Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

Η μέθοδος Θήτα, ThetaHealing®,


Το όνομα  «Θήτα»   προέρχεται  από   τη  συχνότητα  των εγκεφαλικών κυμάτων    Θήτα   που    είναι    μια    συχνότητα    όπου   βρίσκεται   ο εγκέφαλος   όταν   είμαστε  στην   κατάσταση  βαθιάς   περισυλλογής η   διαλογισμού,  όταν   ονειρευόμαστε   στη    διάρκεια   του   ύπνου, αμέσως πριν  από  τον ύπνο και αμέσως αφότου ξυπνήσουμε.

Στη  μέθοδο   Θήτα,  χρησιμοποιώντας   μια  απλή  τεχνική μπαίνουμε συνειδητά  σε  αυτή τη  συχνότητα Θήτα και εκεί συνδεόμαστε με την υψηλότερη   Συνείδηση  που  υπάρχει μέσα μας και  διατηρεί  όλη τη Δημιουργία σε ισορροπία.

Για να  ζούμε  ευτυχισμένοι  είναι   απολύτως   σημαντικό   να έχουμε  μόνο θετικά στοιχεία στο υποσυνείδητο μας.

Η μέθοδος Θήτα, ThetaHealing®,  είναι ένα σύνολο τεχνικών που μας επιτρέπει την πρόσβαση στο υποσυνείδητο ώστε να αλλάξουμε τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις που δεν μας εξυπηρετούν. Το όνομα «Θήτα» προέρχεται από τη συχνότητα των εγκεφαλικών κυμάτων Θήτα που η επιστήμη ανιχνεύει με το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα.

Υπάρχουν 5 εγκεφαλικά κύματα με διάφορες συχνότητες: Άλφα, Βήτα, Γάμμα, Δέλτα και Θήτα. Τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα είναι μια συχνότητα όπου βρίσκεται ο εγκέφαλος όταν είμαστε στην κατάσταση βαθιάς περισυλλογής ή διαλογισμού, όταν ονειρευόμαστε στη διάρκεια του ύπνου, αμέσως πριν από τον ύπνο και αμέσως αφότου ξυπνήσουμε.

Στη μέθοδο Θήτα, χρησιμοποιώντας μια απλή τεχνική μπαίνουμε συνειδητά σε αυτή τη συχνότητα Θήτα και εκεί συνδεόμαστε με την υψηλότερη Συνείδηση που υπάρχει μέσα μας και διέπει όλη τη Δημιουργία. Ερχόμαστε σε επαφή με την συνείδηση που διατηρεί το σύμπαν σε ισορροπία, αρμονία και που στηρίζεται επάνω στην απεριόριστη Αγάπη.

Βρισκόμενοι σε αυτή τη συνειδησιακή κατάσταση μας επιτρέπεται να συνδέσουμε το συνειδητό μέρος του νου μας με το υποσυνείδητο μέρος του νου μας. Οι πεποιθήσεις και τα συναισθήματα των οποίων έχουμε επίγνωση είναι αποθηκευμένα στο συνειδητό νου μας (5% του συνόλου) ενώ αυτά των οποίων δεν έχουμε επίγνωση είναι αποθηκευμένα στον υποσυνείδητο νου μας (95% του συνόλου).

Ο,τιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας το έχουμε δημιουργήσει βασισμένοι στις σκέψεις και στις πεποιθήσεις που κρατιούνται στο υποσυνείδητο μας. Εμείς δημιουργούμε την  πραγματικότητά μας διότι:

 Οι πεποιθήσεις, σκέψεις και συναισθήματα που είναι θετικά, θα προσελκύσουν σε εμάς θετικές δονήσεις που τελικά φανερώνονται στη ζωή μας μέσα από μια αρμονική σχέση με τον σύντροφό μας, με την οικογένειά μας,  ευτυχή σταδιοδρομία, με αφθονία και υγεία και βρίσκουμε νόημα στη ζωή μας.

Αντιθέτως οι πεποιθήσεις, σκέψεις και τα συναισθήματα που είναι αρνητικά, φανερώνονται στη ζωή μας μέσα από μια δυσαρμονική σχέση με τον σύντροφό μας και την οικογένειά μας, με μια σταδιοδρομία που δεν μας ενδιαφέρει, με έλλειψη πόρων, με αρρώστια, με έλλειψη προσανατολισμού στη ζωή και αίσθηση μοναξιάς.

Η μέθοδος Θήτα» είναι επιτυχής επειδή γινόμαστε συνειδητοί των αρνητικών μας πεποιθήσεων και συναισθημάτων και με απλές τεχνικές τα αντικαθιστούμε με επιθυμητές θετικές επιβεβαιώσεις, δηλώσεις, συναισθήματα και πεποιθήσεις. Είναι απολύτως σημαντικό λοιπόν να έχουμε μόνο θετικά στοιχεία στο υποσυνείδητο μας για να ζούμε ευτυχισμένοι.

Υγεία: Τώρα γίνεται αποδεκτό από την επιστήμη ότι τα περισσότερα φυσικά προβλήματα υγείας συσχετίζονται με τις αρνητικές πεποιθήσεις του νου μας, τη συναισθηματική μας κατάσταση και τις σκέψεις μας. Όταν με τη μέθοδο Θήτα γίνεται η αντικατάστασή τους με τις κατάλληλες θετικά πεποιθήσεις, η θεμελιώδης αιτία μιας ασθένειας μπορεί να εξαλειφθεί και η ασθένεια να υποχωρήσει.Με το Theta Healing μπορείτε:

Να δημιουργήστε τη ζωή που θέλετε και ονειρεύεστε.
Να υλοποιήσετε  υγεία, αφθονία και ευημερία στη ζωή σας.
Να  απελευθερώσετε   φθίνουσες  σχέσεις  και   να  προσελκύσετε   τον ταιριαστό  σύντροφο  στη  ζωή  σας.
Να ανακαλύψετε τον σκοπό της ζωή σας.
Να  αλλάξετε  τα  αρνητικά υποσυνείδητα σχέδια που εμποδίζουν την υλοποίηση των στόχων σας.
Να ενεργοποιήσετε και τους 12 έλικες του DNA.
Να φέρετε την υγεία στο σώμα σας κ.ά.

Ατομικές συνεδρίες θεραπείας Θήτα

Με τη μέθοδο Θήτα δεν χρειάζονται μακροχρόνιες διαδικασίες. Μέσα σε μία - δύο  συνεδρίες  μεγάλο  ποσοστό ενός θέματος μπορεί να επιλυθεί  οριστικά. Η  μέθοδος «Θήτα»  έχει θεραπεύσει,  αλλάξει  και  μετασχηματίσει  τις ζωές  πολλών  χιλιάδων  ανθρώπων  από  όλο  τον  κόσμο.

Εάν  υπάρχει   οποιοσδήποτε    τομέας      της     ζωής     σας,    υγείας ,    προσωπικός, επαγγελματικός    η   άλλος  στον   οποίον  δεν  είστε   ευτυχής  100%,  η μέθοδος «Θήτα» μπορεί  να  σας βοηθήσει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου