Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2011

Θεραπεία με ύπνωση!!!Η σημαντικότερη ωφέλεια από τη θεραπεία με ύπνωση, δεν είναι  μόνο η αναδρομή σε προηγούμενες ή μελλοντικές ζωές αλλά και η αναδρομή σε καταστάσεις  και περιστατικά που μας δυσκόλεψαν  και ενδεχομένως μας στιγμάτισαν, σ' αυτή τη ζωή.

Είναι γενικά μια αλλαγή προοπτικής σχετικά με την ζωή, μια φώτιση σχετικά με το ποιος είσαι και τι ήρθες να κάνεις εδώ. Παρακολουθείς την συνειδητοποίηση της συνεχούς εξέλιξης προς κάτι μεγαλύτερο, καλύτερο που σε γεμίζει περισσότερο. Είναι σαν να συμπληρώνεται το παζλ της ζωής σου, μετά από αυτή ξέρεις για ποιο λόγο έγιναν τα πράγματα έτσι όπως έγιναν και είναι ξεκάθαρο τι χρειάζεται να κάνεις στην συνέχεια.
Δεδομένου ότι η ψυχή έχει ελεύθερη βούληση, είναι δική μας απόφαση να γεννηθούμε σε έναν ορισμένο χρόνο και τόπο. Είναι δική μας απόφαση να διαλέξουμε τους γονείς μας, τους φίλους μας, τους εραστές μας και τους εχθρούς μας. Δεν μπορούμε να κατηγορούμε άλλους, ή μια κακή παιδική ηλικία, ή έναν κακό γάμο, για τα σημερινά μας προβλήματα. Ευθυνόμαστε άμεσα για την ζωή μας, επειδή εμείς διαλέξαμε το περιβάλλον. Το βασικό πλαίσιο της νέας ζωής μας θα το προγραμματίσουμε εμείς προσωπικά, αλλά δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε ακόμα και την τελευταία λεπτομέρεια.  Ελεύθερη βούληση δεν έχει μόνον η δική μας ψυχή αλλά όλες οι ψυχές με τις οποίες θα έρθουμε σ' επαφή σ' αυτήν την ζωή. Το βασικό σημείο είναι ότι εμείς επιλέγουμε τις δοκιμασίες.
Περνάμε σε προηγούμενη ζωή με σταδιακή χαλάρωση, μια ήπια- βαθμιαία κάθοδο στο επίπεδο άλφα. Η ύπνωση είναι μια μορφή χαλάρωσης και συγκέντρωσης. Δεν πρόκειται για ταξίδι στον χρόνο και δεν είναι κάτι μυστηριώδες. Σε αυτήν την κατάσταση χαλάρωσης και συγκέντρωσης μεγεθύνονται οι λειτουργίες της μνήμης. Δεν χρειάζεται επίσης να πιστεύουμε στην μετενσάρκωση για να κάνουμε αναδρομή. Μπορούμε να προσεγγίσουμε το όλο θέμα ως μια αλληγορία. Είναι ένα ταξίδι στα βάθη του νου, στο εσωτερικό της ύπαρξής μας, στα μύχια της ψυχής μας.  Οι αναδρομές μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας, τις σχέσεις μας, τη διάθεσή μας, την νοητική μας κατάσταση, τη σωματική μας υγεία και το πεπρωμένο μας.  Το τελικό κλειδί είναι η κατανόηση. Κατανοώντας την αληθινή μας φύση και τον αληθινό μας σκοπό, η ζωή μας αλλάζει οριστικά και τότε μπορούμε ν' αλλάξουμε και τον κόσμο. Οι απαντήσεις είναι μέσα μας. Εκεί θα τις αναζητήσουμε!
Και αυτό, βέβαια έχει μεγάλη σχέση με το σήμερα, με το Τώρα!
Γιατί η μόνη εργασία μας εδώ είναι να εξελίξουμε τον εαυτό μας!

Γνώθι σ’ αυτόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου