Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

Θεραπεία με την συχνότητα της Αγάπης


144.000 άνθρωποι που θα εναρμονιστούν με την συχνότητα της Αγάπης 528 Ηz μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο!!!
 Δείτε το παρακάτω βίντεο:Η συχνότητα ΑΓΑΠΗΣ  με συχνότητα  528 Hz είναι το κλειδί για την επιστροφή μας στην Θεϊκή  συχνότητα. Έχουμε επομένως μια επιλογή ανάμεσα  στο να παραμείνουμε σε ''παραφωνία'' ή να αρχίσουμε κυριολεκτικά να δονούμαστε σε ένα....Νέο Τραγούδι!!!
Η στιγμή που 144.000 άνθρωποι που διαβάσουν αυτό το μήνυμα, το αισθανθούν στην καρδιά τους και πάρουν μια απόφαση: Να τραγουδήσουν σε ένα νέο κλειδί... Το Κλειδί της Αγάπης!!!

144.000 άνθρωποι που θα εναρμονιστούν με την συχνότητα της Αγάπης 528 Ηz μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο!!!
 
Οι τόνοι του Σολφέζ θεωρούνταν ως ενεργοποιητές πνευματικών ευλογιών, θεραπείας και μετασχηματισμού όταν παίζονταν η τραγουδιόντουσαν με αρμονικό τρόπο.


Κάποιοι εκ των πιο σεβαστών και αναγνωρισμένων γενετικών βιοχημικών όπως ο Dr. Leonard Horowitz και ο Dr. Joseph Puleo, αμφότεροι έχουν καταλήξει πως τα 528Hz είναι η συχνότητα αποκατάστασης ενός αλλοιωμένου DNA. 

Ανεξάρτητα από τις προσωπικές πεποιθήσεις καθενός, καθώς η κάθε νότα της αρχαίας κλίμακας του Σολφέζ έχει διαφορετική ρύθμιση από την σημερινή-συμβατική μουσική κλίμακα, οι τόνοι αυτοί προκαλούν μια πρωτόγνωρη διέγερση στο νου και στο σώμα. Είναι πλέον αποδεκτό και στον επιστημονικό κόσμο, ότι η διέγερση και μόνο του εγκεφάλου με νέα ερεθίσματα, μπορεί να έχει εξαιρετικά ευεργετικά αποτελέσματα στην πλαστικότητα του εγκεφάλου (π.χ. διατήρηση του νου υγιή, νέου και ενεργού). Καθώς ο νους αρχίζει να γίνεται υγιής, το φυσικό μας σώμα ανταποκρίνεται και ακολουθεί.
 
Πηγή:
http://www.cosmos11.com/languages/english/en_music/en_solfeggio.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου