Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

Ενεργειακός Καθαρισμός ΧώρωνΤο μέρος που ζούμε, αλλά και το μέρος που εργαζόμαστε, συχνά φορτίζονται με αρνητικές  ενέργειες, λόγω διαφόρων καταστάσεων που συμβαίνουν καθημερινά, ή που ίσως έχουν συμβεί στο παρελθόν. 

Πολλές φορές νιώθουμε την ατμόσφαιρα «βαριά» ή άσκημα φορτισμένη, και αυτό μας μπλοκάρει συνειδητά ή υποσυνείδητα, επηρεάζοντας τη διάθεση, την υγεία μας, ακόμα και τις σχέσεις μας με τους άλλους. 

Όταν δεν υπάρχει ομαλή ροή της ενέργειας στο χώρο –όπως και στον άνθρωπο- η ζωή στους χώρους αυτούς γίνεται δύσκολη, αρχίζουμε να δυσανασχετούμε και να νιώθουμε άβολα, συχνά χωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς μας φταίει!

Με τον Ενεργειακό Καθαρισμό καθαρίζεται το μέρος από τις ασύμφωνες ενέργειες, οι οποίες επηρεάζουν αρνητικά τους ανθρώπους που ζουν και κινούνται εκεί, ώστε να αρχίσει η ελεύθερη και αρμονική ροή της ενέργειας.

Ο Ενεργειακός Καθαρισμός αναζωογονεί  δίνοντας νέα ζωτική πνοή στο χώρο. Αυτό βοηθάει στη προσωπική ηρεμία, την οικογενειακή γαλήνη και ευημερία, αλλά και στο άνοιγμα της έμπνευσης, της επαγγελματικής ανάπτυξης και προσέλκυσης κατάλληλων συνθηκών, ιδεών και υλικών αγαθών.

Λιάνα Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου