Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

Πνεύματα, σκεπτομορφές κ.ά.Κάθε συναίσθημα, κάθε σκέψη και κάθε πράξη έχουν ενέργεια. Καθώς τα όμοια έλκουν τα όμοιά τους, μια αρνητική σκέψη ή ένα αρνητικό συναίσθημα, ένας φόβος, μια ενοχή, ο θυμός ή η θλίψη θα τραβήξουν κάτι αντίστοιχο από τον ''έξω κόσμο''. Με τον τρόπο αυτό δημιουργούνται συμπλέγματα έντονων αρνητικών συναισθημάτων και σκέψεων, τα οποία έχουν μορφή και ένα  διορατικό άτομο μπορεί να τα δει. Τα πνεύματα έχουν δική τους συνείδηση και βούληση, πετάνε ελεύθερα στο αιθερικό επίπεδο και ψάχνουν να κολλήσουν σε άτομα που τα καλούν υποσυνείδητα ώστε να πάρουν ενέργεια και ζωή από αυτά.

Τα πρόσγεια πνεύματα που δεν κατόρθωσαν να φτάσουν στον Δημιουργό βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής για κάποιο χρονικό διάστημα μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου επιπέδου της Ύπαρξης. Στο τέλος τα πνεύματα αυτά βρίσκουν τον δρόμο τους για την κατοικία του Δημιουργού.

Τα πνεύματα προσκολλώνται σε άτομα προκειμένου να βρίσκονται κοντά στο πνευματικό ''φως'' που εκπέμπει αυτό το άτομο. Δεδομένου ότι όλοι είμαστε συνδεδεμένοι με το φως του Θεού και διαθέτουμε γύρω μας ένα παλλόμενο πεδίο, αυτά τα πνεύματα προσελκύονται από αυτό το φως και προσκολλώνται σε μας προκαλώντας μας δυσκολίες.Μπορεί να καταλάβει κάποιος αν έχει τέτοιες αρνητικές οντότητες (πνεύματα, σκεπτομορφές κ.ά.) από τα συμπτώματα: Θα του έρχεται έντονος πονοκέφαλος, σουβλιές σε διάφορα σημεία του σώματος ή αναγούλα και τάση για εμετό. Επίσης η ατμόσφαιρα στο σπίτι θα είναι συνήθως πολύ ηλεκτρισμένη, οι άνθρωποι θα καυγαδίζουν και θα κυριαρχούν έντονος θυμός, οργή, φόβος, έντονη θλίψη και πολλές φορές κατάθλιψη. Θόρυβοι έντονοι και μερικές φορές εκκωφαντικοί από τα πατώματα, τις ηλεκτρικές συσκευές, τους τοίχους, που στόχο έχουν να σας φοβίσουν κι έτσι να καταφέρουν να πάρουν ενέργεια από σας.

Ένα άτομο που φέρει πρόσγειο πνεύμα μαζί του για μια χρονική περίοδο μπορεί να εμφανίσει σωματική ασθένεια επειδή το πνεύμα του αποστραγγίζει ενέργεια. Μόλις φύγει το πνεύμα τα συμπτώματα συνήθως εξαφανίζονται τελείως. Επίσης, κάποιος που κάνει χρήση ναρκωτικών, ή είναι αλκοολικός, έχει περισσότερα ανοίγματα στην  αύρα του και τείνει να έχει περισσότερα πνεύματα.

Συμβουλή: Αποτανθείτε σε ένα καλό θεραπευτή με πείρα στις ενεργειακές θεραπείες, για να στείλει αυτά τα πνεύματα στη Δημιουργική δύναμη. Υπάρχει ένας νόμος που ορίζει ότι αυτές οι αρνητικές οντότητες οφείλουν να υπακούσουν όταν ο θεραπευτής επικαλείται το Θεό.
Για έκτακτες καταστάσεις ζητήστε βοήθεια από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ ο οποίος θα σπεύσει άμεσα.
Πείτε: Αρχάγγελε Μιχαήλ βοηθησέ με τώρα!!!!

3 σχόλια:

 1. Σκέτη παραπληροφόρηση. Αν ήξερες τι είναι οι σκεπτομορφές δεν θα μιλούσες για αγγέλους. Δεν έχουν καμία σχέση με πνεύματα και ο καθένας μπορεί να τις ξεφορτωθεί πανεύκολα. Και πάνω απ'ολα δεν είναι αρνητικές ή θετικές. Δεν υπάρχει αυτό που λες. Έχετε μάθει να επικαλείστε αγγέλους με το παραμικρό απο την τεμπελιά σας. Μην ανεβάζεις θέματα για τα οποία δεν έχεις ιδέα γιατί παίρνεις κόσμο στο λαιμό σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Kavatzogata είσαι σούπερ σταρ
  Έχεις βρει την Αλήθεια
  Άλίμονο σε εμάς
  Είσαι έτοιμη να διδάξεις του αδαείς !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή