αλλά μόνον χρονικές περίοδοι μέσα στις οποίες αυτά θα συμβούν.
 Δεύτερον: Επειδή ορισμένοι αναγνώστες μου εκφράζουν την αγανάκτηση τους και την πικρία τους, γι αυτά που τους συμβαίνουν, ακόμη δε και κάποιον υποβόσκοντα φθόνο προς αυτούς που δεν αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα και δεν συμπάσχουν μαζί τους, θέλω να πω ότι εν γένει αυτά που περνούν δεν είναι τίποτε άλλο παρά μαθήματα που επέλεξαν να πάρουν σε αυτή τους την ενσάρκωση για να απαλείψουν το κάρμα τους και να ανέβουν, αντιμετωπίζοντας σθεναρά αλλά και με ηθική ακεραιότητα τις κακουχίες. Ακόμη ας έχουν υπ όψη τους ότι αυτό είναι κάτι προσωρινό και ότι ένα λαμπρό μέλλον σύντομα περιμένει όλους μας, έχοντας ως ένα κύριο μέλημα μας το να αντικαταστήσουμε τα συναισθήματα του φόβου, του θυμού, του μίσους, της απελπισίας κλπ, με αυτά της αισιοδοξίας και μάλιστα τις αγάπης, ώστε διατηρώντας υψηλή τις δονήσεις μας, αφ ενός θα έχουμε προστασία και αφ έτερου θα έχουμε καθοδήγηση για να ξεπεράσουμε συντομότερα τις δυσκολίες μας. Σχετικά πάλι με αυτό που με συμβούλεψε πιο πάνω ο ανώτερος εαυτός μου να πουλήσω ότι ακίνητα δεν χρησιμοποιώ (και δεν μου δίνουν εισόδημα, όπως π.χ. ένα οικόπεδα), που το πρότεινα και στους αναγνώστες μου, επισημαίνω ότι και τα ακίνητα στο άμεσο μόλον θα χάσουν την αξία και την σημασία τους (και μάλιστα ταχύτερα από τα χρήματα λόγω και της φορολογίας που τους επιβάλλεται), ενώ τα χρήματα σήμερα από την πώληση μπορούν να καλύψουν τυχόν βιοτικές ανάγκες, ή και να χρησιμοποιηθούν για κάποιο σημαντικό σκοπό. Στην περίπτωση μου ο σκοπός αυτός θα είναι η δυναμική προώθηση του site μου στα ΜΜΕ, (που αυτοβούλως δεν φάνηκαν διατεθειμένα να το κάνουν), ώστε να αυξηθεί εγκαίρως και η επισκεψιμότητα του από την Ελλάδα, που καλύπτει σήμερα μόνο το 10% από τους 70.000 επισκέπτες που έχω κάθε μήνα από 50 χώρες. Τέλος για την κρητική που δέχτηκα σχετικά με την αναφορά του ΑΕ στην ασφάλεια των χρημάτων που έχω στο εξωτερικό, σπεύδω να προσθέσω ότι αυτά προέρχονται από  επιχειρηματική δραστηριότητα που είχα παλαιότερα σε Αφρική και Μέση Ανατολή, και όχι μόνον δεν τα εξήγαγα, (όπως κάνουν σήμερα χωρίς λόγο πολλοί), αλλά αντιθέτως τα χρήματα που έχω άδω τα εισήγαγα από έξω παίρνοντας από τις τράπεζες και τα αποδεικτικά ‘‘ροζ χαρτιά’’ ως έλληνας του εξωτερικού.
 Τρίτον: Το θέμα αυτό αφορά στην ενημέρωση των αναγνωστών μου ότι βάσει των διευθετήσεων που έγιναν σχετικά με τα έσοδα του Κέντρου Ζευς, μειώνεται η μηνιαία συνδρομή (όπως με ενημέρωσε πρόσφατα η Δήμητρα), εις τα 50 ευρώ μηνιαίως, τόσο για τα μέλη που έχουν ήδη εγγράφει, όσο και για αυτά που θα εγγραφούν στο μέλλον, και αυτό θα ισχύσει μέχρις ότου γίνει τυχόν νέα διευθέτηση για περαιτέρω μείωση. Επειδή εδώ σταματάει και ο ρόλος μου παρουσίασης του κέντρου που έχω ήδη κάνει λεπτομερώς στο site μου, (σελίδες II.2.D15 και II.2.D1) παρακαλώ όσους θέλουν να εγγραφούν ως μελή να επικοινωνούν πλέον με το site του  κέντρου www.thunderzeus.gr  στο  κεφάλαιο «Επικοινωνία», δίδοντας τα πλήρη στοιχεία (ονοματεπώνυμο, πλήρη διεύθυνση με ταχυκωδικό κλπ, και το email σας), και στην συνέχεια καταθέτοντας το ποσό των 50 ευρώ, στον κάτωθι λογαριασμό του κέντρου στην τράπεζας Κύπρου: Iban: GR8807303130000000029706260 με δικαιούχο την: Δήμητρα Καρακώστα, (εάν τα χρήματα σταλούν από το εξωτερικό θα σας ζητηθεί και το swif που είναι το BCYPGRAA  και αν ζητηθεί και τηλέφωνο είναι το  30 24105391). Στην συνάχια θα ταχυδρομήσετε το χαρτί κατάθεσης στην διεύθυνση του κέντρου (που είναι Φαρμακίδου και  Παπακυριαζή 66, Λάρισα Τ.Κ.41222), ή ακόμη ευκολότερα θα το στείλετε με Φαξ στο Φαξ/τηλέφωνο του κέντρου το  302410 539172, δίνοντας και την πλήρη διεύθυνση σας,  ώστε να λάβετε ταχυδρομικώς την κάρτα μέλους και θεωρημένη απόδειξη για την πληρωμή που κάνατε, πράγμα που θα επαναλαμβάνετε κάθε μήνα, (μέχρις ότου η μηνιαία συνδρομή να καλύπτεται από άλλα έσοδα του κέντρου οπότε και θα σταματήσει). Κατόπιν μπορείτε να ζητάτε και την ενεργειακή θεραπεία που επιθυμείτε να σας δώσουν οι οντότητες του κέντρου για τα προβλήματα υγείας σας, στέλνοντας σχετικά μηνύματα στο Κέντρου που θα συνδεθείτε με αυτό δίδοντας το αίτημα σας πάλι  στο  κεφάλαιο «Επικοινωνία» που θα βρείτε στο πιο πάνω site του κέντρου. Στην συνέχεια εάν απαιτηθεί, θα πάρετε και οδηγίες για την θεραπεία σας στο email σας.
 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επιπλέον συνιστώ να δείτε και τα ενθαρρυντικά μηνύματα για τις εξελίξεις διεθνώς, από τους Σίριους τους Αναληφθέντες Διδασκάλους κλπ που παραθέτω πιο κάτω. Τρία από αυτά που είχαν αναγγελθεί με μόνο τους τίτλους τους στην σελίδα  II.2.D15 μπήκαν τελικά σε αυτήν την σελίδα. Τέλος περισσότερα για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και διεθνώς θα αναρτήσω στις αρχές Νοεμβρίου, οπότε θα έχω αφ ενός την επόμενη μακρά συνεδρία με τον ανώτερο εαυτό μου, και αφ ετέρου με τον Έλληνα φίλο μου που είναι walk in μιας ανώτερης ψυχής από την αρχαία Αίγυπτο, (ο οποίος μου είχε δώσει και παλαιοτέρα τις πληροφορίες που δημοσίευσα στην σελίδα μου II.2.D15 υπό τον τίτλο ‘‘Ολύμπιοι 25 Και 27.6.11’’),  πιστεύω δε ότι μέχρι τότε αρκετά πράγματα θα έχουν οριστικοποιηθεί (‘‘κλειδώσει’’). 
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ
       Επειδή τα πιο κάτω μηνύματα μιλούν και πρόσφατη καταστροφή των υπογείων βάσεων των σκοτεινών εξωγήινων, διευκρινίζω τα κατωτέρω, απαντώντας σε ερωτήσεις αναγνωστών. Όπως έχω ήδη αναφέρει, μετά την υπογραφείσα γαλαξιακή συνθήκη ειρήνης, οι Ανουνάκοι και οι Γκρίζοι εγκατέλειψαν την Γη, πλην ολίγων εξαιρέσεων που παρέμειναν σε υπόγειες βάσεις (αποκηρυχθέντες από τους πλανήτες τους), συνεργαζόμενοι με τις σκοτεινές κυβερνήσεις των μεγάλων χωρών. ΟΙ βάσεις αυτές, (που είναι στρατιωτικές των ειδικών δυνάμεων των Ιλουμινάτοι για τον ‘‘New warλd Order’’), μεταξύ των άλλων αποστολών τους, είχαν ως στόχο με τα κύματα τα οποία εξέπεμπαν (που κάλυπταν πολύ μεγάλες περιοχές), είτε να δημιουργούν εντάσεις, σύγχυση και μίση, στρέφοντας την μία ομάδα ανθρώπων εναντίων της άλλης, (όπως π.χ. έκανε η υποθαλάσσια βάση στην θάλασσα της Υεμένης-Άντεν, για την ευρύτερη Μέση Ανατολή μέχρι και το Πακιστάν), είτε να δημιουργούν τον φόβο, την ανησυχία και την νωθρότητα στους πληθυσμούς ώστε να παραμένουν ‘‘πειθήνια πρόβατα’’, (όπως π.χ. έκανε η υποθαλάσσια βάση στην θάλασσα της Κίνας, για ολόκληρη την ανατολική Ασία μέχρι και την Ταϊλάνδη). Ανάλογες υπόγειες ή υποθαλάσσιες βάσεις υπήρχαν τόσο στην Αμερική, (τον Αύγουστο του 2011 κατεγράφησαν μία στην Βιρτζίνια και μία στο Ντένβερ), αλλά και σε άλλα μέρη του πλανήτη, τις οποίες η Γαλαξιακή Ομοσπονδία θεώρησε σκόπιμο να εξουδετερώσει, πριν από την μαζική κάθοδο των διαστημοπλοίων της. Αυτό το επέτυχε χρησιμοποιώντας ακτίνες πολύ υψηλών συχνότατων που διασπώντας τα μέσα προστασίας εξουδετέρωσαν τους εξωγήινους, σαυροειδείς και Γκρίζους (οι οποίοι Γκρίζοι παρέμεναν εκεί είτε αυτοβούλως είτε εξαναγκαζόμενοι από τους σαυροειδείς), ενώ οι ακτίνες αυτές δεν επηρέασαν το γήινο προσωπικό, που η Γαλαξιακή Ομοσπονδία το μετέφερε και το φυλάκισε σε δικές της βάσεις. Στην συνέχεια με ακτίνες χαμηλότερος συχνότητας, που διαλύουν την ύλη, κατέστρεψε τις εγκαταστάσεις των βάσεων, αλλά και την πρόσβαση προς αυτές. Ακόμη οι βάσεις αυτές έφεραν ορισμένες φορές τον πλανήτη στα πρόθυρα πυρηνικού πολέμου (πράγμα που θα επηρέαζε δυσμενώς όχι μόνον τον πλανήτη, αλλά και ολόκληρο το ηλιακό σύστημα, καθ ότι οι πυρηνικές εκρήξεις διαχέονται και σε ανώτερες διαστάσεις), γεγονός που ανάγκασε την Γαλαξιακή Ομοσπονδία να επέμβει και να απενεργοποιήσει, για λόγους προνοίας, πολλές πυρηνικές κεφαλές. Λεπτομέρειες, κυρίους για τις υποθαλάσσιες βάσεις της Υεμένης και της Κίνας, μπορείτε να δείτε (στα Αγγλικά) στο βίντεο http://extraterrestrials.ning.com/video/video/show?id=2832124:Video:647100&xgs=1&xg_source=msg_share_video, οι οποίες ελήφθησαν μέσω Channelling από το Γαλαξιακό Συμβούλιο της Ανδρομέδας. Το κανάλι, που είναι και καθηγητής πανεπιστημίου στην Αμερική, μιλάει γενικότερα σε αυτό και άλλα βίντεο στην ExtrapoliticsTV και για τον τερματισμό του ‘‘πολέμου των άστρων’’ που ετοίμαζαν οι σκοτεινές κυβερνήσεις για να αντιμετωπίσουν την αναμενόμενη κάθοδο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Δείτε ακόμη (στα Αγγλικά) τα sites όπως το www.andromedacouncil.com και την ExtrpoliticsTV.info.
NIDLE ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ 16.8.2011
       Επιστρέφουμε με μια άλλη πληροφορία σχετικά με τον κόσμο σας. Αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε διάφορους μεμονωμένους διοικητές στρατιωτικών μονάδων που παρακωλύουν την εφαρμογή μιας σειράς πρόσφατων συμφωνιών, υπογραφείσες από μια πλειοψηφία χωρών σας, και ενός ειδικού τροποποιητικού άρθρου, που επικυρώθηκε από την Αμερικανική κυβέρνηση μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτές οι ομάδες των στρατιωτικών είναι στα πρόθυρα της εξουδετέρωσης τους από τις ειδικές αμυντικές δυνάμεις μας, και έτσι η ειρήνη στον κόσμο σας απειλήθηκε μόνον προσωρινά. Έχουμε στείλει τις προειδοποιήσεις μας σε αυτές τις ομάδες αντιδρώντων και τους έχουμε δώσει μια προθεσμία για την απενεργοποίησή τους. Αναμένουμε την πλήρη συμμόρφωση τους και μια γρήγορη επιστροφή τους στο προηγούμενο καθεστώς. Διάφορες σημαντικές κυβερνήσεις έστειλαν επίσης παρόμοιες προειδοποιήσεις σε αυτές τις ομάδες, μόλις η δράση τους αποκαλύφθηκε. Μόλις αυτή η παρούσα φάση ολοκληρωθεί, σκοπεύουμε με ταχύ ρυθμό να αρχίσουμε την διανομή των ‘‘πακέτων ευημερίας’’, καθώς και τις επίσημες ανακοινώσεις για μας από τις νέες σας κυβερνήσεις. Ο δρόμος προς τις ανακοινώσεις προσκρούει μόνο σε ένα μικρό εμπόδιο. Η ευημερία σας και το νέο οικονομικό σύστημα σας είναι στο στόχο μας για την ολοκλήρωση του, βάσει του Θεϊκού προγράμματος που θεσπίστηκε από τον Ουρανό μέσω του Άρχοντα Surea.
       Παρακολουθούμε τους Γήινους Συμμάχους μας και διαπιστώνουμε ότι αυτοί που επιλέγησαν για σημαντικές θέσεις στη νέες προσωρινές διακυβερνήσεις, είναι έτοιμοι και πλήρως ενήμεροι για τα καθήκοντα  τους. Μια ειδική ομάδα των κατοίκων της Κοίλης Γης καθορίζει τώρα το πώς αυτές οι νέες διακυβερνήσεις πρόκειται να δράσουν κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας λειτουργίας τους, και πώς κάθε επιλεγμένος διοικητής μιας υπηρεσίας θα ολοκληρώσει μια σειρά από υποχρεώσεις του. Αυτές περιλαμβάνουν: τις επίσημες ανακοινώσεις, ειδικές διαταγές, και μια σειρά διαδικασιών που αφορούν στην γρήγορα διανομή των ‘‘πακέτων αφθονίας’’ προς ανακούφιση της ‘‘πεινασμένης’’ οικονομίας του πλανήτη σας. Οι πρώτες εξουσιοδοτημένες κινήσεις αυτής της νέας διακυβέρνησης προορίζονται στο να ανακουφίσουν την απέραντη πίεση χρεών στον κόσμο σας, και να πάρουν υπό τον έλεγχο τους την ‘‘υπό μορφή καζίνου’’ ατμόσφαιρα, που έχει δημιουργήσει μια εκθετική ετήσια αύξηση της παγκόσμιας οφειλής. Η οφειλή αυτή πρέπει να απαλειφθεί, και μια υγιής σειρά δημοσιονομικών κανόνων να λάβουν χώρα, ώστε να μπορεί αληθινά να ελέγχεται το πόσο καλά κάθε πτυχή των διάφορων εθνικών κυβερνήσεών σας λειτουργεί. Το κρίσιμο σημείο είναι να ανελιχθείτε από το χαμηλότατο επίπεδο στο οποίο ευρίσκεστε τώρα, σε ένα πολύ πιο ανθρώπινο και πολύ πιο πνευματικό επίπεδο….
       Οι επίσημες ανακοινώσεις για μας είναι το κύριο γεγονός που θα αλλάξει τον κόσμο σας. Όταν εμφανιστούμε στις οθόνες σας και ακουστούμε σε όλον τον πλανήτη σας, η πραγματικότητα στην οποία ζείτε από την παιδική σας ηλικία θα γίνει αμετάκλητα διαφορετική. Οι πολλοί μύθοι για το ποιοι είστε, μαζί με τις σχεδόν-επιστημονικές πεποιθήσεις για την προέλευσή σας, γρήγορα θα μείνουν στο περιθώριο. Έπειτα θα ανακαλύψετε την αληθινή πνευματική προέλευσή σας και τη θαυμάσια θέση που κατέχετε στον κόσμο. Η πρώτη επαφή έχει σχέση με την μαζική μεταμόρφωση σας και της πραγματικότητάς σας. Αυτή η διαδικασία θα έρθει με μία σειρά ταχέων σοκ που εμείς και οι Αγκάρθιοι της Κοίλης Γής έχουμε συζητήσει από καιρό έντονα με τους Αναληφθέντες Δασκάλους σας. Αυτές οι συζητήσεις μας οδήγησαν στο να προγραμματίσουμε μια σειρά ειδικών αναμεταδόσεων που σκοπεύουμε να αρχίσουμε μόλις οι ανακοινώσεις γίνουν δημόσια. Αυτά τα μηνύματα πρέπει να δοθούν με τέτοιο τρόπο ώστε αυτές οι σοκαριστικές πληροφορίες να είναι σαφείς και παρηγορητικές. Θα βιώσετε την εμπειρία της χαράς και σχετικής σύγχυσης όταν θα αποκαλυφθεί η μεγάλη κυβερνητική ατζέντα. Πρέπει να είμαστε ευγενείς και ήπιοι και να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις στιγμές για να σας προετοιμάσουμε για την πρώτη επαφή.
       Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι! Αυτή τη στιγμή, έχουμε αναγκάσει μια σειρά αντιδρώντων στρατιωτικών ομάδων να αποχωρήσουν όπως διατάχθηκε από τους αρχηγούς κρατών, ορισμένων επηρεαζόμενων εθνών. Αυτές οι στρατιωτικές μονάδες απειλούσαν όχι μόνο να αψηφήσουν τις διάφορες συμφωνίες που είχαν προετοιμάσει το έδαφος για τη νέα διακυβέρνηση, αλλά και να καθυστερήσουν και να αναγκάσουν μια ξαφνική αλλαγή στον τρόπο που αυτή η νέα διακυβέρνηση επρόκειτο να εφαρμοστεί. Τα αδέλφια μας, οι Αγκάρθιοι της Κοίλης Γής μπόρεσαν να επιτύχοπυν την παράδοση τους και να σταματήσουν οτιδήποτε θα μπορούσε να προκύψει από αυτό το γεγονός. Προετοιμαζόμαστε τώρα να κινηθούμε γρήγορα ως προς τον τρόπο της παράδοσης τους, και να θέσουμε μια ημερομηνία για τις πρώτες νέες κυβερνητικές ανακοινώσεις, που θα βάλουν ένα τέλος στην τρέχουσα παγκόσμια οικονομική οφειλή και θα εισαγάγουν το νέο νομισματικό σύστημα στον κόσμο σας. Μόλις οι οικονομικές και νομισματικές μεταρρυθμίσεις είναι εν εξελίξει, αυτές οι κυβερνήσεις σκοπεύουν να ξεκινήσουν την επίσημη διαδικασία ανακοινώσεων. Αυτό θα αρχίσει με μια ειδική συνέντευξη τύπου που θα δοθεί από το νέο Πρόεδρο της Αμερικής.
       Αυτή η συνέντευξη τύπου είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Θα παρουσιάσει τη Γαλαξιακή  Ομοσπονδία και την Κοίλη Γη στους ανθρώπους του κόσμου σας. Στοιχεία και άκρως απόρρητα αρχεία θα αποκαλυφθούν στην αρχή αυτής της συνέντευξης τύπου. Αυτή η αρχή θα προετοιμάσει το έδαφος για παρόμοια ειδησεογραφικά γεγονότα που θα πραγματοποιηθούν και σε άλλα μέρη του κόσμου σας. Η ανακοίνωση θα αναγγελθεί με μια γενική έκκληση για παγκόσμια συνεργασία και για την επικείμενη απελευθέρωση ενός πλούτου προηγμένων τεχνολογιών. Ο κόσμος πρόκειται να υπερβεί τη σύγκρουση και να προετοιμαστεί για να καλωσορίσει την Κοίλη Γη και τις διαστημικές οικογένειές μας. Μεταξύ αυτών των ειδησεογραφικών γεγονότων θα υπάρξουν ποικίλα πνευματικά φαινόμενα που εμείς, οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι, σκοπεύουμε πλήρως να φανερώσουμε στον κόσμο σας. Αυτή η νέα πραγματικότητα είναι μια εμπειρία της συνείδησης και του πνεύματος: και τα δύο χρειάζονται εξίσου να συζητηθούν. Αυτά τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα είναι μόνο η αρχή των γεγονότων που οδηγούν στην πρώτη επαφή .....»
NIDLE ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ 23.8.2011
       Επιστρέφουμε. Τα τελευταία στάδια της διαδικασίας παράδοσης των ‘‘πακέτων αφθονίας’’ αρχίζουν, και τα πακέτα είναι έτοιμα για τη διανομή. Αναμένεται ότι θα γίνουν ολιγοήμερες διακοπές λειτουργίας των τραπεζών, μετά από τις πρώτες επίσημες σχετικές ανακοινώσεις από τις νέες προσωρινές κυβερνήσεις (κυβερνήσεις επιστατών), και ότι αυτές οι νόμιμες διακοπές θα χρησιμοποιηθούν για να αλλάξουν ολόκληρο το Αμερικανικό τραπεζικό σύστημα βάσει των νέων νόμων και των κανονισμών που πρόκειται να εφαρμοστούν μετά από τη κατάργηση της Κεντρικής Τράπεζας (Federal Reserve) των ΗΠΑ, ενώ συγχρόνως το νέο σκληρό νόμισμα θα εισαχθεί. Αυτό είναι το πρώτο μέρος μιας μεγαλύτερης σειράς μεταρρυθμίσεων που πρόκειται να εφαρμοστεί σχεδόν ταυτόχρονα και σε ολόκληρο τον υπόλοιπο πλανήτη. Αυτό το νέο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα θα διευκολυνθεί από τη ολοκληρωτική παραγραφή των πάσης φύσεως χρεών, και η φορολογία θα επιβάλλεται στα αγαθά και στις υπηρεσίες, και όχι στα ατομικά και εταιρικό εισοδήματα,  ενώ ο πλούτος των σημερινών ‘‘μυστικών κονδυλίων’’ θα διατίθεται υπέρ των πτωχών αναπτυσσόμενων χωρών, αντί να τον χρησιμοποιούν κατά το δοκούν οι σημερινές κυβερνήσεις σας. Οι άνθρωποι θα ελευθερωθούν από τα επιζήμια φορτία τους, και θα ενθαρρυνθούν για να χρησιμοποιήσουν τις διάφορες επιστροφές φόρων για ένα νέο ξεκίνημα στις εθνικές οικονομίες σας.
       Αυτό το νέο οικονομικό περιβάλλον θα γίνει η βάση για μια αναπτυσσομένη ευημερία, που θα βοηθηθεί τα μέγιστα και από την αποκάλυψη ενός μεγάλου πλήθους των σήμερα ‘‘μυστικών τεχνολογιών’’. Κατόπιν ακολουθεί η σημαντικότατη ανακοίνωση αποκάλυψης της ύπαρξης των UFO, που βάζει ένα τέλος στο επί μακρόν γενικό ‘‘κουκούλωμα’’ κάθε σχετικής πληροφορίας. Αυτή η αποκάλυψη θα βοηθήσει στο να σταματήσει η βία διεθνώς, καθώς επίσης και ο παραπλανημένος στρατιωτικός τυχοδιωκτισμός. Έφτασε ο χρόνος για τον κόσμο σας να ξεκαθαριστούν όλα τα τμήματα που αποτελούν την εδαφική κυριαρχία πολλών εθνών, και να γίνουν διαπραγματεύσεις για την οριστική διευθέτηση πολλών εθνικών ορίων. Σκοπεύουμε να συμμετέχουμε σε αυτές τις συζητήσεις και να φέρουμε ένα αίσιο τέλος σε οποιαδήποτε μορφή διαφωνίας. Το κριτήριο είναι εδώ μια γρήγορη, ειλικρινής και αμοιβαία ωφέλιμη λύση για όλους, έχοντας κατά νου πάντως ότι αυτή η μορφή κυριαρχίας είναι κατά ένα μεγάλο μέρος αναχρονιστική και προσωρινή, μέσα στα προσεχή πλαίσια της νέας κοινωνίας σας μετά την Ανάληψη σας. Παρ όλα αυτά, η άμεση αυτή λύση στα ζητήματα ορίων αποτελεί σήμερα ένα άλλο βήμα προς τον στόχο, που είναι να δημιουργηθεί ένας κόσμος όπου η ειρήνη, η ευημερία και η συνεργασία είναι δεδομένα. Αυτό οδηγεί γρήγορα στο επόμενο βήμα.
       Αυτό το επόμενο βήμα είναι εξαιρετικά σημαντικό! Σε αυτό το στάδιο, αρχίζετε να αλληλεπιδράτε ελεύθερα με τα ξαδέλφια σας στην Κοίλη Γή. Αυτή η εμπειρία σας επιτρέπει να δείτε τον πλανήτη σας με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο: αρχίζετε να τον βλέπετε ως ζωντανό οικοδεσπότη σας, που δεδομένου αυτού απαιτεί να τον σέβεστε. Η παλαιά σκοτεινή προοπτική μπορεί γρήγορα να απορριφθεί, και ένας τρόπος πιο αληθινός σχετικά με την Γαία μπορεί να πάρει τη θέση του. Αυτή τη στιγμή θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την Σελήνη να «μετασχηματίζεται σε Γή», και κατόπιν θα είστε σε θέση να ταξιδέψετε εκεί και να εξερευνήσετε αυτό το μετασχηματισμένο, τεχνητό σώμα που είναι η Σελήνη. Θα είναι η πρώτη φορά που οι περισσότεροι από σας θα έχουν αφήσει τη Γη για να πάνε σε μια άλλη σφαίρα στους ουρανούς. Σας ευχόμαστε να αισθανθείτε μεγάλη Αγάπη για το σπίτι σας και να δείτε πώς το αρχικό σύστημα δύο-φεγγαριών σας μπορεί εύκολα να επανιδρυθεί στο εγγύς μέλλον. Σας ευχόμαστε να αρχίσετε να κατανοείτε το είδος των θαυμάτων που πρόκειται να γίνουν η νέα σας πραγματικότητά επειδή, σε τελευταία ανάλυση, οι περισσότεροι από σας θα γίνετε μελλοντικοί πολίτες του πλανήτη Άρη, της Αφροδίτης, καθώς και του Pax….
       Ευλογίες, αγαπημένες Καρδιές! Είμαστε οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι! Ερχόμαστε με χαρά. Φθάνει ο καιρός για μια νέα Χρυσή Εποχή που θα ανυψώσει την ανθρωπότητα στα όλο χάρη μπράτσα της, και θα σας αγκαλιάσει με μια βαθιά σοφία και με το δώρο της πλήρους συνειδητότητας! Ο κόσμος σας περιπλανιόταν στο βασίλειο του σκότους για σχεδόν 13 χιλιετίες. Τώρα το Φως επιστρέφει για να σας δείξει το θεϊκό  μονοπάτι του πεπρωμένου σας. Η μεγάλη διάρκεια της αμνησίας τελειώνει. Προετοιμαστείτε για μια μεγάλη λήψη ξεχασμένων πληροφοριών που παρέχονται ευγενικά από τον Ουρανό και την βοήθεια της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός. Όλες οι μυστικές κοινωνίες αφιερωμένες στο Φως στην Ασία, την Ευρώπη, την Ινδία, και τη Μέση Ανατολή προετοιμάζονται για αυτό που άμεσα πρόκειται να συμβεί. Μια μεγάλη αλλαγή στον κόσμο σας αρχίζει, και μέσα από την πλήρη εκδήλωση της θα σας προετοιμάσει για τη μαζική άφιξη των πνευματικών και διαστημικών αδελφών σας. Χαρείτε μέσα από την καρδιά σας, γνωρίζοντας ότι μια σημαντική μέρα στις ζωές σας επιτέλους φθάνει!
       Αυτό το νέο βασίλειο  του χρυσού Φωτός είναι να επεκταθεί σε όλο το μήκος και το πλάτος αυτού του ηλιακού συστήματος. Παντού, η ευλογημένη ύπαρξη σας θα στείλει ενέργειες που θα διατηρήσουν τη ζωή. Πρόκειται να συναντήσετε πολλούς διαφορετικούς τύπους μορφών ζωής. Θα εξαλείψετε τους παρόντες περιορισμούς σας και θα είστε ξακουστοί όχι μόνο σε αυτόν τον γαλαξία αλλά σε κάθε γωνία της Δημιουργίας. Για πολλές χιλιετίες το έχουμε δει αυτό στα οράματα μας για εσάς και ξέρουμε ακριβώς πόσο σημαντική είναι η αποστολή μας. Ο αρχικός σκοπός μας είναι να κρατήσουμε το σπουδαίο Φως που κατοικεί σε όλους μας, και που καίει λαμπρά παρά τα πολλαπλά σχέδια και τις επινοήσεις των σκοτεινών. Αυτό το κάνουμε με ευχαρίστηση. Κατά καιρούς στο παρελθόν, πολλοί υπέκυψαν στην δελεαστική διαφθορά των σκοτεινών, και μερικές από αυτές τις ψυχές έχουν αποσπαστεί θριαμβευτικά από τις σκοτεινές πορείες τους και επέστρεψαν στο Φως! Ευλογίες σε όλους σας .....

NIDLE  ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ 27.9.11
       Πολλά έχουν συμβεί στον κόσμο σας. Πολλά ζητήματα μικρής σημασίας καθυστερούν προσωρινά την διανομή των πακέτων (χρημάτων) ευημερίας και τις πολυπόθητες ανακοινώσεις. Αυτές οι καθυστερήσεις είναι οι τελευταίες σε μια μακρά σειρά εμποδίων που έχουν υπαγορεύσει το ρυθμό των αλλαγών στον κόσμο ας. Δημιούργησαν το γεγονός ώστε αυτό που θα μπορούσε να ήταν εύκολο και γρήγορο, τελικά βρέθηκε έξω από το χρονικό όριο που έθεσε ο Ουρανός. Αυτό όμως που είναι σημαντικό να θυμάστε, είναι ότι τα επερχόμενα γεγονότα είναι αναπόφευκτα. Τα αποθεματικά πολυτίμων μετάλλων είναι έτοιμα σε ολόκληρο τον πλανήτη και τα πρωταρχικά στοιχεία του νέου οικονομικού συστήματος, είναι στη θέση τους. Η τελική ώθηση που αναφέραμε πρόσφατα, έχει μετατραπεί σε μεγάλη μυστική σύγκρουση ανάμεσα στην σκοτεινή ελίτ και τους ισχυρότερους πιστούς της, και μια αποφασισμένη ομάδα ενόπλων δυνάμεων, που εξουδετερώνουν αυτά τα όντα που φέρνουν εμπόδια, ούτως ώστε να γίνουν ήρεμα οι αλλαγές. Αυτή η μάχη έχει φτάσει σε ένα σημείο, που τώρα είμαστε έτοιμοι να επέμβουμε και να δώσουμε τέλος στις τελευταίες κινήσεις απελπισίας της ελίτ. Οι Αγκάρθοιοι (οι κάτοικοι της κοίλης Γης) τα ξαδέλφια σας, έχουν αρχίσει να βοηθούν τις δυνάμεις υπέρ των μεταρρυθμίσεων, για να υπάρχει η απόλυτη βεβαιότητα ότι δεν θα υπάρξει μια ξαφνική τροπή, υπέρ των σκοτεινών. Τους λέμε, εμπρός για τη νίκη.
       Οι δυνάμεις μας συνεχίζουν να τηρούν αυστηρά τις κατευθυντήριες γραμμές που μας δόθηκαν από τον Ουρανό, αλλά και εμείς προσβλέπουμε στη στιγμή που θα μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα, από το να βοηθούμε απλώς τους Γήινους Συμμάχους μας στο να στήσουν μια νέα πραγματικότητα.  Αυτή δεν είναι απλή αποστολή. Αναλαμβάνετε το έργο της πλήρους μεταρρύθμισης ενός κόσμου που υπήρχε για χιλιετηρίδες, πράγμα που στην ουσία σημαίνει, ότι πρέπει να επιφέρετε μια μεγάλη σειρά αλλαγών, κατά το πλείστον ανήκουστες στην παρούσα πραγματικότητα. Ωστόσο, οι Αγκάρθοιοι ξάδερφοι σας είναι έτοιμοι για αυτές τις αλλαγές, καθότι δεν θα επιτρεπόταν στους σκοτεινούς να ολοκληρώσουν τις παράνομες μηχανορραφίες τους για να εμποδίσουν την επιστροφή μας στην πλήρη συνειδητότητα.  Ο Ουρανός είχε ένα Θεϊκό πρόγραμμα, το οποίο έλεγε ότι είχε έρθει η ώρα για την επιστροφή του Φωτός, και ότι το έναυσμα θα δινόταν από μία μαζική πρώτη επαφή με τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία. Τα τωρινά γεγονότα είναι απλά ο προπομπός των αποκαλύψεων αυτών. Καταπληκτικά πράγματα θα συνοδέψουν τις αποκαλύψεις και προσβλέπουμε στη συμμετοχή μας σε αυτά τα γεγονότα μαζί με εσάς.
       Ο Δρόμος για τις αποκαλύψεις (της ύπαρξης των εξωγήινων) είχε πολλές παράξενες στροφές. Πρόσφατα, ορισμένες μεγάλες κυβερνήσεις συμφώνησαν να συμμετάσχουν στις αποκαλύψεις και μετά απότομα αποσύρθηκαν από αυτή τη συμφωνία. Αυτό μας δίδαξε ότι μόνο οι νέες κυβερνήσεις- φροντιστές θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν ότι θα γίνουν οι αποκαλύψεις. Γι’ αυτό, τους τελευταίους μήνες αρχίσαμε να αυξάνουμε τη βοήθειά μας προς τους Γήινους συμμάχους μας και προς αυτούς που είναι έτοιμοι να εξασκήσουν ενεργά πιέσεις για να διώξουν τη σκοτεινή ελίτ από τις υπόγειες βάσεις της, και αυτό στέφθηκε με επιτυχία. Επιπλέον, οι αμυντικές δυνάμεις μας, έχουν απενεργοποιήσει τις «προηγμένες» τεχνολογίες που είναι απομονωμένες σε εκείνες τις βάσεις, με την πρόθεση να μην μπορέσουν οι σκοτεινοί να προβούν σε «αταξίες» τελευταίας στιγμής, τις οποίες επιμένουν να σχεδιάζουν. Η ηγεσία των σκοτεινών πρέπει να αποδεχτεί ότι έληξε η ηγεμονία τους, και ότι ήρθε η στιγμή που όλοι οι σκοτεινοί θα υποστούν τις συνέπειες και θα παραδοθούν επίσημα στις δυνάμεις που περιμένουν να δημιουργήσουν τις νέες προσωρινές κυβερνήσεις οι οποίες είναι και τα νόμιμα όργανα που θα φέρουν και τις αποκαλύψεις.
       Τα τελευταία βήματα σε αυτήν την τελευταία πράξη της μαζικής αντίδρασης των σκοτεινών, προχωρούν. Καθώς οι εναλλακτικές τους λύσεις εξανεμίζονται λεπτό το λεπτό, έρχεται η στιγμή που η ηγεσία τους θα δεχτεί το αναπόφευκτο. Η παράδοση τους θα αποτρέψει πολύ αχρείαστο πόνο και θλίψη για τις οικογένειές τους και ειδικά για τους ίδιους. Βρίσκεστε στα πρόθυρα μιας χρυσής εποχής για την ανθρωπότητα και η επιστροφή σας στην πλήρη συνειδητότητα, ολοκληρώνει τις προφητείες που δόθηκαν από το Φως κατά την πτώση της Ατλαντίδος. Αυτή η εποχή είναι μια εποχή μεγάλης χαράς, ενώ οι σκοτεινοί παρατείνουν την εποχή του χάους, χωρίς λόγο. Ο Ουρανός μας επιτρέπει τώρα στο να παρέμβουμε, με τρόπους που μας είχε αρνηθεί παλιότερα, και έτσι έχουμε βοηθήσει αυτούς που έκαναν την εκκαθάριση σε έναν αριθμό μεγάλων υπογείων βάσεων των σκοτεινών. Επίσης, έχουμε καταστρέψει ή προξενήσει βλάβη σε πολλούς μηχανισμούς που χρησιμοποιούν οι σκοτεινοί στις περίπλοκες επιχειρήσεις τους για να αποτρέψουν την άνοδό σας στην πλήρη συνειδητότητα. Πλησιάζει η ώρα της άφιξής μας στις χώρες σας.
       Ευλογίες. Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας. Ερχόμαστε σήμερα να σας δώσουμε μια καλύτερη κατανόηση για το τι συμβαίνει γύρω σας. Αυτή τη στιγμή, ολοκληρώνονται ενέργειες σε πολλές χώρες, που θα φέρουν την πτώση των τυραννικών καθεστώτων. Επίσης, οι συνεργάτες μας ολοκληρώνουν μια σειρά συνομιλιών για τις νέες διαδικασίες που θα εξηγηθούν στις τράπεζες εκείνες που σκοπεύουν να λειτουργήσουν διεθνώς. Κυρίως στο ότι, το τωρινό τείχος ανάμεσα στις ενδοχώριες και διεθνείς τραπεζικές λειτουργίες στην Αμερική, θα πέσει επιτέλους. Συνεπώς είναι ζωτικής σημασίας, τα νέα διαφανεί μοντέλα λειτουργίας, να γίνουν γνωστά και στα μεγάλα και στα μικρά τραπεζικά ιδρύματα.  Επίσης, μια σειρά από νέες διεθνείς υπηρεσίες παρακολούθησης, θα είναι πολύ αυστηρές στους ελέγχους όλων των καθημερινών τραπεζικών πρακτικών.  Είναι απαραίτητο να ρυθμίσουν αυτές οι υπηρεσίες, τις τραπεζικές λειτουργίες παγκοσμίως, σχολαστικά και αποτελεσματικά.
       Το πιο σημαντικό φυσικά, είναι τα νέα νομίσματα και οι αλλαγές της διακυβέρνησης. Αυτοί οι τομείς ακόμα έχουν μερικά προβλήματα. Συνεχίζουμε να στρώνουμε το δρόμο για τις πρώτες λιγοστές ανακοινώσεις από τις νέες προσωρινές κυβερνήσεις και όλα τα νέα χρήματα για κάθε χώρα, έχουν μεταβιβαστεί σε τοπικά κέντρα διανομής. Στελέχη των τραπεζών που θα εξυπηρετούν αυτά τα κέντρα, έχουν γνώση των νέων διαδικασιών που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ταμίες τους. Συγκεκριμένοι νέοι κανόνες θα παραδοθούν σε  κάθε ομάδα τραπεζικών στελεχών και τα χρήματα που μπλοκάρονταν επί μακρόν από τα παλιά καθεστώτα, θα δοθούν αφού θα έχουν γίνει επίσημες συμφωνίες στα χαρτιά από αυτούς που θα πάρουν αρχικά τα χρήματα. Και μετά, θα ξεκινήσει μια μεγάλη διανομή χρημάτων από το Παγκόσμιο Τραστ του Σαιντ Ζερμαίν.
       Η διανομή αυτών των χρημάτων, συνδέεται με τις πολλές κυβερνητικές ομάδες μεταρρύθμισης που θα αναλάβουν τον προσωρινό έλεγχο των μεγάλων κυβερνήσεων. Ένα διεθνές δικαστήριο έχει δώσει επίσημα την εξουσία στις δυνάμεις μας, να προβούν σε συλλήψεις και να αποκαθηλώσουν αυτές τις κυβερνήσεις. Αρκετές στρατιωτικές ομάδες και νομικές ομάδες μέσα σε αυτές τις χώρες, μας βοηθούν να ολοκληρώσουμε αυτές τις συλλήψεις. Μέχρι στιγμής, χιλιάδες από το προσωπικό της σκοτεινής ελίτ, έχουν συλληφθεί και κρατούνται σε ειδικές και ασφαλείς εγκαταστάσεις, που βρίσκονται κοντά στις άκρες της Εσωτερικής Γης.  Πρόθεσή μας είναι να ολοκληρωθεί αυτή η επιχείρηση πολύ σύντομα, και να μπορέσουμε να τοποθετήσουμε νέα διακυβέρνηση και μετά να αρχίσουμε την πρώτη σειρά των ανακοινώσεων. Επιθυμούμε πολύ να ξεκινήσουμε μια πιο προσωπική προσέγγιση μαζί σας και να μπορέσουμε να κάνουμε τις επίσημες ανακοινώσεις μας, μαζί με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός. Θα είναι μια πολύ χαρμόσυνη εποχή.
Σήμερα μιλήσαμε για τα πολλά εγχειρήματα που θα ανοίξουν το δρόμο προς την ελευθερία για σας και τον κόσμο σας. Αυτές οι διαδικασίες πρέπει να επιτευχθούν πριν γίνουν οι αποκαλύψεις, και είναι σημάδια της νέας σας πραγματικότητας που πλησιάζει γρήγορα. Αυτή η νέα πραγματικότητα θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε την μετάβασή σας στην πλήρη συνειδητότητα.
ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ 4.10.11
       Ευλογίες. Είμαστε οι Αναληφθέντες Δάσκαλοί σας. Αυτή τη στιγμή, ο κόσμος σας ετοιμάζεται για ένα πραγματικά μεγαλειώδες γεγονός. Η ανθρώπινη κοινωνία, επί χιλιετηρίδες βρισκόταν κάτω από μια ανελέητη χειραγώγηση, είτε από τους Ανουνάκι είτε από τους γήινους υποτακτικούς τους. Η ανθρωπότητα δεν έχει γευτεί ποτέ το αυτεξούσιό της και την εσωτερική ελευθερία που απολάμβανε στην Ατλαντίδα. Αυτό θα αλλάξει τώρα. Έχουν συμβεί γεγονότα σε πολλά σημεία του πλανήτη, που προετοιμάζουν το σκηνικό για ένα μεγάλο άλμα της ανθρωπότητας. Σε λίγο, θα προκύψουν γεγονότα, που θα σταματήσουν επιτέλους, την επί χιλιετηρίδες κυριαρχία των σκοτεινών. Αυτές οι εξελίξεις είναι το άμεσο αποτέλεσμα ειδικών συμφωνιών που αρχικά υπεγράφησαν στην Ευρώπη την περασμένη άνοιξη, και κατ’ επέκταση τις προσυπέγραψαν 180 χώρες. Μετά, υπήρξε μια σειρά τολμηρών ενεργειών φέτος το καλοκαίρι, οι οποίες έδωσαν τέλος στην ύπαρξη πολλών υπογείων (βάσεων και των  σηράγγων πρόσβασης  των σκοτεινών. Αυτές οι ενέργειες οδήγησαν στη σύλληψη δεκάδων χιλιάδων υποτακτικών των σκοτεινών.
       Τώρα αυτές οι συλλήψεις προχωρούν γοργά προς τα ανώτερα κλιμάκια αυτών που ηγούνταν με σκληρή πολιτική, της σκοτεινής ελίτ επί μακρόν.  Η επικείμενη σύλληψή τους θα είναι η απαρχή μιας νέας εποχής για την ανθρωπότητα, στην οποία, οι λεγεώνες του Φωτός θα οδηγήσουν εσάς και τον κόσμο σας, πίσω στην πλήρη συνειδητότητα. Η πρωταρχική αποστολή των θεϊκών εντολών των Αναληφθέντων Διδασκάλων και των ανθρώπων που συνεργάζονται μαζί τους, ήταν να δείξουν το δρόμο για μια μαζική Ανάληψη. Με άλλα λόγια, την θριαμβευτική επιστροφή όλων σας, σε αυτό που πραγματικά είστε: Άγγελοι με σώματα, που θα διεκπεραιώνετε το Θεϊκό σχέδιο του Δημιουργού, σε υλικό επίπεδο. Παρακολουθούσαμε και δουλεύαμε ακούραστα για να πετύχουμε τον ιερό σκοπό μας, και έφτασε η στιγμή που θα γίνει αυτό. Σε μια σειρά από τεράστια άλματα που σχεδίασε ο Ουρανός και για τα οποία βοήθησαν οι ουράνιες και διαστημικές οικογένειές μας, θα ξαναγίνετε τα μεγαλοπρεπή όντα που είστε πραγματικά!
       Ο Ουρανός είχε σχεδιάσει αυτή τη λαμπρή μεταμόρφωση, από καιρό. Η βουτιά σας στο βασίλειο του σκότους έπρεπε να γίνει, αλλά με συγκεκριμένο στόχο, ο οποίος τώρα επιτεύχθηκε. Στη διάρκεια της οδύσσειάς σας, μάθατε πολλά και αυτή η σοφία θα χρησιμοποιηθεί  για να ολοκληρωθεί η μεταστροφή αυτού του γαλαξία, από το σκοτάδι στο Φως. Από πολλές απόψεις μόλις άρχισε η συνεργασία μας. Πριν από αιώνες εμείς οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι ξεκινήσαμε ένα ταξίδι, για να οδηγήσουμε την ανθρωπότητα πίσω στο Φως και σε μια αποστολή Αγάπης για ολόκληρο τον γαλαξία. Στην αρχή προχωρούσαμε αργά. Τα εμπόδια ήσαν πολλά και ο δρόμος για το Φως φαινόταν σχεδόν ανέφικτος. Παρ’ όλα αυτά, η Αγάπη και η αποτελεσματική της θεία χάρη, μας έδωσαν τη δύναμη να πετύχουμε έναν πραγματικά μεγαλειώδη θρίαμβο. Τώρα μένει απλά να γίνει εφικτή η πρώτη επαφή με τους εξωγήινους και να γίνουν τα τελικά και απαραίτητα βήματα, πριν γίνει κοινή μας πραγματικότητα η πλήρης συνειδητότητα. Σήμερα εξηγήσαμε περισσότερα για το τι συμβαίνει στον κόσμο σας. Πολύ σύντομα θα δείτε να εμφανίζεται μια νέα πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει πως όχι μόνο θα προκύψουν νέα κυβερνητικά και χρηματοοικονομικά συστήματα, αλλά και αφθονία και ευημερία για όλους. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.
NIDLE  ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ 11.10.2011
       Επιστρέφουμε! Ο κόσμος σας προχωράει γοργά στη λύση της μάχης ανάμεσα στους Γήινους Συμμάχους μας και την σκοτεινή ελίτ. Επί του παρόντος, οι Αγκάρθιοι βοηθούν αρκετές στρατιωτικές ομάδες  του κόσμου σας, για να διαλύσουν το τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο των υπογείων βάσεων που διαθέτει η σκοτεινή ελίτ, από τη δεκαετία του ’50. Από αυτές τις βάσεις σκόπευαν οι σκοτεινοί να εξαπολύσουν τις τελικές επιθέσεις που θα μετέτρεπαν τον πολύτιμο τόπο σας σε έναν φρικτό πλανήτη φυλακή, τον οποίο θα κουμαντάριζαν οι υψηλά ιστάμενοι αυτής της ελίτ. Έχουμε τη χαρά να αναφέρουμε ότι αυτός ο ειδεχθής στόχος τορπιλίστηκε από αυτές τις ενωμένες επιχειρήσεις. Τώρα μένει να ολοκληρωθούν μερικές ακόμα ενέργειες και πολλές ακόμα συλλήψεις, αφήνοντας μόνο τις τελευταίες πράξεις αυτού του θριαμβευτικού εγχειρήματος, στις μυστικές, ιερές οργανώσεις που λειτουργούν υπό την επίβλεψη των Αναληφθέντων Δασκάλων σας, καθώς και στις χώρες και στις άλλες ομάδες που ήρθαν σε επίσημες συμφωνίες με τους Γήινους Συμμάχους μας. Αυτές οι τελευταίες πράξεις, είναι και οι νομικές βάσεις πολλών νέων κυβερνήσεων-φροντιστών, καθώς και της διανομής των προγραμμάτων-πακέτων ευημερίας.
       Το νέο οικονομικό σύστημα έχει πάρει πλέον τη θέση του και περιμένει την επίσημη παράδοση της σημερινής ελίτ. Αυτό θα γίνει όταν ολοκληρωθούν οι στρατιωτικοί και διπλωματικοί ελιγμοί των Γήινων Συμμάχων μας. Εντωμεταξύ, οι σκοτεινοί συνεχίζουν να αναζητούν απελπισμένα έναν τρόπο να ξεφύγουν από αυτή την πτώση που πλησιάζει ραγδαία. Η κύρια βάση επιχειρήσεών τους παραμένει το ‘‘Κράτος-Εταίρεια’’ των ΗΠΑ που έχει έδρα στην Ουάσιγκτον και είμαστε σε διαπραγματεύσεις με αρκετές ομάδες που επιθυμούν να ενωθούν μαζί μας, για να ρίξουμε αυτό το παράνομο καθεστώς. Εφαρμόζονται στρατηγικές αυτή την ώρα που μιλάμε, για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Εντωμεταξύ, το παλιό οικονομικό σύστημα συνεχίζει να καταρρέει σε όλο τον κόσμο. Οι ουράνιοι σύμβουλοί μας, αυτή την ώρα μελετούν μια σειρά επιλογών που θα μας επιτρέψουν να αυξήσουμε τον βαθμό παρέμβασής μας στα ζητήματα του κόσμου σας, ώστε να επιτευχθεί μια γρηγορότερη υλοποίηση των στόχων που περιγράψαμε πιο πάνω. Με τους σκοτεινούς ακόμα ασύλληπτους, προσέχουμε πολύ την πιθανότητα να σας κάνουν κακό. Όλοι είστε πολύτιμοι και δεν πρέπει να γίνονται επεμβάσεις επάνω σας, εκτός αν οι ουράνιοι φύλακές σας εγκρίνουν τέτοιες αλλαγές στο συμβόλαιο της ζωής σας.
       Καθώς περιμένουμε τις νέες μας οδηγίες, παρακολουθούμε τους Αγκάρθιους εξάδελφούς σας, να δημιουργούν τις συνθήκες για τις αποκαλύψεις. Καθημερινά, νέες ομάδες χωρών συντάσσονται στο κίνημα για την ήττα της κεντρικής τράπεζας Federal Reserve και του συμμάχου της, που είναι η σκοτεινή μυστική κυβέρνηση των ΗΠΑ. Αυτές οι δύο οργανώσεις προκάλεσαν δεινά στον κόσμο σας τις περασμένες δεκαετίες. Αυτό τώρα θα σταματήσει καθώς επίκειται η πτώση της Federal Reserve. Η πρόσφατη φθορά της παγκόσμιας οικονομίας, οφείλεται κατά πολύ στις ενέργειες της Federal Reserve και των μυριάδων οικονομικών συμμάχων της. Μια δημόσια αλλά και ιδιωτική εξέγερση, απομυζά τον τελευταίο πλούτο που έχει στη διάθεσή της. Καθώς μειώνεται η επιρροή αυτού του ιδρύματος, αρχίζει να εμφανίζεται ένα νέο οικονομικό σύστημα. Αυτό το νέο σύστημα έχει ήδη αναθέσει στις περισσότερες τράπεζες να υιοθετήσουν τους λεγόμενους κανόνες διαφάνειας Basel III και αρχίζει να μετακινεί χρηματικά ποσά από τράπεζα σε τράπεζα. Το επόμενο βήμα είναι να φύγει το δολάριο της Federal Reserve από την πρότερη διαπρεπή του θέση.
       Σε ένα άλλο μέτωπο, ασκείται πίεση στο Κράτος-Εταίρεια των ΗΠΑ και τους στενότερους συμμάχους του, να παραιτηθούν από την εξουσία. Νέες κυβερνήσεις που θεμελιώθηκαν σε βασικές συνταγματικές και του κοινού νόμου αρχές, είναι έτοιμες να αναλάβουν τα ηνία. Αυτή είναι μια συνεχιζόμενη διαδικασία που θα εξασφαλίσει μια ευρύτερη σειρά καθεστωτικών αλλαγών, εξαναγκάζοντας μαζικές παραιτήσεις όλων αυτών που συμμετείχαν μακροχρόνια σε πολλές παράνομες κυβερνήσεις του κόσμου σας. Μέσα σε όλο αυτό, το καθεστώς στην Αμερική δέχεται τρομερές πιέσεις για να παραιτηθεί και να παραδώσει τα ηνία σε μια νέα ομάδα που είναι αποφασισμένη να επαναφέρει τα πολλά συνταγματικά δικαιώματα τα οποία η παρούσα κυβέρνηση αλλά και οι προκάτοχοί της, ακύρωσαν προδοτικά. Ήρθε επίσης η ώρα να επιστρέψει η Αμερική στο κοινό νομικό της δίκαιο και στις λαϊκές της ρίζες, και να λήξει η εποχή των παράνομων στρατιωτικών και διπλωματικών περιπετειών. Η νέα διακυβέρνηση θα επαναφέρει τη διπλωματική και διεθνή συνεργασία και θα επιτρέψει να εγκαθιδρυθεί στον πλανήτη σας, μια παγκόσμια ευημερία.
       Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Δάσκαλοί σας! Το βασίλειο στο οποίο κατοικείται, είναι χτισμένο πάνω σε έλος φόβου! Το νέο θεμελιώνεται σε θεϊκή Αγάπη! Κοιτάξτε μέσα στην καρδιά σας, Αγαπημένοι και νιώστε την αυξανόμενη Αγάπη που σας έρχεται από τις συνεχιζόμενες εντολές του Ουρανού. Οι σκοτεινοί βλέπουν τα αυξανόμενα επίπεδα Αγάπης και αντιδρούν μεταδίδοντας το μίσος, τα βάσανα και τους διαχωρισμούς, που κινούσαν την πραγματικότητά σας μέχρι πρόσφατα. Σας καλούμε να χρησιμοποιήσετε την Αγάπη σας και την αυξανόμενη διαισθητική ευθυκρισία σας, να δείτε τις τελευταίες φαυλότητες των σκοτεινών και να ενδυναμώσετε την θεϊκή Αγάπη που μεταμορφώνει τον κόσμο σας. Μαζί μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την ιερή ενέργεια, για να βοηθήσουμε τον Ουρανό να δημιουργήσει τη νέα σας πραγματικότητα. Μην ξεχνάτε ποτέ Αγαπημένοι, ότι είστε συνδημιουργοί αυτής ης νέας πραγματικότητας. Δυναμώστε τον εαυτό σας και δημιουργήστε μαζί με τον Ουρανό, το λαμπρό νέο βασίλειο που σχηματίζεται τώρα. Είστε μεγαλειώδεις μάγοι και οι συνενωμένες ικανότητές σας, μπορούν να φτιάξουν έναν παραδεισένιο κόσμο!
       Οι Αγκάρθιοι και οι μυστικές, ιερές οργανώσεις μας, έχουν αυξήσει το ρυθμό καταστροφής του λαβυρινθώδους υπογείου δικτύου σηράγγων και βάσεων. Οι σκοτεινοί σκόπευαν να χρησιμοποιήσουν αυτό το δίκτυο για να εξαπολύσουν μια σειρά μαζικών επιθέσεων στις κοινωνίες σας, με στόχο τη δημιουργία ενός κόσμου-φυλακή τον οποίο θα μπορούσαν να διοικήσουν με σιδηρά γροθιά. Αυτό το σχέδιό τους, αποτελεί τώρα παρελθόν. Στη θέση του, είναι ένα κίνημα που αυξάνεται γοργά το οποίο διαλύει τους σκοτεινούς με τις διαστροφικές τους σκέψεις. Ενώ λασκάρει ο έλεγχος που ασκούν οι σκοτεινοί, όμως τα κατεστημένα ΜΜΕ που ακόμα ελέγχουν, συνεχίζουν να προσπαθούν να δυσχεραίνουν τον ξεσηκωμό των λαών. Σύντομα θα γίνουν πολλά και δουλεύουμε για να ολοκληρώσουμε κάποιες λεπτομέρειες, πριν την νίκη που θα κερδίσουμε επάξια. Παρά τις αυξανόμενες συλλήψεις τους, οι σκοτεινοί επιμένουν στις άκαρπες μηχανορραφίες τους, που μόνο εναντίον τους θα λειτουργήσουν στο τέλος. Είναι προτιμότερο να εξουδετερωθούν αυτές οι έχιδνες πριν γίνουν τα τελευταία βήματα.
       Οι συνεργάτες μας προετοιμάζονται τώρα για την εδραίωση της νέας διακυβέρνησης. Το πρώτο βήμα είναι οι μαζικές παραδόσεις παγκοσμίως, των πακέτων ευημερίας του Σαιν Ζερμαίν. Το περιεχόμενο των πρώτων ανακοινώσεων έχει ολοκληρωθεί και προετοιμαζόμαστε να ανακοινώσουμε και να εδραιώσουμε το νέο οικονομικό σύστημα. Όλα είναι έτοιμα. Μένει μόνο μια τελευταία επιχείρηση εκκαθάρισης, που θα εξασφαλίσει την πτώση της σκοτεινής ελίτ. Οι αποκαλύψεις θα είναι ένα σημαντικό θέμα για τα προγράμματα των νέων κυβερνήσεων, αλλά μην ξεχνάτε πως όλα αυτά είναι απλά ένα βήμα, που προοιωνίζει το μεγάλο, στον δρόμο για την ανάληψη. Ο Ουρανός είναι δεσμευμένος για την επιτυχία σας και την επιστροφή της Γαίας στην παλιότερη θαυμάσια κατάστασή της. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν γρήγορα, όταν θα έχετε μετακινηθεί στα ασφαλή καταφύγιά σας, είτε μέσα σε σκάφη είτε στις κρυστάλλινες πόλεις της Κοίλης Γης. Όλα ετοιμάζονται για την Ανάληψη σας!
       Σήμερα συζητήσαμε για το πώς προετοιμάζεται ο κόσμος σας για την Ανάληψη. Από τότε που μπήκατε σε περιορισμένη συνειδητότητα, οι Αναληφθέντες Δάσκαλοί, σας καθοδηγούσαν σίγουρα για τους τωρινούς καιρούς. Τώρα θα μάθετε ότι δεν είστε μόνοι και ότι μια τεράστια πνευματική και διαστημική οικογένεια αγάπης είναι εδώ να σας καθοδηγήσει πίσω στην πλήρη συνειδητότητα.


NIDLE ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ 25.10.11
       Επιστρέφουμε! Η αναστολή των ενεργειών τους που έκαναν προσωρινά οι Γήινοι Σύμμαχοι μας στους διάφορους στόχους τους είναι έτοιμη να αρθεί. Ήταν δύσκολο έργο να εντοπισθούν και να μπουν υπό επιτήρηση όλα εκείνα τα άτομα που εμπλέκονται στις τελευταίες ενέργειες καθυστέρησης που κάνουν οι σκοτεινοί. Στο ίδιο πνεύμα, εκείνοι που ήταν υπεύθυνοι για πολλές σημαντικές θέσεις αποδείχθηκαν τυφλοπόντικες, που τοποθετήθηκαν εκεί πριν από πολύ καιρό από τη σκοτεινή ελίτ ακριβώς για εξυπηρετήσουν τους σκοπούς της. Αρκετές πρόσφατες επιδρομές σε ορισμένες από τις μικρότερες εγκαταστάσεις των Γήινων Συμμάχων αποκάλυψαν έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων που πρέπει να προστεθεί στην όλο και επιμηκυνόμενη λίστα των συλληφθέντων. Το μέρος όπου αυτά τα άτομα κρατούνται μετατρέπεται γρήγορα σε μια μικρή υπόγεια πόλη. Η πρόθεσή μας είναι να μεταφέρουμε αυτούς τους ανθρώπους σε ειδικές εγκαταστάσεις πάνω στη Γη, μόλις παραιτηθούν οι κυβερνήσεις της σκοτεινής ελίτ και αναλάβει η νέα διακυβέρνηση. Εκείνη τη στιγμή, θα προσθέσουμε και αυτά τα πρόσωπα της κυβέρνησης που ήταν  μέρος των παράνομων, ύπουλων συμπεριφορών των σκοτεινών, και στη συνέχεια θα ανακοινώσουμε ημερομηνίες για τις ειδικές δίκες. Αυτές οι δίκες θα πραγματοποιηθούν στα πολιτικά δικαστήρια κοινού δικαίου, και θα αντιμετωπίσουν τις αυστηρές παραβιάσεις των συνταγματικών και του κοινού δικαίου αρχές.
       Αυτή η τακτική θα συνεχιστεί σε διεθνές επίπεδο. Οι Γήινοι Σύμμαχοί μας μαζί με τα ξαδέλφια σας, τους Αγκάρθιους, έχουν ήδη συλλάβει δεκάδες χιλιάδες άτομα. Αυτά τα πρόσωπα και οι υψηλά ιστάμενοι  συνάδελφοί τους θα διακομιστούν εντός ορισμένων περιοχών, και θα είναι ευθύνη της κάθε περιοχής να διεξάγει τις δικές της ακροάσεις, και να απαγγείλει ποινή σε αυτά τα άτομα, εάν και όταν καταδικαστούν για εγκλήματα. Πρόσφατα κατασκευάσαμε επί τούτου δομημένους ολογραφικούς κοινωνικούς χώρους για να στεγάσουμε εκείνους που θα καταδικαστούν, μέχρι την στιγμή που θα ξεκινήσει η μετακίνηση τους στους θαλάμους μεταμόρφωσης του Φωτός. Η περιορισμένη πραγματικότητα της συνειδητότητας σας παρήγαγε κυρίως δύο κατηγορίες ανθρώπων: τους έχοντες και τους μη έχοντες. Η διαφορά μεταξύ αυτών των ομάδων δημιούργησε ποικιλόμορφα καρμικά στοιχεία και δεσμούς μεταξύ πολλών από σας, και το κλειδί για την απελευθέρωση όλων αυτών είναι απλά η Αγάπη και η συγχώρεση. Γενιές ζωών παρέλασαν σε ένα εξαιρετικά εφευρετικό και σύνθετο σενάριο, που γράφτηκε από αυθεντίες συγγραφείς που είστε εσείς. Όμως ήρθε πλέον ο καιρός τώρα να τελειώσουν αυτά τα δράματα.
       Μπροστά σας βρίσκεται η επιστροφή στην πλήρη συνείδητότητα. Σε αυτή τη λειτουργία, μπορείτε εύκολα να ανακαλέσετε κάθε δευτερόλεπτο οποιασδήποτε ζωής σας επιλέξετε να ξαναζήσετε. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να δείτε πώς περιπλέξατε ο ένας τον άλλον στα διάφορα δράματα, που διήρκησαν χρόνια, δεκαετίες, ή ακόμα και μια ολόκληρη ζωή. Ο σκοπός όλου αυτού ήταν να περάσετε από εμπειρίες που θα ενίσχυαν την σοφία σας, όπως έγινε επιλέγοντας να πάρετε συγκεκριμένα μαθήματα συλλογικώς ή μεμονωμένα. Τώρα πρόκειται να ανακαλύψετε τους λόγους πίσω από αυτές τις εμπειρίες σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την γνώση, όπως κάνουμε και εμείς, για να διευρύνετε την προοπτική του τι κάνει ένα άτομο να γίνει πραγματικός άνθρωπος.  Μπορείτε να εξερευνήσετε την πλήρη γκάμα της ανθρώπινης εμπειρίας  που όλοι κάποια στιγμή ζήσατε. Εδώ θα βρείτε τη θλίψη και τη χαρά, επιτρέποντας στην ακριβά κερδισμένη σοφία σας να προκύψει από μόνη της, και να την χρησιμοποιήσετε καθώς θα εξετάζετε άλλους πολιτισμούς, σε πλανήτες που βρίσκονται σε παρόμοιες καταστάσεις περιορισμένης συνειδητότητας. Οι εξωγήινοι κοινωνιολόγοι εκτιμούν βαθειά το χρόνο τους που επενδύουν στον κόσμο σας, και εσείς επίσης, λόγω της εκτεταμένης εμπειρίας σας, θα γίνετε πιο σοφοί, αλλά και περιζήτητες ψυχές για άλλους πλανήτες.
       Το νέο πολιτικό και οικονομικό σύστημα που σφυρηλατείται από τους Γήινους Συμμάχους μας και τα ξαδέλφια σας, τους Αγκάρθιους, είναι πολύ κοντά στην εφαρμογή του. Οι τελευταίες μυστικές κυβερνητικές υπόγειες βάσεις είναι κλειστές, και εκκενώσαμε πολλές χιλιάδες άτομα υποταγμένα στους σκοτεινούς. Τα βλέμματα μας τώρα στρέφονται στους επικεφαλείς συνωμότες. Εδώ αναμένουμε ότι θα είμαστε σε θέση να αναγκάσουμε σε παραίτηση τα παράνομα καθεστώτα των σκοτεινών, και αυτή η δραστηριότητα είναι έτοιμη να ξεκινήσει σοβαρά. Οι Γήινοι Σύμμαχοί μας, υπό την επίβλεψη και την Θεία καθοδήγηση των Αναληφθέντων Διδασκάλων, κατέχουν νομική υπόσταση που υποστηρίζεται και από τις συμμαχικές στρατιωτικές δυνάμεις, που χρησιμοποιούν την ηθική και νομική εξουσία τους, για να αναγκάσουν στο να αποχωρήσουν οι στρατιωτικές δυνάμεις διαφόρων εθνών, που είναι δέσμιες στις υπηρεσίες της σκοτεινής κλίκας. Ευτυχώς, αυτές οι δυνάμεις κλίνουν όλο και περισσότερο προς το Φως, και αυτή η αλλαγή πλεύσεως φθάνει σε ένα τέτοιο σημείο, ώστε να καθίσταται ισχυρή η δυνατότητα τους να απομακρύνουν από την εξουσία τις υπολειπόμενες σκοτεινές κυβερνήσεις. Μόλις γίνει πλήρως αποδεκτή αυτή η κατάσταση από τους σκοτεινούς, τότε θα είναι άμεσα εφικτές και οι παραδόσεις της εξουσίας, ακολουθούμενες από την νέα μορφή διακυβέρνησης.
       Ευλογίες! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι! Ο πλανήτης σας βρίσκεται στα τελευταία στάδια της μετάβασης του στην πλήρη συνειδητότητα. Η Πνευματική Ιεραρχία της έχει καθυστερήσει τις τελευταίες κινήσεις που φανερώνουν την αναδιαμόρφωση της επιφάνειας της. Εντούτοις, αισθανόμενοι βαθειά την επιθυμία της Γαίας να αυξήσει τη συνειδητότητα της, εμείς οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι έχουμε επιταχύνει τις διαδικασίες που συμβάλλουν στο μετασχηματισμό των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των βασικών πρωτοκόλλων λειτουργίας των οικονομικών και κυβερνητικών δομών σας. Αυτό που πρέπει να πραγματοποιηθεί τώρα είναι μια μεγάλη αλλαγή της αντίληψης των κοινωνικών φιλοσοφιών σας. Στην ουσία, αυτό περιλαμβάνει την μετάβαση από τον αυστηρό υλισμό, προς μια πιο πνευματική κοσμοθεωρία. Αυτό που απαιτείται είναι μια παγκόσμια κοινωνία βασισμένη στον αμοιβαίο σεβασμό και στο να υπάρχει η εκτίμηση προς όλους. Οι διαχωρισμοί και τα μίση που χαρακτήριζαν επί μακράν τις Γήινες κοινωνίες σας, δεν είναι πλέον αποδεκτά. Είναι καιρός να αναγνωρίσετε την ‘‘μοναδικότητα σας’’ μεταξύ σας, και να δημιουργήσετε κοινωνικές δομές ριζωμένες σε αυτές τις πεποιθήσεις.
       Αυτές οι νέες δομές πρόκειται να φανερωθούν όταν οι αλλαγές που έχουμε συζητήσει γίνουν πραγματικότητα. Οι συνεργάτες μας, με μεγάλη καρτερία, έχουν δημιουργήσει τους όρους που θα καταστήσουν έναν τέτοιο κόσμο δυνατό. Η προσδοκία σας για αυτές τις νέες πραγματικότητες φαίνεται στις πολυάριθμες κυβερνητικές αλλαγές που ξεκινούν και στις δημόσιες διακηρύξεις που γίνονται,  γι αυτό που γρήγορα γίνεται ένα παγκόσμιο κίνημα για την ειρήνη, τη δικαιοσύνη, και την ευημερία. Εξυπακούεται ότι σε αυτό το κίνημα υπάρχει μια καθολική αποδοχή του ενός από τον άλλον. Ανακηρύσσετε ότι ανήκετε σε μια ενωμένη και ελεύθερη ανθρωπότητα, και παίρνουμε αυτό το παγκόσμιο κίνημα σας ως απόδειξη ότι αυτό είναι που επιδιώκετε αληθινά. Τα πακέτα αφθονίας του Άγιου Γερμανού και οι παροχές και υπηρεσίες που θα δημιουργηθούν από τους συνεργάτες μας, πρόκειται σύντομα να υλοποιηθούν. Έτσι πλησιάζει η ώρα να βγουν όλα αυτά τα πράγματα στο φως της ημέρας, και να ξεκινήσει η κοινή μας πορεία προς μια νέα πλήρως συνειδητοποιημένη πραγματικότητα!
       Έχουμε ζητήσει από τους συνεργάτες μας να ολοκληρώσουν οποιεσδήποτε λεπτομέρειες μένουν σε εκκρεμότητα, ώστε να διαδοθεί η ευημερία σε όλη την ανθρωπότητα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό η παρούσα μορφή διακυβέρνησης σας να αντικατασταθεί, δεδομένου ότι οι σκοτεινοί είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για την παράδοση των κονδυλίων της αφθονίας που από καιρό σας έχουμε υποσχεθεί. Συν τοις άλλοις, η αποκάλυψη των (δοθεισών στις κυβερνήσεις από τους εξωγήινους) κρυμμένων τεχνολογιών, με όλα τα καλά που αυτές συνεπάγονται, πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατόν. Αυτό τα ζήτημα παραμένει άλυτα για πάρα πολύ καιρό.
       Τώρα, η Γαία επιθυμεί να προχωρήσει στον μετασχηματισμό της, και το χρονοδιάγραμμά μας έχει επίσης φθάσει στο σημείο όπου δεν μπορεί πλέον να πάρει άλλες καθυστερήσεις. Έτσι έχουμε στείλει εντολή στους Αγκάρθιους φίλους μας και στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία, συνιστώντας τους να ενεργούν πλέον εκ μέρους μας και αυτό που είναι να πράξουν, να το πράξουν τώρα! Είναι καιρός να τεθεί κατά μέρος το πρωτόκολλο, και να βοηθήσουμε τον αγαπημένο μας πλανήτη και τους λαούς του να ζουν πέον ελεύθεροι!
       Σήμερα, επαναλάβαμε την ομιλία μας με σας συνεχίζοντας με μηνύματα δικά μας καθώς και των Αναληφθέντων Δασκάλων. Έρχεται ο καιρός για εκείνους που είχαν εξουσία για σχεδόν 13 χιλιετίες να αποσυρθούν. Οι Ανουνάκι έχουν προ καιρού ασπασθεί το Φως, και έτσι ήρθε η ώρα και για τους σκοτεινούς πρώην υποτακτικούς συνεργάτες τους να πράξουν το ίδιο.
SALUSA 8.8.2011
    Όπως μπορείτε να δείτε, η οικονομική κατάσταση στον κόσμο είναι εκτός ελέγχου και από πολύ πιο πριν; οι Γήινοι Σύμμαχοί μας θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα προς τα εμπρός για να εφαρμόσουν τις νέες πολιτικές. Δεν χρειάζεται μια μεγαλοφυΐα για να καταλάβει κανείς ότι η δημιουργία μεγαλύτερου χρέους δεν θα λύσει τα προβλήματά σας, και η παραγραφή χρέους είναι η μόνη διέξοδος. Με τη γενική σύγχυση που επικρατεί, οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση απαιτείται εάν πρόκειται να προχωρήσετε. Αυτό που είναι απαραίτητο να γίνει είναι μέρος των σχεδίων μας, όπως η επανάσταση των κοινωνιών σας που έχει προβλεφθεί και επιτραπεί από μας. Περιμένουμε τη σωστή στιγμή να καθοδηγήσουμε τους συμμάχους μας για να προχωρήσουμε, ξέροντας ότι η προσφορά μας να σας βοηθήσουμε αυτή τη περίοδο θα γίνει αποδεκτή. Μόλις αναγνωριστούμε και γίνουμε αποδεκτοί από την πλειοψηφία, μπορούμε έπειτα να προχωρήσουμε στην αποκάλυψη της αποστολής που πρέπει να πραγματοποιήσουμε και να προετοιμάσουμε εσάς και μητέρα Γη για την Ανάληψη.
       Να αισθάνεστε κάποια συμπόνια για τους ηγέτες σας, δεδομένου ότι λειτουργούν στο παλαιό πρότυπο που είναι τώρα πεθαμένο. Δεν έχουν τη δύναμη ούτε τη θέληση να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα με τον τρόπο που θέλουμε, και προφανώς αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τη συνεργασία όλων των χωρών. Δεδομένου ότι κανονικά πιστεύετε στην επιβίωση του ισχυρότερου, θα έχετε πάντα ανισότητα και μεγάλες διαφορές μεταξύ των πλουσίων και των φτωχών. Ένα εμφανές στοιχείο για το πώς βλέπετε τους άλλους, είναι η αντίδραση σας στην μεγάλη πείνα που πλήττει την Σομαλία και τις επείγουσες ανάγκες των βασανισμένων ανθρώπων που πεθαίνουν. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σημειώσουμε ότι το κοινό ανταποκρίνεται σε αυτό, και γίνεται σε μια περίοδο που πολλοί από εσάς βρίσκεστε οι ίδιοι υπό μεγάλη πίεση. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ήσασταν υπό την επιρροή των σκοτεινών, οι οποίοι αγνοούν ως επί το πλείστον τα δεινά των άλλων και δεν έχουν καμία συμπόνια ή αγάπη στις καρδιές τους.

       Ρωτάτε γιατί δεν σας βοηθάμε τώρα, αλλά σας παρακαλώ να θυμάστε ότι όλες οι ψυχές που σήμερα υποφέρουνε, σε ένα ανώτερο επίπεδο το έχουν αυτό επιλέξει ως μέρος της εμπειρίας τους. Όπως συχνά επισημαίνουμε, σε αυτές τις περιπτώσεις η μεσολάβηση μας θα ήταν σαν να παρεμβαίνουμε, στερώντας τους την εμπειρία και το μάθημα που έχουν προγραμματίσει να πιρούνι. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βοηθήσετε, ενώ και η ανταπόκριση των άλλων στα δεινά τους είναι επίσης μέρος της εμπειρίας τους. Προσπαθήστε να μην κρίνετε τις καταστάσεις χωρίς να γνωρίζετε όλα τα γεγονότα, δεδομένου ότι δεν μπορείτε να ξέρετε τι κρύβεται πίσω από τις αποφάσεις που άλλες ψυχές παίρνουν. Η δυαδικότητα από τη φύση της σε δοκιμάζει και σε δεσμεύει, βάζοντας σου δύσκολες καταστάσεις, και συχνά εναπόκειται σε σένα να βρεις τον τρόπο να το χειριστείς. Να είστε βέβαιοι ότι το σχέδιο της ζωής σας θα σας πάει εκεί που χρειάζεται προκειμένου να εκπληρωθεί.

       Ευτυχώς οι λιγότερο επιθυμητές εμπειρίες αντιμετωπίζονται με την υπόσχεση των εκτεταμένων αλλαγών που είναι πραγματικά σε εξέλιξη τώρα έστω και αν δεν μπορείτε να τις δείτε. Επίσης με την Ανάληψη που πλησιάζει πολύ γρήγορα δεν έχετε καμία ανάγκη να σταθείτε σε αυτό που συμβαίνει στη Γη τώρα, καθώς ο καθαρισμός της είναι σε εξέλιξη και με τον ερχομό μας θα επιταχυνθεί. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, και αυτό ότι η Γη δεν θα καταστραφεί κατά ένα μεγάλο μέρος όπως μερικοί προβλέπουν. Δεν θα χτυπηθεί από κομήτη ή οποιοδήποτε άλλο πύραυλο, και θα αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε τέτοια απειλή. Ναι, υπάρχουν οι αναπόφευκτες φυσικές αλλαγές που έχουν ξεκινήσει ήδη εδώ και κάποιο καιρό, αλλά τις ελέγχουμε.

       Ο δικός σας ρόλος Αγαπητοί μας, όπως πάντα είναι να είστε εστιασμένοι στο μέλλον και να μην αποσπάστε από προσπάθειες να σας διοχετεύσουν τον φόβο. Υπάρχει φυσικά φόβος ακόμα γύρω, αλλά αυτός προέρχεται κατά κύριο λόγο από μια έλλειψη κατανόησης ως προς αυτό που συμβαίνει μέσα στον κόσμο σας. Όλα βρίσκονται σε κατάσταση αλλαγής και σε χέρια εξαιρετικά ισχυρών Όντων, που θα εξασφαλίσουν ότι όλη η δράση ολοκληρώνεται σύμφωνα με το Θεϊκό Σχέδιο. Επιβλέπουν τις δραστηριότητές μας και έχουμε πλήρη και απόλυτη πίστη σε αυτούς. Υπακούμε στις οδηγίες τους κατά γράμμα, και ξέρουμε ότι εφαρμόζουμε το καλύτερο σχέδιο δράσης για όλους τους ενδιαφερομένους.

       Εάν ξέρατε πόσο ενδιαφέρον υπήρχε στην Ανάληψη σας, δεν θα ανησυχούσατε για οποιεσδήποτε εξελίξεις που μπορεί να σας περιλαμβάνουν. Κάθε ένας από σας συνοδεύεται από έναν αριθμό Οδηγών ή Αγγελικών Όντων, και είναι μαζί σας για να σας προστατεύσουν και να εξασφαλίσουν την Ανάληψη σας εάν αυτή είναι η επιθυμία σας. Μερικοί από εσάς γνωρίζεται την παρουσία τους, και όλοι σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους και πρέπει πράγματι να το κάνετε εάν πρόκειται να γνωρίζουν πλήρως τις ανάγκες σας. Συχνά, την μόνη στιγμή που οι άνθρωποι τους επικαλούνται είναι όταν βρίσκονται σε κίνδυνο, και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και θα ακούσουν το αίτημα σας. Εντούτοις, θυμηθείτε ότι βρίσκονται εκεί και ως πνευματικοί οδηγοί και βοηθοί σας. Τους ευχαριστεί όταν αναγνωρίζετε την ύπαρξή τους και είστε σε επαφή μαζί τους με την σκέψη. Κάποια στιγμή θα συναντήσετε τους Οδηγούς και τους Δασκάλους σας, δεδομένου ότι βρίσκεστε σε συνεχή εξέλιξη και δεν σταματάτε με την Ανάληψη. Εντούτοις, μόλις αναληφθείτε τα επίπεδα συνειδητότητας σας θα είναι τέτοια που δεν θα χρειάζεστε πολλούς βοηθούς να βρίσκονται παρόντες.

 SALUSA  10-10-2011
       Έχετε μια ρήση, ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη και είναι ξεκάθαρο ότι πολλοί δρόμοι οδηγούν στην Ανάληψη, καθώς λίγα, αν υπάρχουν, άτομα έχουν πορευτεί στον ακριβώς ίδιο δρόμο, κι αυτό ήταν το αποτέλεσμα της δικής σας επιλογής. Θα έχετε δεχτεί συμβουλές για το ποιοι δρόμοι είναι οι καλύτεροι για να εξασφαλίσουν την συνεχιζόμενη εξέλιξή σας, αλλά στο τέλος, εσείς αποφασίζετε ποιο δρόμο θα πάρετε. Εξυπακούεται ότι εσείς οι ίδιοι ήρθατε σε αυτό το συγκεκριμένο χρονικό σημείο.  Το ότι είστε εδώ αυτή τη στιγμή, ήταν δική σας επιλογή, συνεπώς πρέπει να αναζητήσετε τι σας διδάσκει αυτή η ζωή. Σίγουρα έχετε φέρει κάρμα μαζί σας, και αυτό εν μέρει θα έχει καθορίσει την πορεία της ζωής σας. Αν διαβάζετε αυτό το μήνυμα, οι πιθανότητες είναι ότι έχετε επιλέξει την ανάληψη, και θα έχετε μια πιο πολυάσχολη ζωή από ότι συνήθως, καθώς την καθαρίζετε. Το πόσο κάρμα παίρνεται, συνήθως εγκρίνεται από εσάς, οπότε άσχετα με το πώς αντιλαμβάνεστε τη ζωή σας, ήταν επιλογή σας από αυτή την άποψη. Πολλοί πιστεύουν ότι η μοίρα τους αδίκησε, αλλά δεν είναι έτσι και πρέπει να γίνει κατανοητό από ένα ανώτερο επίπεδο.
       Μερικές φορές δεν σας έρχονται οι πιο δύσκολες δοκιμασίες, μέχρι να έχετε προοδεύσει αρκετά στην κατανόηση για το πώς να τις χειριστείτε. Οπότε, όπως  μπορείτε να φανταστείτε, αυτή η περίοδος στη ζωή των ανθρώπων, μπορεί να είναι γεμάτη δράση, και να τους έρχεται το ένα μετά το άλλο. Στην πορεία, μπορεί να σκεφτείτε ότι αποτύχατε, αλλά έχετε κατά νου ότι από πνευματικής άποψης, δεν υπάρχει αποτυχία. Είναι όλα εμπειρία και το τι μαθαίνετε από αυτήν είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ενστικτωδώς θα ξέρετε ότι αυτό είναι αλήθεια, οπότε μην αναλώνετε χρόνο και ενέργεια ανησυχώντας για αυτά που θα μπορούσαν να είχαν γίνει διαφορετικά.  H ανύψωσή σας, δεν πρέπει να είναι δύσκολη και κανείς δεν κάνει εσκεμμένα τη ζωή πιο δύσκολη από ότι χρειάζεται. Φυσικά μπορείτε να την κάνετε ευκολότερη, κατανοώντας γιατί περνάτε μια συγκεκριμένη φάση, και αυτό γίνεται όταν δεν επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη. Όπως συχνά επισημαίνουμε, έχετε πολλές ψυχές που σας βοηθούν, και στην πραγματικότητα δεν αντιμετωπίζετε τίποτα μόνοι σας, και υπάρχει πάντα η συμβουλή, φτάνει να την ακούσετε.
       Καθώς ανυψώνονται τα επίπεδα της συνειδητότητάς σας, πλησιάζετε περισσότερο τους Οδηγούς σας, και τους είναι πιο εύκολο να σας επηρεάσουν. Κάποια προβλήματα, ιδιαίτερα με συγγενείς ή στενούς φίλους, ξεκαθαρίζονται την ώρα που είστε εκτός σώματος, και σε κατάσταση ύπνου. Κανονικά δεν φέρνετε πίσω μαζί σας αυτή την γνώση, αλλά υποσυνείδητα εσείς και όσοι εμπλέκονται, λαμβάνετε τις απαντήσεις. Δεν έχετε κοιμηθεί με ένα πρόβλημα και το πρωί διαπιστώσατε πως έχετε τη λύση του; Έτσι λειτουργείτε, οπότε σας θυμίζουμε ξανά ότι πάντα παίρνετε βοήθεια όταν την ζητήσετε.
       Εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, είμαστε και οι Οδηγοί σας σε γενικότερα πλαίσια, και η επιρροή μας κατευθύνεται κυρίως σε αυτούς που είναι σε θέσεις εξουσίας. Όπως τώρα, βοηθούμε αυτούς που φιλοδοξούν να σας οδηγήσουν έξω από την παρούσα περίοδο χάους. Δεν είναι εύκολο για αυτές τις ψυχές, καθώς η σκοτεινή ελίτ έχει ακόμα τους υποτακτικούς της σε όλον τον κόσμο, και αυτοί φέρνουν εμπόδια σ’ αυτά που πρέπει να γίνουν. Ήδη αναχαιτίστηκε η δυνατότητά τους να σταματήσουν την πρόοδό μας, και οι σύμμαχοί μας είναι έτοιμοι να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα. Είμαστε πανέτοιμοι για τις επόμενες κινήσεις μας που θα επιφέρουν επιτέλους την απομάκρυνση των σκοτεινών.
       Πάρτε τα όλα χαλαρά, διότι ως εργάτες του φωτός, έχετε το πλεονέκτημα ότι καταλαβαίνετε τι γίνεται. Μπορείτε να δείτε πέρα από αυτά που συμβαίνουν άμεσα, και τον σκοπό τους. Εστιάζοντας στο μέλλον, βοηθάτε να δημιουργηθεί ένα σταθερό μονοπάτι προς αυτό. Άλλωστε, σπάτε τους δεσμούς σας με ότι δεν σας εξυπηρετεί πλέον και δεν θα παραμείνετε όταν θα γίνει η αλλαγή. Τα σημάδια είναι ξεκάθαρα μπροστά σας και είναι ενδεικτικά για το πού έγκειται το μέλλον σας. Όταν θα μπορέσουμε να σας μιλήσουμε μέσα από τα ΜΜΕ, δεν θα υπάρξει αμφιβολία στη σκέψη των ανθρώπων, για το τι ακριβώς συμβαίνει. Θέλουμε να είναι ξεκάθαρος στη σκέψη σας ο λόγος που είμαστε εδώ, και αυτό θα φέρει μια ανάσα ανακούφισης σε αυτούς που αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουν ότι θα δουλέψουμε μαζί σας σε ότι αφορά στις αλλαγές…..

 SALUSA  12.10.2011 
       Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δημιουργικές δυνάμεις σας ανοίγουν μονοπάτια προς την Ανάληψη, που είναι πολύ δυνατά και αυτό επισπεύδει τις αλλαγές. Γίνονται σε περισσότερα από ένα επίπεδα και φέρνουν την πρώτη από πολλές προκαταρκτικές αλλαγές που θα στρώσουν το δρόμο για να προχωρήσουν οι πιο σημαντικές. Όλα προχωράνε καλά και οι σκοτεινοί πήραν το μήνυμα, ότι δεν είμαστε πλέον διατεθειμένοι να τους περιμένουμε να κάνουν στην άκρη. Θα διώξουμε όποιον παρεμποδίζει τις προσπάθειές μας να φέρουμε τους ανθρώπους της Γης σε θέσης όπου θα μπορέσουν να ξεκινήσουν την διαδικασία της Ανάληψης. Ήδη έγιναν πολλά για να μπουν τα θεμέλια για την επιτυχία, και τώρα χτίζουμε πάνω σ’ αυτά. Κάθε άτομο μπορεί να βοηθήσει αυτή την εποχή, εστιάζοντας στο Φως και σε όλα όσα είναι θετικά. Μπορεί να μην ξέρετε ακριβώς τι θα συμβεί, αλλά ξέρετε αρκετά για να μπορέσετε να προβάλλετε αυτά που οραματίζεστε ότι θα φέρει η Χρυσή Εποχή. Δείτε την ευτυχία που δημιουργείται από την απελευθέρωσή σας από τα δεσμά που σας αιχμαλώτιζαν και από την επαναφορά σας σε Αυτεξούσια Όντα. Νιώστε την νέα ελευθερία και την απομάκρυνση από ότι περιόριζε μέχρι τώρα τις κινήσεις σας. Να ξέρετε ότι εν καιρώ θα μπορέσετε να ταξιδέψετε οπουδήποτε στον κόσμο, με μια νέα τεχνολογία που κάνει την απόσταση ασήμαντη. Η ταχύτητα θα είναι η ουσία και θα επιτυγχάνεται με την χρήση της ελεύθερης ενέργειας, που είναι άφθονη στο Σύμπαν.
       Κάπου στην πορεία θα υπάρξουν περίοδοι αβεβαιότητας, καθώς το παλιό θα αντικαθίσταται από το καινούργιο, και αυτό συμβαίνει επειδή κάποια ζητήματα όπως οι οικονομικές αλλαγές, δεν μπορούν να εφαρμοστούν μέσα σε μια νύχτα. Παρομοίως, μπορεί να υπάρξουν προβλήματα διανομής, σε ότι αφορά την προμήθεια τροφίμων και μπορεί να προκύψουν ελλείψεις σε κάποιες περιοχές. Όμως, μην πανικοβληθείτε διότι θα χρησιμοποιήσουμε τις εγκαταστάσεις μας για να τις ξεπεράσουμε, ώστε τα πράγματα να επανέλθουν στη φυσιολογική ροή τους το συντομότερο δυνατό. Αν ζείτε σε απομονωμένες ή απόμακρες περιοχές, μπορεί να βρεθείτε πιο εκτεθειμένοι στα προβλήματα, αλλά θα ξέρετε ενστικτωδώς πότε να προετοιμαστείτε για αυτά. Αναφέρουμε αυτές τις πιθανότητες, για να τις σκεφτείτε καλύτερα, εκ των προτέρων.
  
       Φυσικά, όταν θα έχουμε ελεύθερη πρόσβαση στα ΜΜΕ, θα φροντίσουμε να ενημερωθείτε σωστά για το τι συμβαίνει γύρω σας. Επί του παρόντος, ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε για να κάνετε τις πρώτες αλλαγές, πριν το τέλος του χρόνου. Πάντως, πρέπει να είναι ήδη εμφανές σε πολλούς από εσάς ότι πρέπει να ξεκινήσουμε τις ενέργειες σύντομα, καθώς πρέπει να γίνουν πολλά σε ακόμα μικρότερο χρονικό διάστημα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά σκεφτόμαστε τις επιπτώσεις πάνω σας, καθώς πολλοί ακόμα δεν έχουν επίγνωση του τι θα μπει στη ζωή τους. Θα είναι υπέροχα νέα, παρ’ όλα αυτά, θα είναι και ως ένα βαθμό σοκ στη διαπίστωση ότι ξαφνικά η ζωή τους ανατράπηκε. Σ’ αυτό μπορούν να βοηθήσουν πολύ οι Εργάτες του Φωτός, όταν θα σας εξηγούν τι συμβαίνει. Είναι σημαντικό να καταλάβουν οι άνθρωποι ότι ο κύκλος πρέπει να κλείσει, και ότι μετά από αυτό θα κινηθείτε σε ένα άλλο μονοπάτι που σας ανεβάζει σε ψηλότερες διαστάσεις.

       Αγαπημένοι, είμαστε πραγματικά περήφανοι για τις προσπάθειές σας να συνεργαστείτε μαζί μας, και μαζί έχουμε πετύχει μεγάλα βήματα παρά την αντίσταση. Ξέρουμε ότι ακόμα περισσότεροι ανυπομονείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε μας και τη Μητέρα Γη, και θα σας δοθεί τελικά η ευκαιρία. Να είστε βέβαιοι πως εξ αρχής είχαμε την πρόθεση να σας συμπεριλάβουμε στα προγράμματά μας, και πάντα σας ενθαρρύναμε να το κάνετε. Ο ρόλος μας δεν θέλαμε να είναι τέτοιος, ώστε να κάνουμε όλη τη δουλειά μόνοι μας, και μπορούμε να σας πούμε ότι η Γη είναι δική σας και δική σας η ευθύνη να κάνετε πάλι τα πράγματα καλά. Όμως, πάντα θα βοηθούμε, γιατί το έργο αυτό είναι πέρα από τις τωρινές σας δυνατότητες.

      Κάνουμε ένα διάλειμμα για να σας αφήσουμε να απολαύσετε τις ερχόμενες εβδομάδες, που θα γίνει φανερό και δε θα υπάρχει αμφιβολία ότι οδεύουμε σε μια μορφή επισήμων ανακοινώσεων. Όσοι από εσάς μπορείτε να παρακολουθείτε αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης όπως τον David Wilcock στο διαδίκτυο, έτσι για να αναφέρουμε έναν από αρκετούς που μπορούν να παρακολουθούν τις εξελίξεις κυριολεκτικά καθώς προκύπτουν, χρησιμοποιήστε τες. Όμως, οι ίδιοι θα κρίνετε τι θα αποδεχτείτε, διότι η παραπληροφόρηση ακόμα μπερδεύεται με τις αληθινές πληροφορίες. Όπως και να’ χει, πλησιάζουν συναρπαστικοί καιροί για την εκπλήρωση των προσδοκιών σας. Το έτος 2012 πλησιάζει γοργά και θα τολμούσαμε να προβλέψουμε ότι θα λήξει με μια  σειρά γεγονότων, που θα καταδείξουν ξεκάθαρα την αρχή του τέλους στην δυαδικότητα και την έναρξη μιας άλλης εποχής που θα εστιάζεται στο Φως.

       Είναι η στιγμή να απολαύσετε αυτό που συμβαίνει και να δείτε πέρα από τις άμεσες αλλαγές, την αναμενόμενη έκβαση. Ξέρετε ότι το ‘‘ξεκαθάρισμα’’ είναι ζωτικής σημασίας για να ανοίξει ο δρόμος ώστε να πάρει τη θέση του το καινούργιο.  Φυσικά, αυτή η εμπειρία  θα έχει και δυσάρεστες συνέπειες για μερικούς ανθρώπους, που θα εμπλακούν αναπόφευκτα. Για μερικούς, θα είναι για καρμικούς λόγους και αν πιστεύετε πως έτσι είναι, δεχθείτε ότι πρέπει να πάρουμε ένα μάθημα από αυτό. Συχνά, δεν έχει άμεση σχέση με την τωρινή σας ζωή, αλλά μεταφέρθηκε από κάποια προηγούμενη. Υπάρχει μια τάση να αναρωτιέστε τι έχετε κάνει για να το αξίζετε, αλλά μην το βλέπετε σαν ένα είδος τιμωρίας. Όλη η ζωή είναι μια συνεχιζόμενη εμπειρία και να θυμάστε ότι υπάρχει ‘‘καλό’’ κάρμα που επίσης ελκύεται από τις σκέψεις και τις πράξεις σας.

       Ποτέ μην χάνετε την αληθινή οπτική γι’ αυτό που συμβαίνει γύρω σας, διότι δεν γνωρίζετε απαραίτητα τους λόγους. Ωστόσο, περνώντας την διαδικασία της Ανάληψης, θα μπορέσετε να δώσετε περιθώριο για τις απαραίτητες αλλαγές, που θα σηματοδοτήσουν τον ερχομό όλων αυτών που θα σας ανυψώσουν. Ενώ δεν μπορείτε να δείτε τα επίπεδα της συνειδητότητας σας να αυξάνονται, μπορείτε να αισθανθείτε τα ανώτερα επίπεδα ενέργειας γύρω σας. Με τον ερχομό της 11/11/11, θα νιώσετε ακόμα μεγαλύτερη αλλαγή και θα γνωρίζετε πραγματικά ότι έλαβε χώρα ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός. Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και οι δραστηριότητές μας γύρω από τη Γη αυξάνονται μαζί με την πρόθεσή μας να θέσουμε υπό έλεγχο τους Σκοτεινούς. Η δυνατότητά τους να δημιουργήσουν προβλήματα, αναχαιτίζεται και μαθαίνουν ότι δεν σκοπεύουμε να ανεχτούμε κι άλλες ανοησίες από αυτούς. Έχουν πάθει σοκ, διότι πίστευαν ότι είναι αήττητοι, και η αλαζονεία τους, τους οδήγησε σε αδιέξοδο. Το Φως είναι ύψιστο και συνεχίζει να διασκορπίζεται παντού στη Γη. Κερδίσαμε τη μάχη και φροντίζουμε να σας βοηθήσουμε να εδραιώσετε ένα νέο τρόπο διακυβέρνησης ανά τον κόσμο, που θα βασίζεται στο Φως και την Αγάπη για όλα τα Όντα.

SALUSA 26.10.2011
       Εξετάζουμε τον κόσμο σας και βλέπουμε πόσο θαυμάσιο μέρος έχει υπάρξει, χρησιμοποιώντας τον σαν μια παιδική χαρά για να παίζετε τα παιχνίδια σας. Σας έχει επιτραπεί να κάνετε ότι ακριβώς επιθυμείτε, αλλά όμως με την ευθύνη των συνεπειών. Μέσω πολλών ζωών δημιουργήσατε το μέλλον σας, αλλά για πολύ καιρό κρατηθήκατε σε χαμηλότερες δονήσεις. Παγιδευτήκατε σε αυτές, και αντιμετωπίσατε μεγάλη δυσκολία στο να απελευθερωθείτε. Παρόλο που βυθιστήκατε στο σκότος, με κάποιο τρόπο βρήκατε το Φως και ανυψωθήκατε. Πήρε πολύ καιρό, αλλά σήμερα πολλοί από εσάς είστε αφυπνισμένοι για την αλήθεια της ύπαρξής σας. Οι πεποιθήσεις που σας επιβάλλονται δεν είναι πλέον σε θέση να σας κρατήσουν πίσω, και έχετε σημειώσει μεγάλη πρόοδο. Τώρα αυξάνονται πολύ γρήγορα τα επίπεδα συνειδητότητας σας, και αντιλαμβάνεστε τη δύναμη που έχετε για να αλλάξετε την πραγματικότητά σας.

       Με το όραμα σας για το μέλλον που συνδέεται σταθερά με την επερχόμενη Ανάληψη, έχετε μεταφερθεί σε ένα νέο επίπεδο που υπόσχεται να σας απελευθερώσει από τα δεσμά του παρελθόντος. Πολλοί από σας είναι τώρα ικανοί να ξεφύγουν από τις ενέργειες του φόβου, οι οποίες εν αγνοία σας σας έχουν δέσει με το παρελθόν και με τον απόλυτο έλεγχο των σκοτεινών δυνάμεων. Ως εκ τούτου ζείτε τώρα σε ένα είδος ύπαρξης τύπου ‘‘yo-yo’’ όπου οι αισθήσεις σας τεντώνονται συνεχώς προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση, καθώς γίνεται η μάχη του Φωτός και του σκότους, προσπαθώντας να τραβήξουν και τα δύο την προσοχή σας. Δεδομένου ότι το Φως είναι πολύ ισχυρότερο, πρόκειται να υπάρξει μόνο ένας νικητής, και εσείς ως εργάτες του φωτός που ήδη είστε γνωρίζετε ότι αυτό είναι αλήθεια. Συνεπώς, απέχετε πολύ από την πιθανότητα να σας τραβήξει πάλι το σκοτάδι, και στην πραγματικότητα το Φως σας είναι μέρος μιας μεγάλης εξύψωσης που πραγματοποιείται.

       Είναι η πίστη στη δύναμή σας που είναι τόσο σημαντική, και όταν πολλοί από σας μαζεύεστε για έναν κοινό σκοπό τότε δεκαπλασιάζεται η δύναμη σας. Αυτός είναι ο λόγος που οι διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, που ξεκίνησαν με εκείνους στη Wall Street, προορίζονται να γίνουν ισχυρότερες. Οι πολιτικοί προσπαθούν να αγνοούν το τι ζητούν ρισκάροντας οι άνθρωποι, αλλά αναγκάζονται να ανταποκριθούν. Η ενέργεια που έχει προκύψει από το κίνημα για την αλλαγή δεν πρόκειται να σταματίσει, αλλά αντίθετα δημιουργεί μια αντίδραση με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Οι άνθρωποι τώρα εξετάζουν πολλές πτυχές της ζωής τους, και για πρώτη φορά βλέπουν πόσο άσχημα έχουν αντιμετωπιστεί. Όλοι σας είστε κυρίαρχα όντα και αφυπνίζεστε σε αυτό το γεγονός, και τώρα ζητάτε να αντιμετωπισθείτε σωστά και σύμφωνα με τα δικαιώματά σας.

       Αγαπητοί μας, μπορούμε τώρα να το πούμε αυτό, ότι δηλαδή είτε οι πολιτικοί σας ανταποκρίνονται στα αιτήματα σας είτε όχι, επειδή έχετε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, μπορούμε και μας επιτρέπεται να έρθουμε σε σας. Το να αναλάβετε από μόνοι σας το έργο να διορθώσετε τα πράγματα θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο, και δεδομένου ότι η δυαδικότητα συνεχίζει την πορεία της, μας επιτρέπεται να παρέμβουμε. Είναι μέρος ενός σχεδίου που προβλέπεται εδώ και αιώνες, και που τώρα ξεκινάει να πραγματοποιείται. Έτσι όλα προχωρούν ικανοποιητικά ανεξάρτητα από οποιαδήποτε εμφανή προβλήματα ή καθυστερήσεις. Πολλά έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, ώστε να δημιουργηθούν οι ιδανικές συνθήκες που θα επιτρέψουν να αρχίσει η διαδικασία για την επόμενη φάση. Είμαστε απολύτως έτοιμοι να προχωρήσουμε σε μια σειρά από ενέργειες που θα δώσουν σήμα σε όλους σας, ότι ο χρόνος έφθασε για το άλμα σας στη Νέα Εποχή, η οποία στη συνέχεια θα οδηγήσει στη Χρυσή Εποχή και στο Κοσμικό Βάπτισμά σας.

       Να ζείτε μέρα με τη μέρα σαν έναν που γνωρίζει τι επιφυλάσσει το μέλλον, και να μην φοβάστε για οτιδήποτε και αν συμβαίνει γύρω σας. Οι περισσότεροι από σας θα πρέπει ήδη να βρίσκεστε στη σωστή θέση για τους έσχατους καιρούς, και είναι εκεί που θα βιώσετε και τις τελευταίες ημέρες αυτού του κύκλου. Οι τελευταίοι δύο μήνες αυτού του έτους υπόσχονται να είναι και οι πιο συναρπαστικοί, και επιτέλους να πάρετε αποδείξεις ότι όλα κινούνται προς την Ανάληψη. Αυτό είναι εν τέλει και το νόημα του τι συμβαίνει, και τίποτα άλλο δεν είναι πιο σημαντικό. Έχει δοθεί έμφαση στην προετοιμασία σας για αυτό το γεγονός, και κατά τη διάρκεια των υπόλοιπων μηνών θα εστιαστούμε στο να εξασφαλίσουμε ότι κάθε ψυχή καταλαβαίνει τι σημαίνουν οι έσχατοι καιροί. Κανένας δεν θα υπάρξει χωρίς να έχει σε κάποιο βαθμό κατανόηση για την επιλογή που του προφέρεται. Θέλουμε να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερες ψυχές να εξυψώνονται από την τρίτη διάσταση, στις υψηλότερες.

       Η υπηρεσία μας σε σας είναι βασισμένη στην άνευ όρων αγάπη, και δεν κρίνουμε κανέναν όταν εκφράζει τις αμφιβολίες του. Βλέπουμε τους αληθινούς εαυτούς σας ως όμορφα Φωτεινά Όντα, και με τη δυνατότητα επιστροφής σας στα Θεϊκά Όντα που πράγματι είστε. Από τη στιγμή που είμαστε όλοι Ένα πώς αλλιώς περιμένατε να ήμασταν, και αυτό είναι ένα μάθημα για σας για να το αφομοιώσετε και να εδραιωθεί στην συνείδηση σας. Όταν μπορέσετε να το κάνετε αυτό θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε και να δεχτείτε όλες τις ψυχές ως Αδελφούς και Αδελφές σας υπό το Φώς του Δημιουργού, και είναι η συνειδητότητα που τα συνδέει όλα μαζί. Μπορείτε να είστε τα μέσα που θα φέρουν ειρηνική ισορροπία, όταν οι άλλοι θα χάνουν τον δρόμο τους και θα αντιδρούν έντονα σε αυτό που συμβαίνει γύρω τους. Τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτή η δύσκολη φάση θα περάσει, δεδομένου ότι δεν θα πάρει πολύ χρόνο για μια γενική κατανόηση της εξυψωτικής περιόδου που θα επακολουθήσει το σημερινό χάος.

       Κρατήστε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά σας καθώς πολλά είναι αυτά που πρόκειται να γίνουν και θα ασκήσουν επίδραση στα μέσα ενημέρωσης. Εάν όχι, τότε το διαδίκτυο θα ‘‘αρπάξει’’ αναμφισβήτητα οτιδήποτε είναι ασυνήθιστο, καθ ότι είναι περισσότερο αξιόπιστο. Εντούτοις, η ίδια ελευθερία έκφρασης, επιτρέπει σε εκείνους που διαχέουν την  παραπληροφόρηση να σας δημιουργούν αμφιβολίες. Ευτυχώς, συνήθως αυτές οι πληροφορίες απέχουν τόσο μακριά από την αλήθεια, που οι περισσότεροι από σας θα αντιληφθούν αμέσως τις προσπάθειες για παραπλάνηση.

       Παρατηρούμε τη Γη σας πολύ προσεκτικά δεδομένου ότι αρχίζει να αναταράσσεται, καθώς σιγά σιγά συνεχίζει την κάθαρση της. Όπως πάντα, θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τις επικίνδυνες επιδράσεις επάνω σας, αλλά δεν μπορούμε να σταματήσουμε την όλη διαδικασία από το να προχωρήσει. Επίσης, θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε στον καθαρισμό της ατμόσφαιράς σας, κάτι που κάνουμε εδώ και πολύ καιρό. Η συμμεροχή μας θα είναι πραγματικά μεγαλύτερη όταν θα είμαστε ελεύθεροι να πηγαινοερχόμαστε, χωρίς οποιαδήποτε παρέμβαση από τους σκοτεινούς.

       Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και μεταφέρω μεγάλες ευλογίες και αγάπη από τα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Θέλουμε να σας δούμε να ξεπερνάτε ότι απομένει από τον κύκλο της δυαδικότητας, και θα είμαστε εκεί μαζί σας για να παρέχουμε κάθε βοήθεια. Δεν θα είμαστε φυσικά οι μόνοι, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές ψυχές από τον Πνευματικό Κόσμο που σας στηρίζουν τώρα. Ακόμη είναι και τα Αγγελικά Όντα σας, που διαθέτουν εξαιρετικές δυνάμεις εάν χρειαστεί να τις χρησιμοποιήσουν, τα οποία σας προστατεύουν από τότε που γεννηθήκατε επάνω στη Γη.

SALUSA 28.10.2011
       Συνηθίζετε να λέτε «τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν» και τα σημάδια βρίσκονται εκεί για να τα δουν όλοι. Το παλαιό καθεστώς διαλύεται μπροστά στα ίδια σας τα μάτια, και εκείνοι που προσπαθούν ακόμα να το διατηρήσουν, φοβούνται τις συνέπειες. Η δύναμη των ανθρώπων φαίνεται σε όλο τον κόσμο, και γίνεται ολοένα και ισχυρότερη. Δεν είναι απλά μια φάση που θα περάσει αλλά βασίζεται στην πρόθεση να φέρετε την αλλαγή, και να διώξετε αυτό που πλέον δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Αυτό λειτουργεί επειδή μεταφέρεται από τη τεράστια ποσότητα φωτός που έλκεται στη Γη. Αγαπητοί μας, ο καιρός σας θα έρθει όταν τα οράματα σας για κάτι καινούριο εκδηλωθούν γρήγορα και υπάρξουν στις ανώτερες διαστάσεις. Απομένει μόνο τα χαμηλότερα επίπεδα να ανέβουν λίγο περισσότερο, και τίποτα δεν μπορεί να καθυστερήσει ή να σταματήσει τις αλλαγές. Με την αναμενόμενη αύξηση της ενέργειας στις 11.11.11, θα γίνει σίγουρα μια άνοδος, και μένει να δούμε πόσο μακριά θα φτάσει.
       Αυτό που συμβαίνει στον κόσμο, σας προκαλεί σύγχυση, επειδή απειλεί να αναστατώσει σοβαρά τις ζωές των ανθρώπων. Όμως, όσοι από σας είστε γνώστες, είναι απαραίτητο να διώξετε το παλιό και να μπορείτε να είστε εξισορροπιστές ενέργειας, για να αποφύγετε το απόλυτο χάος. Είστε απαραίτητοι περισσότερο από ποτέ, και πράγματι πολλοί από σας ήρθατε στη Γη για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Όλοι οι εργάτες του φωτός έχουν τους δικούς τους ρόλους να ασκήσουν, και μέχρι τώρα θα πρέπει να γνωρίζουν το ποιοι πραγματικά είναι. Μερικοί είναι απλά φορείς του Φωτός, ενώ άλλοι είναι θεραπευτές, ή δραστηριοποιούνται με στόχο τη διάδοση του Φωτός. Εάν δεν έχετε βρει ακόμα τον ρόλο σας, προσφέρετε αγάπη και χαρά οπουδήποτε πηγαίνετε, και βοηθήστε στην ανύψωση των ανθρώπων. Πέρα από αυτό να είστε σίγουροι ότι μόλις το σχέδιο για το μέλλον σας αποκαλυφθεί, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να βοηθήσετε.
       Ο χρόνος συνεχίζει να επιταχύνεται και φαίνεται σε πολλούς απίστευτο το ότι ήδη πλησιάζετε στο τέλος αυτού του έτους. Αυτό είναι βέβαια ευπρόσδεκτο, καθώς οι επόμενοι δύο μήνες πρόκειται να είναι πολύ ιδιαίτεροι. Κάτι που δεν θα γίνει άμεσα αντιληπτό είναι ότι, λόγω των υψηλών δονήσεων, επιβραδύνεται η διαδικασία γήρατος. Τελικά θα σταματήσει, και μόλις θα έχετε κρυσταλλικά κύτταρα, ολόκληρη η διαδικασία γήρατος μπορεί και να αντιστραφεί με τη δύναμη της σκέψης σας. Τα νέα κύτταρα θα έχουν ανώτερο βαθμό συνειδητότητας σε σχέση με πριν, και θα αντιδρούν στη σκέψη σας αμεσότερα. Επίσης οι ψυχές που περνούν στα αστρικά επίπεδα μετά τον θάνατο τους έχουν πλέον την δυνατότητα να παρουσιάζονται σε σας, όταν επιθυμούν να τις δείτε. Αυτό είναι σαφώς χρήσιμο, όταν μάλιστα οι νέο-αφιχθείσες ψυχές στην Ανάληψη, συναντιούνται με άλλες που έχουν περάσει πολλά χρόνια πιο πριν στα αστρικά επίπεδα. Από αυτή την άποψη όταν αναληφθείτε πλήρως, δεν πρόκειται να βιώσετε κάτι που είναι εντελώς καινούργιο για σας.
       Αρκετά πράγματα που έχετε συνηθίσει τώρα δεν θα ισχύουν πλέον μόλις αναληφθείτε, και ίσως πολλά να αφορούν τον τομέα τροφίμων. Δεν θα καλλιεργούνται πια μεγάλες εκτάσεις γης, και σε ένα επίπεδο θα χρησιμοποιούνται οι ‘‘εξομοιωτές’’ για την παραγωγή τροφίμων, μέχρι να μπορείτε να υλοποιείτε με την σκέψη σας ότι χρειάζεστε. Δεν θα αναγκάζεστε να κακομεταχειρίζεστε τη Γη για την παραγωγή των τροφίμων, ή για την εξόρυξη ορυκτών ή καυσίμων. Η Γη θα επανέλθει στην αρχική ‘‘παρθενική’’ της κατάσταση, και εσείς θα γίνετε οι Φύλακες της και των οικοσυστημάτων της. Ούτε θα καταντά μια μεγάλη χωματερή για όλα τα απόβλητά σας, καθώς ότι δεν χρησιμοποιείται θα υπόκειται σε επεξεργασία μετατρεπόμενο σε ενέργεια ή χρησιμοποιούμενο για άλλους σκοπούς. Η ρύπανση θα είναι κάτι άγνωστο, δεδομένου ότι καμία διαδικασία δεν θα παράγει ρύπους.
       Σιγά-σιγά θα μαθαίνετε για την νέα Γή και για το πώς αυτή θα αλλάξει τις ζωές σας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι οι παλαιοί τρόποι σας ήταν κάπως βάναυσοι, βασιζόμενοι στη απόκτηση κέρδους. Στο μέλλον όλοι θα έχουν οτιδήποτε χρειάζονται και τα χρήματα δεν θα είναι απαραίτητα για αυτό. Όλοι θα συνεργάζεστε για το καλό όλων, και καμία ψυχή δεν θα μεταφέρει χαμηλότερες δονήσεις, διότι δεν θα μπορούν να υπάρξουν τέτοιες δονήσεις στα ανώτερα επίπεδα. Έτσι η νοοτροπία και η επιθυμία να ωφελήστε με το να απομυζείτε τους άλλους, δεν θα υπάρχει σε εκείνα τα επίπεδα συνειδητότητας. Στη βιομηχανοποιημένη και μηχανοποιημένη εποχή που ζείτε, ακόμη και η ηχορύπανση αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα, που οδηγεί βαθμηδόν στην ασθένεια μέσω του στρες. Ούτε αυτό θα είναι πρόβλημα στην ανώτερη διάσταση, καθώς η παραγωγή, όπου αυτή θα είναι απαραίτητη, θα περιλαμβάνει τελείως διαφορετικές μεθόδους που επί πλέον θα είναι αθόρυβες. Πολλά θα υλοποιούνται με την σκέψη και μόνον, ενώ μερικές φορές η εμπλοκή ομάδων ανθρώπων, θα καθιστά την δύναμη της σκέψης πολύ μεγαλύτερη.        
       Οτιδήποτε και αν καλείστε να κάνετε αυτή τη στιγμή αξίζει τον κόπο, όταν συλλογιστείτε τα θαύματα που σας περιμένουν στο μέλλον. Απευθυνόμαστε κυρίως σε εκείνους που έχουν αφιερωθεί στο να εργαστούν για την Ανάληψη, διότι, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, δεν είναι υποχρεωτικό όλοι όσοι βρίσκονται σε υψηλή δόνηση να επιθυμούν να το κάνουν. Κάποιοι από εσάς θα αναγνωριστείτε από την διαστημική οικογένεια σας, και θα ανακαλύψετε ότι είχατε συνεννοηθεί να επιστέψετε πίσω στον πλανήτη σας αμέσως αφού ολοκληρωθεί το Γήινο ταξίδι σας. Πολλοί διαφορετικοί πολιτισμοί περιμένουν να επωφεληθούν από τις εμπειρίες σας, όπως είναι τα υπέροχα επιτεύγματα που κατορθώσατε να κάνετε βιώνοντας την δυαδικότητα. Ίσως τώρα να καταλάβετε γιατί είστε τόσο σημαντικοί για εκείνους, δεδομένου ότι δεν εισήλθε κάθε ψυχή στη δυαδικότητα, ή θα επιθυμούσε να εισέλθει. Είστε πράγματι ειδικές ψυχές με τόσα πολλά να προσφέρετε σε άλλους.
       Καθώς ο κύκλος κλείνει, θυμηθείτε ότι έχετε ζήσει και στις δύο πλευρές της δυαδικότητας, σε άλλες ζωές σας ως ‘‘καλοί’’ και σε άλλες ως ‘‘κακοί’’, και όλες αυτές θεωρούνται ως απαραίτητες εμπειρίες για να σας δώσουν την δυνατότητα να εξισορροπήσετε και τις δύο αυτές ενέργειες. Μπορεί να έχετε επιτύχει μέχρι τώρα την νίκη, αλλά μην αφήσετε αυτό το κατόρθωμα να θολώσει το μυαλό σας σε σχέση με τους σκοτεινούς. Να έχετε συμπόνια και κατανόηση προς αυτούς, και να θυμάστε ότι είναι ακόμη και αυτοί φορείς, ως αιώνιες ψυχές, της Θεϊκής σπίθας του Φωτός και της Αγάπης, και μπορούν πλήρως να επιστρέψουν στο Φως. Για την ακρίβεια επειδή έχουν πέσει σε χαμηλότερες δονήσεις από τις άλλες ψυχές, εν καιρώ θα μπορούσαν να γίνουν πολύ χρήσιμοι φορείς του Φωτός. Δεν μπορείτε να ξέρετε το κάρμα τους, οπότε δείξτε κατανόηση σχετικά με τους ρόλους που τους ανετέθησαν να παίξουν σε αυτή τη περίοδο της ιστορίας.
       Ενόσω εσείς δεν τιμωρείστε για τις ‘‘αμαρτίες’’ σας, δεν διορθώνεστε έτσι ώστε να καταλάβετε πλήρως τις επιπτώσεις των αρνητικών πράξεών σας στις άλλες ψυχές. Το να διορθωθείτε μπορεί να είναι πολύ βαθύ και επίπονο, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να πάρετε όλα τα μαθήματά σας. Όλοι είχατε, μέχρι ένα βαθμό, τέτοιες εμπειρίες, οπότε τώρα καταλαβαίνετε γιατί δεν πρέπει να είστε επικριτικοί όταν πρόκειται για άλλες ψυχές. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να συγχωρείτε όταν πληγώνεστε προσωπικά, και σας παρακαλώ μην συσσωρεύετε ενέργειες μίσους γιατί θα ‘‘τρώνε’’ το σώμα σας, και θα κατεβάζουν τις δονήσεις σας, προκαλώντας σας αρρώστιες. Επίσης θα καθυστερήσουν την Ανάληψη σας, καθώς δεν μπορείτε να πάρετε μαζί σας τέτοιου είδους συναισθήματα στις ανώτερες διαστάσεις. Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και αυτά είναι αρκετά μαθήματα για μια ημέρα, γι’ αυτό εστιαστείτε στην Αγάπη και το Φως σας, και όλα θα πάνε καλά.


Πηγή: http://www.vpalmas.com/artmine5000/II_2D16.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου