Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

Η έννοια των αριθμών 9 και 6 ως συχνότητες στην ανθρώπινη εξέλιξη.Πάρα πολλοί έχουν ασχοληθεί με τους αριθμούς και την έννοιά τους.Όμως λίγοι με την εννοιολογική σημασία της συχνότητας αυτών. Οι αριθμοί 6 και 9 μας έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα σαν συχνότητες. Το 9 συμβολίζει το τέλος μιας μεγάλης ανθρώπινης εξέλιξης στον Πλανήτη ΓΗ. Σαν σχήμα δηλώνει την ανύψωση και την ολοκλήρωση των μαθημάτων. Αντίθετα τώρα η συχνότητα του 6 αφορά όλη την διαδικασία μαθημάτων μετά την πτώση ψυχών στον κόσμο συμπύκνωσης των τριών διαστάσεων.

Τα τρία εξάρια, που φοβούνται οι άνθρωποι, είναι μια συχνότητα που παρέλαβαν απο την στιγμή της πτώσης τους όπως και την σφραγίδα του θνητού. Η συχνότητα του έξι αφορά τον άνθρωπο που μαθαίνει μέσα από σκληρά μαθήματα μιά και δεν έχει αναπτύξει την ψυχική του συνειδητότητα. Μ' αυτόν τον τρόπο παραμείναμε εγκλωβισμένοι να ολοκληρώσουμε την εξέλιξη μας μέσω των κύκλων επανενσάρκωσης. Όσο οι άνθρωποι είχαν αυτήν την συχνότητα βίωναν το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Όταν ξέφυγαν απο την συχνότητα έξι, συνέχισαν την εξέλιξή τους στις συχνότητες επτά και οκτώ, πεδία μάθησης που ο άνθρωπος αρχίζει ν' αντιλαμβάνεται την θεία του φύση.

Γι αυτό είναι αστείο να μιλάμε για το 666, ότι δήθεν θα μας επηρρεάσει όταν σαν ψυχικές συχνότητες είμαστε στο 999.


Οι άνθρωποι με την συχνότητα 999 στον ψυχικό τους κώδικα είναι έτοιμοι να περάσουν σε Ανώτερες Διαστάσεις, εκείπ όπου βρίσκονται οι πατρίδες των καταγωγών τους.


Αναφέρεται στην Αποκάλυψη ότι το 666 είναι ο αριθμός του θηρίου. Πολύ σωστά. Όταν οι ψυχές κατέβηκαν στην πυκνή ύλη των τριών Διαστάσεων σφραγίστηκαν με αυτήν την συχνότητα, εγκλωβίστηκαν στην βαριά ύλη και έχασαν τον κωδικό της Αθανασίας.


Όμως ξέρουμε ότι στο τέλος το κακό εξυπηρετεί το καλό χωρίς να το θέλει.


Η Ψυχή ήρθε για να αποδείξει την δύναμη της Θεϊκής της καταγωγής. Όμως οι Πύλες άνοιξαν εδώ και πολλά χρόνια με την έλευση του Ιησού, που έδειξε τον δρόμο όπως και οι Ολύμπιοι Θεοί πριν από Αυτόν.


Τώρα που η Πέμπτη Διάσταση άνοιξε τις Πύλες της, εκατομμύρια άνθρωποι στον Πλανήτη βρίσκονται στην συχνότητα 999 και βιώνουν την τελευταία ενσάρκωσή τους στην ΓΗ.


Όσοι λοιπόν έχετε την ψυχή και τον νου σας στο Φως, δεν χρειάζεται ν' ανησυχείτε για τον αριθμό 666, που είναι η συχνότητα των πεπτωκότων. ΄Αλλωστε όλοι αυτοί έχουν αρχίσει και λιμοκτονούν. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε Φως και κάθε μέρα που περνά δεχόμαστε και περισσότερο. Κλείστε τ' αυτιά σας σε οτιδήποτε καταστροφικό που σπέρνει φόβους και ανασφάλειες. Τελείωσε πια η βασιλεία της εκάστοτε δημαγώγησης.


Είμαστε ΈΛΛΗΝΕΣ και η ΕΛΛΑΔΑ είναι και θα είναι το κέντρο του κόσμου.

Η καρδιά του κόσμου έχει ανοίξει όλες τις Πύλες της στην Πέμπτη Διάσταση.
Το ότι τώρα ξεκαθαρίζουμε τα κακώς κείμενα έτσι χρειάζεται να γίνει τώρα.
Θα βγούμε πιο δυνατοί και καλύτεροι απο τους προγονικούς μας ήρωες.
Πηγή: Από Μαρία Ζαβού

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου